❤OMEGA GUARD SHAKLEE PROMO❤

❤OMEGA GUARD SHAKLEE PROMO❤ Follow

SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
WHATSAPP : 011-2908 5117
Helping You Is Our Pleasure

151 Followers  257 Follow

Share Share Share

Assalamualaikum. Kadang-kadang hanya dengan gambar pun mampu berbicara.
.
Betulkan? 😍
.
Ingin selesaikan masalah kulit?
.

Shaklee ada menyediakan beberapa suplemen khas untuk kesihatan kulit.
.

Antaranya?
.
SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS
.

1.Merangsang pembentukan kolagen
2.Menguatkan immune sistem
3.Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
4.Mengatasi masalah insomnia
5.Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
6.Memperbaiki sistem pendarahan
7.Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
8.Mencerahkan kulit secara semula jadi
9.Memberikan tenaga
10.Membantu penyerapan iron
11.Mengekalkan kolestrol yang sihat
12.Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
13.Mengelakkan katarak
14.Mengawal masalah kulit berminyak
15.Mengecilkan pori muka
16.Membantu melindungi badan dari radikal bebas
17.Mengurangkan asid untuk pesakit gout
18.Mengawal paras gula dalam dalam darah.
.

Khayla sedia bantu berikan consultation & guide pada customer yang memerlukan suplemen dari Shaklee. ❤
.

011-2908 5117
Khayla Jayyid
Your Trustworthy SID
.
Teruja setiap kali customer inform dah positif hamil setelah consume suplemen Shaklee. Alhamdulillah! 😍 .

Bagi yang masih sedang berikhtiar suplemen Ikhiar Hamil Shaklee insyaAllah berupaya untuk membantu.
.
Antara Fungsi Bagi Suplemen Ikhtiar Hamil:
.
1. GLA ➡ bantu menstabilkan hormon ➡ meningkatkan mukus serviks yang berkualiti (cecair lendir), bantu sperma untuk bergerak menuju ovum = untuk persenyawaan.
.

2. B COMPLEX with FOLIC ACID ➡ bertindak sebagai anti-stress
➡ bantu bina sel-sel baru pada bayi
➡ kurangkan risiko cacat pada otak/tulang belakang.
➡ perlu ambil seawal 3 bulan sebelum rancang hamil
.

3. VITA-C PLUS ➡ tingkatkan sistem imun badan
➡ tingkat paras hormon yang diperlukan untuk hamil
➡ bantu ibu lebih sihat secara automatik tingkatkan peluang untuk hamil
➡ terkandung bioflavanoid untuk penyerapan vitamin c berkesan
.

4. VITA-LEA (IRON FORMULA) ➡ sebagai multivitamin & mineral lengkap untuk badan yang normal
➡ menambah tenaga segera
➡ bantu tingkatkan haemogloblin (hb) sebab ada iron.
➡ kalau tak cukup iron, risiko besar pada anak bakal dikandung sehingga sebabkan gugur.
.

5. ALFAFA COMPLEX ➡ bantu masalah keputihan sebab keputihan boleh jadi faktor tidak subur
➡ bantu masalah senggugut
➡ agent perapat hubungan suami isteri
.

6. VITA E COMPLEX ➡ khas untuk kesuburan suami
➡ tingkat kemampuan untuk menghasilkan benih berkualiti pada lelaki
➡ tingkatkan tenaga
➡ menggandakan penghasilan sperma
.

7. ESP ➡ sumber protein harian untuk elak cepat letih
➡ menguatkan otot rahim, kuatkan persenyawaan antara sperma + ovum
➡ protein asas untuk bantu penggandaan sel & membahagi: agar kandungan membesar sihat
➡ memastikan dinding rahim cukup tebal, kuat & sihat.
.

8. OMEGA GUARD (💥 PROMOSI TERKINI 💥) ➡ persediaan pada bakal ibu lebih bertenaga
➡ persediaab awal untuk bantu perkembangan otak & mata bakal zuriat
➡ mengurangkan keradangan seandainya bakal ibu ada alahan
.

Ingin tahu info lanjut & dapatkan mana-mana produk Shaklee boleh hubungi:
.

