Selectie Leonidas Dovido

Selectie Leonidas Dovido Follow

Onze turnsters komen uit in de 3e t/m 5e divisie: Volg onze selectie op instagram, facebook of via www.leonidas-dovido.nl

326 Followers  65 Follow

Share Share Share

Doorstroming 3e divisie is bekend! Naast Filijne en Lynn mogen ook Evy, Julia en Meinke zich op gaan maken voor de districtsfinale 3e divisie. Meinke heeft zich daarbij ook nog eens geplaatst voor de halve finale NK.
De doorstroming voor de districtsfinale meerkamp voor de vierde divisie is bekend: Madeleine, Ola en Dianne hebben zich knap geplaatst voor de finale van district Zuid-Holland!
Vandaag de beurt aan de rest van de onderbouw 3e divisie. Na drie toestellen stond Lara zelfs derde en Julia vierde!Uiteindelijk geen medaille maar een flinke verbetering ten opzichte van de vorige wedstrijd. Nu de doorstroming naar de (districts)finales afwachten.
Vandaag beten Isis en Laurence het spits af bij de regio derde divisie. Met een prima nieuwe streksalto van Laurence en een nette nieuwe dubbel flikflak van Isis een goed begin van het weekend!
In Hellevoetsluis zijn de eerste turnsters van de vierde divisie gestart met hun districtswedstrijd.
Eerder dan verwacht is de doorstroming voor de Instap N3 en Senior 3e divisie geplaatst. Zowel Filijne Kal (instap) als Lynn Kruithof (senior) hebben zich geplaatst voor de districtsfinale!
Een hテゥテゥl klein kijkje bij de onderbouw van de 3e en 4e divisie.
Vandaag turnden ook Filijne en Esmee hun wedstrijd. Esmee liet zien een doorzetter te zijn en ondanks alles een complete vierkamp te draaien. Filijne turnde heel netjes in een baan met zware concurrentie en eindigde op de zevende plek.
In Sliedrecht zijn twee instappers N3 bezig met hun wedstrijd. Sprong ging fantastisch, hopelijk balk ook zo!
Ook op maandag en donderdag wordt er hard gewerkt bij de vijfde divisie
Morgen vanaf 15:00 wordt de grote schoonmaak gehouden in de turnhal. U bent er toch ook bij?

Wij kunnen verschillende materialen ook nog erg goed gebruiken in de zaal. Heeft u thuis toevallig ook een grote schoonmaak gehouden en een van de volgende voorwerpen over? Wij zouden ze heel graag willen hebben!
- Verlengsnoer
- Haspel (lang verlengsnoer)
- Rollen ductape
- Een klok voor aan de muur
- Schone thee- en handdoeken
- Plastic kratten/manden om materiaal in de bewaren

Aanmelden is niet verplicht, maar wel wenselijk. Dit kan via bestuur@leonidas-dovido.nl
Vandaag is de onderbouw 3e en 4e divisie op hun jaarlijkse uitje in de kerstvakantie geweest. Het was weer SUPER gezellig.