Liikuntakeskus Voitto

Liikuntakeskus Voitto Follow

tarjoaa kuntosalin, ryhmäliikuntaa, sisäpyöräilyä, valmennusta, toiminnallisen salin ja saunan! Alk. 26,90€/kk

http://liikuntakeskusvoitto.fi/fi/varaa-konsultaatio

1,760 Followers  762 Follow

Share Share Share

Pääsiäisen hoteimmat t a n s s i b i l e e t pidetään lauantaina Voitossa!! 🔥🔥 Les Mills Specialissa vuorossa kuumaakin kuumempi BODYJAM™ ja lavalla tunnelmaa luomassa Henna "Hottis" Siltavirta! 💥

BODYJAM™ sopii kaikille tanssista, mutta samalla myös itsensä haastamisesta kiinnostuneille, sillä se on Les Millsin tanssitunneista koreografisesti haastavin tunti. Tällä tunnilla saa ja pitääkin välillä ihan tosissaan käyttää kropan lisäksi myös päätä! .

Vaikka loistavasti rakennetut koreografiat tarjoavat haastetta,  niin ei niitä liian vakavasti tarvitse ottaa, sillä tällä tunnilla on kuitenkin tärkeintä pitää hauskaa ja nauttia huikeista musiikeista ja mukaansatempaavasta tunnelmasta. Henna huolehtii, että kaikilla pysyy hymy huulilla alusta loppuun saakka 😁

Tunnilla on kolme lämmittelybiisiä, jonka jälkeen rakennamme kaksi pidempää sarjaa/comboa pala palalta, ja toistoja tulee paljon niin varmasti kaikki pääsevät niistä jyvälle. Combojen välissä ja lopussa jäähyttelybiisit.

Tapahtuma on Voiton jäsenille maksuton.
Moonican keskiviikko on ollut tosi jännä. Tuomon kanssa tokavikan harkkapäivän kunniaksi pitsaa, treeniryhmän kanssa viimeinen tapaaminen ja inssisetän kanssa tuplainssit!

Harjoittelujakso loppuu siis huomenna, mutta Moonica tekee jatkossa Voiton asiakaspalvelun tuurauksia ja ensi syksynä on edessä seuraava harjoittelujakso.

#liikuntakeskusvoitto #autokoulu #vuokattisport #pitsa #inssi #ajokortti
🐣 VOITON PÄÄSIÄINEN 🐣
.

Pääsiäisviikko aiheuttaa muutamia muutoksia ohjattuihin tunteihin: .
.

TO 18.4 Tunnit normaalisti
. 
PE 19.4 Ei ohjattuja tunteja .

LA 20.4 Tunnit normaalisti .

SU 21.4 Tunnit normaalisti .

MA 22.4 Ei ohjattuja tunteja.
.

Omalla kulkukortilla pääset treenaamaan vuoden jokaisena päivänä klo 05-23 välillä. Myös monipuoliset virtuaalitunnit sekä saunat ovat käytössäsi tuona aikana. .

Hyvää Pääsiäistä! 🌿
.

Terkuin 
Voiton henkilökunta
🔥 GRIT™ A t h l e t i c 🔥

Hei vaan kaikki Voittolaiset! Kaksi viikkoa sitten pidetty Les Mills GRIT™ Athletic -näytetunti sai niin valtavat suitsutukset, että asiakkaiden pyynnöstä pidämme tämän tunnin uudestaan! Merkkaa siis kalenteriisi ke 17.4 klo 16.40 ja tule haastamaan itsesi tälle reaktiiviseen harjoitteluun pohjautuvalle tehotunnille!🔥
.

GRIT™ Athletic on Les Mills tuoteperheen oma 30-minuuttinen HIIT-tunti, jossa haastetaan ja kehitetään erityisesti ketteryyttä, nopeutta, räjähtävyyttä ja voimaa. Välineinä käytössä step-lauta sekä levypainot.

Ohjaajana ryhmäliikunnan moniosaaja, positiivista energiaa säteilevä Jenni Pylvänainen.
.
.

#lesmills #lesmillsgrit #gritathletic #ryhmäliikunta #hyvätreeniparempimieli #voittajafiilis #oulunhyväntuulisinsali
Tämä tarjous on ollut ilmeisen maistuva!

295€/12kk ja voimassa enää tämän viikonlopun.

#liikuntakeskusvoitto #vuosivoitto #295/12
Lauantain Les Mills Specialissa on vuorossa GRIT™ Strength eli Les Millsin oma 30 minuutin mittainen HIIT-treeni. Tunnilla tehdään GRIT15 eli kolmen vuoden takainen ohjelma, jossa harjoitusta tehostetaan tangolla ja levypainolla. .

GRIT™ Strength sopii erityisesti jo jonkin verran liikuntaa harrastaneille, koska on maksimitehoilla tehtävä kovatehoinen harjoitus. .