Khayla Jayyid
011-2908 5117
Your Trustworthy SID
.

Dan... khayla akan berikan consultation secara percuma bagi customer yang membeli dari khayla.
.

InsyaAllah.
.

#shakleeterengganumurah
Assalamualaikum. Tercari-cari suplemen terbaik sepanjang berpantang?
.
Shaklee ads jawapannya! 😉
.
Korang pasti teruja dengan kesihatan sepanjang berpantang. Malah perubahan bentuk badan yang lebih langsing akan menggembirakan pasangan juga. 😍
.
FUNGSI SUPLEMEN BERPANTANG SHAKLEE:
.
.
🌐 ESP:Membantu menguatkan rahim, milk booster, kulit cantik, berikan lebih tenaga, hilangkan stretch mark, kawal selera makan untuk jaga badan bagi slim balik.
.
🌐 VIT C: Mempercepat dan menyembuhkan luka bersalin dengan cepat serta mengeringkan luka bersalin. Bersalin secara normal mahupun operation, Vit C highly recommended. Juga menguatkan sistem imun agar tak mudah dijangkiti penyakit, untuk baby juga dapat disalurkan melalui susu badan, juga untuk kulit cerah gebu halus mulus.
.
🌐 OSTEMATRIX: Calcium supply, milk booster, lawas, elakkan sakit kaki lutut pinggang cramp.Menggantikan kalsium ibu yg menyusukan kerana kalsium menghalang pembentukan darah beku pada saluran darah ketika banyak terbaring. Berpantang kan tak boleh gerak banyak. juga untuk mempercepatkan proses pengecutan otot rahim. Mengatasi masalah sembelit.
.
🌐 ALFALFA: Buang angin dlm badan, lawas, detox, milk booster, mengetatkan kembali miss V, atasi masalah keputihan. Mengatasi masalah sembelit.
.
🌐 VITA LEA: Multivitamin yg mempunyai nutrisi utk menangani masalah kurang selesa, tekanan darah rendah, letih & memberi tenaga segera.pelengkap nutrisi, untuk kesihatan dan kecantikan keseluruhan. Juga bagus utk merawat luka bersalin sbb dlm vitalea ada kandungan Zinc iaitu bagus utk percepatkan luka bsalin cantum semula.
.
🌐 OMEGA GUARD: .
EPA & DHA utk perkembangan minda baby disalurkan melalui susu badan, bakar lemak berlebihan, buang lemak selulit, atasi masalah perut buncit. Untuk yg nak cepat slim dan kurangkan berat badan. .
Ingin dapatkan suplemen untuk berpantang dengan produk Shaklee? Atau membeli dengan bajet yang diperuntukkan?
.
Boleh hubungi melalui:
.
WHATSAPP/CALL:
.
011-2908 5117
Khayla Jayyid
Your Trustworthy Shaklee Distributor
.
😊💕
Assalamualaikum. JOM HILANGKAN SUNBURN DENGAN ESP.
.

Satu balang ESP penuh manfaat untuk keseluruhan tubuh. 😍
.
LAIN-LAIN KELEBIHAN ESP UNTUK BADAN IALAH:
.

1.Kulit jadi anjal & gebu
2.Memudarkan parut
3.Mengelak jerawat
4.Menguatkan akar rambut & mengurangkan keguguran rambut
5.Meningkatkan fungsi hormon wanita
6.Kulit jadi lebih sihat
7.Sebagai makanan tenaga tambahan berjam lama
8.Sesuai untuk turunkan berat badan
9.Mempercepatkan kesembuhan pada luka
10.Sebagai milkbooster
11.Menyokong sistem imun badan
12.Mengandungi protein lengkap untuk tubuh.
.

