Kaklong Chan

Kaklong Chan Follow

🌀Homemaker | Online Merchant
☀Bini Peyjal | Mama @dak_pared
❄Blogging | Sharing | Reviewing

http://kaklongchan.com/

2,246 Followers  2,013 Follow

Share Share Share

Lawa tin dia. Tapi coklat tak banyak :(
Yay, dah sampai ❤

thepatriot.com
Jom #smule
Nama saya Pared bin Peyjal.
Saya suka tido.
Hari² saya tido.
Mama kejut pun saya masih tido.
Saya sayang tido.... ❤
Bagi pasangan yang lahirkan baby pertama, kpj bagi candle light lunch dan candle light dinner utk hari pertama.

Bilik khas yg dihias cantik dan serve dengan makanan berkhasiat, ada tv n ekon..
Ada offer amik gambo lagi.. Biasanya pasangan anak pertama ni muda² kan, memang dorang seronok dapat macam ni.

Kaklong ngan Cik Abang pula pasangan tua baru dpt 1st baby. Kitorang makan dengan lahapnya tanpa berbual sepatah pun. 😅
Bilik Kaklong kat KPJ.
Saje rakam. 
Bukan selalu bole masuk sini..
Kat labour room sambil tengok Power Rangers.

Kaklong suka citer ni. Suka cara perkembangan wataknya. Paling suka watak Billy dan Rita.

Tapi dengar² takde sambungan dah sebab ramai kata tak best.

Tak best ke..?
Pandai #shopee no suruh kita buka app dia hari².

Kaklong pun sama naik nak kumpul coin punya pasal 😅
Kos Poslaju 2018 selepas sst.

Sape perlu sila la ss or donlod.

Kaklong buat sampai 2kg je. Produk kaklong ringan² je.
Cik Abang gigih bina kedai buku Doraemon Kaklong.

Sayang abang ❤
Akhirnyaaaaaa ❤

#OneTwoJaga
Sedap gak granola ni. Tak manis...