Ljungbyheds Bibliotek

Ljungbyheds Bibliotek Follow

http://bibliotekfh.se/

89 Followers  2 Follow

Share Share Share

Visst ser det mysigt ut! I dag torsdag 3 augusti startar vårt språkcafe igen! Vi håller på 17.00-18.30. Välkommen!
För en vecka sedan avtackade vi vår kära Nadia Mousa som varit ett stort stöd för oss när Ljungbyheds bibliotek blev en mötesplats för människor från olika delar av världen. Tack för din insats Nadja och lycka till med ditt nya arbete.
Eva Skantze pustar ut efter en lyckad sagolek med många barn. Detta var förmodligen sista föreställningen efter 30 år i branschen låter hon hälsa! Vi säger tack och lycka till i framtiden.
I morgon den 4 juli leker vi sagan Hönan och vetekornen. Eva Skantze leder leken med start klockan 10.00. Vi vänder oss till barn 3-7 år. Det är gratis att delta men man måste föranmäla sig på telefon 0435-28176. Välkommen!
I dag har det varit en händelserik dag på vårt bibliotek! Eva Bengtsson underhöll 3-7 åringar med sin rit- och sagoshow. Våra sommarungdomar Feryal och Anders kom igång med att koppla i Rfid-etiketter i våra böcker under ledning av vår rutinerade vikarie Denize.
Vårt språkcafé gör nu uppehåll. Vi träffas igen den 3 augusti mellan klockan 17.00 och 18.30.
I morgon 20 juni kommer Eva Bengtsson hit med sin Rim- och ritsagoshow. Klockan 10.00-10.45 ritar och showar hon med barn 3-7 år. Gratis! Föranmälan dig på telefon 28176. Arrangör är Kultur- och fritidsförvaltningen.
15-19 maj är det bokbytarvecka på bibblan! Ta med en egen bok och byt mot en bland våra bokbytarböcker!
Inspirerade av sexårsboken har barnen i Ur och Skurs förskoleklass planterat bomullsfrön. Plantan lämnades på Ljungbyheds bibliotek i samband med att barnen fick sina lånekort.
På tisdag 21 mars ges föreställningen "Masken My & kompostverkstad" med Emma Ribbing här hos oss! Föreställningen som startar klockan 13.00 pågår 50 minuter och vänder sig till barn 2-6 år.  Föranmälan obligatorisk på bibliotek@klippan.se eller telefon 0435-28176. Arrangör: Kultur-och fritidsförvaltningen.
Snart kommer våra bokmärke som pryds av denna glada man.