Nurul Sakinah

Nurul Sakinah Follow

Malaysian Lifestyle Blogger For Review 🌹 Advertorial🌹 Collaboration 🌹 Sponsorship 🌹
💻Pls Email : kinahnazari@gmail.com
Unfollow detected

http://www.apekinah.com/

1,081 Followers  1,772 Follow

Share Share Share

You dah tengok music video @gmklang Kalau nak menang wang tunai berjumlah RM2,000 pergi tengok! Lepas tu, jangan lupa untuk upload version you menyanyi bahagian akhir lagu tu untuk join peraduan ni. hanya nyanyi part “Marila lalalala, Mari lalalala, Mari lalalala ke GM Klang!” dan upload dengan hashtag #LAGUTEMAGMKLANG #GMKLANGTHEMESONG . 3 video paling kreatif akan menerima: Hadiah Pertama: Wang tunai RM700 Hadiah Kedua: Wang tunai RM500 Hadiah Ketiga: Wang tunai RM300 Saguhati: 5 x RM100 . TARIKH TUTUP PENYERTAAN SEBELUM JAM 10 PAGI, 28 SEPTEMBER 2018. Terma & Syarat: •	‘Follow’ akaun GM Klang •	Tetapan Instagram mestilah ‘public’ •	Terbuka kepada semua rakyat Malaysia berumur 15 tahun ke atas kecuali staf-staf Pusat Pemborong GM Klang •	Penyertaan yang TIDAK LENGKAP tidak akan dikira sama sekali •	Pemilihan pemenang adalah muktamad. Sebarang bantahan sama ada lisan atau bertulis tidak akan dilayan •	Pemenang akan diumumkan seminggu selepas tarikh tutup •	Pemenang haruslah hadir ke Pusat Pemborong GM Klang untuk menebus hadiah wang tunai . Link ke lagu @gmklang dibawah

sushivd.com/g2c6qi
AITrades.co is coming to Malaysia!! Just register yourself on our website, www.aitrades.co and attend our event for FREE. The event is at Concorde Hotel, Kuala Lumpur on October 15th, 7 pm❗️❗️ Aitrades.co is very positive and a professional business and can be fought for for a better family business, because it is an arbitration company and the production of the first crypto BTC atm machine in the world. https://www.linkedin.com/in/infobitcoin/ https://www.facebook.com/seputarfx

#arbitrase#atm #machine# #aitrades.co #grand #launch #october #malaysia #GoShareLah #ad
Kelahiran semula SAFI FAIR BEAUTY bukan sahaja pada rekaannya yang lebih manis dan menawan, malah rumusannya juga didatangkan dengan teknologi BIO.Fairness yang diperkaya dengan ekstrak organik limau gedang. Sebagai pelengkap kepada rutin penjagaan wajah, SAFI FAIR BEAUTY turut memperkenalkan produk terbarunya Krim BB Pencerah Wajah SAFI FAIR BEAUTY. 
Jom kita sahut cabaran 31 hari menggunakan Safi Fair Beauty

#safifairbeautychallenge #safifairbeauty #safi #apekinahdotcom #beautyandwellness #beauty #lifestyleblogger #beautyblogger #like4likes  #liker #mirrormirror #safifairbeauty31dayschallenge
Sambil duduk-duduk tu apa kata sign up sebagai MMSOS member dan korang akan dapat 👉🆓 RM 30 cash voucher on A-Look Exclusive merchandise🎉🎉. Wohooooooo
👉Click here to download our FREE App >>http://bit.ly/2mC6Y03

Banyak lagi benefit yang akan korang dapat. Untuk pengguna IOS pun dah boleh download.

