Liikuntakeskus Voitto

Liikuntakeskus Voitto Follow

tarjoaa kuntosalin, ryhmäliikuntaa, sisäpyöräilyä, valmennusta, toiminnallisen salin ja saunan! Alk. 26,90€/kk

http://www.liikuntakeskusvoitto.fi/

1,665 Followers  753 Follow

Share Share Share

Tältä näyttää VOITON JOULU! ✨

Halusimme tarjota teille Voittolaisille jotain hieman spessumpaa liikunnallista ohjelmaa väliviikoille, joten Voiton kovasti kehuttu valmentajakaarti Joonas, Mikko, Sanna ja Atte hyppäävät kukin vuorollaan puikkoihin ja pitävät teille ryhmäliikuntatunnin. Näitä valmentajien ohjaamia tunteja on yleensä tarjolla vain ja ainoastaan yksilö- tai pienryhmävalmennuksessa oleville, joten nyt on tiedossa harvinaista herkkua!

Valmentajien ohjaamien tuntien lisäksi lavalle hyppää mm. meidän ikioma Tuomo, joka jo jännittää Kahvakuulamiehen paluuta. Kahvakuulamies villitsi suomalaisia lajin pariin kahdeksan vuotta. Ura oli näyttävä, ja nyt Kahvakuulamies tekee kauan odotetun paluun! Merkkaahan siis kalenteriin pe 4.1 klo 17.40. Ja Tuomon kahvakuulatunnin jälkeen pääset nauttimaan Voiton parhaan asiakaspalvelijan ja fysioterapeuttiopiskelijan, eli Mian Kehonhuolto ja liikkuvuus -tunnista!

Joulun lukkari on täynnä toinen toistaan houkuttelevampia tunteja, joita ei normaalisti lukkarissa ole: Zumbassa on tiedossa kaksi mieletöntä erikoistuntia, Ride ohjaa kokonaisvaltaisesti huoltavan Jooga & Pilates -maratonin, Riikka on luvannut vetää päälleen jumppa-asun suoraan 90-luvulta (stringit ja säärystimet, tottakai!) ja ohjata vanhan ajan aerobicin. Rock-musiikin ystäville on tiedossa mm. BODYPUMP-tunti teemalla Hyvästit joululle. Joululukkarissa nämä ja paljon muutakin liikunnallista ilottelua!

Tulispa jo joulu! 🎄
.
.
#liikuntakeskusvoitto #hyvätreeniparempimieli #joulu #ryhmäliikunta #jumppa #kuntopiiri #joululukkari #jooga #zumba
Ilmainen Inbodymittaus kello 19 saakka! Vain jäsenille. Myös glögiä ja piparkakkua löytyy.

