Shaklee ESP, Vit C, Youth

Shaklee ESP, Vit C, Youth Follow

🧕🏻Agent Shaklee since 2013
🌿Natural Product
💯HALAL/Lulus KKM
📦 Pos setiap hari
📱Whatsapp for fast response 👉 0192275759
💁🏻‍♀️Testimoni KULIT CANTIK
👇

http://bit.ly/KulitCantikHalusGebu

12,855 Followers  7,167 Follow

Share Share Share

- JERAWAT DAN PARUT memang masalah kulit paling susah nak hilang. Tambahan kalau kulit jenis BERMINYAK atau KERING, so kulit muka akan kelihatan KUSAM 😫😭
•
DAH CUBA PELBAGAI PRODUK, SEMUANYA ADA CHEMICAL, HABIS KULIT MACAM TERBAKAR, MENIPIS 😤
•
Set PERFECT BEAUTY COMBO ini memang best. Kedua-dua Vitamin C & Vitamin E ini, merupakan vitamin asas untuk kulit cantik tau.
•
Apa kebaikan vitamin-vitamin ini? Jom baca sikit fungsinya •
🍊 Vitamin C
✔️sangat penting dalam pembentukan kolagen
✔mencerah dan menggebukan kulit
✔️ menjadikan kulit lebih sekata
✔️ menghalang kulit dari radikal bebas
✔️ membaiki sel kulit rosak
•
🌻Vitamin E
✔️terkenal sebagai vitamin awet muda - melambatkan proses penuaan
✔️membantu keseimbangan hormon
✔️membantu mengurangkan kesan kulit jeragat
✔️membantu masalah kulit yang berminyak
✔️membantu menghilangkan parut
•
❌ Tiada kesan sampingan
❌ Tiada bahan kimia
❌ Tidak bertoksik
♻️ Mesra alam
✅ 100% natural/semulajadi
•
Whatsapp Eina terus ya 019.227.5759 ☺️
.
#shaklee #shakleemurah #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleesubangjaya #kulitcantik #produkkecantikan #kulitgebu #kulitsihat #jerawat #kulitberminyak #kulitcerah #jerawatbatu #vitamincmurah #vitamin #detox #bebasjerawat #parutjerawat #putihgebu #shakleeusj #vitamine #shakleebyeina #setparutshaklee #setjerawat #setjeragat #parut #jeragat #kulitkusam #ajimaura #terapiinstagram
Nak tekstur kulit yang cantik, bersih dari jerawat dan tidak kusam, ambil gabungan Vit C & Vit E setiap hari.
.
Pengambilan yang konsisten, dapat menghasilkan kulit lebih berseri.
.
❤️Vitamin C--> membantu atasi masalah jerawat dengan menghasilkan kolagen yang cukup untuk kulit.
✨Sebagai penghalang radikal bebas dan menguatkan imun
✨Membaiki struktur kulit dari dalam dengan berkesan
✨Menjadikan kulit lebih sihat, bersih dan cerah
.
❤Vita E --> Mengandungi anti-oksidan yang tinggi dan juga untuk awet muda (kulit lebih tegang dan anjal, bertindak sebagai anti-penuaan)
✨Mengurangkan parut jerawat dan jeragat (juga STRETCH MARK /selulit)
✨Kulit dan rambut sihat, menjadi lebih cantik dan lebat
✨Mengatasi kulit kering dengan melembapkan kulit
.
