KoteKoervzw

KoteKoervzw Follow

KotéKoer vzw is een Brugse musicalvereniging.

https://www.kote-koer.be/

424 Followers  119 Follow

Share Share Share

Ook Vlaanderen is tegenwoordig in de ban van 'Black Friday'! Staat u ook te popelen om met een mooie korting uw online aankopen te doen morgen?

Bezoek dan zeker ook even onze Trooperpagina: zonder dat het u één eurocent extra kost, steunt u onze vereniging!

Zoek KotéKoer vzw op trooper.be en u vindt alle nodige informatie!

Alvast bedankt!
2019 brengt een unieke samenwerking! Naar aanleiding van de viering van 150 jaar Brugse Stadsschouwburg brengen KotéKoer vzw en TeamJacques vzw de musical ‘3 Musketiers’ in het weekend van 27-28-29 september 2019! Regisseur van dienst is @stefanvanguyse! Inschrijven voor de audities op 20 en 21 oktober (eerste ronde) en 27 en 28 oktober (tweede ronde) kan nu via www.kote-koer.be en www.teamjacques.be! Eén voor Allen en Allen voor Eén!
Kom naar Wonderland! (Productie ‘Bare’ - 2018) Foto: @lauranne.cleenwerck
Herbeleef de volgende dagen alle hoogtepunten uit onze show ‘Bare’! Foto: @lauranne.cleenwerck
Zonet vond de laatste voorstelling plaats van 'Bare - de musical'. Wij willen iedereen die betrokken was bij deze productie (cast en crew) enorm bedanken voor hun inzet de voorbije maanden. 
Ook ons trouw publiek willen wij bedanken voor hun aanwezigheid en hartverwarmend applaus.

Het verhaal van Peter en Jason is dan misschien afgesloten, maar een nieuwe productie komt al om de hoek kijken. Binnenkort kunt u hier alle informatie vinden omtrent een speciaal project dat in 2019 het licht zal zien!

Maar voor nu: Ga nu heen in vrede! Amen!

Foto: @lauranne.cleenwerck
Dit weekend vinden de laatste voorstellingen plaats van 'Bare - de musical'. Cast en crew staan alvast klaar om nog drie maal het beste van zichzelf te geven voor uitverkochte zalen.

Wij vragen nogmaals zeker tijdig aanwezig te zijn, aangezien laatkomers pas toegang tot de zaal krijgen tijdens de pauze!

Foto's: @lauranne.cleenwerck
Tijd voor een feestje!

Alle resterende voorstellingen van 'Bare' voor volgend weekend zijn uitverkocht!

Wij geven alle aanwezigen alvast de tip tijdig te vertrekken. Door werken aan de afrit van Aalter, zijn er telkens vertragingen van meer dan 30 minuten gemeld. Wie niet tijdig vertrekt, kan te laat aan de zaal aankomen en het risico lopen pas na de pauze de zaal te kunnen betreden.

We zien jullie alvast graag terug dit weekend voor de laatste voorstellingen van 'Bare'! Foto: @lauranne.cleenwerck
Dit weekend vonden de eerste voorstellingen plaats van ‘Bare’! De minutenlange staande ovaties waren voor cast en crew alvast een zalig gevoel, en ze kijken er naar uit om vanaf vrijdag het publiek nog drie maal mee te nemen naar de wereld van Peter en Jason. 
Voor elke voorstelling zijn nog een beperkt aantal tickets beschikbaar. Deze zijn te koop via www.ticketwinkel.be!

Foto's: @lauranne.cleenwerck
Vanavond is het zover! Na maanden hard werken, brengt onze enthousiaste cast het verhaal van Peter en Jason voor het eerst tot leven. Wij wensen cast en crew een dikke toi toi toi en hopen u op één van onze voorstellingen te mogen begroeten.

Mogen wij u vragen tijdig aanwezig te zijn in Zaal Daverlo. Na aanvang van de show is toegang in de zaal pas mogelijk tijdens de pauze.

Heeft u nog steeds geen tickets? Haast u nog snel naar www.ticketwinkel.be!

Foto: @lauranne.cleenwerck
De kruisweg van Jezus - Statie 14: Jezus wordt in het graf gelegd. ‘Jozef van Arimathea wikkelt het lichaam van Jezus in doeken, en legt het in een uit de rotsen gehouwen graf. Het graf had Jozef voor zichzelf laten maken.’ @brechtcoppers kan niet meer wachten om vanaf morgen het personage van Peter voor uw ogen tot leven te brengen. Na maanden van hard werken voor hem en de volledige cast, zullen zij ervoor zorgen dat het verhaal van Peter en Jason voor u op een emotionele manier uit de doeken wordt gedaan. Wilt u hen aan het werk zien, dan kunt u nog snel de laatste tickets aankopen via www.ticketwinkel.be!

Foto: @lauranne.cleenwerck
De kruisweg van Jezus - Statie 13: Het lichaam van Jezus wordt van het kruis genomen. ‘Het was in die tijd de gewoonte om de gestorvenen aan het kruis te laten hangen, als prooi van aaseters. Een zekere Jozef van Arimathea kreeg echter toestemming om het lichaam van Jezus te begraven.’ Het is zover: nu vrijdag gaat ‘Bare’ in première. @bram_verbeke kijkt er alvast naar uit om het personage van Jason, en de zware last die hij draagt, aan u te tonen.  Wilt u hem aan het werk zien, haast u dan snel naar www.ticketwinkel.be voor de laatste tickets!

Foto: @lauranne.cleenwerck
De kruisweg van Jezus - Statie 12: Jezus sterft aan het kruis. ‘Na meerdere uren van afzien, sterft Jezus. Vlak voor Hij Zijn laatste adem uitblaast, spreekt Hij: “Vader, vergeef het hun, want zij weten niet wat zij doen!’ @elisavanh (Nadia) en @robinvandekinderen (Matt) kunnen niet meer wachten om u mee te nemen in een ander tragisch verhaal. Wilt u hen aan het werk zien, raden zij u aan om snel naar www.ticketwinkel.be te gaan, want intussen zijn er al meer dan 1000 tickets verkocht! De beste plaatsen vindt u voor de voorstellingen op zondagen 16 en 23 september! 
Foto: @lauranne.cleenwerck