CXWORX™💪🏼 mennään ihan nykyisellä ohjelmalla 34, joka antaa takuuvarman poltteen keskivartalolle!
.

Ohjaajana Tiina "Timantti" Immonen 💎
Vuodeksi Voittoon!!! . -ryhmäliikuntaa yli 40h/vko
-Oulun ihanimmat ohjaajat
-video-ohjatut tunnit
-kuntosalilla huippulaitteet
-vapaapainoalue
-toiminnallinen sali
-fillarisali -sauna joka päivä kello 5-23

Kaikki tämä nyt tarjoushintaan 295€! Tarjous on voimassa 14.4. saakka.

#liikuntakeskusvoitto #vuosivoitto #kokovuosi #oulu #tarjous #hyvätreeniparempimieli #ryhmäliikunta #voittajafiilis #oulunhyväntuulisinsali #kuntosali #toiminnallinensali #valmennus
Voittoa kuvataan! Tuuppa käymään. Saat tikkarin!

#liikuntakeskusvoitto #tikkari #kuvaus
Kevään UUTUUSTUNTI Les Millsin BODYJAM™ on energinen ja mukaansatempaava kestävyysharjoittelutunti, jossa pääset nauttimaan tanssin ja musiikin uusimmista tuulista. "Jami" on täydellinen tunti sekä tanssia rakastaville että niille, jotka haluavat kohottaa kuntoaan, polttaa kaloreita ja parantaa koordinaatiotaan lähes huomaamatta. Harjoita kehonhallintaasi sekä kehosi ilmaisukykyä ja anna tanssin viedä mukanaan! .

Voiton multitalentti ohjaaja Henna Siltavirta kannustaa ja inspiroi sinua liikkumaan asenteella sekä hyvällä meiningillä. Tällä tunnilla hauskanpito korostuu yhtä paljon kuin hikoilu, joten tervetuloa jameihin kohottamaan kuntoa, pitämään hauskaa ja nauttimaan kokonaisvaltaista hyvää oloa tuottavasta liikunnnasta! .

Tule ja ole oman elämäsi Superstar! 🌟
.
➡️ BODYJAM maanantaisin klo 17.15.
Tämmöistä tänään! 💜
Sali täynnä zumbaajia vaikka ulkona pilvetön taivas ja +12 mittarissa. Mieletön kaksituntinen jälleen kerran.
.
.
Kiitokset kaikille mukana olleille ja erityiskiitokset Marille ja Kaisalle! Olette kultaa! 👌
.
.
#zumbamaraton #zumba #zin #oulu #hyvätreeniparempimieli #voittajafiilis #ryhmäliikunta #oulunhyväntuulisinsali #goodvibesonly
ZUMBA® MARATON la klo 13-15! 🔥
.

Tulevana lauantaina pidetään kuumaakin kuumempi Zumba® Maraton Kaisan ja Marin johdolla. Videolta saat hieman maistiaisia maailman suurimmalta Zumba® cruiselta Karibialta, jossa nämä naiset viime viikolla olivat.
.
Lauantain tapahtuma on Voiton jäsenille maksuton. Vieraat 10€ (lippuja myytävänä paikan päällä).
Liikuntakeskus Voiton suositut Les Mills Specialit  jatkuvat tulevana lauantaina kolmen lahjakkaan naisen seurassa: luvassa on  BODYPUMP™ Pink! vs. Ellie Goulding -teemalla ja tahtipuikkoa aka pumppitankoa heiluttaa Jenni Pylvänäinen. Lähestulkoon koko tunti treenaillaan näiden maailmanlaajuisesti tunnettujen naisartistien musiikin tahtiin. Tunnilla tullaan kuulemaan mm. Pink!:n asennetta biisissä So What ja ihanalta Ellie Gouldingilta Goodness and Gracious. .

Jos et vielä koskaan ole BODYPUMP™-tunnilla käynyt, ei hätää, nyt on hyvä hetki aloittaa. BODYPUMP™ on monipuolinen lihaskestävyystreeni, jossa kehität laajasti kehon eri lihasryhmiä. Tunnilla tehdään jopa 1000 toistoa, joten kehitystä tällä treenillä saadaan nopeasti. Tunnin tehoa pystyt helposti säätämään omalle kuntotasolle sopivaksi erikokoisten painojen avulla. .

Tervetuloa lauantaina fiilistelemään huikeaa musiikkia ja pumppailemaan meidän kovasti kehutun ohjaajan, Jennin inspiroivassa seurassa!✨ .

Tapahtuma on Voiton jäsenille maksuton. Vieraat 10€ (lippuja myynnissä asiakaspalvelun aukiollessa).
.

Tunti on toiveuusinta tammikuun alusta. Tämä kyseinen Les Mills Special on ollut yksi kolmesta suosituimmista Voiton lanseeraamista LM Specialeista. Tätä herkkua ei kannata missata! 💎