Nak order? Whatsapp Eina 019.227.5759 sekarang
•
#shaklee #sayajualshaklee #sayajual #sayajualmurah #shakleebyeina #shakleemurah #vitamine #vitaminc #kulitcantik #kulitcerah #kulithalus #kulitputih #kulitgebu #parut #pudarparut #sunburn #masalahjerawat #masalahkulit #masalahparut #bazaronline #bazaarpaknil #kedaionline #meletop #terapiinstagram #cantik #ajimaura #bigstage
- Dulu punyalah malu nak keluar rumah sebab jerawat penuh di muka. Dengan parutnya lagi, arrggghhhhh 😫
•
Macam tak percaya jer, semua tu dah hilang. Rasa macam mati hidup semula. Yeahhhh 😍
•
Set Perfect Beauty Combo ini memang terbaik. ✨✨
••••••••••
Ia membantu masalah
🚫JERAWAT PASIR
🚫JERAWAT BATU
🚫PARUT DEGIL
🚫MUKA BERMINYAK
🚫KULIT KERING 🚫JERAGAT
••••••••••
Antara kelebihan set ini adalah
👇👇👇
•••
🍊🍇membantu pembentukan kolagen
🍊🍇membantu mengurang dan menghilangkan jerawat
🍊🍇memudar dan menghilangkan kesan jerawat
🍊🍇mencerah dan menggebukan kulit
🍊🍇menjadikan kulit lebih sekata
🍊🍇melindungi kulit dari radikal bebas
🍊🍇membaiki sel kulit rosak
🍊🍇melambatkan proses penuaan
🍊🍇membantu keseimbangan hormon
🍊🍇membantu mengurangkan kesan kulit jeragat
🍊🍇membantu masalah kulit yang berminyak
🍊🍇membantu menghilangkan parut
🍊🍇menjadikan kulit lebih anjal
🍊🍇membantu mengurangkan kedutan dan garis halus
🍊 🍇menguatkan sistem imun
🍊🍇membantu beri tenaga dan menjadikan kulit lebih segar
🍊🍇kulit lebih berseri-seri
•
❌ Tiada kesan sampingan
❌ Tiada bahan kimia
❌ Tidak bertoksik
♻️ Mesra alam
✅ 100% natural/semulajadi
•
Whatsapp Eina sekarang 019.227.5759 ☺️
•
#shaklee #sayajual #sayajualmurah #shakleemurah #vitamine #vitaminc #kulitcantik #kulitcerah #kulithalus #kulitputih #kulitgebu #shakleebyeina #shakleesubangjaya #jerawat #jeragat #parut #surirumah #bazaronline #terapiinstagram #kedaionline #parutjerawat #bazaarpaknil #dramasangat #masalahkulit #masalahjerawat #masalahjeragat #masalahparut
- JERAWAT DAN PARUT memang masalah kulit paling susah nak hilang. Tambahan kalau kulit jenis BERMINYAK atau KERING, so kulit muka akan kelihatan KUSAM 😫😭
•
DAH CUBA PELBAGAI PRODUK, SEMUANYA ADA CHEMICAL, HABIS KULIT MACAM TERBAKAR, MENIPIS 😤
•
Set PERFECT BEAUTY COMBO ini memang best. Kedua-dua Vitamin C & Vitamin E ini, merupakan vitamin asas untuk kulit cantik tau.
•
Apa kebaikan vitamin-vitamin ini? Jom baca sikit fungsinya •
🍊 Vitamin C
✔️sangat penting dalam pembentukan kolagen
✔mencerah dan menggebukan kulit
✔️ menjadikan kulit lebih sekata
✔️ menghalang kulit dari radikal bebas
✔️ membaiki sel kulit rosak
•
🌻Vitamin E
✔️terkenal sebagai vitamin awet muda - melambatkan proses penuaan
✔️membantu keseimbangan hormon
✔️membantu mengurangkan kesan kulit jeragat
✔️membantu masalah kulit yang berminyak
✔️membantu menghilangkan parut
•
❌ Tiada kesan sampingan
❌ Tiada bahan kimia
❌ Tidak bertoksik
♻️ Mesra alam
✅ 100% natural/semulajadi
•
Whatsapp Eina terus ya 019.227.5759 ☺️
.
#shaklee #shakleemurah #sayajualshaklee #shakleeeffect #shakleesubangjaya #kulitcantik #produkkecantikan #kulitgebu #kulitsihat #jerawat #kulitberminyak #kulitcerah #jerawatbatu #vitamincmurah #vitamin #detox #bebasjerawat #parutjerawat #putihgebu #suplemenpemutih #vitamine #shakleebyeina #setparutshaklee #setjerawat #setjeragat #parut #jeragat #kulitkusam #ajimaura #terapiinstagram
Nak tekstur kulit yang cantik, bersih dari jerawat dan tidak kusam, ambil gabungan Vit C & Vit E setiap hari.
.
Pengambilan yang konsisten, dapat menghasilkan kulit lebih berseri.
.
❤️Vitamin C--> membantu atasi masalah jerawat dengan menghasilkan kolagen yang cukup untuk kulit.
✨Sebagai penghalang radikal bebas dan menguatkan imun
✨Membaiki struktur kulit dari dalam dengan berkesan
✨Menjadikan kulit lebih sihat, bersih dan cerah
.