#liikuntakeskusvoitto #pipari #inbody770 #glögi #pukki
Ilouutisia Voitosta!✨ Voiton ikärajaa on hieman laskettu ja nyt jäseneksi pääsee jo 13-vuotiaasta lähtien. Löytyykö teidän perheestä nuoria, jotka haluaisivat käydä monipuolisilla ja kehittävillä ammattilaisten ohjaamilla ryhmäliikuntatunneilla? Tai teinejä, joita kiinnostaisi kokeilla vaikkapa kuntosalitreeniä valmentajan suunnitteman ohjelman mukaan? Nyt se on mahdollista täällä Voitossa, Oulun hyväntuulisimmassa liikuntakeskuksessa! .
Alle 15-vuotiaan kuukausimaksu on 26,90€. Tästä loistava paketti vaikkapa pukinkonttiin!
.
Huom! Alle 18-vuotias kuntoilee Voitossa huoltajansa vastuulla ja 13-14 -vuotias ainoastaan yhdessä huoltajan kanssa. 
Lisätietoja jäsenyydestä löydät täältä: 
http://liikuntakeskusvoitto.fi/fi/mitä-jäsenyyteen-kuuluu
.
.
#liikuntakeskusvoitto #voittajafiilis #hyvätreeniparempimieli #ryhmäliikunta #toiminnallinenharjoittelu #kuntosali #perhe #hyvinvointi #laatuaikaa #yhdessäolo #kehittäväätekemistä #hyväolo
Voitossa alkoi juuri 181 minuutin mittainen sisäpyöräily Edvin Laineen Tuntematon sotilas elokuvan siivittämänä. Pontikkakohtauksen aikana tankataan ruisleivällä ja mustikkakeitolla. 
Hyvää Itsenäisyyspävää! 🇫🇮
.
.
#itsenäisyyspäivä #itsenäinensuomi #tuntematonsotilas #edvinlaine #sisäpyöräily #fillari #spinning #ryhmäliikunta #voittajafiilis #movietime
Nyt on erittäin hyvä aika hyödyntää vuoden 2018 vanhentuvat liikuntasetelit! 
Hintaan 400€ saat nyt 15 kuukautta Voittojäsenyyttä sekä liittymismaksun (normaalisti 369€+19,90€ 12kk)! Voit myös hankkia lyhyemmän kuukausijäsenyyden käyttämällä vanhentuvien liikuntaseteleitä. Maksuvälineinä toimivat ePassi, Smartum, Edenred -virikesetelit, EazyBreak, Kunto ja Virkistys, Mind&Body ja TYKY-setelit.

Tule siis asioimaan Voiton asiakaspalveluun. Palvelemme ma-to kello 15-19 ja perjantaisin kello 11-14.

Asiakaspalvelu on suljettu 24.-26.12. ja 31.12.-1.1.

Tervetuloa!

Yrittäjä Tuomo

http://liikuntakeskusvoitto.fi/fi/ajankohtaista/liikuntaseteleitä-vanhenee
.
.
#liikuntasetelit #kuntosali #ryhmäliikunta #jumppa #kuntoilu #kehonhuolto #oulu #hyvätreeniparempimieli #voittajafiilis #oulunhyväntuulisinsali
Kaupungin rouhein fillarisali odottelee jo kovasti huomista juhlapäivää! Tuntematon sotilas fillaroiden on takuuvarmasti elämys! Ja tämä siis 6.12. kello 12 alkaen. 
Vielä 10 pyörää vapaana! Voittolaiset ilmaiseksi ja vieraat 15€. Vierailija-avaimia myynnissä kello tänään kello 19 saakka.

Voitto tarjoaa ruisleivät ja mustikkajuomat.

Ilmoittaudu sähköpostilla info@liikuntakeskusvoitto.fi 
#liikuntakeskusvoitto #perinne #fillarisali #itsenäisyyspäivä #elämys
Päätettiin että pidetään Voitossa huomenna keskiviikkona AVOIMET OVET. Eli kaikki, jotka eivät ole pikkujouluja viettämässä, ovat tervetulleita meille ilmaiseksi treenaamaan. Sekä kuntosali että toiminnallinen sali ovat käytössäsi, ryhmäliikuntatunteja pyörii nonstoppina aina klo 21 saakka (mm. kuntopiiri, reisi-pakara-vatsa, sisäpyöräily, kahvakuula). Riittää että tulet paikalle klo 15-19 välillä. Tule ja ota kaverikin mukaan! ✨

Tarkemmat aikataulut ja tiedot ryhmäliikuntatunneista löydät täältä: 
http://liikuntakeskusvoitto.fi/fi/lukujärjestys

Saa jakaa! 💜
.
.
#avoimetovet #hyvätreeniparempimieli #ryhmäliikunta #kuntosali #toiminnallinenharjoittelu #oulunhyväntuulisinsali #oulu
Lauantaina 8.12 klo 15
Les Mills Special: TONE™
.
Viime keväänä lanseerattu Les Mills TONE™ on syke- ja lihaskuntotreeniä yhdistelevä tunti, joka sopii jokaiselle liikkujille kuntotasoon tai aiempaan ryhmäliikuntataustaan katsomatta. Liikkeistä löytyy runsaasti vaihtoehtoja, joiden avulla treeniä pystyy helposti säätelemään omalle tasolleen sopivaksi. TONE™-tunnilla tärkeintä on pitää yhdessä treenikavereiden kanssa hauskaa ja nautiskella liikkumisen ilosta.

