Meidina Suci Kania

Meidina Suci Kania Follow

Tu me manques aussi πŸ™Š
πŸ“ : www.kaniadachlan.com
πŸŽ₯ : youtube.com/kaniadachlan

https://youtu.be/g_wRygdicLI

3,031 Followers  772 Follow

Share Share Share

In love with my new lashes from @sugarushwaxing. This is MY FIRST TIME ever got my lashes extentions and the result is sooo amazing! They use very soft and comfortable laser processed mink lashes and it can stay 1.5x longer than normal lashes!!!
.
I’m using Classic style (1:1), Diva Look (9-12mm), C-Curl, Thickness 0.16mm to get this natural "my lashes but better” look, but we can have sexy or volume look if we want! Full review about my first lashes extention and the do and the don’t will up on my blogpost very soon!!!.
.
Just btw, I also did an eyebrow threading here AND LOOK AT THE RESULT OMG. Got a lot of compliment about my eyebrow lately and they even think i did sulam alis LOL.
.
PS : Check out their Soft opening promotion for Lash Extension ; BUY 1 get 1 FREE, Ladies! Come solo and get your lash extension done and receive a voucher valid for 1 month of the first visit! Or you can Bring a friend and enjoy the promotion together at Rp.325,000 per person ( worth 650,000) they also have 30% off all waxing treatment. Affordable Caramel waxing price starting from Rp.40,000-Rp160,000/individual treatment! More info : 082210009990!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
The most requested video is now up on my youtube chanel. Please watch until the bloopers to see my honest review about @purbasari_indonesia . You're welcome πŸ˜‚πŸ˜
.
.
.
.
.
.
.
#purbasari #lipstick #lipsticklokal
"But you'll never be alone, I'll be with you from dusk till dawn ... Baby, I'm right here β€œ πŸƒπŸŽ΅
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

#clozetteid #kaniatheexplorer #visitsingapore #singapore #throwback #dusktilldawn
Let's have coffee together and talk about life β˜•οΈ #nyamanbeb
.
.
.
.
.
#clozetteid #kaniatheexplorer #explorebandung #caferestodiary #caferestobandung #coolspot #coolspotbandung
Another hair transformation by @didyumay from @pointcutsalonjakarta.
.
Kemarin rambut aku kusam banget dan gak rata warna rambutnya, akhirnya cobain #selfiecolor treatment disini, itu semacam toning rambut yang bikin rambut lebih berkilau tapi warnanya lebih light dari colouring treatment biasa.
.
Suka banget sama hasilnya, sekarang warna rambut aku gak berantakan dan keliatan  berkilau. Buat kalian yang mau rapihin warna rambut tapi hasilnya natural bisa coba proses Selfie Color treatment aja ya!
.
Oh iya, aku juga mau kasih tau sekarang kalian bisa liat harga dan buat appoitment via Minutes App yang sudah available di Apps Store & Play Store. Bisa pilih mau treatment di Irwan Salon cabang yang paling dekat dengan rumah kamu dan hair stylist pilihan kamu sekalian cek cek harganya! Gak perlu terlfon tanya tanya lagi karena semuanya udah lengkap disana.
.
Buat yang mau liat Before-After hair transformation aku sudah upload di Youtube Chanel aku ya, link on bio.
.
Thank you @clozetteid @irwanteamhairdesign for the opportunity πŸ’‡βœ¨
.
.
.
.
.
.
.
#ClozetteID #ClozetteIDReview #IrwanTeamxClozetteIDReview #IrwanTeamReview #SelfieColor #LorealProID
#Selfiecolor treatment I am in love!!! Look at that glow ✨✨
.
Thank you @didyumay @pointcutsalonjakarta @irwanteamhairdesign @clozetteid for the hair transformation! πŸ’‡βœ¨
.
.
.
.
.
.
.
.
#ClozetteID #ClozetteIDReview #IrwanTeamxClozetteIDReview #IrwanTeamReview #SelfieColor #LorealProID
Can't wait for another hair transformation @didyumay @pointcutsalonjakarta by @irwanteamhairdesign. See you in the couple hours! πŸ’‡
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
@clozetteid #ClozetteID #ClozetteIDReview #IrwanTeamxClozetteIDReview #IrwanTeamReview #SelfieColor #LorealProID
One of my fav lip cream ever! Kalian pasti sudah familiar sama @thebalm Meet Matt(e) hughes kan ? udah tau belum selain shade best seller mereka kaya charming, baru baru aja The Balm keluarin 6 shade terbarunya yang cantik cantik. Full review is up on youtube.com/kaniadachlan πŸ’„πŸ’‹
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#bestoftheday #instagramers #socialenvy #tweegram #photooftheday #look #instalike #igers #picoftheday #instadaily #instafollow #girl #instagood #bestoftheday #instacool #ebookwormsclub #style #swag #throwbackthursday #my #amazing #all_shots #textgram #instago #igaddict #awesome #yum #instalove  #20likes #l4l
About Last Weekend, @karadentaclinic X @hitusup.ateam ✌🏻
.
Banyak yang nanya gimana rasanya kerja bareng #Awkarin dkk, sejujurnya saya udah siapin mental untuk kemungkinan terburuk bekerja sama dengan millennial satu ini. But surprisingly, semuanya berjalan lancar & menyenangkan.
.
Pas hari H, dia bahkan datang on time dan bahkan gak minta dijemput. Orangnya gak ribet kaya diva. Dateng dateng ke klinik langsung nge-vlog, treatment jg gak minta macem macem. Bukan anak BM pokonya. Saat ngasih testimoni yang keluar dari mulutnya bener2 honest review, tanpa mesti di guide harus ngoming apa ya.
.
Iya saya paham klo di snapgram atau youtube bahasa nya kadang gak di filter, tapi saat ngobrol bareng, dia gak ada ngomong kasar, nada tinggi, atau jorok sama sekali. What I am trying to say is, dia tau cara menempatkan diri, bahkan sering banget bilang "Makasih ya kak".
.
Despite cara berpakaian & omongan dia yang jadi kontroversi, sebagai influencer dia sangat professional, gak bikin kapok kerjasama sama dia. Dia paham betul cara memperlakukan brand dengan baik, mungkin karena itu dia masih bisa survive sampai sekarang.
.
Intinya sih ambil yang baik buang yang buruk, sekarang paham kenapa banyak orang masih aja follow dia meskipun kelakuannya kontroversi, karena ada jg hal positive yang bisa kita ambil dari dia. Salah satunya timeline kerja yang jelas, professionalisme saat kerja & gercep shay gak lems. Anaknya jg ga mesti diajarin ini itu, udah paham job desk dan to do list-nya sendiri ☺️
The never-ending belief that a lighter skin tone defines beauty isn’t right. This obsession with fairness has been there for too long. But It's time to change this mind set πŸ€”
.
It doesn't matter, if you are fair or dark or wheatish, more importantly love yourself for who you are! Your skin colour doesn’t define your beauty πŸ‘ŒπŸ»It’s important to grow out of the stigma and help others grow out of it too. Teach the next generation to love who they are and not try so hard to become fair ✨
If you are agree with me, join the movement with me & @cleanandclear @cleanandclearid, #BanggaDenganWarnaKulitmu #iambright #clearandclearid .
Visit ---> http://kbj.review/akusetuju
The best local metallic lip cream I've ever tried! Guess what ? Yes, it's @rollover.reaction. Full review is up on my youtube chanel : youtube.com/kaniadachlan πŸ’„πŸ’‹ #clozetteid #rolloverreaction
I woke up like this πŸƒ #explorebandung #kanitheexplorer