❤Vita E --> Mengandungi anti-oksidan yang tinggi dan juga untuk awet muda (kulit lebih tegang dan anjal, bertindak sebagai anti-penuaan)
✨Mengurangkan parut jerawat dan jeragat (juga STRETCH MARK /selulit)
✨Kulit dan rambut sihat, menjadi lebih cantik dan lebat
✨Mengatasi kulit kering dengan melembapkan kulit
.
Nak order Shaklee? Whatsapp Eina 019.227.5759 sekarang
•
#shaklee #sayajualshaklee #sayajual #sayajualmurah #shakleebyeina #shakleemurah #vitamine #vitaminc #kulitcantik #kulitcerah #kulithalus #kulitputih #kulitgebu #setkulit #setkulitcantik #setkulitcantikshaklee #setkecantikan #setcantik #parut #pudarparut #sunburn #terapiinstagram #ajimaura #vitamincshaklee #meletop
Eeee seronoknya kawan tegur KULIT NAMPAK SIHAT & CERAH💁
.
💥JERAWAT semakin kurang
💥Jerawat CEPAT KECUT
•
Kulit LEMBAB & TAK MENGELUPAS 😍
•
Set Perfect Beauty Combo ini memang terbaik. ✨✨
••••••••••
Ia membantu masalah
🚫JERAWAT PASIR
🚫JERAWAT BATU
🚫PARUT DEGIL
🚫MUKA BERMINYAK
🚫KULIT KERING 🚫JERAGAT
••••••••••
Antara kelebihan set ini adalah
👇👇👇
•••
🍊🍇membantu pembentukan kolagen
🍊🍇membantu mengurang dan menghilangkan jerawat
🍊🍇memudar dan menghilangkan kesan jerawat
🍊🍇mencerah dan menggebukan kulit
🍊🍇menjadikan kulit lebih sekata
🍊🍇melindungi kulit dari radikal bebas
🍊🍇membaiki sel kulit rosak
🍊🍇melambatkan proses penuaan
🍊🍇membantu keseimbangan hormon
🍊🍇membantu mengurangkan kesan kulit jeragat
🍊🍇membantu masalah kulit yang berminyak
🍊🍇membantu menghilangkan parut
🍊🍇menjadikan kulit lebih anjal
🍊🍇membantu mengurangkan kedutan dan garis halus
🍊 🍇menguatkan sistem imun
🍊🍇membantu beri tenaga dan menjadikan kulit lebih segar
🍊🍇kulit lebih berseri-seri
•
❌ Tiada kesan sampingan
❌ Tiada bahan kimia
❌ Tidak bertoksik
♻️ Mesra alam
✅ 100% natural/semulajadi
•
Whatsapp Eina sekarang www.wasap.my/60192275759
•
#shaklee #sayajualshaklee #sayajual #sayajualmurah #jualshaklee #shakleemurah #vitamine #vitaminc #kulitcantik #kulitcerah #kulithalus #kulitputih #kulitgebu #setkulit #setkulitcantik #setkulitcantikshaklee #setkecantikan #setcantik #shakleebyeina #shakleesubangjaya #jerawat #jeragat #parut #setparutshaklee #setjerawat #terapiinstagram #kedaionline #masalahkulit #ajimaura
- Jika anda seorang yang mementingkan KESIHATAN, KECANTIKAN dan mencari produk yang BERKUALITI serta SEMULAJADI pastikan anda memilih produk jenama SHAKLEE.
•
Kenapa Shaklee??
•
Produk Shaklee adalah Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan dan Sentiasa Mesra Alam.
