Khalish Susu Kambing HQ

Khalish Susu Kambing HQ Follow

πŸ“© Pertanyaan lanjut boleh DM atau WhatsApp kami
πŸ“² 013 - 39047533
πŸ†• Khalish Treats Points | khalish.com.my/points

http://www.wasap.my/60139047533/khalish

21,711 Followers  4,120 Follow

Share Share Share

#KhalishCoffeeRobusta Premium

Sesuai untuk Peminat tegar kopi. Khalish Kopi Robusta ni sesuai juga untuk buang angin dalam badan. Asiditi nya rendah. Tak berangin. Kaya kebaikan biji kopi robusta dan susu kambing organik.

Kalau anda ketagihan kopi (sehari tak dapat kopi badan lemah lesu, tu tandanya anda cafein addict tau) , boleh cuba gantikan kopi harian anda dengan khalish kopi robusta.

Kelebihan Khalish Cofee Robusta Premium:
β˜• Melindungi hati
β˜• Dapat Elak Kemurungan
β˜• Dapat hilangkan stress
β˜• Membantu membakar Lemak
β˜• Meningkatkan Fungsi Otak
β˜• Mengurangkan sakit kepala
β˜• Mengurangkan risiko kanser
β˜• Mencegah dari penyakit gout
β˜• Mengurangkan risiko diabetes
β˜• Dapat kurangkan kolestrol jahat dalam badan
β˜• Dapat memberi tenaga dan mengurangkan rasa mengantok
β˜• Mengurangkan risiko Penyakit Jantung, serangan jantung dan strok
β˜• Dapat Mencantikkan kulit untuk nampak lebih awet muda dan berseri2 sepanjang hari

Untuk maklumat lanjut whatsapp Kie sekaranag.
.
πŸ“± 013 - 9047533
πŸ“± 013 - 9047533
πŸ“± 013 - 9047533
.
khalish Careline :1800-88-5688

#susukhalish
#susukambing
#khalishkopirobusta
#khalishkopi
#kopisedap
#halal
#kopipilihan
#kopimalaysia
Hi selamat petang 😍

Jom minum segelas susu khalish koko kurma sesuai diminum seisi keluarga utk semua golongan kerana khasiatnya yang tinggi, tak rasa hamis, tanpa pewarna tiruan, dan membekalkan tenaga seharian anda. πŸ‘πŸ‘
.
Kpd pasangan ikhtiar hamil, anda digalakkan ambil set susu koko kurma kerana Kira-kira 4% daripada sebiji kurma mengandungi asid folik ORGANIK. Susu kambing pula mengandungi vitamin C dapat membantu penyerapan sebaiknya kandungan folate tadi ke dalam tubuh. Folate/asid folik sangat penting untuk membantu kesuburan dan menguatkan rahim.

#susukokokurma
#susukhalish
#susukambing
#sunnah
#ikhtiarhamil
#ibuhamil
#susudewasa
T E S T I M O N I (BERJAYA HAMIL SELEPAS GUGUR)

#Alhamdulillah rezeki allah bagi, puan ni berjaya hamil lagi, setelah pernah alami keguguran. Susu khalish banyak membantu kesihatan beliau. Dan sekali lagi berjaya hamil selepas amalkan minuman susu kambing khalish πŸ₯°
.
.
BAGAIMANA SUSU KAMBING KHALISH MEMBANTU PASANGAN IKHTIAR HAMIL?
.
Diperkaya dgn Kandungan Iron dalam bentuk yang paling pantas diserap oleh tubuh dan asid folik penting untuk menguatkan rahim sebagai persediaan untuk kehamilan yang sihat.
.
Kombinasi susu kambing dan kurma sangat bagus untuk kesuburan ikhtiar cara masyarakat arab dan terkenal dgn kemujarabannya.
.
BUAH KURMA di dalam Susu Khalish Koko Kurma juga mengandungi asid folik/folat secara semulajadi yg penting utk pertumbuhan sel dan perkembangan embrio.
.
Jadi, asid folik/folat yang cukup sangat penting bagi pasangan yang berikhtiar dan wanita hamil. Bagi yang berikhtiar, digalakkan untuk mengamal suus kambing koko kurma dari awal lagi.

#susukhalish
#susukambing
#khalishsusukambing
#halal
#Kokokurma
#asidfolik
#folicacid
#minumankhasiat
#goatsmilk
#berjayahamil
#Ibuhamil
#iikhtiarhamil
#zuriat
KENAPA PERLU MINUM SUSU KAMBING?

