Youth, ESP, Vit C Shaklee

Youth, ESP, Vit C Shaklee Follow

💯Trusted SID since 2013
📦Post setiap hari
🚗COD USJ, Subang Jaya
.
🎭Masalah Kulit, Jerawat, Jeragat, Parut, Nak Kurus
.
Whatsapp👇utk fast response

http://www.wasap.my/0192275759

4,794 Followers  7,457 Follow

Share Share Share

SALE !!!!!
.
BUY TWIN PACK COLLAGEN POWDER GET 5% Off 😍
.
BUY 6 COLLAGEN GET 1 BOX COLLAGEN FOR FREE AND GET FREE MEMBERSHIP 🤩
.
Let’s Cantik Sihat dengan Collagen Powder
.
" Ambil kolagen ni boleh awet muda tau.." 💥 Seseorang itu akan nampak tua bila kulit dia dah start berkedut dan jadi kusam kan? So, you will need this kolagen untuk counter masalah kulit yang berkedut dan rosak. 💥Bermula dari umur 25 tahun ke atas, tahap amino acid dalam tubuh kita akan mula menurun. Amino acid bertanggungjawab ke atas pembentukan kolagen. Dan pada umur 40 ke atas, badan kita akan terus berhenti menghasilkan kolagen, maka terbentuklah signs of ageing pada tubuh kita ❤️Nak awet muda, amalkan kolagen.
❤️Nak kekal muda, amalkan kolagen.
❤️Nak kulit sentiasa tegang, amalkan kolagen.
❤️Nak kulit putih gebu, amalkan kolagen
.
www.wasap.my/60192275759
.
#Shaklee #shakleeeffect #sayajual #sayajualshaklee #visitmyig #igshaklee #collagen #collagenshaklee #kulitcantik  #cantik #setkulit #setkulitcantik #setkulitshaklee #pengedarshaklee #usj #subangjaya #selangor #malaysia #shakleepromo #putihgebu #pemutih #awetmuda #rahsiahatiperempuan #shakleesubangjaya #meletop #terapiinstagram #nakcantikcarisaya #ajimaura
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin 
#shakleemurah #shakleeselangor #shakleesubangjaya #hariraya #aidilfitri2018 #salamsyawal #terapiinstagram #ajimaura #meriahbersama
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin .
#shakleemurah #shakleeselangor #shakleesubangjaya #rahsiahatiperempuan #meletop #monalisa #kulitcantik #proteinshake #produkkurus #bakarlemak #bazaarpaknil #terapiinstagram #hariraya2018 #aidilfitri2018
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin 
#shakleemurah #shakleeselangor #shakleesubangjaya #hariraya #aidilfitri2018 #salamsyawal #terapiinstagram #ajimaura #meriahbersama
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin 
#shakleemurah #shakleeselangor #shakleesubangjaya #hariraya #aidilfitri2018 #salamsyawal #terapiinstagram #ajimaura #meriahbersama
Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin 
#shakleemurah #shakleeselangor #shakleesubangjaya #hariraya #aidilfitri2018 #salamsyawal #terapiinstagram #ajimaura #meriahbersama
Ada yang masih bekerja hari ni? Jomlah balik kg 😄
.
Eina dah selamat sampai kg halaman ni, Alhamdulillah tenang jer rasa 😍
.
Baru terasa mood raya bila ada kat kg ni, hehe ☺️
.
Bila duduk lama kat kg, jangan abaikan vitamin tau. InshaaAllah bantu kuatkan imun kita 💪🤸‍♀️
.
#rahsiahatiperempuan #shakleesubangjaya #meletop #terapiinstagram #nur #shakleeselangor #shakleemurah #kulitcantik #kulitbersih #kulitberjerawat #klikpengantinmusimsalju #jerawathilang #bakarlemak #buanglemak #bazaarpaknil #bazaaronlinemalaysia #ajimaura #immunebooster #detox #naksihat #nakkuruscepat #nakcantikcarisaya #nakcantik