•
✅ Produk Shaklee ini telah berada lebih 50 tahun di pasaran
✅ Diperkukuhkan dengan clinical dan landmark studies
✅ Ia juga Natural Supplement #1 di Amerika Syarikat
✅ Paling penting, ia disahkan HALAL oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
•
Produk Shaklee ialah Supplemen. Seperti yang kita semua sedia maklum supplemen adalah 'MAKANAN TAMBAHAN' yang memberikan vitamin untuk badan kita. Jika anda perlukan vitamin/supplemen untuk:- •
~ Kesihatan LELAKI/WANITA (Kencing Manis, Gout, Darah Tinggi, Kolestrol, Gastrik dll)
•
~ Kesihatan KANAK-KANAK (Sering Demam, Batuk, Selsema, Kurang Selera Makan, Masalah Berat Badan, Sembelit dll)
•
~ Masalah KESUBURAN (Sukar Hamil, Keputihan, Cyst&Fibroid, dll)
•
~ Ibu MENGANDUNG/HAMIL (Morning Sickness, Kurang Zat Besi, Tekanan Darah Rendah, dll)
•
~ PENYUSUAN/BREASTFEEDING (Masalah Kekurangan Susu)
•
~ BERPANTANG/CONFINEMENT (Luka Lambat Sembuh, Kurang Bertenaga, dll)
•
~ Penjagaan KESIHATAN KULIT (Jerawat, Kulit Kusam, dll)
•
~ Masalah BERAT BADAN (Berat Berlebihan/Berkurangan)
•
~ Masalah ASTHMA, RESDUNG, ALERGI, GEGATA, ECZEMA
•
TIADA Bahan Tiruan
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
❌TIADA Perisa Tiruan ❌TIADA Pemanis Tiruan ❌TIADA Pengawet Tiruan ❌TIADA Pewarna ❌TIADA MSG ❌TIADA Lemak Trans
•
TIADA Bahan Kimia
xxxxxxxxxxxxxxxxx
❌TIADA Paraben ❌TIADA Bisfenol-A ❌TIADA Dakwat Toksik ❌TIADA Peluntur Klorin ❌TIADA Formaldehid ❌TIADA Natrium Hidroksida
•
Hubungi Eina Pengedar Sah Shaklee anda. SMS/Whatsapp : 0192275759
•
#shaklee #shakleebyeina #shakleesubangjaya #usjsubangjaya #kesuburan #mengandung #hamil #menyusu #penyusuan #berpantang #kulitcantik #kurus #langsing #alergi #resdung #eczema #keputihan #demam #batuk #selsema #kesihatan #masalahkulit #parut #jerawat #shakleeusj #shakleemurah #terapiinstagram #ajimaura #cintatiadaganti
InshaaAllah servis dan konsultasi terbaik dari Eina untuk semua pelanggan kesayangan. •
Jika anda mencari supplemen dan mengalami masalah di bawah, jadikan Shaklee teman hidup anda sekeluarga.
======================
~ Anda mengandung? sememangnya memerlukan supplemen, Shaklee ada sediakan Set Mengandung, Set Bersalin dan Set Berpantang untuk anda.
•
~ Pada sesiapa yang mencari supplemen untuk mambantu dalam masalah penyusuan, boleh cuba Set Penyusuan/Breasfeeding mengikut kesesuaian dan bajet anda
•
~ Ingin turunkan berat badan secara sihat, boleh cuba Set Kurus/Slimming dengan harga mampu milik.
•
~ Ada masalah kesuburan/ingin menimang cahayamata bole cuba Set Kesuburan Lelaki/Wanita •
~ Ada masalah kesihatan seperti kencing manis, darah tinggi, kolesterol, gout, migrain, hormon dll boleh amalkan Set Kesihatan Optimum bagi Lelaki/Wanita dan akan dicadangkan mengikut kesesuaian. •
~ Anak anda kurang selera makan, selalu sakit, demam, selsema, batuk, asthma, cuba cadangan set Kesihatan untuk Kanak-kanak
•
~ Ada masalah Resdung, Alergi, Gegata, Eczema, boleh cuba Set untuk Alahan/Kulit
•
~ Ingin kulit cantik, halus, lembut dan gebu, boleh cuba amalkan Set Kecantikan Kulit Luar/Dalam
•••••
Dijamin HALAL dari ISA, semulajadi, selamat dan berkesan.
•
TIADA Bahan Tiruan
xxxxxxxxxxxxxxxxxx
❌TIADA Perisa Tiruan ❌TIADA Pemanis Tiruan ❌TIADA Pengawet Tiruan ❌TIADA Pewarna ❌TIADA MSG ❌TIADA Lemak Trans
•
TIADA Bahan Kimia
xxxxxxxxxxxxxxxxx
❌TIADA Paraben ❌TIADA Bisfenol-A ❌TIADA Dakwat Toksik ❌TIADA Peluntur Klorin ❌TIADA Formaldehid ❌TIADA Natrium Hidroksida
•
Hubungi Eina Pengedar Sah Shaklee anda. SMS/Whatsapp : 0192275759
•
#shaklee #shakleebyeina #shakleesubangjaya #usjsubangjaya #kesuburan #mengandung #hamil #menyusu #penyusuan #berpantang #kulitcantik #kurus #langsing #alergi #resdung #eczema #keputihan #kanakkanak #demam #batuk #selsema #masalahkulit #parut #jerawat #ajimaura #terapiinstagram #produkkesihatan #produkkecantikan #nakkurus #nakcantik
Assalamualaikum. Ada tak yg tercari-cari suplemen yang sesuai untuk seisi keluarga yang terbukti ianya Semulajadi, Berkesan dan yg penting ianya dijamin HALAL dan Selamat.