Kalau dulu, susu kambing sukar didapati di pasaran dan tidak digemari
disebabkan bau hamis.

Tapi, sekarang trend sudah berubah. Kebanyakan keluarga sudah beralih
kepada susu kambing.

Nak tahu kenapa?
βœ“ Vitamin & Mineral
Susu kambing mengandungi 134% potassium, 4 kali ganda kuprum dan
47% vitamin berbanding susu lembu. βœ“ Kalsium
Susu kambing mengandungi 13% kalsium berbanding susu lembu dan
pengambilan susu lembu yang tinggi boleh membantu mengurangkan
migrain dan mengurangkan penyusutan tulang yang berkaitan dengan
penuaan. βœ“ Tenaga
Susu kambing tinggi riboflavin yang sangat diperlukan bagi penghasilan
dan pengekalan tenaga dalam tubuh. βœ“ Mudah Hadam
Struktur molekul susu kambing lebih kecil berbanding susu lembu
menyebabkan ia lebih cepat dihadam iaitu hanya mengambil masa 20
minit sahaja.

Jadi tunggu apa lagi? Jom tukar kepada Susu Kambing Khalish sekarang!
Macam mana nak dapatkan?
.
.
DM KAMI ata wasap no ini : πŸ“² 013 - 9047533
πŸ“² 013 - 9047533
πŸ“² 013 - 9047533

#susukhalish
#susukambing
#khalishsusukambing
#halal
#goatsmilk
#minumankhasiat
#kokokurma
#asli
#sususeisikeluarga
#susukeluarga
#susuterbaik
#susuorganik
KURANG GEMAR AKAN SUSU PUTIH ?
jangan risau !! Susu Kambing khalish juga terdapat dengan perisa koko kurma tau! #khalishpouch atau #khalishbox πŸ˜‰πŸ˜‰ >>>>> SERIUSSS TIADA BAU HAMIS <<<<< Banyak khasiat untuk yang kita dapat dengan susu kambing KHALISH ni:
.
βœ” Melancarkan sistem pencernaan
βœ” Meningkatkan imunisasi badan
βœ” Menjaga kesihatan jantung
βœ” Meningkatkan kecerdasan minda
βœ” Meningkatkan kecergasan tubuh
βœ” Pertumbuhan tulang dan gigi lebih kuat
βœ” Mencantikkan kulit
βœ” Membantu pasangan yang berikhtiar untuk hamil
βœ” Daya ingatan lebih kuat dan mudah fokus
βœ” Memekatkan susu ibu
βœ”Menyembuhkan dalaman ibu selepas bersalin

Bukan sahaja untuk wanita, kaum lelaki pun boleh minum susu kambing ni, golongan warga emas pun bagus untuk kesihatan mereka !

PM Kie untuk mendapatkan atau mencuba sample susu khalish
.
πŸ“² 013 - 9047533
πŸ“² 013 - 9047533
πŸ“² 013 - 9047533

#susukhalish
#susukambing
#khalishsusukambing
#halal
#goatsmilk
#minumankhasiat
#kokokurma
#asli
#sususeisikeluarga
#susukeluarga
#susuterbaik
#susuorganik
T E S T I M O N I

Anak puan ni sejak minum khalish makin aktif pula πŸ˜‰ bukan sahaja aktif , malah jadi bijak.. tahu tak khasiat susu kambing khalish ni yang kedua terbaik selepas susu ibu
.
β˜… Khasiat Khalish untuk Kanak-kanak β˜…
-Meningkatkan IQ dan EQ kanak-kanak
-Mencegah penyakit demam kuning
-Mengatasi penyakit batuk dan asma
-Menghilangkan kahak dan lelah anak.
-Menghindarkan masalah sembelit
-Membantu sistem penghadaman
-Meningkatkan selera makan
-Tulang anak lebih kuat.Gigi cepat tumbuh. (Kalsium pada susu kambing lebih tinggi dari susu lembu)
-Membekalkan nutrien yang cukup kepada tubuh
-Mempunyai rasa yang enak dan tidak berbau hamis.
-Bersifat less allergenik sesuai untuk anak yang alah protein susu lembu. --x----------------
BERMINAT NAK CUBA SUSU KHALISH?
----x----------------
NAK ORDER?

Dapatkan melalui Agen Khalish..
atau di kedai yg berhampiran.. Perlukan bantuan?

Wasap: 60164474782
Wasap: 60164474782
Wasap: 60164474782

#khalishsusukambing
#susukambing
#kokokurma
#asli
#halal
#goatsmilk
#anakbijak
#anakaktif
KHAS untuk pasangan yang sudah lama menanti zuriat.

