Kiflimally

Kiflimally Follow

Push mobile legend 🦄

http://kiflimally.com/

27,662 Followers  610 Follow

Share Share Share

Baru je selesai menghadirkan diri ke Press Release Buffet Ramadhan Restoran Rebung 2019
•
Dengan bertemakan “Nostalgia Sajian Desa” Restoran Rebung menyediakan lebih dari 90 jenis makanan. Selebihnya aku akan update dekat blog nanti ok👉🏼 kiflimally.com
•
#nostalgiasajiandesa
#restoranrebung
Korang lunch apa tu? Teringin nak makan kari kepala ikan? Datang je dekat #DwareesResepi ni confirm terangkat. Record dorang pernah hidangkan kari kepala ikan seberat 7KG wei 😱😱
•
Info lebih di kiflimally.com
•
#karikepalaikanbatutiga
#karikepalaikan
#karikepalaikansedap
Hew hew merecik hawau sapu sampah dekat #ttdi
Macam mana tak mengilai ternampak sejenis terung gergasi. Grocery dekat @luluhypermarketkl ni fresh dan penuh dengan warna warni. Bukan tu je, barang dapur dan electrical appliances pun boleh menarik 👌🏼 •
#jomkelulu #lulukl
Dengan style mix & match sure korang boleh menggayakan rekaan dari @luluhypermarketkl ni. Style untuk lelaki dan wanita dari Bag Tangan, saree & churidar pun ada 👙👗👔👖👕👚
•
Lepas tu di tambah pulak dengan promo “Bayaran Balik Separuh” dengan minima pembelian RM100 (in single receipt) korang boleh dapat voucher bernilai RM50 untuk next purchase item
•
Promo start dari 1/3/2019 - 24/3/2019
#jomkelulu #lulukl
Baru je balik dari Lulu Hypermarket tadi. 
Now dorang ada promotion dekat fahsion section. 
Kau spend RM100 dapat RM50 voucher boleh pakai untuk purchase next item. WOW!!! Ahad semlm baru lepas pergi. Hehe 😜 
#LuLuKL. #JomKeLuLu
#AirAsiaFreeSeats​ kini kembali dengan 5 JUTA promo seats. Bukan tu je, kemudian ada discount untuk hotel, add-ons & bebas cukai products. 
Wei korang BIG Members akan dapat 24jam VIP access untuk sale yg berlangsung hari ni. Jangan lupa ke airasia.com untuk start booking, login masuk sebagai ahli untuk dapat rebate on the spot!

Members booking period: 10 - 17 Mar 2019 Non-members booking period: 11 - 17 Mar 2019 Travel period: 1 Sept 2019 - 2 Jun 2020

#AirAsiaFreeSeats
Jalan kemana pun akan sentiasa beringat. Ingat apa tu???
#tahlil untuk sahabat lama. Nanti kita berkumpul lagi ye. InsyahAllah 🙏
Don’t be afraid of being different, but be afraid of being the same as everyone else
•
Love his touch by #faxxinggu
Thanks kak Mimi belanja #rainbowcake 🌈 🎂. Nak #potd ?? memang tak dapat lah selagi geng masuk air ni interframe 😂🦄
Patut lah semalam suruh beli itu ini nak melengahkan masa. Rupanya ada surprise 🎈🎊🎂🎉🎁 terus hilang rasa penat kejap 😆 thanks ye @a.b.e.m.i.e & @r.a.y.y.e.n and kawan2.