•
Haaa jangan ragu-ragu lagi dengan Shaklee. Kenapa?
•
Kenapa Anda Perlukan Suplemen Shaklee⁉️
•
✅ Kami telah melaburkan lebih $250 juta untuk ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan produk.
✅ Kami menjalankan 350 ujian bagi setiap kandungan dan 100,000 ujian kualiti produk serta 23,000 ujian keaslian dan keselamatan setiap tahun.
✅ Kami hanya memilih bahan semula jadi paling asli dan paling tulen dalam ramuan produk kami.
✅ Produk kami tidak mengandungi sebarang bahan tiruan dan bahan kimia berbahaya yang terdapat dalam produk pesaing.
•
Kami bekerjasama dengan ahli toksikologi bagi mengembangkan senarai bahan kimia yang berpotensi berbahaya kepada manusia dan kami mengemaskini senarai ini bagi memastikan bahan-bahan kimia ini tidak mencemari sebarang produk kami.
•
✔️350 Ujian bagi setiap kandungan | ✔️23,000 Ujian Keaslian dan Keselamatan setiap tahun | ✔️100,000 Ujian Kualiti Produk setiap tahun
•
TIADA Bahan Tiruan
xxxxxxxxxxxxxxxxxx ❌TIADA Perisa Tiruan ❌TIADA Pemanis Tiruan ❌TIADA Pengawet Tiruan ❌TIADA Pewarna ❌TIADA MSG ❌TIADA Lemak Trans
•
TIADA Bahan Kimia
xxxxxxxxxxxxxxxxx ❌TIADA Paraben ❌TIADA Bisfenol-A ❌TIADA Dakwat Toksik ❌TIADA Peluntur Klorin ❌TIADA Formaldehid ❌TIADA Natrium Hidroksida
•
--->> Lihat Video tentang "Shaklee Difference" : http://youtu.be/0mJMQCuTGg4j
•
Hubungi Eina Pengedar Sah Shaklee anda. SMS/Whatsapp : 0192275759
.
#shaklee #shakleebyeina #shakleesubangjaya #usjsubangjaya #kesuburan #mengandung #hamil #menyusu #penyusuan #berpantang #kulitcantik #kurus #langsing #alergi #resdung #eczema #keputihan #kanakkanak #demam #batuk #selsema #kesihatan #masalahkulit #parut #jerawat #produkkesihatan #produkkecantikan #terapiinstagram #surirumah
Obses kulit cantik cerah?
------------------------
Cepatt cepatt, set paling hot abad ini. Rugi korang tak cuba sekarang tau.
•
KULIT KUSAM dan GELAP⁉️
BERPARUT dan HITAM⁉️
•
Set GOJES ini memang combo TERBAIK untuk korang tau. Dijamin TANPA PENGELUPASAN dan TIADA KESAN SAMPINGAN. Kenapa⁉️
•
Sel di muka kita lifetime dia 21hari je pastu mati dan perlu generate baru. Apakah bahan asas untuk bina sel?
Jawapan dia ialah Protein.
•
Bagaimana Combo Shaklee membantu?
👌ESP membekalkan Protein yang tulen organik (non GMO tau!) 14g setiap serving!
👌Binaan asas utk kulit, rambut dan kuku adalah protein. Apabila sel kita sihat, segala fungsi setiap tisu dan organ juga jadi baik dan sihat dan ia pasti memberikan kita kesihatan optimum dan kulit yang cantik. So, protein ESP adalah terbaik untuk kulit.
•
Nak kasi cerah?
👌Vitamin C lah jawapannya paling efektif untuk cerahkan kulit!
