Musicalvereniging KotéKoer Vzw

Musicalvereniging KotéKoer Vzw Follow

KotéKoer vzw is een Brugse musicalvereniging. Ontdek hier onze nieuwste producties!
✉️ info@kote-koer.be

https://www.kote-koer.be/

454 Followers  119 Follow

Share Share Share

De repetities van ‘3 Musketiers’, een samenwerking tussen KotéKoer vzw, @teamjacquesvzw en @stadbrugge zijn van start gegaan. Dit moest natuurlijk gevierd worden met een echte musketierstaart! Ontdek nu op onze Facebookpagina welke cast de degens in handen mag nemen!
Voor onze nieuwste productie '3 Musketiers' zijn KotéKoer vzw en TeamJacques vzw op zoek naar extra ensembleleden (m/v/x). Audities vinden plaats op zaterdag 2 februari, voorstellingen in het laatste weekend van september 2019. 
Inschrijven kan via mail naar brugsemusketiers@gmail.com vóór 31 januari! #audities #musical
Ook dit jaar organiseren wij ons Musicalkamp voor tieners tussen 10 en 20 jaar oud.

Het kamp vindt plaats van zondag 14 tot en met zaterdag 20 juli 2019 in CC De Dijk te Brugge en kost € 250 per inschrijving.

Nu zaterdag 26 januari 2019 om 10u stipt geven wij via onze Facebookpagina de inschrijvingslink vrij! Wij raden u aan snel in te schrijven, want er zijn maar 35 plaatsen beschikbaar! 
Tot zaterdag!
Het volledige team van KotéKoer vzw wenst iedereen fijne feesten toe! Ontwerp: @vandendriesschekevin
Ook Vlaanderen is tegenwoordig in de ban van 'Black Friday'! Staat u ook te popelen om met een mooie korting uw online aankopen te doen morgen?

Bezoek dan zeker ook even onze Trooperpagina: zonder dat het u één eurocent extra kost, steunt u onze vereniging!

Zoek KotéKoer vzw op trooper.be en u vindt alle nodige informatie!

Alvast bedankt!
2019 brengt een unieke samenwerking! Naar aanleiding van de viering van 150 jaar Brugse Stadsschouwburg brengen KotéKoer vzw en TeamJacques vzw de musical ‘3 Musketiers’ in het weekend van 27-28-29 september 2019! Regisseur van dienst is @stefanvanguyse! Inschrijven voor de audities op 20 en 21 oktober (eerste ronde) en 27 en 28 oktober (tweede ronde) kan nu via www.kote-koer.be en www.teamjacques.be! Eén voor Allen en Allen voor Eén!
Kom naar Wonderland! (Productie ‘Bare’ - 2018) Foto: @lauranne.cleenwerck
Herbeleef de volgende dagen alle hoogtepunten uit onze show ‘Bare’! Foto: @lauranne.cleenwerck
Zonet vond de laatste voorstelling plaats van 'Bare - de musical'. Wij willen iedereen die betrokken was bij deze productie (cast en crew) enorm bedanken voor hun inzet de voorbije maanden. 
Ook ons trouw publiek willen wij bedanken voor hun aanwezigheid en hartverwarmend applaus.

Het verhaal van Peter en Jason is dan misschien afgesloten, maar een nieuwe productie komt al om de hoek kijken. Binnenkort kunt u hier alle informatie vinden omtrent een speciaal project dat in 2019 het licht zal zien!

Maar voor nu: Ga nu heen in vrede! Amen!

Foto: @lauranne.cleenwerck
Dit weekend vinden de laatste voorstellingen plaats van 'Bare - de musical'. Cast en crew staan alvast klaar om nog drie maal het beste van zichzelf te geven voor uitverkochte zalen.

Wij vragen nogmaals zeker tijdig aanwezig te zijn, aangezien laatkomers pas toegang tot de zaal krijgen tijdens de pauze!

Foto's: @lauranne.cleenwerck
Tijd voor een feestje!

Alle resterende voorstellingen van 'Bare' voor volgend weekend zijn uitverkocht!

Wij geven alle aanwezigen alvast de tip tijdig te vertrekken. Door werken aan de afrit van Aalter, zijn er telkens vertragingen van meer dan 30 minuten gemeld. Wie niet tijdig vertrekt, kan te laat aan de zaal aankomen en het risico lopen pas na de pauze de zaal te kunnen betreden.

We zien jullie alvast graag terug dit weekend voor de laatste voorstellingen van 'Bare'! Foto: @lauranne.cleenwerck
Dit weekend vonden de eerste voorstellingen plaats van ‘Bare’! De minutenlange staande ovaties waren voor cast en crew alvast een zalig gevoel, en ze kijken er naar uit om vanaf vrijdag het publiek nog drie maal mee te nemen naar de wereld van Peter en Jason. 
Voor elke voorstelling zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar. Deze zijn te koop via www.ticketwinkel.be!

Foto's: @lauranne.cleenwerck