Liikuntakeskus Voitto

Liikuntakeskus Voitto Follow

tarjoaa kuntosalin, ryhmäliikuntaa, sisäpyöräilyä, valmennusta, toiminnallisen salin ja saunan! Alk. 26,90€/kk

http://liikuntakeskusvoitto.fi/fi/varaa-konsultaatio

1,801 Followers  762 Follow

Share Share Share

Syksyn UUTUUSTUNTI on lempeä VoittoFysio, jonka ohjaajana toimii pitkän linjan fysioterapeutti Mervi Pieniniemi. VoittoFysiossa vahvistetaan tuki- ja elimistöä, sekä sen tasapanoista toimintaa. Tunnilla tehdään rauhalliseen tahtiin mm. Pilatesta, Fascial-harjotteita sekä vahvistetaan tukilihaksia. .

VoittoFysio on suunnattu erityisesti kroonisista selkäkivuista ja niska-hartiaseudun ongelmista kärsiville sekä kaikille istumatyöntekijöille, mutta tunti toimii myös loistavana ennaltaehkäisynä tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin, niin miehillekin kuin naisillekin. Tälle tunnille uskallat tulla, vaikka edellisestä liikuntahetkestä olisi kulunut tovi, jos toinenkin. .

Voiton kuukausimaksu 36,90€ (S-etukortilla 34,90€) sisältää kaikki ohjaajan pitämät tunnit (joka viikko 40 tuntia, myös monenlaisia kehonhuoltotunteja), hulppean kuntosalin, toiminnallisen salin, video-ohjatut tunnit sekä saunan joka päivä klo 05-23. .

Tervetuloa tutustumaan Oulun hyväntuulisimpaan liikuntakeskukseen! 💜
.
.
VoittoFysio keskiviikkoisin klo 16.20 (alk. 4.9.).
Avoimet ovet vetivät salin täyteen tunti toisensa jälkeen. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille!

Tässä makupala Zumbasta, jota on tarjolla syksyn lukkarissa kolme tuntia joka viikko! Ohjaajina Oulun ihquimmat Zumba-beibit Kaisa Takatalo, Mari Jauhola ja Piritta Pehkonen. .
.
.
#avoimetovet #zumba #liikuntakeskusvoitto #oulunhyväntuulisinsali #ryhmäliikunta #tanssi #oulu #hauskaajahikistä @mjaux
Voi mahoton! Avoimet ovet kello 17 saakka. Tule mukaan!
AVOIMET OVET! 
Huomenna lauantaina on Voitossa avoimet ovet klo 12-17. Tarjolla on monipuolinen valikoima maksuttomia 45 minuutin mittaisia näytetunteja, sekä mahdollisuus käydä tutustumassa Voiton hulppeaan kuntosaliin ja toiminnalliseen saliin. 
Painetusta ohjelmasta poiketen kahdella tunnilla on ohjaaja muuttunut. Tässä ajan tasalla oleva ohjelma:

12 BODYPUMP™. Ohj. Mika
13 Zumba®. Ohj. Mari
13 Fillari goes ABBA. Ohj. Ride 
14 REISI-PAKARA-VATSA. Ohj. Riikka
15 VoittoPilates. Ohj. Ride
16 Huoltava Jooga. Ohj. Ride

Myös Voiton seinänaapurit Citydance ja Joogastudio Oulu viettävät avoimia ovia, joten tekemistä löytyy varmasti kaikenikäisille ja -kuntoisille. 
Tervetuloa viettämään liikunnallista lauantaipäivää vaikkapa koko perheen voimin tai ystävän kanssa!
.
.
.
#avoimetovet #oulu #elokuu #ryhmäliikunta #kuntosali #toiminnallinentreeni #tutustumaksutta #oulunhyväntuulisinsali
Pc: @harritarvainen
Voiton uusin työntekijä Tiina Vähä-Merilä tekee keskiviikkona ja torstaina lyhyitä asiakastyytyväisyyskyselyitä täällä Voiton tiloissa. Meistä olisi aivan älyttömän ihana juttu, jos viitsisit/ehtisit/haluaisit osallistua kyselyyn! Kyselyn tulosten perusteella voimme kehittää Voiton palveluita entistä paremmiksi 💜
.
.

Terveisin Voiton väki
VoittoPeto veti salin täyteen ja mukana oli kahdeksan miestä. Komiata!

#liikuntakeskusvoitto #mies #voittopeto
Hei vaan, kaikki Voittolaiset!

Olen Mika Kankainen, liikunta-alan yrittäjä ja intohimoinen liikkuja. Ryhmäliikuntakokemusta minulla on kohta 18 vuoden ajalta, ja toimin myös Les Mills Nordicin kouluttajana lajeissa BODYPUMP, GRIT, SPRINT ja BODYCOMBAT, missä olen myös Les Mills Nordicin Program Specialist. .

Tunneillani avainasiassa ovat viihtyvyys, turvallisuus ja tekniikka sekä elämyksellisyys. Pyrin aina tarjoamaan asiakkaille jotakin extraa, jotain sellaista, että he lähtisivät tunnilta hymy kasvoilla ja voittaja-olon kanssa! .

Lupaan sinulle loistavan ryhmäliikuntakokemuksen, kun tulet tunnilleni. Olen siellä sinua varten!

Syksyllä ohjaan Voitossa GRIT, BODYPUMP sekä  Fillari30 & Pumppi30 tunteja.
Antti aloitti viime viikolla Joonaksen voimavalmentajakoulutuksen harjoitusasiakkaana. Pääsette täällä somessa vähän seuraamaan mitä me treeneissä puuhaillaan.

