lipstickattack

lipstickattack Follow

1,188 Followers  699 Follow

Share Share Share

slikaj me ko Brenu, na zidiću.
💁‍♀️
Should I Stay Or Should I Go? Towards the light, I mean.
Djevojčice moja, sretan ti rođendan! Želim ti da u životu letiš visoko, da ne dozvoliš da ti itko lomi krila, da zauvijek zadržiš to dijete u sebi, da se nikad ne plašiš tuđeg mišljenja dok praviš vlastite izbore. Nemoj misliti da si bolja ili lošija od drugih, ne dozvoli ni drugima da te uspoređuju. Ti si jedinstvena i savršena takva kakva jesi. Želim ti da voliš i poštuješ najprije sebe pa i ostale, da vjeruješ svom unutarnjem glasu i svom instinktu više nego bilo kome. Ne mijenjaj se nikad i ne gubi sebe, samo rasti i uči i budi još bolja TI. 
Znamo obje da je ovo "man's world" ali sam ja sigurna da ćeš ti sebi utabati put, bolje nego što sam ja i bolje nego što sam te mogla naučiti svojim primjerom. Ponosna sam na tebe jer si sa svojih nježnih 14 pametnija od mene u svakom smislu i jer sam zbog tebe i za tebe postala bolja osoba. Volim te jer si puna empatije, jer si tvrdoglavo magare svojeglavo, ono zadrto, što ne sluša...a nije da se treba sve i poslušati što stariji kažu, kao da smo mi išta pametniji. 
Volim te jer si samostalna, vrijedna i sposobna,  što razmišljaš kritički i propitkuješ svijet oko sebe. To mi je draže od svih tvojih petica.
Samo 14 imaš a znam da ćeš sve ovo napisano  jako dobro razumjeti,  pa i ono između redova. Volim te neizmjerno i bezuvjetno..bebo moja, lavice, nek ti je sretan! 💕🦁🎂
#iovojebosnaihercegovina 💕
#naturelovers #hiking🌲