Kristinehamns konstmuseum

Kristinehamns konstmuseum Follow

Kristinehamns konstmuseum visar modern och samtida konst, ett mångsidigt utbud av både nationella och internationella konstnärer.

http://www.kristinehamnskonstmuseum.com/

1,019 Followers  287 Follow

Share Share Share

Idag är vi på studiebesök hos @vasteraskonstmuseum !
Västerås konstmuseum jobbar bland annat med tillgänglighet och pedagogik på ett spännande sätt som vi inspireras mycket av.
🎨
Nu är vi fulladdade med inspiration och verktyg för den fortsatta utvecklingen av @kristinehamnskonstmuseum 
Spännande, eller hur?
🎨
#västerås #vasteraskonstmuseum #vasteras #abstrakt #visit #kristinehamn #kristinehamnskonstmuseum #visitvarmland #visitkristinehamn #konst #inspiration
AVANT- Doing Haut and Pope. Loophole Cinema and More.
🎬
AVANT är en experimentell filmfestival som vi på Kristinehamns konstmuseum är mycket stolta över att få välkomna till oss även i år!
🎬
Årets AVANT blir bland annat ett återbesök till det brittiska kollektivet Loophole Cinema och deras filmaktioner från 90-talet.
🎬
Loophole Cinema och dess medlemmar är kända för att utforska det filmiska rummet där publik och plats blir en del av filmhändelsen. En upplevelse med många beröringspunkter!
🎬
Din biljett skaffar du via: https://www.eventbrite.com/e/avant-2018-doing-haut-and-pope-tickets-48505010793
🎬
Välkommen till Kristinehamns konstmuseum, fredagen den 28 september, klockan 18.30.

#kristinehamn #visit #visitsweden #visitvärmland #visitkristinehamn #karlstad #filmfestival #art #filmkonst #värmland
Nu säger vi tack för den här sommaren! Sommarens utställning med Ingemar Lööf plockas just nu ned. Vi är mycket glada över att ha fått visa Ingemar Lööfs fantastiska konst!
🍁

Utställningen har varit otroligt uppskattad och välbesökt, väldigt roligt tycker vi!
🍁

Nu börjar höstens förberedelser på allvar och vi välkomnar först AVANT filmfestival den 28 september och sedan Värmlands konstförenings höstsalong med start 13 oktober. Vi ses väl?
🍁

#kristinehamn #visitsweden #visitvärmland #visit #konst #höst #värmland
Stort TACK till alla som kom på boksläppet i tisdags! 
Det blev en fantastisk kväll med mycket folk. Otroligt roligt tycker vi! Intresset för boken om Ingemar Lööf är stort, på bilderna ovan ser ni två av flera artiklar (Nya Kristinehamns posten bild 1 och Nya Wermlands Tidningen bild 2) som publicerats om boksläppet 📰📖 .
#värmland #kristinehamn #konst #visitsweden #visitvärmland #visitkristinehamn 
#litteratur #boktips #konstbok
Sista utställningsveckan! På söndag är sista dagen av vår utställning med Ingemar Lööf. I museets entré (på bilden) möts man av Ingemars ateljé. Ateljén är i verkligheten cirka 100kvm och vi har återgivit den på 12kvm. Allt ni ser är hämtat från Ingemar Lööfs ateljé👀 Passa på att uppleva fantastisk konst innan det är försent! Öppettider 11-18 onsdag, torsdag, fredag och 11-16 lördag och söndag.
#visitsweden #visitvärmland #visitkristinehamn #konst #museum #värmland
Nu är den här! Några exemplar av boken om Ingemar Lööf kom till museet idag. Boken har tagits fram av Kristinehamns konstmuseum, familjen Lööf, författaren Magnus Bons, formgivaren Patric Leo och förlaget Art & Theory publishing med stöd av Längmanska kulturfonden. Vi är fantastiskt nöjda över resultatet! Nu ser vi fram emot boksläppet på tisdag klockan 17.00. Varmt välkomna!
.
#konst #litteratur #visitsweden #visitvärmland #kristinehamn #visitkristinehamn #kristinehamnskonstmuseum
Två veckor kvar! Vår välbesökta och otroligt uppskattade utställning med Kristinehamnskonstnären Ingemar Lööf pågår t.o.m. 16 september. Välkommen!
⠀
#konst #utställning #måleri #art #kristinehamn #visitkristinehamn #värmland #visitvärmland
Några pärlor inför helgen! Restaurang Panncentralen på museet har fått in fantastisk konfekt från Pärlans konfektyr! Kolor, dessertsåser och vackra presentaskar. - Starten på helgen kan knappast bli bättre!
🍬
Även museibutiken har ett gäng godbitar på lager. Svajpa till bild 3 för en glimt av konstnären Sam Shonzeits originalmålningar (varje kort är unikt!) och till bild 4 för bildkonstnären Karolina Nolins härliga produkter✨ Trevlig helg på er!
🍬
#kristinehamn #visitsweden #visitkristinehamn #visitvärmland #värmland #pärlanskonfektyr #utflyktsmål
En tillbakablick till förra sommaren och den spektakulära utställningen ”Hund & katt på liv & död” med Karin Broos, Marc Broos, Bep Broos 🐶🖤🐱⠀
⠀
#konst #utställning #måleri #art #kristinehamn #visitkristinehamn #värmland #visitvärmland
Akvarell av Ingemar Lööf. För varje målning förskjuts motiv, färg, ljus och skugga – alltid med känslan av någonting flyktigt...⠀
⠀
#konst #utställning #måleri #art #kristinehamn #visitkristinehamn #värmland #visitvärmland⠀
Med anledning av vår filmvisning i eftermiddag håller Restaurang Panncentralen öppet till kl. 17.00. Välkommen att ta en fika innan filmen!

#konst #utställning #måleri #art #kristinehamn #värmland #visitvärmland #film #konstfilm
Imorgon torsdag kl 17 visar vi dokumentären ”Målarens ögon” om Kristinehamns främste konstnär Ingemar Lööf. Fri entré! Välkommen!⠀
⠀
#konst #utställning #måleri #art #kristinehamn #visitkristinehamn #värmland #visitvärmland⠀