Untuk info lanjut tentang:
. 🌸Kebaikan suplemen Shaklee?
🌸Saranan pemilihan suplemen?
🌸Pembelian suplemen dengan bajet yang diperuntukkan? 🌸Cara pemakanan suplemen?
.
Boleh contact khayla melalui whatsapp/call:
.
011-2908 5117
Khayla Jayyid
Your Trustworthy Shaklee Distributor
. 😊💕
Assalamualaikum. Lagi feedback dari customer yang consume Sustained Released Vita-C Plus.
.
🌹KEBAIKAN SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS Shaklee.
.
1.Merangsang pembentukan kolagen
2.Menguatkan immune sistem
3.Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
4.Mengatasi masalah insomnia
5.Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
6.Memperbaiki sistem pendarahan
7.Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
8.Mencerahkan kulit secara semula jadi
9.Memberikan tenaga
10.Membantu penyerapan iron
11.Mengekalkan kolestrol yang sihat
12.Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
13.Mengelakkan katarak
14.Mengawal masalah kulit berminyak
15.Mengecilkan pori muka
16.Membantu melindungi badan dari radikal bebas
17.Mengurangkan asid untuk pesakit gout
18.Mengawal paras gula dalam darah.
.

Teringin untuk membeli produk kesihatan suplemen dari Shaklee? Di alu-alukan untuk menghubungi khayla melalui:
.
.
WHATSAPP:
.
011-2908 5117
Khayla Jayyid
Shaklee Indepant Distributor.
.
Segala saranan pengambilan/cara makan, saranan pemilihan produk akan diberikan berdasarkan:
.
✅ Keperluan/ masalah kesihatan.
.
✅ Bajet pembelian produk Shaklee.
.
Terima kasih. 😊💕
Assalamualaikum. Ada beberapa jam lagi sebelum tamat PROMOSI VIVIX.
.
Namun, suplemen yang lain dari Shaklee tetap available.
.
Berminat?
.
Boleh contact:
.
011-2908 5117
Khayla Jayyid
Shaklee Independent Distributor.
.
😊💕
Assalamualaikum.

Tinggal 4 HARI lagi je Promo Vivix Shaklee sebelum ia akan tamat. Memasing customer yang membeli dah dapat Promo best seperti: ❣️automatik free membership dapat,
❣️belian pun dengan harga ahli, siap ada OFF, ❣️cash rebate sehingga hampir RMXXX ❣️boleh add-on cooler bag + shaklee spoon exclusive sekiranya membeli:
.
💥TWIN PACK VIVIX. atau
💥Beli 6 BOTTLE, DAPAT FREE 1
.
Alhamdulillah dah ramai yang memilih Vivix sebagai langkah menjaga kesihatan secara menyeluruh kerana Vivix mampu menyelamatkan & melindungi badan kita bermula dari sekecil-kecil struktur badan iaitu sel-sel badan.
.
.
Dengan sifat Vivix sebagai satu suplemen yang ber-antioxidant hampir 10kali ganda diperhebatkan. Lebih baik daripada tumbuhan lain yang juga dikenali mempunyai antioxidant.
.
.
Vivix berupaya melindungi sel badan daripada termusnah akibat faktor persekitaran yang tidak sihat & berbahaya seperti radikal bebas.
.
Malah, Vivix mampu bertindak untuk perbaiki struktur DNA dalam badan.
.
Secara tak langsung daya tahan tubuh terhadap penyakit meningkat serta menjadikan badan sukar untuk dihidapi penyakit.
.
Sudah ramai yang consume Vivix untuk memastikan terjamin hidup yang sihat, cantik & ceria menjalani hidup sehari-harian.
.
InsyaAllah.
.
Pengambilan Vivix bersama mana-mana suplemen Shaklee untuk tujuan penambahbaikan kesihatan & maintainkan kesihatan harian akan menjadikan kesan penambahbaikan lebih ketara kesannya.
.
Kesimpulannya Vivix adalah suplemen sebagai langkah penjagaan kesihatan awal untuk mengelakkan penyakit berbahaya.
.
Dan sangat sesuai dalam membantu pertingkatkan tahap kesihatan bagi yang menghadapi masalah penyakit  terutama penyakit kronik.
.
Jadi?
.

