Lyana Hisham

Lyana Hisham Follow

β€’ Mommy of two πŸ‘¦πŸ»πŸ‘§πŸ»
β€’ Owner of @lyanashaklee.distributor
β€’ DM for IG STORY REVIEW

http://www.lyanahisham.blogspot.my/

19,634 Followers  982 Follow

Share Share Share

.
Tidur sampai subuh yer nakkk πŸ™πŸ».
.
#mamangantuk
#mamanaktido
#papapunnaktido
.
Adik and abang. Pipi abang tu Mama tengok macam nak meletop dah 🀭

Sikit lagi nanti bagi pipi adik pun ikut macam abang. Hihi.. .
.
#aqeefayish #aleesyamaisaramuzakkir #akiryanajunior #pipinakpegimanalatuu
.
Pipi Aleesya dah mula naik, memang sedap laa Mama gomol dia! Sebelum nak susu kena bagi pipi dulu okayh 😘.
.
#aleesyamaisaramuzakkir #akiryanajunior
.
Masa lahir 2.76kg, laa nih puteri Mama Papa nih dah nearly 3.5kg! Cepat cepat besar okay sayang, boleh main main dengan abang 😘.
.
#aleesyamaisaramuzakkir #akiryanajunior
.
Abang Ayish and Adik Aleesya ❀️.
.
#aqeefayish #aleesyamaisaramuzakkir #akiryanajunior
.
Lauk pantang day 19 untuk Maktang hari nih 😌.
.
#laukpantang #sedapmacamni25harilagiidontmind
.
My morning view ❀️.
.
#aqeefayish #aleesyamaisaramuzakkir #akiryanajunior
.
Bila jadi ibu menyusu, baby dah tido pun kita kena sambung berjaga lagi. Yang pump nih Yana standby masuk fridge untuk Papa bagi baby time Mama nyenyak tido 😌.
.
Tips consume ESP untuk ibu menyusu πŸ‘‡πŸ».
.
Yana biasa consume 3 kali sehari. .
First masa awal pagi, lagi 2 kali Yana akan ambil anytime lepas direct feeding or pump. So far hari nih masuk hari ke-18 Alhamdulillah susu dah start bertambah lebih 5 oz. Nih tadi pump dapat 4 oz lepas baby menyusu 😊.
.
@lyanashaklee.distributor 
#pantangday18
.
Dak abang nih dah lama teringin nak pangku adik dia, bagi chance pegang kejap ❀️.
.
#aqeefayish #aleesyamaisaramuzakkir #akiryanajunior
.
Dua ketul nih dah berjaga since 4 pagi tadi haa.. Mata mama pun dah rabak habiss sebab tak cukup tido πŸ˜‚.
.
Mujur laa pagi tadi tido pukul 7 sampai 10 terus dedua dapat Mama qada tido.. .
.
#pantangday16 #aqeefayish #aleesyamaisaramuzakkir #akiryanajunior
.
Susu, tido, beghak, susu, tido, beghak πŸ‘€.
.
#aleesyamaisaramuzakkir
.
Meet my little princess, Aleesya Maisara Binti Muzakkir πŸ’•.
.
Gambar semalam hari ke-12. πŸ“Έ @fakhitah_iqbal .
.
#akiryanajunior #aleesyamaisaramuzakkir