Lyana Hisham

Lyana Hisham Follow

β€’ A Work At Home Mom
β€’ Full time with Shaklee Business
β€’ @lyanashaklee.distributor
β€’ Whatsapp πŸ“±016-2099703

http://www.lyanahisham.blogspot.my/

18,791 Followers  998 Follow

Share Share Share

.
Dinner tonight πŸ’•.
.
#jalanjalancarimakanmelaka
.
Ayish mana Ayish? Bagi chance Papa dengan Mama dating kejap 😌.
.
#jalanjalancarimakanmelaka
.
My essential items, pergi mana mana wajib bawa.
.
Yang ada dalam pill box,
.
Vitamin C
Vita Lea 
GLA Complex
Omega Guard
Ostematrix
.
Coq Trol bawa sebotol terus sebab botol dia kecik comey aje ❀️.
.
Okay hari nih sambung explore tempat makan best kat Melaka 😎.
.
@lyanashaklee.distributor
.
Swimming jom ❀️.
.
#aqeefayish #akiryanajunior
.
Ajak Papa colouring, rindu school ke sayang? 😌.
.
Papa and Mama bagi cuti sampai Selasa tau, kita nak pergi jalan jalan kat Melaka ❀️.
.
#aqeefayish #akiryanajunior
.
Assalamualaikum semua dan Selamat Pagi 😊.
.
Yana nak highlight sekali lagi untuk sepanjang bulan ini, Shaklee ada buat promosi khas tau untuk OMEGA GUARD. .
.
Omega Guard nih merupakan antara supplement favourite Yana jugak sebab Omega nih laa yang sangat membantu Yana untuk maintain berat dan saiz badan walau pun Yana jenis makan banyak.
.
Lagi satu kan, dulu Yana memang ada masalah kolestrol yang agak tinggi sebab sejujurnya Yana jenis makan jer takde nak jaga sangat. Alhamdulillah sejak consume Omega nih, Yana punya tahap kolestrol dah makin turun dan kembali normal.
.
SIAPA YANG MEMERLUKAN OMEGA GUARD?.
.
1. Ibu Hamil .
.
β€’ Membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan
β€’ Mengurangkan risiko bayi lahir pra-matang ataupun dikenali sebagai bayi tak cukup bulan
β€’ Mengurangkan risiko 'meroyan' selepas melahirkan bayi
β€’ Mengawal kenaikan berat badan ibu semasa hamil
.
2. Ibu Menyusu
.
β€’ Membekalkan khasiat untuk sistem imunisasi kepada anak dan membantu perkembangan otak
β€’ Membantu penurunan berat badan ibu tanpa jejas penghasilan susu dan kualiti susu
.
3. Kanak-kanak
.
β€’ Pertumbuhan badan yang sihat dan juga untuk kesihatan otak
β€’ Sesuai untuk anak yang mudah jatuh sakit seperti batuk, selesema, lelah
β€’ Memperkuat sistem imunisasi badan
.
4. Mereka yang mengalami masalah berat badan berlebihan
.
β€’ Omega-3 meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan dan akan terasa kenyang lama
β€’ Membantu dalam pembakaran lemak
.
5. Sering dilanda masalah kesihatan
.
β€’ Membantu mengurangkan masalah batuk berkahak, selesema berterusan
β€’ Mengurangkan sakit-sakit sendi
β€’ Menurunkan paras kolestrol
.
Harga biasa untuk OMEGA GUARD nih RM144, tapi special bulan nih beli 3 botol boleh dapat 5% diskaun tau! Memang lebih jimat sangat daripada biasa πŸ‘πŸ».
.
βœ… Boleh simpan untuk stock sendiri (expiry date lambat lagi
.
βœ… Boleh belikan juga untuk ibu ayah, suami, anak anak
.
Untuk order dan pertanyaan lanjut, boleh terus whatsapp Yana inshaaAllah Yana sedia untuk memberikan guide beserta consultation yang terbaik untuk anda πŸ‘πŸ».
.
✨Ready stocks available
✨Postage hari hari
✨COD Shaklee Muar & Melaka (till Tuesday)
.
@lyanashaklee.distributor 
016-2099793
.
Good Morning ❀️.
.
#aqeefayish #akiryanajunior
.
To change your life, you have to change yourself. To change yourself, you have to change your mindset. 
#SalamSubuh
.
Assalamualaikum and Good Morning ❀️.
.
Yana nak share yang ESP nih sememangnya antara rutin supplement wajib Yana setiap hari.
.
Setiap pagi, memang Yana takkan skip bancuh ESP nih as my early breakfast. Lepas minum ESP baru lah Yana akan makan light sikit macam roti or cereal. .
.
Kadang kadang tak makan pun, sebab dah kenyang minum ESP. Lunch nanti baru lah Yana akan makan nasi terus.
.
And at times memang Yana consume before dinner jugak, tapi 1 sudu je 😊.
.
Memang berbeza sangat bila consume dengan tak consume ESP nih tau. Paling obvious sekali of course lah dari segi tenaga.
.
βœ… Bila consume ESP, memang rasa lebih aktif dan bertenaga sampai ke malam. Takde pun rasa mengantuk ke, lesu atau letih.
.
βœ… Bila tak consume ESP, memang start pukul 3-4 petang mata macam berat semacam jer. Kadang kadang tu lepas Zuhur jer dah macam memanggil manggil jer katil tu 😌.
.
"Kak Yana, orang yang dah kahwin and ada anak jer ke sesuai consume ESP nih?".
.
Tak laa. Yang belum kahwin pun boleh tau, lagi lagi students yang busy dengan class selalu rasa cepat letih dan mengantuk dalam class tu.
.