Takkan nak tengok je orang lain jaga kesihatan je kan? 😊🌸
.
.
Boleh order sehingga 31 Disember 2017, sebelum 12 malam. Dan boleh contact khayla bila-bila masa je tau untuk dapatkan VIVIX PROMO hebat ni.
.
011-2908 5117
Khayla Jayyid
Shaklee Independent Distributor .
.
Terima kasih. 😊♥️
Assalamualaikum. Syukur Alhamdulillah, sudah ramai customer berjaya hamil dengan suplemen Ikhtiar Hamil dari Shaklee.
.
.
Jangan pernah berhenti berusaha & jangan pernah putus asa. Ada customer yang beberapa kali alami keguguran, akhirnya dengan izin Allah customer hamil lagi untuk kesekian kalinya dengan selamat sehingga bersalin.
.
.
BAGAIMANA SUPLEMEN IKHTIAR HAMIL SHAKLEE MEMBANTU?
.
.
SUPLEMEN IKHTIAR HAMIL ADALAH BERFUNGSI SEPERTI BERIKUT:
.
.
🍇ESP SOY PROTEIN ISOLATE POWDER. ✴Sebagai sumber protein menguatkan otot rahim. Otot rahim yang tidak kuat boleh menyebabkan keguguran dengan mudah.
.
✴Kandungan asid amino dalam protein penting untuk pertumbuhan & tumbesaran sel-sel ibu dan baby dalam kandungan.
.
.
🍇GLA COMPLEX
.
✴Bantu untuk menstabilkan kitar haid & hormone.
.
✴Bantu menghasilkan ovum yang sihat & aktif.
.
✴Suplemen ini dapat bantu wanita untuk cepat hamil dengan menghasilkan cecair serviks yang berkualiti untuk kesuburan.
.
.
🍇ALFALFA
. ✴ALFAFA berfungsi untuk mengatasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman. Masalah ini biasanya penyebab susah berlaku persenyawaan di dalam rahim.
.
✴Juga amat baik untuk stamina & meningkatkan kuantiti pelincir semasa bersama suami.
.
.
🍇3. VITA-LEA.
.
.
✴VITA-LEA ni multivitamin lengkap untuk memastikan badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil.
.
✴Kandungan Folic Acid didalam VITA-LEA sangat penting untuk perkembangan awal baby dalam kandungan.
.
✴Sangat disarankan consume VITA-LEA sejak awal berkeinginan untuk ikhtiar hamil lagi.
.
✴VITA-LEA juga adalah untuk suami bagi membantu hasilkan sperma yang lebih aktif dan bertahan lebih lama.
.
.
🍇VITA-E COMPLEX
.
✴VITAMIN E adalah suplemen ikhtiar hamil untuk suami bagi membantu kekerapan penghasilan air mani & meningkatkan kuantiti sperma.
.
.
🍇B COMPLEX
.
✴B complex berfungsi sebagai anti stress. Kebiasaannya stress ni boleh mengganggu hormon dan memberi kesan tidak baik pada ibu yang ingin hamil.
.

BERMINAT DAPATKAN MANA-MANA SUPLEMEN SHAKLEE? INGIN TAHU KELEBIHAN SECARA DETAIL BAGI SETIAP SUPLEMEN SHAKLEE?
.
WHATSAPP/CALL: .
011-2908 5117
Khayla Jayyid
Shaklee Independent Distributor
.
InsyaAllah khayla bantu sebaiknya. 😊💕
.
💥VIVIX PROMO DECEMBER MASIH BERJALAN. TINGGAL 7 HARI JE LAGI 💥
.
.
KEBAIKAN VIVIX:
.
.
1. VIVIX berupaya MENGAKTIFKAN pengawalan utama genetik yang bantu MELAMBATKAN PENUAAN pada tahap sellular.
.

2. Didalam kajian makmal, ramuan VIVIX telah membuktikan ia mampu:
. 💥 Melindungi & membaiki sellular DNA.
.
💥 Memberi impak positif kepada pengawalan genetik.
.
💥 Menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria.
.
💥Melambatkan pembentukan protein AGE (Advanced Glycation End Product adalah unsur tak baik)
.
.

