Kainuun liitto

Kainuun liitto Follow

#kainuu

http://www.kainuunliitto.fi/

273 Followers  64 Follow

Share Share Share

Kiitos Eve! Markkinoinnin harjoittelu- ja työjakson päätteeksi juotiin kahvit ja työkaverin virkkaama nalle sai uuden kodin Even luota. Kevät ja kesä sisälsi työtä eri tapahtumien valmistelussa ja Kainuun mainetyö näkyy myös opinnäytteessä.
Maakuntajuhlaa vietettiin tänään Kaunisniemen kesäteatterilla Suomussalmella mitä kauneimmassa säässä. Juhlapuheen piti Suomussalmen kunnanjohtaja Erno Heikkinen. Pro Kainuu -palkinnon saivat Ari Tamminen, Esko Vatula ja Veikko Huovinen.  Juhlassa jaettiin myös Vuoden rajaseututeko ja rajaseututoimija tunnustuspalkinnot. Onnea kaikille palkituille!  Lisäksi ensi vuoden juhlan järjestelyvuoro siirtyi Paltamon kunnalle. #maakuntajuhla #kainuu #prokainuu #rajaseutu #suomussalmi
Vuoden Positiivisin Kainuulainen -tittelin sai tänä vuonna lähihoitaja Anna Kärkkäinen. Lämpimät onnittelut Annalle! #kajaaninnuorkauppakamari #kainuu #voittaja #positiivarit
Hyvää juhannusta kaikille! #juhannus #juhannusruusu #midsummerfestival #kainuu #finland #visitfinland
Kiitos Pohjois-Savon liitolle mukavavasta, makoisasta ja komeasta vierailusta Tahkolla! #tahko #pohjoissavo #pohjoissavonliitto #kainuunliitto #maakuntaliitto
Esko Ahon ja Cinian paikallisen projektiryhmän tapaaminen vauhdissa. Avoin yleisöluento klo 14 Kajaanin kaupungin valtuustosalissa.
Vastuuvalmistelijoiden kolmas yhteistapaaminen käynnissä.
"Ei kysytä mitä maakunta voi tehdä yritysten hyväksi, vaan mitä yritykset voivat tehdä maakunnan hyväksi", muotoili toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen Suomen Yrittäjistä.
Ympäristöasioista puhunut Hannele Pokka totesi että Nälkämaa ei kuvaa enää Kainuun nykymeininkiä.
Kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio sen sanoi #maakuntauudistus #sote #kainuu: Jos joku menee pieleen, kannattaa katsoa peiliin. Kohti uutta maakuntaa -seminaarin ansiokas juontaja on Ville Kinnunen.
Jaana Husu-Kallio Maa- ja metsätalousministeriöstä haluaa korostaa, että yhteistyötä tarvitaan myös yli maakunnan rajojen.
Luottamus ja viestintä ovat avainasemassa ja kansalaiset keskiössä, kertoi Päivi Nerg.