jossan

jossan Follow

Gillar prylar och böcker och pratar rätt mycket om mig själv. Har en ny hobby: läsk.
antikrummet@gmail.com

http://antikrummet.blogspot.se/?m=1

160 Followers  397 Follow

Share Share Share

I'm bringin' fanny pack...
#jobb
The world is not enough!
#jobb
"Vad jag stör mig mest på, det är att man ska förändra kvinnans eller tjejens roll och göra henne tuffare och hårdare. Varför ska man det? Hon gör väl ingenting fel? Hon skadar ingen annan /... /"
/ Christina Nordhager, Geniförklarat.
-
Jag är redigt trött på denna utbrändheten. Ironin i att bli utbränd av utbrändhet. Det vore också en grej. Och vad gör jag? Jo, jag ligger här i sängen och tänker på jobb och surfar hemsidan. Stånk. Ja, bortsett från att svettas ihjäl då... En annan sak jag också är redigt trött på är att gnälla, så jag tänker sluta med det nu och istället tipsa alla om böckerna på bilden och ja, som alltid, att läsa Doktor Glas. La.
#pocketpackare #älskapocket
Det var ett tag sen vi snackade läsk...
De sa att den smakade blåbär, jag tycker att den smakar bubbelgum, men jag gissar att det är blåbär.
Träffade min ena kurator idag. Hen sa "det du beskriver är utbrändhet, det är inte att vara på bättringsvägen" såatteh... Så kan det gå.
#läsk
Så... När jag kom hem igår så visade det sig att jag hade glömt kylen öppen. Så kan det gå när en har förlagt sin hjärna...
Idag har jag varit bra fräsig. Alltså. Jag har fräst och muttrat. Och beter en sig så, så får en be om ursäkt. Mhm.
Mår inte så jättetopp mao. Och nu ska jag på samtal ist för hem och sova. Allt jag vill är att sova. La.
Det här hur nån beställt sandaler, slitit upp paketet och andats ut... Själv har jag redan svettats en hink eller två...
Uuuäää. Har ont i hela kroppen. Det känns som om jag försöker göra 3 pers. jobb samtidigt som jag inte kan släppa tanken på att skura (Japp! Jag menar skura!) den andra kylen i fikarummet...
Jag vet att jag balanserar på en farlig gräns när jag åker direkt från jobbet till sängen. Och alla borden och måsten valsar runt inne i skallen. Och här är jag och orkar inte ens plocka upp tröjan som trillat från sin galge samtidigt som dammråttorna yr runt som om de bodde hemma hos knark-leif. 
Det var dagens gnäll, nu blire micropizza och criminal minds. La.
#streetview #stockholm #streetviewStockholm
Meeeen, ba' look at that lömska lilla noshörningsfejs!
#jobb #lisalarson
#malacofotbollsgodis @polly_cloetta @malaco_sverige
Sry suddig bild, men tapeten på Dramaten... Alltså ❤️ Det är sån en vill ha i sitt sovrum. Jupp, så är det.
Jag är väl kanske inget megafan av Bergman, men en vandring genom Dramatens skrymslen är ju alltid mysigt. Trots att jag var så trött att jag kunnat somna stående... Eller är..