3. Vivix juga membantu, menjaga, memelihara:
.
🌸 Kesihatan jantung.
🌸 Kesihatan otak.
🌸 Kesihatan sistem imun.
🌸 Kesihatan sendi.
🌸 Perlindungan antiixidan.
🌸 Peningkatan tenaga pada tahap sellular, kesihatan & kesejahteraan.
.
Pada yang belum dapatkan Vivix dari Shaklee, perlu dapatkan sekarang. 😊💕
.
SEBAB PROMO VIVIX NI TAK PERNAH SEHEBAT INI:
.
"Bulan ni kalau ada customer yang beli VIVIX TWIN PACK, automatic customer berkenaan"
.
. ✅✅dapat FREE MEMBERSHIP (Customer terus jadi ahli dan merasa harga ahli masa beli vivix twin pack).
.
✅✅dapat Cash Rebate 💰 vivix twin pack. Cash rebate around Rm34+
.
✅✅FREE POSTAGE.
.
✅✅Promo bulan ni kalau nak, add on Cooler Bag + Sudu Exclusive Vivix. Special Edition ni tau. 😍
.
.

Info lanjut Vivix atau suplemen/produk Shaklee yang lain boleh contact khayla melalui:
.
WHATSAPP/CALL: .
011-2908 5117
Khayla Jayyid
SID
.
😊💕
Assalamualaikum. Tak perlu lagi tau terlantar bagai sakit teruk ketika berpantang.
.
.
Shaklee ada menyediakan suplemen khas untuk para ibu berpantang.
.
.
Pelbagai testimoni berkesan (ibu bertenaga, baby sihat) daripada customer yang telah consume suplemen untuk berpantang. 😍
.
.
❤KEBAIKAN SUPLEMEN UNTUK BERPANTANG❤
.
.
🌸ESP:
.
✅Sebagai sumber protein yang bantu pembentukan sel-sel baru
✅Memelihara kesihatan & memberikan tenaga segera pada ibu yang sedang berpantang.
.
.
🌸OMEGAGUARD
.
✅DHA & EPA mampu mengurangkan keradangan & menggalakkan fungsi otak
✅Membantu memecahkan lemak bagi penurunan berat badan.
.
.
🌸B- COMPLEX
.
✅Membantu dalam mengurangkan tekanan perasaab atau stress terutama badan terlalu banyak kehilangan tenaga.
✅Membantu dalam pemulihan urat saraf.
.
.
🌸VITA-LEA
.
✅Multivitamin yang lengkap untuk keperluan badan harian.
✅Lengkap dengan zat besi, membantu pembentukan sel darah merah.
.
.
🌸VITA-C PLUS
.
✅Merangsang penyerapan zat nesi & asid folik.
✅Meningkatkan sistem imunisasi atau daya tahan badan terhadap penyakit
✅Percerpatkan penyembuhan luka bersalin.
.
.
🌸AlFAFA COMPLEX
.
✅Membantu mengatasi masalah darah nifas beku
✅Membantu mengelakkan lenguh-lenguh sendi
✅Membantu percepatkan pemulihan rahim
.
.
🌸OSTEOMATRIX
.
✅Sumber kalsium untuk pertumbuhan dan kesihatan tulabg, gigi & gusi bagi ibu dan baby.
✅Melancarkan sistem pelawasan usus. Mengelak sembelit.
.
.
Jom beli suplemen berpantang untuk ibu, sekaligus untuk kebaikan pada bayi dari segi tumbesaran yang sihat sejahtera.
.
.
Berminat untuk dapatkan suplemen dari Shaklee ini?
.
.
Boleh contact khayla ye melalui:
.
.
WHATSAPP/CALL/TEXT:
.
011-2908 5117
Khayla Jayyid
Shaklee Independent Distributor.
.
.
Segala saranan tentang pemilihan produk bersesuai dengan bajet peruntukan oleh customer & berdasarkan masalah kesihatan customer.
.
.
Terima kasih. 😊💕
Assalamualaikum. Bertahun kahwin belum ada zuriat sendiri?
.
.
JANGAN PERNAH PUTUS ASA DENGAN RAHMAT ALLAH. .
.
Selagi ada jalan untuk ikhtiar, jangan pernah lepaskan peluang.
.
.
Berita gembiranya ialah ramai customer yang POSITIF HAMIL setelah consume suplemen untuk ikhtiar hamil dari Shaklee.
.
.
Antara suplemen yang SANGAT DISARANKAN pengambilannya ialah:
.
.
✅GLA: bantu stabilkan kitar haid & hormon dan untuk hasilkan ovum yg sihat & aktif.
.
.
✅ALFALFA: untuk atasi masalah keputihan yg boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga utk stamina & banyakkan pelincir ketika bersama.
.
.
✅VITALEA: ni multivitamin lengkap untuk memastikan badan cukup keperluan nutrisi & bersedia utk hamil. Juga terdapat ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi.
.
.
✅✅VITALEA juga untuk suami boleh membantu hasilkan sperm yang lebih active dan tahan lebih lama.
.
.
✅B complex: bertindak sebagai anti stress, stress ni boleh ganggu hormon dan effect kesuburan.
.
.
✅ESP: untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yg lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InsyaaAllah ESP bantu untuk percantuman sel telur lebih kuat.
.
.
✅VITAMIN E: untuk kekerapan penghasilan air mani bg suami & banyakkan kuantiti sperma.
.
.
Ingin buat pembelian suplemen Shaklee ini?
.
.
Boleh contact khayla tau. InsyaAllah khayla akan guide pengambilan setiap suplemen yang dibeli.
.
.
Malah, khayla akan pastikan segala persoalan, permasalahan tentang kesihatan & cara pemilihan produk yang sesuai akan dijawab.
.
.
WHATSAPP/CALL/TEXT:
.
.
011-2908 5117
Khayla Jayyid
Shaklee Independent Distributor
.
.
Assalamualaikum. Sampai hari ni, ESP Shaklee tetap menjadi pilihan ramai customer. .
.
Sekali consume ESP, selalunya pasti nak repeat order lagi. 😊
.
.
Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan produk TERUNGGUL suplemen Shaklee.
.
.
Ramai dah yang datang order bukan setakat untuk diri sendiri tapi juga untuk insan tersayang. 😘
.
.
❤KEBAIKAN ESP❤
.
.
*ESP nih sangat banyak MANFAAT & KEBAIKAN dia. Antaranya:* 1- Mencerahkan kulit secara sekata.
.
2- Menghilangkan jeragat.
.
3- Membantu menghilangkan parut.
.
4- Menjadikan kulit muka lebih halus dan gebu.
.
5- Mempercepatkan penyembuhan luka lepas bersalin atau operation.