Antin lajina on kestävyysjuoksu, ja matkat 1500m-puolimaratoniin kuuluvat lajirepertuaariin. Projektin aloitimme alkutesteillä, joissa testasimme maksimivoimaominaisuuksia, kimmoisuutta sekä liikkuvuutta.

Ensi viikolla aloitetaan maksimivoimatasojen nosto, ja kerron lisää miksi se on kestävyysjuoksijalle tärkeää.

#voimavalmennus #oulu #liikuntakeskusvoitto #valmennus #personaltraining #personaltrainer #kestävyysjuoksu
AVOIMET OVET LA 17.8.

Olet lämpimästi tervetullut viettämään liikunnallista lauantaipäivää Oulun Limingantullin Terminaaliin. Ilmaisia näytetunteja löytyy niin lapsille kuin aikuisillekin. 
Tarkemman aikataulun löydät Voiton nettisivuilta.

Facen puolella on menossa ARVONTA, jossa palkintona ILMAISET TREENIKUUKAUDET KAHDELLE! Käypä osallistumassa 👌
Kyllä nyt passaa mennä vaikkapa pissalle. Seinä sai pintaan tapettia ja maalia.

Liittymismaksu 18.8. saakka 5€! #takorauta #käteväyrittäjä
Tätä on odotettu! NYT SE ON MYYNNISSÄ!

Järjestämme yhteistyössä Matkamajakan kanssa treenimatkan Espanjan Fuengirolaan oululaisten hiihtolomaviikolla 28.2.- 8.3.2020! 
Lomamatkan ohjelmaan sisältyy valinnaisesti ohjattua liikuntaa Sanna Männikön ja Joonas Hakalan ohjaamina. Treenitarjontaa on luvassa kaikenkuntoisille (mm. keppijumppaa,kehonpainoharjoittelua, vesijumppaa hotellin altaalla, juoksutekniikkatreenejä, hölkkälenkkejä ja juoksuintervalleja, Bootcamp rannalla, liikkuvuusharjoittelua, keskivartalotreeniä ja vaellus vuoristossa.). Hotellissa on myös kuntosali. 
Hinta 875e/hlö kahden hengen huoneessa. Hinta sis. majoituksen, aamiaiset, menopaluu-lennot Oulusta Helsingin kautta Malagaan, lentokenttäkuljetukset ja ohjatut ryhmätreenit. Varausmaksu 200e veloitetaan syyskuun aikana.

Mukaan pääsevät 25 ensimmäiseksi ilmoittaunutta. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: heini.isoherranen@matkamajakka.fi

https://www.matkamajakka.fi/nyt-myynnissa-liikuntakeskus-voiton-treenimatka-espanjan-fuengirolaan-28-2-8-3-2020/

#liikuntakeskusvoitto #voitontreenileiri #matkamajakka #fuengirola
🍁 VOITON SYKSY 🍁
.
Voiton syksy on täynnä monipuolisia liikuntaelämyksiä! Joka viikko on tarjolla NELJÄKYMMENTÄ erilaista o h j a t t u a tuntia eli saat kuntoilla, tanssia, huoltaa kehoa sekä nauttia liikunnan ilosta tehokkaasti ja turvallisesti ohjaajan kanssa. Ryhmäliikunnan ideahan on liikkua yhdessä, joten siksi me täällä Voitossa olemmekin satsanneet erityisesti näihin live-tunteihin. 
Video-ohjatut tunnit ovat toki käytössäsi silloin, kun ohjattuja tunteja ei ole.

Syksyn UUTUUSTUNTI on lempeä VoittoFysio, jonka ohjaajana toimii pitkän linjan fysioterapeutti Mervi Pieniniemi. VoittoFysiossa vahvistetaan tuki- ja elimistöä, sekä sen tasapanoista toimintaa. Tunnilla tehdään rauhalliseen tahtiin mm. Pilatesta, Fascial-harjotteita sekä vahvistetaan tukilihaksia. VoittoFysio on suunnattu erityisesti kroonisista selkäkivuista ja niska-hartiaseudun ongelmista kärsiville sekä kaikille istumatyöntekijöille, mutta tunti toimii myös loistavana ennaltaehkäisynä tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin, niin miehillekin kuin naisillekin.

Lukkarissa olevien tuntien lisäksi Voiton syksyyn kuuluu useampia Lauantai Specialeja, kuten esimerkiksi Zumba® Maraton Kaisan ja Marin kanssa, Mika Kankaisen Les Mills Special, Fillari Maraton, Jooga- ja Pilates Maraton sekä Salsation® Maraton. Kuuntelemme mielellämme myös teidän  Voittolaisten toiveita, joten kannattaa ehdotella muitakin tunteja ja teemoja Lauantai Specialeihin. .

Lukkari on rakennettu niin, että viikon jokaisena päivänä on tarjolla monipuolisesti erilaisia ohjattuja tunteja, kuten toiminnallisia- ja lihaskuntotunteja sekä kehonhuoltotuntejakin. Tanssillisten tuntien ystäviä hemmotellaan kolmella Zumba®-tunnilla sekä Les Millsin SH´BAM- ja BODYJAM-tunneilla. Voit joko käydä yhdellä tunnilla, tai esimerkiksi yhdistää puolen tunnin SPRINT:in puolen tunnin CXWORX:iin, jossa keskitytään erityisesti keskivartalon lihaksiin. Myös ohjaajan pitämiä aamutunteja on kuutena aamuna viikossa, mikäli liikut mieluiten aamusella. 
Syksyn lukkari tulee voimaan maanantaina 2.9.
.

Liittymismaksutarjous 5€ on voimassa 18.9. Kuukausihinta on edullinen 36,90€ (S-Etukortilla 34,90€), ja se sisältää kaikki Voiton palvelut.