Nurul Sakinah

Nurul Sakinah Follow

Malaysian Lifestyle Blogger For Review 🌹 Advertorial🌹 Collaboration 🌹 Sponsorship 🌹
💻Pls Email : kinahnazari@gmail.com
Unfollow detected

http://www.apekinah.com/

1,175 Followers  1,957 Follow

Share Share Share

Baru ambik dekat office gdex tadi. Nanti kinah share apa ada dalam plastik ni ye

#apekinahdotcom #lifestyleblogger #wangi
I couldn't believe I just designed a website all by myself! This website builder is so easy to use and even free. Call me a web designer now^^ Check this out, https://website.artincard.com

https://website.artincard.com

#artincardwebsitebuilder
Mereka yang menghadapi masalah kulit kusam, kulit kering dan penampakan kesan-kesan garis halus dan penuaan, apa kata cuba Murad Dew A Little Travel Pack ni  Antara keistimewaannya ialah
✔️Dapat membantu meningkatkan keupayaan kulit dan mengekalkan keseimbangan air dan kelembapan pada kulit kita. ✔️Penghidratan selama 24 jam dan tahan lebih lama
✔️Membantu mengurangkan kesan penampilan garis-garis halus dan mengurangkan kedutan di wajah kita
✔️Sesuai untuk light travel

Untuk review penuh boleh baca di blog

#MuradMalaysia #MuradMY #apekinahdotcom
Dah minum ke belum Nutribear hari ni?

Kinah sudah, korang bila lagi nak cuba.. Rugi tak cuba @nutribearofficial ni. Kalau korang nak tahu ianya dihasilkan daripada ikan hydrolyzed pure yang mana ianya dapat membantu  melawan dan meningkatkan : ✔️Meningkatkan tahap kelembapan kulit dan menghindarkan kulit dari terhidrasi
✔️Menguatkan kuku
✔️Menguatkan folikel rambut supaya lebih kuat dan sihat

Hah nak tahu apa lagi kelebihan minuman nutribear ni, tunggu review penuh di blog nanti ye😉

#nutribear #collagen #thebearessentials #apekinahdotcom #healthydrink #awetmuda #lifestyleblogger
Bila mintak tolong model pegangkan, ni le rupa dia ish... Kotak pink dah sampai dah.. Nanti kita unboxing ye

#Althea #AltheaXGIB #altheakorea #AltheaAngels #apekinahdotcom
Mandi swimming pool pakai life jacket haha😅😅 #apekinahdotcom #marzaqahthahirah #mandiswimmingpool #anakayahibu
Nak bagi hadiah tapi tak tau nak bagi apa. Hah kinah ada cadangan, apa kata korang guna khidmat @printcious ni.
Confirm korang akan berpuas hati dengan servis yang diberikan. Nak tahu bagaimana nak order, nak design yang macam mana semua info yang berkaitan boleh klik link di bio yer. Blog dah update

#printciousgifts #printcious #giftideas #giftsforhim #giftsforher #gifts #giftstore #apekinahdotcom #lifestyle #lifestyleblogger
Kite try nasi ayam dekat Restoran Kak Yong. 
#foodie #foodporn #foodstagram #apekinahdotcom
Lepasni tak payah susah2 lagi nak bawa tisu basah kemudian nak cuci muka lagi untuk tanggalkan kesan solekan. Dengan adanya Althea Pore Purifying Serum Cleanser semuanya jadi mudah. 
Mengandungi bahan utama seperti:
Ekstrak Daun Pudina - menyejukkan kulit dan melegakan kerengsaan 
Minyak Benih Jojoba - memberi kelembapan kepada kulit yang kering

Ekstrak Daun Teh Hijau - mempunyai sifat antibakteria yang dapat membersihkan kulit

Nak tahu lebih lanjut dengan serum cleanser ni boleh klik link di bio

#AltheaAngels #AltheaKorea #AltheaSerumCleanser
#apekinahdotcom #koreanbeauty #beauty #lifestyleblogger #Althea
Nice shoot @anwrridhwan😍😍 #like4like #nicephoto #apekinahdotcom  #singaporetrip
Ni dia unboxing althea box sempena XMas Wishlist aritu. 3 barang je yang kinah grab dari wishlist hehe

1. Marine Blue Make-Up Brush Set
2. Silky Perfect Foot Peeling Pack
3. Dr. Vita Clinic Gently Vita Exfoliator
4. Aura Radiance BB Foundation Cream - Nella
5. Air Cotton MakeUp Base - The Face Shop
6. 12 Color Eyeshadow Pallete Glam Shine

#Althea #altheaangels #xmaswishlist #apekinahdotcom #kbeauty #beauty
Kami nk pergi tempah baju untuk kenduri nanti

#marzaqahthahirah #happynewyear2019 #apekinahdotcom