Kiddo Malmö

Kiddo Malmö Follow

Kiddo är second hand för barn! Utvalt, välsorterat och inspirerande för 0-6 år. Vi säljer på kommission. <3

http://www.kiddo-malmo.se/

432 Followers  312 Follow

Share Share Share

💥 SNART VÄXER KIDDO! 💥Tjuvkika på vår nya, fina, STÖRRE lokal på @mittmollan som håller på att färdigställas i detta nu. I september flyttar vi butiken - håll utkik för öppningsdatum som vi firar med kalas och höstpremiär! Vi tuffar på i vår lilla lokal så länge, öppet som vanligt ons 11-16, tor 11-18, fre & lör 11-16. 
#kiddomalmö #mittmöllan #secondhand #malmö #barnbutik
✍️ ÖNSKELISTAN UPPDATERAD! ✍️ Ullfrotté, sovpåse från Polarn o Pyret, bärbar nattlampa, gummistövlar och regnkläder, är det något du har hemma med inte använder längre? Kom in, de är efterfrågade! Och dina saker kommer till nytta för någon annan. 
SÖKER DU NÅGOT? Skicka ett DM så kikar vi om det finns inne!
MJUKSTART IDAG! KL 11-13 🤸 Öppningsdagen är här! Men ibland kommer livet emellan, pga viktigt läkarbesök är butiken öppen bara kl 11-13 idag onsdag 21/8. I morgon är vi tillbaka med ordinarie öppettider! 🕚
Snart ses vi! Öppningsdatumet är satt, vi är "back in business" onsdag 21/8. 👋 
#kiddomalmö #secondhand #barnimalmö #barnbutik #mittmöllan
Sista dagen, sista chansen att fynda innan sommarstängningen! Sen väntar ☀️⛱️🌴 I augusti är vi tillbaka! Öppningsdatum sätts lite närmre inpå. Glad sommar!
🌻 SISTA VECKAN INNAN KIDDO GÅR PÅ SOMMARLOV 🌻Passa på att titta in och fylla på sommargarderoben innan Kiddo tar långledigt. Nu kör vi sista veckan och har öppet TOR 11-18, FRE 11-16 & LÖR 11-16. ☀️
🍓 Nu spurtar vi inför sommar och ledighet! 🍓 Om en vecka tar Kiddo sommarlov, sista dagen butiken är öppen är 15 juni. En vecka kvar alltså.. Så passa på att att ett besök redan idag eller i veckan som kommer! 
PS. Spurten gäller även för inlämnade kläder, om du väntar på kvittens så kommer den i veckan. ;) DS.

Bild från drömsommaren 2018. <3
🇸🇪 Nationaldagen = öppet 11-15 🇸🇪
Nu är dockhuset ute till försäljning! 🏡 Två våningar, handtag på taket för enkel förflyttning och fiffiga skjutdörrar.  Möbler (15 delar) medföljer, 349 kr. Dockor att köpa till finns en googling bort!
Dags för premiärdoppet? 🌊 🐋 Hettan är här! Vi har det som behövs för att få svalka sig i vattnet. Ps. Öppet på nationaldagen 6/6 kl 11-15.
ÄR VI FRAMME SNART? 🚊🚗🚊 Ska du ut och resa i sommar? Hos oss finns fiffiga barnprylar som gör resan lite smidigare. Kolla in den mobila barnstolen Seat in the pocket, bilspeglar, skydd till surfplattan, flexibelt lekbord, remmar att hålla leksakerna på plats med och pyssel- och pekböcker i nätt format. Vad är ditt bästa lifehack för att klara resan?
Regnet hänger i luften idag... Öppet kl 11-17 pga (jordgubbs)röd dag!