@somethinkcycleworks

@somethinkcycleworks Follow

📹 🇲🇾 Content Creator // 2nd channel “bilalilyvlog”
🎨 MUA service please DM
❤️ @bajulilylawa @bilalilylapar @lilybrvhim
📍 Kelantan (internship)
⬇️⬇️

https://www.youtube.com/channel/UCiqbrzv4OREvx6ad-DD0z9Q?view_as=subscriber

26,112 Followers  297 Follow

Share Share Share

makeup using @caryacosmetics oneness makeup kit senang nak travel gi mana2 sumbat je dalam beg! sebab blusher/highlighter/contour powder/eyeshadow/lipmatte semua ada dekat dalam satu kit tu! brilliant idea kak @makeupbynurulmf  love itttttt tau! not only that, I use #caryacosmetics lipmatte as a corrector too to hide my puffiness & eyebag! 😜 #caryababes btw FD & face mist are from @sevendayshq
Products used: 
1. @shecosmeticsmy full coverage FD #shecosmetics kalau lightweight blend guna brush 
2. eyeshadow are from @taticosmetichq the colour are super pigmented & blend like a dreammmm 😎😋 #lilybrahimmakeup #ragamkecantikan #taticosmetics #syantik
hv you watch my part of skincare rountine at my channel, excuse my bare face jerawat banyakk mmmmmm murung setahun but I happy got to try @avenys #avenys skincare set organic product & vegan 🌱 so selamatlah dari kimia berbahaya 😍☺️ @aleeyazailan contact no ni kalau nak beli ya 0193005300
TQ for having me at ur event @sephoramy #sephoramyfall18 #sephoramy tunggu I uodate vlog eh ada banyak produk terbaruuu will launch soon! so happy got to be here ☺️😎🖤🍊
for those yang komen kat video muka I macam @faafirds hehehe nah tengok ni sama keeeeee 😝 btw got to meet my favs mua oso @erinleolamakeupartist 😍😘 tak malu sengih2 nak ajak 🤳 nasib lerrrr dorang layan je I ☺️ tak lupa juga my bestie sudi teman I kalau tidek jakunnya lahai sorang2 kat situuuuuu TQ awim 🖤😎 #sephoraMyFall18 #sephoramy
@allura_beautyselangor #allura Pure Vit C Glow Cushion ⚡️ Nice makeup with #alluraglowcushion . foundation yg ringan dan smooth... smue jerawat and bekas jerawat boleh cover dgn hanya DAP2 sahaja. 😍 .. Tak lengkap makeup kalau xde foundation drpd #alluraglowcushion.
.
. "kat mne nak dpt foundation yg comel ni??"
~ korang boleh dptkan dgn @allura_beautyselangor .. the best foundation ever with #alluraglowcushion. thnk you @allura_beautyselangor.. .
.
korang juga boleh direct whatsapp @allura_beautyselangor.. 👉www.wasap.my/601131900360. #ragamkecantikan
tiberrrr malam2 ni mood mekap datang 🤫
long time no makeup tutorial, hehe I try to be consistent here ❤️ let’s start this new spirit featuring @mymatchskincare BB cushion so easy to apply & moist jeeee I tak pakai bedak pun gi kerja sebab nak natural glow, BB cushion ni ada collagen yang boleh anjalkan kulit & vit C! harga asal RM69 boleh guna my code “LILYBRAHIM” untuk dapat diskaun berharga RM60 & free lipmatte code #jameela #mymatchskincare
swatches for @anasism liquid lipstick is UP on my channel! which one is ur favs? mine is WARDA! #anasism #anasismliquidlipstick
Products used mostly are from @rudecosmetics 
nanti update produk, amik anak sekolah jap 😂
#OOTDlily #bajulilylawa @bajulilylawa new video uploaded on my channel! lama dah tinggal bundle, i miss menyelam so much! rehat sebulan sebab puasa & raya season 🚦🖤🚨 this bajus2 lawa are from @sheinofficial & @lightinthebox #ad
mereka2 yg baru balik kerja stuck with jam tu silalah layan my 45seconds makeup tutorial ni okay hehe full video is UP on le channel link on biooooo

Products used: 
1. @allurahq BB Glow Cushion 
2. @yubiso cream blush 
3. #catrice mattifying compact powder
4. #cybercolours eyebrow pen code 06
5.  #bioaqua silky soft loose powder 
6. @sofwanahcosmetics Allure Palette 
7. #ecoshop blusher & contour powder 
8. #sivannacolours nude lipstick code 06 
9. lashes from @shopee 
10. #catrice waterproof mascara