👌Vitamin C dapat merangsang pembentukan kolagen. Kolagen adalah sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka dan tulang rawan. Oleh itu, ianya mampu mempertingkatkan kedut dan menghalang otot menjadi lembik. 👌Ambil Vitamin C setiap hari dapat membantu melambatkan penuaan dan menyekat pembentukan pigmen. Pigmen adalah penyebab utama kejadian jeragat. Dengan pengambilan Vitamin C ia boleh mencantikkan dan mencerahkan kulit.
•
So jom amalkan ESP dan Vitamin C untuk kulit cantik & cerah 😊
•
Whatsapp 📲 019.227.5759
•
#shaklee #sayajualshakleemurah #shakleebyeina #shakleemurah #esp #espshaklee #soyprotein #protein #vitaminc #kulitcantik #kulitcerah #kulithalus #kulitputih #kulitgebu #setkulit #setkulitcantik #setkulitcantikshaklee #setcantik #setparut #setparutshaklee #parut #pudarparut #sunburn #terapiinstagram #kedaionline #masalahkulit #ajimaura #shakleeusj #janganbencicintaku #shakleesubangjaya
Asas untuk KULIT CANTIK. BEBAS JERAWAT, PUDARKAN JERAGAT.
.
Vit C, Vit E & ESP(protein) bantu merawat & membersih kulit dari dalam. Sambil bantu menghasilkan kulit yang baru yang lebih sihat.
.
Sedih kan bila tengok JERAWAT penuh kat muka 😫. Lepas tu pasti ada kesan PARUT. Semakin meningkat usia, JERAGAT pula banyak timbul 😔
.
Cuba 2-3 jenis produk kecantikan, tapi hasilnya jerawat tumbuh besar-besar, merah-merah. Sebabnya kandungan MERKURI tinggi, kulit menipis, habis semua sel rosak 😖
.
Apa kata amalkan dengan konsisten Set Parut Shaklee, InshaaAllah kulit kembali bersih dan berseri.
.
❤️Vitamin C--> membantu atasi masalah jerawat dengan menghasilkan kolagen yang cukup untuk kulit.
.
❤️Energizing Soy Protein--> membantu membekalkan protein yang secukupnya untuk kulit yang sihat. Selain membantu memudarkan  parut serta mencerahkan kulit.
.
❤Vita E --> ✨Mengandungi anti-oksidan yang tinggi dan juga untuk awet muda (kulit lebih tegang dan anjal, bertindak sebagai anti-penuaan)
✨Mengurangkan parut jerawat dan jeragat (juga STRETCH MARK /selulit)
✨Mengatasi kulit kering dengan melembapkan kulit
.
❌ Tiada kesan sampingan
❌ Tiada bahan kimia
❌ Tidak bertoksik
♻️ Mesra alam
✅ 100% natural/semulajadi
.
Whatsapp Eina 019.227.5759 ☺️
.
#shaklee #shakleemurah #shakleeeffect #shakleesubangjaya #kulitcantik #kulitgebu #kulitflawless #kulitsihat #jerawat #kulitberminyak #kulitcerah #jerawatbatu #vitamincmurah #bebasjerawat #parutjerawat #putihgebu #suplemenpemutih #parut #jerawat #masalahkulit #masalahjerawat #terapiinstagram #kedaionline #bazaronline #ajimaura #janganbencicintaku #cintatiadaganti #jeragat
Apesal makin lama makin nampak muda berseri je ni? 😁
.
Kulit cantik cerah sokmo. Makeup simple jer cukup. Memang wow
.
Rahsianya ialah 😍
.
❤️Vitamin C--> membantu atasi masalah jerawat dengan menghasilkan kolagen yang cukup untuk kulit.
.
❤️Energizing Soy Protein--> membantu membekalkan protein yang secukupnya untuk kulit yang sihat. Selain membantu memudarkan  parut serta mencerahkan kulit.
.
Tak perlu teragak2 lagi dah. Dalaman sihat, luaran sihat dan cantik ok.
.
Whatsapp www.wasap.my/60192275759 untuk konsultasi.
.
#shaklee #shakleemurah #shakleepromo #shakleeusj #shakleeselangor #shakleesubangjaya #esp #espshaklee #soyprotein #soya #protein #produkkecantikan #cantik #kulitcantik #kulitputih #kulitmulus #kulitcerah #kulitkusam #kulitberminyak #parut #parutjerawat #jerawat #jerawatbatu #shakleebyeina #pudarparut #proteinshake #ajimaura #terapiinstagram #vitaminc #janganbencicintaku