Jom balik kampung 🤩
.
“Perjalanan jauh tak ku rasa kerna hatiku melonjak sama” 🎶🎵💃
.
Semoga yang dalam perjalanan balik kampung tu, selamat sampai ke destinasi 😍
.
Hati-hati ya ☺️✌️
.
#shakleesubangjaya #rahsiahatiperempuan #meletop #terapiinstagram #nur #shakleemurah #shakleeselangor #detox #hariraya #aidilfitri #ramadhan #naksihat #nakkuruscepat #nakcantik #nakcantikcarisaya #ajimaura #kulitcantik #kulitbersih #kulitberjerawat #klikpengantinmusimsalju #jerawathilang #puasa
Dah ready nak balik kampung?
.
Jangan lupa checklist ✔️
.
Takut ada yang tertinggal nanti 😁
.
Vitamin Shaklee jangan tinggal okeh, penting tu tau 😃✌️
.
#shakleesubangjaya #shakleeselangor #shakleepromo #meletop #terapiinstagram #rahsiahatiperempuan #nur #klikpengantinmusimsalju #naksihat #nakkuruscepat #nakcantik #nakcantikcarisaya #kulitcantik #kulitbersih #kulitberjerawat #kuihraya #hariraya #aidilfitri #bazaarpaknil #bazaaronlinemalaysia #vitaminshaklee
SALE !!!!!
.
BUY TWIN PACK COLLAGEN POWDER GET 5% Off 😍
.
Let’s Cantik Sihat dengan Collagen Powder
.
" Ambil kolagen ni boleh awet muda tau.." 💥 Seseorang itu akan nampak tua bila kulit dia dah start berkedut dan jadi kusam kan? So, you will need this kolagen untuk counter masalah kulit yang berkedut dan rosak. 💥Bermula dari umur 25 tahun ke atas, tahap amino acid dalam tubuh kita akan mula menurun. Amino acid bertanggungjawab ke atas pembentukan kolagen. Dan pada umur 40 ke atas, badan kita akan terus berhenti menghasilkan kolagen, maka terbentuklah signs of ageing pada tubuh kita ❤️Nak awet muda, amalkan kolagen.
❤️Nak kekal muda, amalkan kolagen.
❤️Nak kulit sentiasa tegang, amalkan kolagen.
❤️Nak kulit putih gebu, amalkan kolagen
.
www.wasap.my/60192275759
.
#Shaklee #shakleeeffect #sayajual #sayajualshaklee #visitmyig #igshaklee #collagen #collagenshaklee #kulitcantik  #cantik #setkulit #setkulitcantik #setkulitshaklee #pengedarshaklee #usj #subangjaya #selangor #malaysia #shakleepromo #putihgebu #pemutih #awetmuda #rahsiahatiperempuan #shakleesubangjaya #meletop #terapiinstagram #nur
Shaklee Collagen Powder, membantu kulit kita mengekalkan elastisiti semulajadi dan memperlahankan kehadiran kedut-kedut .
Pastu, jadikan kulit bersih dan cerah jugak. .
Wahhh, elok bebenor la ambil sebelum raya ni 😍
.
Beli 2 kotak ada 5% diskaun tau. Berbaloi grab masa promo ni, cepat u’olls 🤩
.
💯 Pilihlah Collagen Shaklee 💯 ♻️ kolagen yang unggul, tulen dan bermutu tinggi yang diekstrak dari sisik Ikan Merah. ♻️ Ia amat mudah diserap oleh tubuh dan membantu meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.
.
✔️ Tiada kesan sampingan
✔️ Tiada bahan kimia
✔️ Tidak bertoksik
✔️ Mesra alam
✔️ 100% natural/semulajadi
.
www.wasap.my/60192275759
.
.
#shaklee
#sayajualshaklee
#sayajual
#sayajualmurah
#jualshaklee
#shakleemurah
#collagen
#collagenshaklee
#collagenshakleemurah
#kulitcantik
#kulitcerah
#kulithalus
#kulitputih
#kulitgebu
#setkulit
#setkulitcantik
#setkulitcantikshaklee
#setkecantikan
#setcantik
#meletop 
#hlive
#laraalana
#shakleeselangor
#shakleesubangjaya subangjaya
#selangor
#malaysia
#jdt
#terapiinstagram 
#rahsiahatiperempuan 
#nur