For working mommies or work at home mommies pun memang highly recommended untuk consume. InshaaAllah you will feel the difference πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻.
.
Di sini Yana list kan manfaat ESP secara ringkas : .
.
β€’ Untuk kulit lebih cantik, cerah dan flawless
.
β€’ Untuk kawal selera makan dan beri rasa kenyang lebih lama bagi yang nak jaga badan
.
β€’ Untuk berikan rasa lebih bertenaga sepanjang hari
.
β€’ Untuk ibu hamil, ESP bantu untuk kurangkan alahan. InshaaAllah baby juga lebih gebuu! .
.
β€’ Untuk ibu menyusu inshaaAllah susu lebih banyak dan juga pekat serta baby lebih cepat kenyang bila menyusu.
.
β€’ Untuk mereka yang sedang ikhtiar untuk hamil, protein sangat membantu untuk menguatkan otot rahim supaya perlekatan lebih kuat.
.
Boleh hubungi Yana terus untuk pertanyaan lanjut. InshaaAllah Yana sedia untuk memberikan recommendation beserta guide yang terbaik untuk semua customers Yana 😊.
.
@lyanashaklee.distributor
.
Apabila kita redha pada sesuatu yang mengecewakan hati kita, percaya lah Allah akan gantikan kekecewaan itu dengan sesuatu yang tak dijangka.
.
Allah lebih tahu apa yang terbaik untuk kita berbanding diri kita sendiri, yakin lah bahawa Allah jua sebaik baik perancang.
.
@lyanashaklee.distributor 
#SalamSubuh
.
Riuh dalam group S2U Masters tadi masing masing share feedback selepas consume CoQ-Trol Plus, supplement terbaru daripada Shaklee.
.
Macam Yana ada share sebelum nih, Sabtu dan Ahad lepas Yana ada join Shaklee Academy bersama Masters lain kan? .
.
So pagi tu memang Shaklee dah bagi siap siap supplement atas meja, salah satunya CoQ-Trol nih.
.
Ada yang tak cukup tidur malam sebelumnya, esoknya class 9 pagi sampai 5 petang tetap steady jer tak mengantuk. Badan pun lebih bertenaga.
.
Ada yang consume semasa pantang, walau pun tidur 2-3 jam jer tetap bertenaga. Siap tak nampak macam β€œMak Tang” tau πŸ˜†.
.
Ada juga yang tak tidur satu malam, pun tetap bertenaga sepanjang hari.
.
Yang drive jauh, travel jauh naik flight, semua kata consume CoQ-Trol Plus nih jauh berbeza rasa bertenaga dia πŸ’ͺ🏻πŸ’ͺ🏻.
.
PENGALAMAN YANA SENDIRI CONSUME
.
Untuk Yana pulak, jujur memang Yana rasa lain sangat bila consume CoQ-Trol nih.
.
Biasa kalau malam kurang tidur kan, esoknya lepas Ayish pergi school memang confirm Yana akan cari masa untuk lelapkan mata.
.
Tapi laa nih tak lelap pun sebab tak ngantuk langsung, lepas tu sampai ke malam masih jer ada energy lagi.
.
Hari tu class 9 pagi sampai 5 petang memang rekod la tak tertidur langsung. Biasa dulu zaman study kuliah 2 jam tak sah kalau mata tak tertutup memang tak tahan 😌.
.
Bila travel ke lepas nih memang wajib laa bawa tak nak tinggal. Husband pun cakap yang sama dia suka sangat supplement nih sebab dia pun rasa lagi energetic sekarang even banyak drive ke sana sini, KL-PG almost every weekend dah.
.
So untuk anda yang mencari solusi untuk masalah cepat letih, tak bertenaga, suka tidur, kulit kusam, memang Yana sarankan cuba sendiri consume CoQ-Trol nih. You will feel the difference πŸ‘πŸ».
.
Yang tengah ikhtiar hamil pun bagus tau consume, sebab CoQ10 memang sangat bagus untuk kesihatan kesuburan for both suami dan isteri.
.
More info, whatsapp Yana terus.
.
@lyanashaklee.distributor 
016-2099703
Your Trusted SID Since 2013
.
MY NIGHT SKINCARE ROUTINE .
.
Dah lebih 3 weeks consistent dengan Youth dan apa yang Yana boleh katakan effect Youth nih memang best sangat sangat! .
.
βœ… Jerawat susah nak tumbuh
βœ… Parut degil makin pudar dan almost hilang
βœ… Pori pori semakin kecil
βœ… Blackheads and whiteheads berkurangan
βœ… Kulit rasa makin anjal dan licin sangat sangat
βœ… Kulit makin moist and glowing naturally
βœ… Garis halus bawah mata makin kurang
βœ… Tona kulit menjadi lebih sekata .
.
Tak sabar nak tunggu next skin test sebab nak tengok perbezaan before and after. Kulit kita nih kadang nampak jer macam sihat tau tapi kat dalam kita tak tahu banyak masalah sebenarnya πŸ˜‘.
.
β€œYana, nak order Youth! Berapa harga 1 set tuu?” .
.
Sabaq naa.. Bulan March nanti officially release for sale, sekarang nih cuci mata tengok Yana share dulu atau cuba try google Youth Shaklee testimonial memang banyak dah feedback yang serius best tak masuk akal muda diaaa 😍.
.
Okay nak tidur dulu. Moga esok bakal jadi lebih baik.
.
Assalamualaikum and good night ✨.
.
#youthshaklee #youthskincare #youthskincaremalaysia #youthshakleemalaysia #YOUTH #youthbylyanahisham .
@youthskincaremalaysia