IFK Lidingö Friidrott

IFK Lidingö Friidrott Follow

Världens bredaste idrott i öns skönaste klubb. www.lidingofri.se

480 Followers  479 Follow

Share Share Share

@victoriapsilander tog F17-silver i IUDM i mångkamp. Nu blir det även IUSM.
Madeleine Serenhov tog silver i inne-DM i femkamp.
Några av IFKarna som tillsammans tog 35 medaljer veteran-DM inomhus.
Årets tomtar och hela IFK Lidingö friidrott önskar god jul! Kom ihåg att fira lite jul, äta lite julmat och öppna en och annan klapp mellan alla träningspass.
Kai Abrahamsson. Behöver det sägas mer? Så bra. Det vet vi och alla som tränat med den här levande legendaren. Och nu har han blir uppmärksammad av @08fri och fått ta emot Stockholms friidrottsförbunds förtjänstmärke i guld för att han i mer än 20 år (ja, i Kais fall räcker det inte långt) ”synnerligen förtjänstfullt, nitiskt och framgångsrikt gagnat den stockholmska friidrotten”. Poff! Såååå klockrent. Grattis. Även Hammarbys starterveteran Thomas Andrén fick pris på 08fris årsmöte. 📷 @fri_idrottaren
Vi säger välkommen och flyg högt till @ulfwickbom som är ny veteranstavhoppare i klubben.
Full fart på löparna på #bosön på tisdagarna. Fast inte värre än att @cursusgruppen kan stanna till framför coach @malinskij1 och hennes kamera.
Det var fem år sen sist. Men i söndags hände det igen. Efter en riktigt bra säsong och en bra träningshöst (och seger i Lidingöloppets juniorklass!) tog nu @siniossund åter medalj på terräng-SM. Nu som tvåa i M22 efter @g.steffensen (som var tvåa efter Simon på #tcslidingöloppet )
📷 @deca_text_och_bild och @malinskij1 #terrängsm2018
IFK Lidingös @_victor.bjork_ sprang lite överraskande till sig en silverpeng i terräng-SM på Öland. I P15-klassen utmanade han Västerås @albinwallenius ända fram till upploppet och lämnade Huddinges tuffe @frisk_viktor (och alla andra utom Albin) bakom sig. 📷 @deca_text_och_bild
Vilket lopp! @plagerlof sprang till sig ett sjätteplats i M55 under terräng-SM på Öland.
Del av trailern till #ifkgalan2018
Coach Micke ville ha en bild på gruppen, men Medeldistansraketerna är så snabba att bara ryggtavlorna kom med!