Nurul Sakinah

Nurul Sakinah Follow

Malaysian Lifestyle Blogger For Review 🌹 Advertorial🌹 Collaboration 🌹 Sponsorship 🌹
💻Pls Email : kinahnazari@gmail.com
Unfollow detected

http://www.apekinah.com/

1,127 Followers  1,865 Follow

Share Share Share

Haaa jom siapa nak tumpang saye

#anakayahibu #apekinahdotcom #marzaqahthahirah
Quote of the day

#quoteoftheday #apekinahdotcom #likelike
Brush Time Fun bersama Jordan

Seronok betul Thahirah ye gosok gigi dengan Jordan😍😍😍😍 #jordanxanasuhana #apekinahdotcom #lifestyleblogger #likeforlikes
Black Friday sale bermula dari 23 November sehingga Cyber Monday pada 26 November dan anda boleh berjimat sehingga 90% off dari kedai online di US, UK dan Jepun. Baca tips kami untuk bersedia dan research bagaimana anda boleh jimat sambil bershopping gila! Jangan lupa untuk save alamat gudang terdekat kami, untuk tidak membayar shipping antarabangsa yang mahal. Kami hanya caj RM15/lb untuk penghantaran dari gudang kami terus ke pintu anda! 
http://bit.ly/BNSBlackFriday2018

#MYBuyandShip #GoShareLah #ad
ALTHEA MILK PEEL CREAM MASK REVIEW 
Best sangat bila berbuih-buih di muka kita ni bila apply mask ni rasa geli-geli je. Milk peel cream mask ni dapat mencuci sel-sel kulit mati yang terdapat di muka kita

Mengandungi AHA & BHA yang dapat membantu menyingkirkan segala sel kulit mati. Seronok sangat bila buih2 tu terjadi dengan sendirinya dan biarkan selama 30 saat kemudian jangan lupa bilas dengan air suam. 
Milk Peel Cream Mask ni korang boleh dapatkan di www.althea.kr dan sekarang ni ada 10% off for USD8 (normal price USD9)  More info boleh check it out here :
 https://us.althea.kr/milk-peel-cream-mask

#AltheaMilkPeelCreamMask #MilkPeelCreamMask #AltheaKorea #Althea #apekinahdotcom #altheaangels
Quote of the day

#apekinahdotcom #quotesaboutlife #quoteoftheday
Orang lain punya dah lama sampai. Kita je baru sampai petang semalam.  Ada apa dalam tu? Sabar ye nanti kinah unboxing yer dan yang pasti isi dalamnya best👍👍👍👍😍😍 #althea #altheaangels #beautyblogger #lifestyleblogger #lifestyle #beauty #koreanbeauty #apekinahdotcom #likelike #likesforlikesback
ahh korang pernah pergi GM Klang tak? Macam macam boleh dapat kat situ. Alang alang tahun nak habis ni boleh shopping barang keperluan rumah kat sana! You pun boleh tgk music video @gmklang kat sini! 👉🏻 bit.ly/gmklang And yang lawaknya, ada orang buat parody video tu 😂 🤡 bit.ly/aminparody

http://facebook.com/gmkwholesale/videos/663332764050055/

#LAGUTEMAGMKLANG #GMKLANGTHEMESONG
Petal Velvet Sunaway merupakan salah satu skincare khusus untuk pelindung matahari (sunscreen) yang bertekstur ringan dan mampu melindungi kulit daripada sinaran uv yang diformulasikan daripada hyaluronic acid dan damask rose extract.

Apa yang best dengan Petal Velvet Sunaway ni, teksturnya ringan dan tidak meninggalkan kesan putih pada kulit kita kerana ianya mudah diserap ke dalam kulit kita berbeza pula dengan jenama sunscreen lain. Terima kasih @altheakorea kerana keluarkan produk yang best ni. 
Sekarang ni tengah ada promo tau. Haaa lekaih grab sebelum promo tamat.

#althea #altheaangels #altheakorea #beauty #beautyproducts #beautyandwellness #beautycare #beautyblogger #lifestyleblog #lifestyleblogger #koreanbeauty #likeforlikes #likelike #apekinahdotcom
Wah - vouchers up to 90% OFF on brands such as the Manhattan FISH MARKET, Juice Works, Auntie Anne's, myNEWS.com and 400+ more on Fave this 11.11?! Count me in! Jom download the Fave app today and happy shopping!

https://lp.myfave.gdn/1111-singles-day-celebration?

#FaveSinglesDay
Masalah kulit gelap di kawasan intim hingga menyebabkan rasa kurang keyakinan diri. Jangan risau dah lepas ni, dengan adanya Sumber Ayu 3X Whitening Pearly White mungkin dapat membantu mengurangkan masalah kulit gelap di bahagian intim tu☺

#sumberayu #sumberayu3xwhiteningpearlywhite #femininewash #lifestyleblogger #lifestyle #apekinahdotcom
🕵‍♂ Research showed that 92% of people are unable to achieve their goals! . 🤔 Here's why: . ⏰ In a day of 24 hours, you work for 8 hours, you sleep for 8 hours, and what are you doing in those remaining 8 hours of your day? We called it as Golden 8 Hours in Mandarin or Cantonese. . 🛍 You can spend these 8 hours with any activities, such as dinner with friends, shopping, watch a movie, play video games or other leisure activities. . 😱 But if you spend so much time doing nothing, then you will struggle with reaching your goal. . 👉 The reason why successful people can reach their goals because they spend that free time in a more productive way. . 👍They learn and upskill themselves while other people spend the remaining 8 hours in other leisure activities that do not help them to grow mentally or financially. . 💪 You must remember this, the more you learn, the more you can grow and reach your goal. . 🔔 Hooty is a social learning platform. You can learn from experts,and share the knowledge among the community. . Join us today and be part of the top 8% high achievers. (It’s FREE) https://www.hootyowl.com/register/?code=14231 . The bonuses by joining Hooty Platform today: 1) Access to Free practical yet useful personal and financial knowledge, as well as case studies from the experts every week. 2) Access to Free articles every week. 3) Getting exclusive live event invitations. 4) You can get the first-hand market information. . And so much more… . ⚠ These bonuses will be rolled out in the next 60 days before we turn it into a paid membership… . Click here to claim your account now. It’s Free. https://www.hootyowl.com/register/?code=14231

https://www.hootyowl.com/register/?code=14231

#easy #convenient #pratical #HootyML #GoShareLah #ad