PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT Follow

💼Finance Assistant
⛺Penang
📲011-32006718(WA)
@lynrusli
@batikkrupkrap

https://lynrusli.sahajidahhai-o.com.my/

2,226 Followers  1,098 Follow

Share Share Share

Morning...
Hari ni pakai warna apa?
. .
MULA BERNIAGA
Modal RM47| IDR 100,000
.
.
#cozuma #cozumalipstick #cozumaseries #lipstik #lipsticklover #mitrabisnis #bisnismudah
#batikkrupkrap penohh peti ais.. Hat balang pun x nmpak dah diliputi yg plastik budak skul punya.. Tq customer 🤗
.
Ini hobi saya selain ukur mengukur #pb .

#kekbatik #kekbatikrangup #kekbatikcrunchy
🤗🤗
#durian #duriankampung 
#rajabuah
Ni baru betul berbaloi baloi beli...
.
Layan testimoni klien yang dah lama ber #pb .
#lynrusli #promosipremiumbeautiful #premiumbeautiful #premiumbeautifulmalaysia
Morning gaissss
Jemput makan 😂
.
#sarapan #breakfast #bihungoreng
Khusus untuk teman-teman dari #indonesia , kesempatan meningkatkan penghasilan dengan #pthaioindonesia dengan menjadi #mitrabisnis
.

Hanya 150.000 anda sudah bisa bergabung dengan PT. Hai-O Indonesia. Lagi percuma 1Box Min Kaffe isi 20 sachet
.
Murah bangeeeeeeettttt….
.
Tunggu apa lagi mitra bisnis?
.
Boleh dapat lansung menghubungi saya DM atau Whatsapp +601132006718 atau lansung klik di Bio.
.

#lynrusli #mitrabisnis #meningkatkan #penghasilantambahan #penghasilan #korsetjakarta #korsetbandung #indonesia #minkaffeindonesia #kopiindonesia
Lai lai lai FREE #minkaffecookies .
#minkaffe #kopidiet
Morning

#lawak #jokes #gemuk #kurus #misikurus
Morning..
Sarapan testimoni kita pagi ni .
#lynrusli #eaprojek2018 #pakarpremiumbeautiful
Morning.. #bicarahati
#eaprojek2018 
#motivasi 
#manisnyakejayaan
Ni la dia kak lyn yang super kecoh sejak dua menjak ni,
.

Mana tak kecoh, anak 3 orang.. umur pun dh dekat 40tahun tapi badan tetap menten jer..
.

Kak Lyn ckp x susah pun kalau nk jaga badan kalau kita tau caranya.
.

Nak tau rahsia kak lyn buang kilos & menten kn badan?
.

Yg betul2 nekad nk berubah cepat2 roger tau 😁
.
#lynrusli #pakarpremiumbeautiful #eaprojek2018
Great news!

Siapa mahu berborak dengan Fazura sambil minum petang? Fazura akan call korang tau💞

Jom jom klik link ni
Klik sini: https://bit.ly/2JFnAC4

P/S: kalau nak dapatkan teh Min Cha macam Fazura minum tu, boleh roger kak lyn ye atau klik link di bio

#bizumermincha #minchabizumer #mincha #bizumer