@somethinkcycleworks

@somethinkcycleworks Follow

Part Time Youtuber 📹 MUA service 0178875337 #haloeyesfreak @bilalilylapar 10% off for #LILYBRAHIMXPEEK @peekabox_beautybox

https://www.youtube.com/channel/UCiqbrzv4OREvx6ad-DD0z9Q

11,093 Followers  1,138 Follow

Share Share Share

TQ for designing my YT channel cover really ❤️ itttttt boo @annuarizwan 🎵 Aanysa X Snakehips “Burn Break Crash” by Bohkeh
i just ❤️ my inner corner
GREEN EMERALD CUT CREASE @peekabox_beautybox 
@plusintense.my toner @wowwalah serum @morenacosmetics foundation @elianto_make_up powder to set makeup @morphebrushes @jaclynhill eyeshadows @catrice.cosmetics bronzer @makeuprevolutionmy blushes from @beautyjunk.my @silkygirlcosmetics lipstick #peekabox btw use discount codes #lilybrahimxpeek to receive 10% off when you subscribe to peek a box 📦
this NOV beauty box from @peekabox_beautybox btw i have 10% off disc code “LILYBRAHIMXPEEK” if you purchase this NOV box valid till 31st NOV 2017 only so hurry up girls ❤️❤️❤️ @pipa.my @wowwalah @naturephoriabotanicals @morenacosmetics @plusintense.my #naturephoriabotanicals #wowwalah #morenacosmetics #plusintensemy
this photo was taken during the shopping for video #husbandbuyingdrugstoremakeup hahaha nasiblah masa tu dia sabor je iolls tengah memilih biasanya dah gaduh dah kalau lama sangat tengok mekap kikiki 😅
#teacherlily #misslily #yourenglishteacher @qimscosmetics @qimscosmetics @qimscosmetics #pinkcutcrease
a makeup tut using foundation from @qimscosmetics @qimscosmetics @qimscosmetics so moist lah ur FD i kenotttttt 😭😭😭 bcos my skin really dry & flaky but still the FD survived lol #qimscosmetics #makeupbyLilyB sekarang ni @qimscosmetics tengah buat giveaway tauuuu pergilah join mana tahu rejeki anak2 dapat free bukan 1 tapi 3 fullset FD! siyes kome taknak?
cer citerrrrr nakgi ane mekap cemnihhhh? #morphexjaclynhill
a hint ❤️
so, my husband know how to make his woman happy 😅🤣😉☺️😍😘
Morphexjaclynnhill palette from @inis.lily #inislilypreorder #inislily 
Products used:
1. @goodvirtuesco day moisturiser 
2. @elianto_make_up primer (VERY TACKY & RECOMMENDED)
3. @catrice.cosmetics HD Liquid Foundation code 040 Warm Beige 
4. @mrdiy2u Contour Stick 
5. @maybelline Dream Satin Foundation code Porcelain Ivory LIGHT 1 (wrong shade/too light for me so used as concealer plus this foundation have thick texture very good use as concealer) 
6. @lakmemalaysia Rose Powder Loose Powder code 02 Warm Pink 
7. @cathydollmalaysia Nefertiti Contouring Powder 
8. @essence_cosmetics Blusher code 10 Miss Floral Coral 
9. @elianto_make_up Blusher code 603 (very pigmented)
10. Maybelline Hyper Curl Mascara (Holy grail mascara) 
11. @nyxcosmetics_my Jumbo Pencil 
12. @silkygirlcosmetics Liquid Lipstick code 01 
13. The balm palette inspired as highlighter #maybellinemy #essencemy #catricecosmetics
sebab iolls lupa nak post hasil mekap LIVE kat FB pages haritu CREME BRÛLÉE makeup & lipstick tukar jadi overlined gradient lips hihi #makeupbyLilyB