Jos nautit perusjumpasta, helpoista askelsarjoista, kiinteytystunneista ja tehokkaasta lihaskuntojumpasta, niin tämä on tunti Sinun makuun! 
Ohjaajana Voiton säkenöivä sporttimimmi Jenni Pylvänäinen. Jenni on tunnettu kannustavasta ja selkeästä ohjaustyylistä, joka saa varmasti kaikenkuntoiset liikkujat nauttimaan tunnista. 
Tunti on Voiton jäsenille maksuton. Vieraat 10€ (osta lippusi etukäteen Voiton aspasta).
.
.
#lesmills #lesmillsspecial #tone #ryhmäliikunta #jumppa #voittajafiilis #hyvätreeniparempimieli #oulu #liikuntakeskusvoitto #tervetuloa #oulunhyväntuulisinsali
"Voittolaiset hyppeli näin, tästä se joulu alkaa"

#liikuntakeskusvoitto #söpöysvaroitus
Viime vuonna mahtavan suosion saavuttanut ja erittäin vaikuttava Tuntematon Sotilas -fillarointi tulee taas! 6.12.2019 ja kello 12 aloitetaan.

Esipolkijana ja eturivin taistelijana toimii Jutta Halonen. Kun elokuvassa juodaan pontikkaa, Voitossa tarjoillaan ruisleipää ja mustikkamehua.

Paikkoja on 30. Varaa oma paikkasi sähköpostilla info@liikuntakeskusvoitto.fi tai tule asioimaan Voiton asiakaspalveluun. Voiton jäsenille ilmainen, vieraat 15€. #liikuntakeskusvoitto #tuntematonsotilas #fillari #suomi101
Moikka!

Astelin aamulla Voittoon kello 9.45. Heti ensimmäisenä näin kun asiakas halaili Sofiaa. Hän kertoi että Sofia on ihan mahtava ja hän aikoo jatkaa valmennusta tammikuussa.

Sitten minä ja Aappo treenattiin ja maastaveto onnistui ennätyspainoilla. Vähän niskajumppaa päälle ja sitten minä halasin Aappoa. Ja valmennus jatkuu ensi viikolla.

Meillä on huippuvalmentajat! Tammikuussa alkaa uusia valmennusryhmiä. Nyt on erittäin hyvä aika varata ilmainen valmennuskonsultaatio.

http://liikuntakeskusvoitto.fi/fi/varaa-konsultaatio

#liikuntakeskusvoitto #parastavalmennusta #tuloksia #175x3x3 #maastaveto #hyvinvointikeskustuntuma #valmennus #ilmainenvalmennuskonsultaatio #voitaitsesi
Ilouutisia kaikille kehonhuoltotuntien ystäville: Kevään lukkariin tulee toinenkin viikkotunti Huoltavaa Joogaa Riden rauhoittavassa ja rentouttavassa ohjauksessa! 💜

Myös kaikki muut kehonhuoltotunnit jatkavat entisillä paikoillaan, joten keväällä Voitossa on tarjolla k a h d e k s a n tuntia kokonaisvaltaista, kaikille sopivaa huoltoa joka viikko. Aikasta makiaa, eikö? 😍

Riden Huoltava Jooga tänään klo 20.00. Kuka on tulossa mukaan? 🙏🏼
.
.
#yoga #jooga #huoltavajooga #kehonhuolto #hyvinvointi #ryhmäliikunta #oulu #tutustumaksutta