Lindö FF

Lindö FF Follow

http://lindo-ff.se/

493 Followers  148 Follow

Share Share Share

U19 gick vidare till A-slutspelet Gothia. Tränare Mattias Hahne rapporterar: "Vi kom på 2:a plats. Det blev 2 segrar och en förlust. Så nu blir det A-slutspel i morgon där vi möter Norrby IF från Borås.
Göteborg har visat sig från sin bästa sida med kanonväder. Killarna hänger på Heden och kollar på andra matcher, går på Liseberg och även vilar lite på sina madrasser."
P03 slutade trea i sin grupp efter en oavgjord och två förluster. Nu väntar ett engelskt lag i B-slutspelet.
P04 kom också trea i sin grupp efter en seger och två förluster och möter ett franskt lag i B-slutspelet.
Lycka till!
Förlust i den avslutande matchen på vårsäsongen: 1-2 (0-1) mot Örby. LFF var värda minst ett oavgjort resultat. Hemmalaget hade flera möjligheter i andra, bland annat hade Ebba ett skott i ribban. Örby utökade till 0-2 med sex minuter kvar, men LFF replikerade omgående. Ellen tryckte dit 1-2 och ett visst hopp tändes men några fler mål gjordes inte.
Bilder: Bertil Qarlzon
Herrarna avslutade vårsäsongen med tennissiffror. Seger med 6-3 mot jumbon Tenhult. Flera i laget verkar ha fått upp ångan. Kenan och Ytta gjorde två mål var, Sead och Philip gjorde var sitt. Perfekt att bygga vidare på inför återstarten borta mot Sleipner 4 aug. En pinne mot Smedby och tre poäng mot Tenhult är förhoppningsvis starten på klättringen mot toppen i en jämn tabell. #viärlindö
Bilder: Bertil Qarlzon
Förlust i derbyt mot IFK med 1-3 men det finns ändå en del positiva saker att ta med sig skriver Måsse: "Vi visar att vi kan utmana topplagen i serien och vi tar med oss det som var bra och får ihop det ännu bättre i de två avslutande matcherna innan sommaruppehållet. Alla jobbade på bra i den härliga sommarkvällen och det finns mycket hopp för vårt gula lag. Bara att jobba vidare varje träning så kan vi bli hur bra som helst. Extra berömmet idag till Anna W i målet som är stabil rakt igeniom, Jussi som gör det mesta rätt och Lina som visar väg med skön kamp och massor av vunna närkamper och nickdueller.
Vi bryter ihop en smula, men sen kommer vi igen bättre än någonsin!"
Bilder: Bertil Qarlzon
Milancampen avslutades med diplomutdelning och de som utmärkt sig lite extra prisades med medaljer och signerade tröjor! Alla var överens om att det var tre lyckade dagar på FTA.
Idag drog Milan-campen under ledning av Filip Goethals igång på FTA. Ett 70-tal spelare deltar från LFF, klubbar i Östergötland som Mantorps FF, Stockholm (AIK) och det är till och med en spelare från USA som är med. #viärlindö
Herrarna hade hoppats vara tillbaka i vinnarstrået hemma mot Mjölby men så blev inte fallet. Efter 1-1 i paus tryckte LFF på rejält och hade flera riktigt bra chanser att ta ledningen men det ville sig inte i de avgörande momenten. LFF. Gästerna väntade hela tiden på rätt läge att kontra. När det såg ut som att det skulle bli delad pott slog Mjölby till. Emil Dagnäs gjorde sitt andra mål i matchens 83:e minut. LFF jobbade för en andra kvittering men kraften fanns inte i matchens slutskede. Wachino Kusu gjorde LFF:s mål.
Bilder: Bertil Qarlzon
LFF vann toppmötet i division 3 mot AC Studenternas med 2-1 (1-1) på Fastighetsteknik Arena. Hemmalaget imponerade och tillät inte AC skapa mycket framåt.
Bilder: Bertil Qarlzon
Damerna tog en viktig seger hemma mot Vimmerby. Matchen slutade 3-2 (1-1). Gästerna tog ledningen efter 13 minuter men LFF kvitterade strax före paus. Alicia tryckte dit bollen efter en kalaspassning från  Molly (bild 1). Dryga kvarten in i andra tog LFF ledningen på straff, Alicia gjorde inget misstag (bild 2). Fannie utökade efter en fin soloprestation med 10 kvar (bild 3). #viärlindö 
Bilder: Bertil Qarlzon
Förlust för LFF mot IK Tord med 1-3. Vi tog ledningen efter 60 minuter genom Philip Forsström och då var LFF på g. Dessvärre kvitterade Tord bara några minuter senare och sedan visade de att de är ett topplag genom en fortsatt tät defensiv och vassa omställningar genom att göra ytterligare två mål.
Bilder: Bertil Qarlzon
IFK Norrköping tränar på Fastighetsteknik Arena. Stefan Hellberg håller i passet under överinseende av Jens Gustafsson och Dale Reese. Fart och fläkt och mycket pep!
LFF var nära att få med sig en poäng mot topplaget Bergdalens IK men förlorade med 2-3 (2-3). Hemmalaget hade ett tag ledningen med 2-1 men gästerna vände och hade med sig en uddamålsledning i paus. I andra satsade LFF framåt och kunde mycket väl fått med sig en poäng men det blev inga mål i andra. Anfallsmässigt stod LFF för en bra prestation medan de hade det tuffare bakåt. Men oavsett så visade LFF åter att de kan mäta sig med topplagen.
Bilder: Bertil Qarlzon