@somethinkcycleworks

@somethinkcycleworks Follow

πŸ“Ή πŸ‡²πŸ‡Ύ Part Time Youtuber
🎨 MUA service 0178875337
❀️ @bleugary @bilalilylapar #haloeyesfreak
⬇️⬇️

https://www.youtube.com/channel/UCiqbrzv4OREvx6ad-DD0z9Q

12,998 Followers  898 Follow

Share Share Share

ラむアップゴルフ
Glitter Brownies Makeup πŸ’„ 
Products used tu nanti update sebab rushing ni ada job kat sunway bye 😝☺️ #cumicumi #princhiqycheeqycheeqy #boomboom #brownmakeup #makeupvideos #makeuptutorial
esok kita update short video makeup now nak tido dulu jap #makeuptutorial #motd kening terlebih fleek plak βœ¨πŸ˜…πŸ‘€
cuma nak cakap, vlog upload semalam tu kalau lapar jangan tengok eh #farewelltreat #thanksdiba @lyl_boo sedih dibo dah grad sem depan tinggal lahhhh daku bersama @nurulfidz @nurathirahief
SWEET PINK GLITTER makeup πŸ’― #pinkmakeup
#thankyoumysubbies
How to enter this giveaways: 
1. Subscribe to my channel
2. Comment why you want to win the giveaways 
3. Follow my IG @lilybrahim & comment done βœ… if you hv already follow those step 😬🌈 thank you for subscribing inshaAllah lepasni kalau ada rejeki lebih kita buat giveaways yang lagi besar eh πŸŽŠπŸŽ†πŸ™ˆβ˜ΊοΈ I will announce the winner on 20th February so GOOD LUCK 🎈
#mybestnine2017 excited for 2018 had to offer #spreadlove #spreadpositivevibes
#popsofblue 🎡 OMG Camilla Cabello Ft. Quavo cover by Alus #makeupinnewvideo #tryonhaul
so OOTD dale bilik pun okay je kea hehehe πŸ˜… btw lofff my makeup sapo tok suko kita malas baik! well #ootdbundle #menyelam di Ebundle Raub & TRY ON HAUL video uploaded βœ…πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‘• sapokelih doh bideo tu? kita demand nok 500 likes deh πŸ•ΊπŸ»πŸ’‹ #bundlechallenge #treasurehunting πŸ“Έ @lyl_boo
will try these for 2 weeks now hope my skin getting better @aqutop_official #beureka #aqutop
how to wear bb cushion is up on my channel ❀️ semua tahu kan shade bb cushion ni cerah untuk kulit korea tapi kalau pandai balance dengan contour cream okay je kan? 😊 @charis_official @lapalette_malaysia #newyearmakeup #newyearseve #makeup 
Products used: 
1. Jone Jelly Pack Primer 
2. @lapalette_malaysia Blur Mesh BB cushion (retail for RM136.76) link to purchase is on IG @bleugary 
3. #maybellinemy fit me concealer shade no 10 + Sfr colour contour cream
4. @lakmemakeup rose powder shade no 02
5. @jaclynhill morphe palette
6.#maybellineeyeliner hyper sharp
7. @silkygirlcosmetics lash prism mascara
8. @catrice.cosmetics bronzer
9. blusher essence
10. @odbocosmeticsmalaysia highlighter 
11. lipstick jeffree star cosmetic inspired πŸ˜…πŸ˜‰ #makeuptutorial #lapalette #charisofficial
new makeup video uploaded on le YT channel last night siapa dah tengok? πŸ€”#nonedit #orangeday
ラむアップゴルフ