Anak Pakcik Mally

Anak Pakcik Mally Follow

πŸ¦„ Part Time Blogger
πŸ“Winner - Fear Factor 2012 (Blogger)
πŸ“1st Runner up - Maxis 2013 (Blogger)

http://kiflimally.com/

27,047 Followers  613 Follow

Share Share Share

πŸ‘ˆπŸΌ slide ke kiri:

Anda rasa sesak nafas, mari saya bagi bantuan pernafasan #comolot πŸ˜‚ penat tahu belajar CPR ni dekat @tanah_aina.

#cpr #raub #pahang #tanahainafarrahsoraya
Slide to left: πŸ‘‰πŸΌ
Aduhai pening kepala bila nak makan di sini, sebab @eatz_hk menyediakan 100 lebih menu. πŸ₯žPercaya atau tidak korang boleh datang dan nikmati sendiri keenakkan Hong Kong Food Style ni
.
16/8/2019 - 1st day official grand opening, tapi mereka kena re-open balik pada pukul 6pm sebab stock habis. Ini memang power!! location dekat The Gardens Mall πŸ“
Slide ke kiri πŸ‘‰πŸΌ:
Kalau korang nampak seluar kerja wanrna biru tu, kain dan fitting dia sangat selesa. Kata orang melekat kat #bontot tu mantop πŸ˜‚
.
Promo buy back cash still valid till 25/8/19 ok di semua Lulu KL & Lulu Shamelin outlet. Sebarang pembelian RM 100 korang boleh dapatkan balik shopping voucher RM 50
Hey guys, thanks much for the support through your likes and shares β™₯️
.
Kepada yang belum like pergi je dekat highlights story di atas cari mytown πŸ‘‰πŸΌ swipe up πŸ‘‰πŸΌ like & share ya πŸ˜‚
.
Sikit lagi nak masuk final 😊 votes till 21/8/2019 ya guys
Feeling dan confident tak? πŸ˜‚ Bila apply je instinct David Beckham fragrance ni terus in character
.
Videographer: @helmi.mohammed 
Video editing & idea: πŸ™‹πŸ»β€β™‚οΈ
Music credits: @billieeilish - Bad Guy
.
#suitupmy 
#badguy 
#billieeilish 
#davidbeckhamfragrances
Banyakkan berehat, Banyakkan Minum air dan semoga cepat sembuh ye @eneffel. Bagus lah tengok @fadzilramalai pun dah semakin sihat ceria dan aktif (dua-dua ni terkena batu karang)
.
Takpe both of you kena dapatkan rehat yang secukup nya then dah sihat nanti boleh lah kembali ke pentas lakonan semula πŸ‘ŒπŸΌ
.
P/s: pesanan kepada kesayangan semua di luar sana, banyakkan minum air ok. Nanti tak pasal terkena batu karang pula
Siapa mencari kain saree atau churidar / Saudagar kain nak bagi tahu yang LULU KL & LULU SHAMELIN kembali dengan promo buy back cash πŸ’°. Any pembelian RM 100 dapatkan balik shopping voucher RM 50 last till 25/8/2019 πŸ‘ŒπŸΌ
.
#termsandconditions apply
#selamatharirayaaidiladha - just wanna do throwback savage. Well for me raya korban just celebrates in moderation, but yeahhh still boleh lah
Masuk toilet pun orang nak escort, bagi pin code dah lah πŸ˜‚
.
#icandoitmyself 
#toiletselfie
Salah satu steamboat & Grill murah yang terletak di Seksyen 13 shah alam.

Murah pun murah, jadi korang boleh makan dengan puas hati.

Untuk info lebih lanjut just follow 
@dkayangansteamboat 
#dkayangansteamboat #shahalam #SteamboatKL
Selain busy waktu office hour, aku juga banyak luangkan masa dengan aktiviti pada hujung minggu.

Jadi aku pilih David Beckham Fragrances (Instinct) baru ni untuk kekal aktif, fresh dan confident sentiasa.

Untuk info korang, perfume ni terdapat dalam 7 variasi seperti: Instinct, Homme, Classic, Inspired, Respect, Beyond & Classic

Ni pun ada challenge juga, Jom buat Suit Up Challenge untuk menang hadiah menarik. Swipe Left πŸ‘‰πŸΌ untuk tengok before and after suit up challenge dari aku.

Untuk info lanjut korang boleh tengok pada website tertera:
https://www.beckham-fragrances.com

#suitupmy #davidbeckhamfragrances
Haaaaaaaa @ciklilyputih & @ayurafikah kita dah sahut cabaran sis berdua. Ni baru ada masa nak sahut #fizzwithme challenge menggunakan @guardianmy Vitamin C + Z tablet ni πŸ… 32 saat
.
Seterusnya aku nak nominates @mahamahu @rawlins_glam @helmi.mohammed @dzewl semua ni geng nafas kuda laut πŸ˜‚
.
#fizzchallenge #guardianmy #vitaminc #challenge #enjoy #havefun