@somethinkcycleworks

@somethinkcycleworks Follow

I post OOTD on my blog & I love BLOGGING πŸ¬πŸ’πŸ“πŸŽˆonce a week I post video on YOUTUBE // @bleugary watch my weekly VLOG link down below πŸ‘‡πŸ»

https://www.youtube.com/channel/UCiqbrzv4OREvx6ad-DD0z9Q

9,673 Followers  903 Follow

Share Share Share

new video uploaded! testing RM2 makeup product! bolehlah setakat nak beli lepastu kalau tak suka buang je dalam tong sampah #whenlilysvlogging
#aliimranannuar @aliimranannuar cuma nak cakap, anak baik-baik sahaja kan disana?
rindu je #throwback #suarakatak #sebabtutaksukakarok #gengantenna #karoksemlepassemnibaruupload
jangan kecam saya #whenlilysvlogging FULL OUTFIT ON MY YOUTUBE CHANNEL
esok lapar lagi hmm #lilysfoodie
dating with @nasihatyralala @lyl_boo & abam bulan sabit hahaha!
can #CODIIUM or around GOMBAKS this matte liquid lipstick! WS 0178875337 or follow @bleugary for more makeup products #bleugary #hudamatteliquidlipstick #sellingitcheapbecausewannaclearstock
#lilysfoodie
tak boleh dah nak makan kat luar sebab budak tu @aliimranannuar nakal, dia tak gheti duduk diam haih #whilewaitingfororder #siapadahtengokvlogaliimranmandisungai
missing my partner in crime (although dia marah upload gambar dia) biarlah nak jugak sebab rindu nak lepaks berdua gi KFC, gi shopping PRELOVED sesama hahaha, purnamah, MCD wherever lah hehek
harini pi kursus sat sampai ahad vanggey with exco HIMSAK UIAM @himsakuiam boleh follow #himsakuiam deh mana-mana anok kelatey hok nok join pun dialu-alukan 
ehem gue of course lah exco-multimedia sentiasa with kamera kemana sahaja @izzatziad #teamHIMSAK
repost #kemanakahkita #daripadamacetmendingjalankaki #lipak #waklapa #esokgijeli #adaprogram #notavailablethisweekend