Mom Blogger | Freelance Writer

Mom Blogger | Freelance Writer Follow

🧕🏻Travelling, Food & Parenting
💐Collaboration|Review
📩khalisahhazrina@gmail.com
🇲🇾--->🇶🇦--->🇦🇪
💻⤵️New Entry Post

http://www.ladylisaa.com/6-cara-mudah-buat-duit-dengan-blog/

10,145 Followers  3,154 Follow

Share Share Share

Kalau ambil gambar kat negara arab, tak sah kalau tak da pokok kurma kat sebelah. 😂😂 Sightseeing with my two kids 😍😍 #ameerfareeq #qaisarahyusra
Don't ask me what I eat but ask her what she eat. Hahhaha 😂😂 #qaisarahyusra
I love this bento. Dalam kebanyakan mall dubai ni, banyak restaurant chinese and Japanese and Thailand. May be sebab ramai pendatang dari negara tu kot. I'm not sure bout that. Tapi yang bestnya semua halal n tiada ragu2 pun nak beli makanan kat restaurant tu. Ramai pak mak arab n omputih pun suka makan makanan asian tastes ni. Full house.
#travelbloggermalaysia #foodblogger #dubai #dubailife #dubaibloggers #malaysianindubai #malaysianblogger
Fareeq try to protect his sister. Takut sangat orang lain tengok n ambik adik dia 😂😂 #ameerfareeq #qaisarahyusra
We are not in china but we are in dubai. 😂  They love artificial. #travelbloggermalaysia #traveloglisa #lisaindubailife
Time fareeq baby, dia tak suka duduk dalam baby carrier, lebih prefer nak duduk dalam stroller sampai melekat sehingga sekarang(5years). Tapi lain pula cerita adiknya, kalau boleh 24 jam nak duduk dalam baby carrier. Bila letak dalam stroller tiba-tiba mata jadi bulat. Lepas 5 minit menangis. 😂 Korang ada pengalaman juga ke macam ni? Cuba share sikit, mana satu korang prefer, Baby carrier or stroller,? #babycarrier #babywearmalaysia #ergobabymalaysia #parentingbloggermalaysia #lisaindubailife #traveloglisa #travelbloggermalaysia
Tak sangka boleh datang balik ke sini after 1 year. Ingat itulah kali pertama dan kali terakhir datang. Perancangan Allah itu indah. Rezeki bersambung di sini.
#travelbloggermalaysia #malaysianindubai #dubailife
His first drawing to mama and papa 😍😍 #ameerfareeq
Setiap kali naik flite, fareeq paling excited bila makanan sampai sedangkan sebelum datang airport dah makan dah. 😂 #ameerfareeq
Dalam flite emirates siap sediakan pecal gituh.. 😂😂 Healthy beb.
Alhamdulillah, we are safely arrived at Dubai. Maka bermulalah new chapter of life. Kembali hidup merantau di negara orang. Kaut pengalaman hidup selagi boleh sebagai anak rantau. 😍 #travelbloggermalaysia #malaysianindubai
Papa baru ingat nak posing macho dengan baby, tetiba abang fareeq datang terus gambar jadi happening 🤣🤣 #ameerfareeq