@somethinkcycleworks

@somethinkcycleworks Follow

BLOGGER & YOUTUBER // @bleugary watch my makeup tutorial / VLOG link down below 👇🏻

https://www.youtube.com/channel/UCiqbrzv4OREvx6ad-DD0z9Q

10,194 Followers  948 Follow

Share Share Share

sebab rindu nak buat mekap tutorial
why i love fish eye so much because my face will look smaller than the actual size haha
before i do a lipstick swatches video (will upload the videos soon on  my channel) i tried scrubbing my lips first with the bibir scrub from @byshahzlianalegacy_hq @byshahzlianalegacy_hq @byshahzlianalegacy_hq because you know after a swatching videos your lips  just die hehe i mean bibir pecah sebab dok tenyeh lipstick 16 juta kali dekat bibir en so i scrub dulu nak kasi bibir smooth jewwww yeah thanks yana for hooking me up! gegirls who want to try this bibir scrub boleh directly PM yana okay at @byshahzlianalegacy_hq asheh hehehe #guardiansofthegalaxy #guardiansofthegalaxyvol2 #thebibirscrub #ad #paidreview
btw tudung dari @myrrakarim_exclusive fuh  cam tahu-tahu jew iolls suka pakai bawal thanks @myrrakarim_exclusive makeup tutorial featuring tudung dari @myrrakarim_exclusive pun tak sempat edit sebab busy assignment plus exam week inshaAllah once siap editing will post it soon
guardians of the galaxy mak rated 9/10 kelakar gilos! #guardiansofthegalaxy #guardiansofthegalaxyvol2
📸@nickhanis watching movies guardian of the galaxy
masa gi thailand haritu bawak @nickhanis jugak ambik gambar honeymoon #terbaik #throwback kalau nak pakej photography terbaik boleh PM abam
orang dah kata kena sporting 📸@nickhanis
sorry @aliimranannuar ibu ayah dating sat kasi chance lah 📸 @nickhanis
pergi mana-mana orang kata kami adik-beradik @annuarizwan 📸@nickhanis
takyah posing pelik-pelik rileks-rileks sudah 📸@nickhanis
ada tak newlyweds/couple/tunang nak ambik gambar postweds/preweds sambil jalan cemni tapi syarat dia kena sporting @annuarizwan 📸 @nickhanis