6- Memberi rasa kenyang lebih lama.

7- Menganjalkan payudara & punggung.

8- Mengatasi gastrik dan pedih ulu hati.

9- Mengatasi rasa letih dan lesu.
.
10- Merendahkan bacaan diabetis dengan menstabilkan paras glukosa.
.
11- Mengatasi keguguran rambut.

12- Mencantikkan kuku.

13- Menghaluskan tumit pecah.

14- Membekalkan tenaga berterusan.

15- Meningkatkan kualiti susu ibu.

16- Meningkatkan pengeluaran susu badan.

17- Pengganti minum petang atau supper.

18- Mengelakkan kerapuhan tulang.

19- Merangsang regenerasi sel kulit dan otot.

20- Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan.

21- Baik untuk hormon.

22- Mengurangkan kedutan dan garis halus.

23- Rendah lemak, tanpa kolestrol.

24- Membantu mengurangkan risiko kanser.

25- Bertindak sebagai antioksidan.

26- Menguatkan sistem imun tubuh.

27- Mempertingkatkan tahap kolestol baik.

28- Memelihara kesihatan jantung. 
29- Merendahkan paras kolestrol.

30- Mencegah osteoporosis. 
31- Membantu pembentukan sel-sel baru.
.
32- Mempercepatkan cantuman luka. (kesan lebih KETARA, PANTAS dengan VIVIX Shaklee)
.
.
Sebenarnya kelebihan ESP lagi banyak daripada yang disenaraikan.😍
.
.
Ingin buat pembelian suplemen Shaklee ini?
.
.
Boleh contact khayla tau. InsyaAllah khayla akan guide pengambilan setiap suplemen yang dibeli.
.
.
Malah, khayla akan pastikan segala persoalan, permasalahan tentang kesihatan & cara pemilihan produk yang sesuai akan dijawab.
.
.
WHATSAPP/CALL/TEXT:
.
.
011-2908 5117
Khayla Jayyid
Shaklee Independent Distributor
.
.
😊💕