Maklumat penuh nanti kinah review kat blog nanti okeh

#mmsos #mmsossocialmedia #apekinahdotcom #lifestylebloger
Kerana @madam_ashrahim payung aritu. Terhasillah lauk pemusnah diet. Abang long ekau tak cukup sepinggan ekin oii

#akakmasakakakmakan #ikanbilisgorengbawang #apekinahdotcom #makanmakan #like4likes #lifestyleblogger
Ekhmm siap nak kulit cantik dan cerah berseri? Apa kata cuba Snowyskin ni

Sedappp!! Rasa Beri
Banyak manfaatnya bila amalkan snowyskin ni

Nak baca review penuh boleh baca kat sini 👇
http://www.apekinah.com/2018/09/snowyskn-dapat-membantu-mencerahkan-kulit.html

#snowyskin #dynamicnutrition #dynamicnutritionhq #apekinahdotcom
#lifestyleblogger #beauty #radiant #glowing #likeforlikes #like4likes #liker #afb
The natural power of breastfeeding is one of the greatest wonders of the world. It is about real love. It is about caring and celebrating the wondrous joy of nurturing a new life. It is about enjoying being a woman. As a breastfeeding mum, are you facing one of the common issues below while wearing disposable nursing pads? 👉Not feeling comfortable when it gets wet 👉It is too thick 👉Not secure as it may drop anytime while on-the-go 👉Breasts are not fully covered 👉Find itchiness as the material is not breathable enough and not suitable for long-hour wearing 👉Shirt gets wet easily when the breast milk overflows Our team has spent months travelling all around the world to find the finest material, newest technology to overcome the above common issues where a breastfeeding mum is facing. It is with love and understanding we bring you the Brand New Disposable Nursing Pad with exceptional quality for all the breastfeeding mums… ❤️Ultra-Thin Design (1mm) for extra comfort ❤️Dri-Comfy Technology™ stay dry for long-hour ❤️Ultra-Water Absorbent absorb up to 55ml of breast milk ❤️Leak Proof Coverage long-lasting protection ❤️Soft & Breathable Material for ultimate comfort ❤️3D-Shape Design comfortably, discreetly fit even when wet ❤️Double Anti-Slip Adhesive Strips peace-of-mind while on-the-go You have worked so hard to give the best to your little loved ones. We have worked really hard to make a breastfeeding pad you’ll love and we want to make it as affordable as possible for you to try it for yourself. 👉Experience the love at RM13.90 (RCP: RM18.90). Limited Time. Buy now at http://bit.ly/ShapeeDNP30 👉Alternatively, please visit your nearest baby store ( http://bit.ly/WHERETOBUY ) to request for FREE sample now 
sushivd.com/g2A0ui

#GoShareLah #ad
💢Great news!💢 Taobao App & Taobao Lite App have finally accept online banking and they are celebrating it by giving away 0% service charge when you pay via online banking for 3 days. All you need to do is: 1️⃣Download Taobao Mobile App/Taobao Lite Mobile App. 2️⃣"Login" to your Taobao account or "Signup" if you're a new user. 3️⃣Shop and add your items to cart. 4️⃣Confirm your items and proceed to checkout. 5️⃣Fill up your delivery details. 6️⃣Select "Online Banking" as your payment option. 7️⃣Finish up the payment process and you're done! ⚠️Promotion starts from 20th September 2018 0000hrs to 22nd September 2018 2359hrs Malaysia time (MYT). #MOLPay #Taobao #mobileapp #onlinebanking
lunch buffet rm15 dinner buffet rm20 (fri to sunday)

sushivd.com/g2ZFQi

#masaletwist
#westernfood #asianfood #foodies #bestburgers
come claim your 5 INCH burger for RM10. valid for SEPTEMBER.

sushivd.com/g2a1oi

#masaletwist#chickenburger#lambburger#beefburger#fishburger #GoShareLah #ad
Selamat Menyambut Hari Malaysia semua.  Selamat bercuti!! Tak lupa juga pada mak @rosiahharun1966 yang sambut hari lahir hari ni. Moga cun selalu😍

#harimalaysia2018 #harilahirmaksaya #apekinahdotcom #lifestyleblogger #likeforlikes #likeforfollow
Macam-macam kes yang berlaku sekarang ni. Antaranya kes samun yang berlaku di Kedah tempoh hari. Maknanya sekarang ni jenayah boleh berlaku di mana-mana saja tanpa kira tempat dan waktu. Jom tonton dulu video pendek ni dulu dan cuba korang bayangkan perkara seperti ni jadi pada diri korang, apa tindakan korang?

#mmsos
#mmsosocialmedia
#emergency #safety
#apekinahdotcom