Shania Junianatha

Shania Junianatha Follow

J, K, T 48 Captain 💕.
Sometimes being a serious person, and sometimes being silly.
Twitter: @shaniajkt48
MV Junai no Crescendo

183,886 Followers  226 Follow

Share Share Share

Disini siapa aja yang berkendara? Safety riding itu penting banget lho guys. Jadi jgn lupa ya karena keselamatan itu lebih penting #Cari_aman #jkt48cari_aman @welovehonda_id
"One of the simplest ways to stay happy is to let go of all of the things that make you sad."
Gurlssss just wanna have fun 🤗❤️
#thatswhatilike #brunomars @brunomars
Morning saturyay❤️
"Self love isn't selfish. It's important."-
"The limit is not in the sky. The limit is in the mind."
Aku dan temanku yang kocak dan ga jelas.
Me with Rantis ANOA 😎

#JKT48 #Indonesianpeacekeeper #indobatt #TNI #UN #indonesianmilitary
Biar apa sih ada anak SMA foto di pinggir jalan bawa payung? Walau backgroundnya ga bagus tapi yg di foto masih cocok kan yah 😋
"Good times and crazy friends make the best memories😍" -
😮