Khalish Susu Kambing HQ

Khalish Susu Kambing HQ Follow

πŸ“© Pertanyaan lanjut boleh DM atau WhatsApp kami
πŸ“² 013 - 9047533
πŸ†• Khalish Treats Points | khalish.com.my/points

http://www.wasap.my/60139047533/khalish

20,174 Followers  5,169 Follow

Share Share Share

Adakah anda sudah bersedia?πŸ”œ 6 HARI LAGI πŸ”

Temui #TeamKhalish di Today's Baby Expo, IDCC Shah Alam 26 - 28 April 2019 (Jumaat - Ahad) Booth 032, dari 10pagi - 10malam.
.
#CLAIM diskaun sehingga 50% bila datang beli di booth kami nanti 😍😍
.
Tak wasap tak dapat diskaun & freegift. Claim sekarang. Wasap --> opy.la/khalish/TBEapril
.
JUMPA ANDA DI SANA !

#susukhalish
#susukambing
#babyexpo
#todaysbabyexpo
#idccshahalam
"INGAT SUSU INGAT KHALISH"
.
Siapa yang belum minum susu khalish harini?
Jom minum Khalish susu kambing
In shaa Allah, confirm kenyang
.
Jom Sebarkan Keenakan Khalish Susu Kambing :) #susukhalish
#susukambing
#kokokurma
#goatsmilk
T E S T I M O N I

Susu khalish sesuai diminum seisi keluarga utk semua golongan kerana khasiatnya yang tinggi, tak rasa hamis, tanpa pewarna tiruan, dan membekalkan tenaga seharian anda. πŸ‘πŸ‘ #susukhalish
#susukambing
#goatsmilk
#susukeluarga
>>>>> SUSU KAMBING UNTUK IBU SELEPAS BERSALIN <<<<<
.
Anda/Isteri baru lepas bersalin? Ada sedara-mara lepas bersalin? Biasa lepas melahirkan anak ni, badan akan rasa lemah & lesu. Setuju?
.
Ye la, ibu-ibu dah separuh mati guna berjuang berhabis tenaga. Nutrien, nutrisi dan zat-zat pun banyak dikeluarkan.
.
Lepas tu terus kena sambung berpantang. 40 hari tak boleh nak makan macam2 sebab takut bentan. Betul tak?
.
Macam mana nak pastikan ibu berpantang dan menyusukan anak kekal bertenaga? Bayi mendapat nutrisi mencukupi?
.
.
Jom amalkan minum Susu Kambing Khalish!
.
Kenapa mesti MESTI Susu Kmbing Khalish?
.
● Mengekalkan kecergasan ibu selepas bersalin
● Membantu mempercepatkan pemulihan anggota dalaman ibu
selepas bersalin
● Meningkatkan pengaliran susu badan dan menambahkan susu ibu
● Memekatkan susu
● Membantu merawat bayi yang terkena demam kuning
● Memperbanyakan susu ibu
● Mengelakkan bayi dari kembung perut
● Badan kekal bertenaga walaupun bayi kerap menyusu
● Mencantikkan kulit dan bayi (Kulit bayi tak sensitif dan susah
nampak parut)
● Bayi cepat kenyang dan tidur dengan nyenyak
.
.
Bagaimana nak mendapatkan SUSU KHALISH? πŸ“± 013 - 9047533
πŸ“± 013 - 9047533
πŸ“± 013 - 9047533
.
khalish Careline :1800-88-5688

#susukhalish
#susukambing
#sunnah
#goatsmilk
SELAMAT PAGI KORANG !

dah cuba rasa ke susu kambing khalish perisa asli ni ... lebih sedap pada susu biasa, yang penting tiada rasa hamis tau.
.
Untuk maklumat lanjut whatsapp Yana.
.
πŸ“± 013 - 9047533
πŸ“± 013 - 9047533
πŸ“± 013 - 9047533
.
khalish Careline :1800-88-5688