PERCUMA Pregnancy Test, Ovulation Test & Period Tracker Calendar.

Alhamdulillah sudah banyak testimoni berjaya hamil dengan asbab minum Susu Kambing Khalish.

Pilih Kit Ikhtiar Hamil Khalish ATAU Set Combo Couple.

Sekarang ada harga menarik, Wasap klik kini --> opy.la/khalish/BoxTTC

#KitHamilKhalish
#KitIkhtiarHamil
#KhalishTTC
#TTC
#ikhtiarhamil
#menantizuriat
#susukambing
#susukhalish
#ibuhamil
#berjayahamil
#Repost @irine_nadia
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Senang susu yang Umar minum ni @khalish.susukambing ada jenis packaging kecik2 macamni. Ibu buat as backup kalau susu dia habis, nanti pakai yg packet kecik2 ni je😍  #UmarXKhalish
#Khalish #khalishsusukambing #khalish #potd #ootd #susukambing #kambing #susu #susukhalish #today #child #school
T E S T I M O N I

#Antibodi anak semakin kuat, sejak mengamalkan susu khalish. sembelit anak juga semakin kurang & demam pun jarang datang.

Bukan itu sahaja, susu khalish juga mengenyangkan . seharian saya kenyang lepas minum susu khalish.

Terima kasih khalish membantu keluarga saya menjadi sihat. Tahukah anda susu khalish sesuai untuk seisi keluarga ? Jom dapatkan sekarang

#susukhalish
#susukambing
#khalishsusukambing
#halal
#goatsmilk
#khasiatsusu
#susukesihatan
#anakmenyusu
#susukeluarga
KHALISH Kopi Robusta campuran Susu Kambing dan Kurma Paling Nikmat. Warnanya & rasanya seakan latte, Rendah Kafein, Rendah Asiditi, khasiat tinggi. Sangat sesuai untuk Coffee Addict . πŸ˜‹

Kelebihan Khalish Cofee Robusta Premium:
β˜• Melindungi hati
β˜• Dapat Elak Kemurungan
β˜• Dapat hilangkan stress
β˜• Membantu membakar Lemak
β˜• Meningkatkan Fungsi Otak
β˜• Mengurangkan sakit kepala
β˜• Mengurangkan risiko kanser
β˜• Mencegah dari penyakit gout
β˜• Mengurangkan risiko diabetes
β˜• Dapat kurangkan kolestrol jahat dalam badan
β˜• Dapat memberi tenaga dan mengurangkan rasa mengantok
β˜• Mengurangkan risiko Penyakit Jantung, serangan jantung dan strok
β˜• Dapat Mencantikkan kulit untuk nampak lebih awet muda dan berseri2 sepanjang hari

INFO LANJUT:

WASAP : 60164474782 ATAU DM profile kami.

#khalishcoffee 
#susukhalish 
#susukambing 
#kopisusukambing
#kopikhalish
#halal
#kopirobusta
#kopipremium
#Repost @irine_nadia
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Umar susun siap-siap stok susu dia @khalish.susukambing nak bawak pegi sekolah esok :) Kadang ibu letak dalam bekas susu dia siap-siap, tapi sekarang susu Khalish ni dia ada dalam packaging kecik-kecik, memang senang. β €β €β €β €β €β €β €β €β €
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Anyway @khalish.susukambing tengah open sesiapa yang berminat nak jadi Agent/pengedar. Nak berniaga dari rumah pun boleh & paling best permintaan tinggi bagi sesetengah kawasan. HQ pun akan bantu sekali agent untuk dapat customer & no akan dimasukkan dalam website. Margin untung sehingga 25% & modal minimum Rm180. β €β €β €β €β €β €β €β €β €
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
Boleh terus contact no untuk apply jadi Agent/pengedar Khalish di no bawah niπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» β €β €β €β €β €β €β €β €β €
β €β €β €β €β €β €β €β €β €
0139047288
0139047533
T E S T I M O N I

#Alhamdulillah testimoni baru pengguna khalish hamil setelah isterinya mengamalkan #susukhalish dan si suami amalkan #khalishcoffeerobusta .

BAGAIMANA SUSU KAMBING KHALISH MEMBANTU PASANGAN IKHTIAR HAMIL?

Komen "Ikhtiar Hamil" , TEAM KAMI AKAN REPLY asap...
.
khalish Careline :1800-88-5688

#SUSUKHALISHFEEDBACK
#khalishsusukambing
#susukambing
#susuasli
#kokokurma
#susukhalish
#ibuhamil
#ikhtiarhamil