Linköpings Budoklubb

Linköpings Budoklubb Follow

En av Sveriges största kampsportklubbar. Vi är aktiva inom ju-jutsu , MMA , BJJ, Aikido, Kendo, Thaiboxning, Iaido, Karate och kyodo.

http://www.linkopingbudo.se/

202 Followers  84 Follow

Share Share Share

Idag har vi haft grapplingläger för tjejer. På förmiddagen körde vi vänskapsmatcher i BJJ och nu är det dags för Submission wrestlingsparring. #linköpingsbudoklubb #bjjgirls #bjj #grappling
Torsdagar kör vi MMA-sparring på lunchen mellan 11:30 och 12:30. 
#linköpingsbudoklubb #mma
Under helgen graderade @yoguibjjsweden ett gäng av våra utövare till nya bälten. Elin, Nicolas och August fick blått bälte. Niklas, Johan och Oscar fick snöra på sig det lila bältet. Strakt jobbat gänget!

#linköpingsbudoklubb #bjj #bluebelt #purplebelt
Under gårdagens BJJ-träning blev tre av våra duktiga utövare uppgraderade till det blåa bältet av @daniel_westberg .

#linköpingsbudoklubb #bjj #bluebelt
Idag fick klubben ett nytt svartbälte i BJJ när Björn Johansson graderades av Marcelo Yogui. Björn har tränat och instruerat i 13 år och varit en stark profil i klubben inom både BJJ och MMA. Han har tävlat framgångsrikt och coachat många nya talanger till framgång. Grattis världens bästa Björn till ett välförtjänt svart bälte och tack för allt du ger till klubben.

#bjj #blackbelt #beard #linköpingsbudoklubb #yoguibjjsweden
I helgen var det tävling i Submission wrestling i Nyköping. Vi hade tre fighters på plats och det gick som vanligt bra. Johan vann sin match, Elin vann två och förlorade två och David debuterade strakt med en vinst och en förlust.

Bra jobbat gänget!

#bjj #submissionwrestling #linköpingsbudoklubb #linköping
Igår var det Submission Wrestlingtävling i Nacka. Vi hade tre fighters på plats och bäst gick det för Charre som vann sin klass. Mattias vann en match och förlorade två. Elin klev upp i avancerad och fick en oavgjord och två förluster.

Bra kämpat gänget!

#bjj #linköpingsbudoklubb #submissionwrestling
Här är klubbens senaste svartbälten i ju-jutsu kai. Anna och Ludwig klarade helgens gradering galant och fick snöra på sig nya bälten. Bra jobbat!
MMA-gala i sporthallen med @excellencemma och #linköpingsbudoklubb är representerade i domarkåren av @tqleprechaun .
I helgen var det Fit4Fight Submission Wrestlingtävling i Göteborg. Mattias vann sin klass efter två stabila submissionsegrar och Charre körde hårt men förlorade sin match.
Under påsk har stora dojon stängt för träning. Vi kör igång igen på måndag kväll med BJJ.

Glad påsk på er!
Igår hade vi besök från våra sponsorer på Etteplan som körde ett pass Submission Wrestling. #etteplansweden #linköpingsbudoklubb