Shuhaida Kabdy

Shuhaida Kabdy Follow

Wife | Mum | Blogger
Love to Cook | Eat | Deco | Photography
What Ever You Are, Be A Good One ❤
Email - skabdy@yahoo.com
My Blog ⤵

http://www.shuhaidakabdy.com/

9,436 Followers  1,688 Follow

Share Share Share

Semalam Acik @syuhaina_atikah tayang laksa.. lelaju hari nie kami masak Laksa Batu Kurau 😍
.
#DapurKakSue
#MenuHariIni
#Laksa
#LaksaBatuKurau
#FoodLover 
#ShuhaidaKabdyDotCom
Asam Pedas Batu Kurau.. lauk feveret kat rumah nie.. ❤
.
#DapurKakSue
#MenuHariIni
#AsamPedas
#AsamPedasBatuKurau
#FoodLover 
#ShuhaidaKabdyDotCom
Kerabu perut campur paru.. sedap gila. Order gerai depan rumah ja nie.. 😉
.
#DapurKakSue
#MenuHariIni
#Kerabu
#ThaiFood
#FoodLover 
#ShuhaidaKabdyDotCom
MMSOS akan terus tau kat mana lokasi korang untuk Bantuan Kecemasan bila korang tekan Emergency Panic Button. Haa.. bagus kan, sebab tu kita kena ada aplikasi nie dalam handphone kita.. 😉
.
#MMSOS
#MMSOSSocialMedia
#ShuhaidaKabdyDotCom
#MalaysianBlogger
#LifestyleBlogger
MMSOS nie harus ada tau dalam handphone korang.. sebab kalau ada apa-apa kecemasan boleh terus tekan Emergency Panic Button dan korang akan terus dihubungakan dengan aplikasi MMSOS nie.. bagus kan aplikasi macam nie.. 😊
.
#MMSOS
#MMSOSSocialMedia
#ShuhaidaKabdyDotCom
#MalaysianBlogger
#LifestyleBlogger
Hai korang.. nie Kak Sue nak share aplikasi MMSOS Emergency Panic Button untuk bantuan kecemasan. Senang sekarang nie kan semua kat hujung jari ja. Jom kita pakat download jom.. 😊
.
#MMSOS
#MMSOSSocialMedia
#ShuhaidaKabdyDotCom
#MalaysianBlogger
#LifestyleBlogger
Sambal Sardin Ayam Brand.. antara lauk feveret kami sekeluarga, kecuali Ustaz Kecik Ibu tu. Rasa sebulan harus dua, tiga kali juga masakkan lauk nie.. 😉
.
#DapurKakSue
#MenuHariIni
#SambalSardin
#AyamBrand
#FoodLover 
#ShuhaidaKabdyDotCom
Spagetti Carbonara.. airtangan anak dara Kak Sue yang seorang tu. Yang nie pun resepi Kak Sue letak kat blog juga nanti, senang sangat nak masak tau korang.. 😊
.
#DapurKakSue
#MenuHariIni
#SpagettiCarbonara
#FoodLover 
#ShuhaidaKabdyDotCom
Pulut Kacau resepi Tok Pah. Hari tu Kak Sue teringin nak makan, cuba la buat sendiri.. nasib lah elok kejadiannya. Seronok sangat.. resepi Kak Sue dah update kat blog ya.. 😉
.
#DapurKakSue
#MenuHariIni
#PulutKacau
#Wajik
#FoodLover 
#ShuhaidaKabdyDotCom
Selain dari bau Hiruscar nie yang Kak Sue suka.. size Hiruscar nie juga senang nak letak dalam handbag tau. Best kan.. biasa lah kita orang perempuan nie.. 😉
.
#ClubSpotless
#HiruscarAntiAcneMy
#HiruscarAntiPostAcneMy
#ShuhaidaKabdyDotCom
#MalaysianBlogger
#LifestyleBlogger
Kak Sue suka bau dari Hiruscar nie.. best. Kulit pun rasa bersih dan segar tau korang ❤
.
#ClubSpotless
#HiruscarAntiAcneMy
#HiruscarAntiPostAcneMy
#ShuhaidaKabdyDotCom
#MalaysianBlogger
#LifestyleBlogger
Tq Hiruscar.. korang pun kalau nak kulit bersih dari kotoran dan hilangkan acne, boleh lah cuba nanti tau. Nak beli Hiruscar nie  korang boleh cari kat mana-mana farmasi atau beli online kat sini hiruscar.com.my/buy-now/ 😊
.
#ClubSpotless
#HiruscarAntiAcneMy
#HiruscarAntiPostAcneMy
#ShuhaidaKabdyDotCom
#MalaysianBlogger
#LifestyleBlogger