Selectie Leonidas Dovido

Selectie Leonidas Dovido Follow

Onze turnsters komen uit in de 3e t/m 5e divisie: Volg onze selectie op instagram, facebook of via www.leonidas-dovido.nl

271 Followers  47 Follow

Share Share Share

Gisteravond hebben turnsters van verschillende selectiegroepen een demo gegeven in het Vaartland. Het was een beetje spannend met al die oudjes als toeschouwers, maar ook ontzettend leuk en gezellig!
---GROTE CLUBACTIE--- Wil jij ook zo'n leuke turn-tas of 't shirt? Verkoop zoveel mogelijk loten en verdien een van de volgende presentjes: - Verkoop je tussen de 35 en 44 loten? Dan krijg je de turn-sleutelhanger
- Verkoop je tussen de 45 en 54 loten? Dan krijg je de I❤️Gymnastics turntas!
- Verkoop je 55 loten of meer, dan krijg je een onwijs gaaf t-shirt!

Vanaf zaterdag mag je gaan verkopen, doen jullie allemaal mee? 
#zethemop
Bijna een maand zijn onze onderbouw 3e en 4e divisieturnsters alweer bezig. Met 19 turnsters op dit moment is de groep groter dan ooit! We zijn vooral bezig met sterker worden, en Nessa doet na twee weken selectie al knap koprol op balk.
Het was wel héél erg in het begin van het seizoen en op de training zijn we nog aan het opbouwen (en is er nog geen flikflak gesprongen!) maar wat was het heerlijk vandaag op de zomermarkt! Turnsters en de paar helpende ouders, bedankt!
Vandaag staan wij, samen met Triade, op de zomermarkt in de loper. Kom jij ook even kijken en op de airtrack springen? Zowel triade als wij geven ook verschillende demonstraties om te laten zien hoe hoe spectaculair turnen is!
De vakantie zit er op en vanaf vandaag zijn de trainingen weer begonnen. De bovenbouw heeft in de vakantie toch nog een beetje doorgeturnt op hele leuke bestemmingen 💪
Het is weer even inkomen, maar wij zij weer (deels) begonnen met opbouwen! #vakantietrainingen
Vandaag was het de onderbouw derde divisie die de turnhal definitief dicht trok voor de vakantie.
Tijd voor de jaarlijkse traditie! Ganzenbord en daarna een watergevecht. Tot volgend seizoen!
Ook de bovenbouw divisie 3/4 heeft de laastste training van het seizoen gehad. De training stond in het teken van teambuilding en presteren onder druk. Owja, en het laatste uur spelen en snoepen! 🙈
Vandaag de allerlaatste wedstrijd van seizoen 2016-2017. Voor de districtsfinale van de derde divisie waren alleen de allerbeste turnsters van Zuid-Holland geplaatst. In eerste instantie zuur voor Leonidas-Dovido, aangezien we geen enkele geplaatste turnster hadden door een hoop pech in de voorrondes. Wel waren er maarliefst vier turnsters die een reserveplekje hadden bemachtigd. 
Waar Meinke en Nina niet in actie hoefden te komen, mochten zowel Julia als Lara wel starten in de categorie pupil 2 N3. Doordat zij als reserve de wedstrijd binnen kwamen konden de turnsters eigenlijk alleen maar plekjes winnen! Met een gezonde dosis wedstrijdspanning en een enorme lach op hun gezicht begonnen de dames veelbelovend en hoewel ze beiden niet foutloos turnden werden er mooie scores gehaald. Julia wist 11 turnsters achter zich te houden met een mooie salto van brug en Lara maarliefst 14 dankzij een superscore op vloer. Een knappe prestatie tussen alle wél geplaatste turnsters. Gefeliciteerd dames!
De vijfde divisie heeft afgelopen maandag heel hard getraind op de basis voor nieuwe onderdelen volgend seizoen!