Selectie Leonidas Dovido

Selectie Leonidas Dovido Follow

Onze turnsters komen uit in de 3e t/m 5e divisie: Volg onze selectie op instagram, facebook of via www.leonidas-dovido.nl

282 Followers  62 Follow

Share Share Share

Gisteren is een grote groep turnsters van de derde en vierde divisie extra gaan trainen in Hellevoetsluis. De onderbouwers hebben zich wel vermaakt met de blokkenbak!
Ook bij de bovenbouw 4e divisie komen er leuke nieuwe elementjes! Goed bezig meiden 💪🤸
FOCUS ✨🤢
Onderlinge wedstrijden Leonidas-Dovido & Triade #turnen #vlaardingen
Vanavond om 18:00 is het zo ver, de eerste echte Leonidas disco!!🎉🎉 De voorbereidingen zijn in volle gang.

Let op: 
Entree is €3,-
Siroop is gratis
Cola en fanta € 1,-
Snoep € 0,20
Chips € 0,50

Probeer zo veel mogelijk gepast te betalen! 
Wij hebben er zin in! Tot vanavond. 🎉

Het feestteam
Afgelopen twee weken bij de onderbouw 3e/4e divisie: een nieuwe kip op de slaufen en een nieuwe kip op de brug, bijna iedereen springt over op de brede brug en heel veel acro komt er aan op balk en vloer. Nu nog netjes werken!
Kom jij ook?
Hard aan het werk bij de onderbouw 3e/4e divisie! Er zijn nog veeeel meer onderdelen gelukt/onderweg. Komende tijd dus wat vaker filmen 😉
Gisteravond hebben turnsters van verschillende selectiegroepen een demo gegeven in het Vaartland. Het was een beetje spannend met al die oudjes als toeschouwers, maar ook ontzettend leuk en gezellig!
---GROTE CLUBACTIE--- Wil jij ook zo'n leuke turn-tas of 't shirt? Verkoop zoveel mogelijk loten en verdien een van de volgende presentjes: - Verkoop je tussen de 35 en 44 loten? Dan krijg je de turn-sleutelhanger
- Verkoop je tussen de 45 en 54 loten? Dan krijg je de I❤️Gymnastics turntas!
- Verkoop je 55 loten of meer, dan krijg je een onwijs gaaf t-shirt!

Vanaf zaterdag mag je gaan verkopen, doen jullie allemaal mee? 
#zethemop
Bijna een maand zijn onze onderbouw 3e en 4e divisieturnsters alweer bezig. Met 19 turnsters op dit moment is de groep groter dan ooit! We zijn vooral bezig met sterker worden, en Nessa doet na twee weken selectie al knap koprol op balk.
Het was wel héél erg in het begin van het seizoen en op de training zijn we nog aan het opbouwen (en is er nog geen flikflak gesprongen!) maar wat was het heerlijk vandaag op de zomermarkt! Turnsters en de paar helpende ouders, bedankt!