Nurul Sakinah

Nurul Sakinah Follow

Malaysian Lifestyle Blogger For Review 🌹 Advertorial🌹 Collaboration 🌹 Sponsorship 🌹
💻Pls Email : kinahnazari@gmail.com
Unfollow detected

http://www.apekinah.com/

1,246 Followers  2,069 Follow

Share Share Share

Setiap pagi kinah fak lupa untuk apply Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydrating Lotion ni tau. Apa yang best dengan Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydrating Lotion ni ianya melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari. Hah paling best, ianya gabungan formulasi penyegar & pelembap dalam satu langkah untuk penjagaan kulit yang ringkas namun memberikan kesan lembapan yang optimum. Kan dah jimat satu step kat situ. Haaa nak tau cerita selanjutnya pasal Safi Balqis OxyWhite Whitening Hydration Lotion ni nanti kinah cerita dalam blog ye 😍😍😍 #SafiBalqis #safiMY #safihydrationlotion  #apekinahdotcom
Lepas penat buat kerja rumah di siang hari, malam hari kita manjakan kulit pulak. Best juga pearl mask ni tau. Kulit rasa moist je lepas guna pearl mask ni. Korang patut cuba Le Shenz Moisturizing Pearl Mask @pm.mii_ ni dan alami sendiri.

Mengandungi 7 Excellent Essence yang dapat :
✔️Membantu melembapkan kulit
✔️Membantu meningkatkan kolagen pada kulit, ✔️Membaiki serta membantu pertumbuhan sel kulit yang baru ✔️Membantu mencerahkan kulit

Untuk Maklumat Lebih Lanjut
Website :
http://www.pmmii.com
Facebook :
https://www.facebook.com/PM.Mii1

#leshenz #pearlmask #mask #beauty
#apekinahdotcom #malaysianbloggercommunity #lifestyleblogger
XM menyediakan webinar eksklusif yang disampaikan oleh Zulle Razak dan Mohd Helmi Izani. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Jangan lupa set masa anda untuk menyertai webinar ini pada: Tarikh: 26 Jun 2019 Masa: 20:30 - 22:30 Peluang pendidikan secara percuma di samping berpeluang mendapat hadiah bernilai lebih daripada $10,000! : https://bit.ly/2wPNnhS ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Ikuti XM Malaysia di: Facebook: https://www.facebook.com/xmmalaysia/ Instagram: @xmmalaysia

bit.ly/2wPNnhS

#XMMalaysia #TheGreatest #XMGrandWebinar #WebinarEksklusifXM8
These toothbrushes don't need any toothpaste! How cool is that? Try it yourself! Only RM15 each at miswak.com.my

miswak.com.my/

#miswaktoothbrush #gonatural #sunnahlifestyle
Kalau sebelum ni setia betul guna jenama tutttt. Tapi sejak guna @rempahratusmaksiti ni, beli yang ni saja. Apa yang penting Rempah Ratus Mak Siti ni bebas daripada pewarna dan perasa tiruan ye. 
Boleh dapatkan Rempah Ratus Mak Siti di Aeon BIG, Giant, Jusco, Mydin, dan TESCO. Juga boleh beli secara online

#anakrempahmaksiti #maksiti
Selamat Hari Raya Aidilfitri semua
1st look at Byme's Radiant Glow Skincare Set. It has 4+1 products that's got your daily radiance needs covered - from cleansing, toning to plumping and moisturising. Get Raya ready... pre-order now at bymeskincare.com with 20% off and enjoy FREE shipping using ILOVEBYME20 code! *for the first 100 customers only!

bymeskincare.com/product/radiant-glow-skincare-set/

#bymeskincare #radiantskin #getglowing #naturalingredients #hydration #Asianskincare #madeinTaiwan #gooddeals
Kinah nak share dengan korang serum best untuk mereka yang mempunyai masalah jerawat, jeragat & kulit kusam!

Apa yang best dengan serum @drbeau_official ianya dapat melembabkan kulit, merawat masalah jerawat, memudarkan parut & jeragat serta merawat kulit dari dalam untuk lebih sihat ❤

Sesuai untuk semua jenis kulit.

Produk lulus KKM, selamat & berkesan!

Untuk info lebih lanjut : www.apekinah.com

#apekinahdotcom#drbeauofficial #DrBeauSerum #VitaminESerum #SerumJerawat #SerumJeragat
#SerumMuka #serum #lifestyleblogger
🌷Beautiful Make-up comes from Beautiful Skin🌷

Nak cantik dan berseri seperti Jun Ji-Hyun tak?Meh pakat cuba Hada Labo Premium Whitening Lotion (Rich) ni. Mengandungi:
Asid Tranexamic – membantu melawan bintik-bintik hitam dan mengimbangkan semula warna kulit untuk kulit yang lebih cerah dan berseri
Asid Nano Hialuronik – dengan molekul halus yang boleh menembus kulit dan memberikan kelembapan di bahagian lapisan dalam kulit
Vitamin E – membantu melegakan dan mengembalikan keselesaan kulit selepas terdedah kepada matahari
Vitamin C – Menembus sel-sel dan memulihkan kerosakan kulit 🌹JOM CANTIK SEBELUM RAYA🌹

@hadalabomalaysia @2cents.my
Boleh dapatkannya di Watson Malaysia dan jangan lupa guna kod promosi untuk HADARM3 (RM3 OFF on Watson Ecomm) untuk lebih penjimatan

#HadaLaboBeautifulSkin #HadaLaboMY +HADARM3 #2centsmy #apekinahdotcom
#malaysianbloggercommunity
#malaysianblogger
#lifestyleblog #like4likes #likeforlikeback
#beautyandwellness #beautyproducts #beautycare
Rupanya murah je harga barang di @segifreshmarket ni ha. Rambang mata nak pilih sebab semuanya segar-segar dan berkualiti. Habis shopping semua tu tak sampai pun RM200 tau.

Review penuh ada di blog

#segifreshmarket #segifresh #segifreshpromosi #barangdapurmurah #hargaborong #shoppingbarangdapur #apekinahdotcom #lifestyleblogger #likeforlikes
Alahai comelnya la koleksi Althea A'Bloom ni. Bukak kotak pink ni je dah terserlah auranya. Paling menarik perhatian kinah, puff comel tu. Rasa nak makan je puff tu haha. Awas ya puff ni bukan untuk di makan tau. 
Antara koleksi Althea A'Bloom ialah

A'Bloom Blackhead Blaster
A'Bloom Giant Meringue Puff
A'Bloom Baby Meringue Puff
A'Bloom Moisturizing Watermelon Mask Sheet
A'Bloom Nourishing Avocado Mask Sheet
A'Bloom Brightening Lemon Lime Mask Sheet
A'Bloom Anti-Blemish Peach Mask Sheet

Korang yang berminat nak dapatkan set eksklusif ni boleh dapatkannya di https://my.althea.kr/exclusive-brands/a-bloom

#AltheaKorea #AltheaAngels #AltheaAbloom #apekinahdotcom
Pejam celik dah 16 Ramadhan dah. Sekejap je rasa. Orang kata barang basah dekat sini segar dan murah.  Yeke murah🤔

Nak tahu murah ke tidak jom kita masuk dulu😁😁 #segifreshmarket 
#segifresh 
#segar
#barangdapurmurah
#segifreshpromosi
#apekinahdotcom