#susukhalish
#susukambing
#sunnah
#goatsmilk
T E S T I M O N I

#SUSUKHALISHFEEDBACK

ANDA SEDANG IKHTIAR HAMIL?
.
Alhamdulillah sudah ramai penggemar Susu Kambing Khalish yang berikhtiar BERJAYA HAMIL :)
.
BAGAIMANA SUSU KAMBING KHALISH MEMBANTU PASANGAN IKHTIAR HAMIL?
.
Diperkaya dgn Kandungan Iron dalam bentuk yang paling pantas diserap oleh tubuh dan asid folik penting untuk menguatkan rahim sebagai persediaan untuk kehamilan yang sihat.
.
Kombinasi susu kambing dan kurma sangat bagus untuk kesuburan ikhtiar cara masyarakat arab dan terkenal dgn kemujarabannya.
.
BUAH KURMA di dalam Susu Khalish Koko Kurma juga mengandungi asid folik/folat secara semulajadi yg penting utk pertumbuhan sel dan perkembangan embrio.
.
Jadi, asid folik/folat yang cukup sangat penting bagi pasangan yang berikhtiar dan wanita hamil. Bagi yang berikhtiar, digalakkan untuk mengamal suus kambing koko kurma dari awal lagi.
.
.
#khalishsusukambing
#susukambing
#susuasli
#kokokurma
#susukhalish
Korang semua dh boleh buat tempahan awal #KitHamilKhalish ni.
.
Sure korang puas hati ikhtiar hamil bersama kit hamil khalish ni. Sbb ada macam2 dalam tu 😍😍
.
Haaa siapa berminat cepat2 PM kami atau komen NAK sekarang πŸ”
.
#Susukhalish
#Susukambing
#ikhtiarhamil
#ibuhamil
#susuhamil
#KitIkhtiarhamil
SUSU KAMBING KOKO & KURMA :)
THE BEST SELLER YG WAJIB CUBA!!
.
Cuaca panas-panas ni sedap kalau kita minum Khalish Susu kambing koko kurma sejuk. Senang je nak sediakan, just shake shake je guna air sejuk ;)
.
Anda dan pasangan sedang berikhtiar hamil?
Dapatkan Susu Khalish Koko Kurma Sekarang :)
.
http://www.wasap.my/60139047288/khalish
http://www.wasap.my/60139047288/khalish
http://www.wasap.my/60139047288/khalish
.
khalish Careline :1800-88-5688

#susukhalish
#susukambing
#IbuHamil
#Hamil
#IbuMenyusu
#IbuMengandung
T E S T I M O N I "Susu semakin banyak dan pekat"

Alhamdulillah terima kasih puan :)
Khas untuk ibu menyusu bagi perbanyakkan susu dan memekatkan susu
serta memberi tenaga untuk ibu menyusu.

Jom cuba sekarang! :D

#susukhalish
#susukambing
#milkbooster
#susunbadanbertambah
#Repost @irine_nadia (@get_repost)
・・・
Morning Assalamulaikum! Pagi-pagi ni abg Umar packing susu dia bawak pegi school 😁 Nampak susu @khalish.susukambing tu, Umar tau laaa dia punya susu😊 #UmarXKhalish
SET KHAS UNTUK PASANGAN #IKHTIARHAMIL ❗
.
Sekarang Kami buka harga Pre-Order yang superb utk korang.
.
Setiap pembelian #KitIkhtiarHamil Khalish ni diberi dengan FREEGIFT sekali dalam kotak iaitu #PeriodCalendar , #PregnancyTest & #OvulationTest .
.
Haaa siapa berminat cepat2 PM kami atau komen NAK sekarang..
.
#SusuKhalish
#SusuKambing
#KitIkhtiarHamil
#IbuHamil
T E S T I M O N I

HB ibu hamil NAIK ! 
#Alhamdulillah masalah HB rendah dah kembali NORMAL selepas amalkan Susu Khalish.

Thanks cust memilih Susu Khalish. :) #susukhalish
#susukambing
#ibuhamil
#ikhtiarhamil
#ibuberpantang
#ibumenyusu
#bacaanHB