SUPER HOT Mama

SUPER HOT Mama Follow

Orang Penang tapi bukan anak mami
๐Ÿ’ Pakar Bengkung Moden @premiumbeautiful.malaysia_pg
๐Ÿ’ Pakar kek batik rangup
@batikkrupkrap
๐Ÿ“ฑ+601132006718

http://lynruslipremiumbeautiful.wasap.my/

2,192 Followers  975 Follow

Share Share Share

Bismillah...
.
.
.
#premiumbeautiful #premiumbeautifulexpert #korsetpembakarlemak #korsetkesihatan #bengkungbersalin #Bengkungmoden #bengkungpantang #bengkungbersalin #bersalin #bengkungczer #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulmalaysia #premiumbeautifulkl #kulim #penang #perlis #slipdisc #sakitbelakang #fir #premiumbeautifulmedan #jakarta #indonesia #korsetramping #berpantangset #berpantangselepasbersalin #korsetpelangsing #tipskurus #tipslangsing
Selamat pagiโค๏ธ
.
Salam #minkaffe berkarton2. Salam sales lebat untuk semua.
.
#modalRM47je #parttimejob #parttime #2kerja #modal #modalrendah #gengcikgu #gengmisi #jururawat #cikgupenang #cikgusekolah #cikgusabah #cikgu #gurusekolah #guru #minkaffemurah #minkaffeindonesia #agentminkaffe #bizumer #dropship #agentdiperlukansegera #CopyPaste #korsetpembakarlemak #kopidiet
Seronok client ni dah dapat set PB dia and freee 1box #minkaffe .
PB juga membantu yang NAK:
๐Ÿ’• HAMIL/ZURIAT
๐Ÿ’• SEMBUH SAKIT BELAKANG/SLIP DISC
๐Ÿ’• BENGKUNG MODEN VIRAL
๐Ÿ’• CYST/FIBROID
๐Ÿ’• PERIOD PROBLEM
๐Ÿ’• JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
PB adalah satu-satunya #corsetwithfir , teramat bagus 70% untuk kesihatan, 30% untuk kecantikan. Pakai 3-6 bulan konsisten, bentuk badan yang geleber atau yang berlipat-lipat pun jadi kemas  cantik, dalaman yang 'tak sihat' sekali jadi cantik.
.
Berminat? Terus WA kak lyn for fast respond.
+601132006718
.
#premiumbeautiful #premiumbeautifulalorsetar #premiumbeautifulpenang #sakitpinggang #slipdisc #korsetpembakarlemak #korsetlangsing #korsetkesihatan #korsetcelana #bengkungmurah #bengkungibu #bengkungbersalin #bengkungceaser #berpantang #bertungku #trytoconceive #tipslangsingsehat #tipscantiksehat #perutbuncit #kempisperut #korsetrampingbadan #premiumbeautifulbrunei #premiumbeautifulkl #setpantang #bengkunglelaki #bengkung #bengkungperut
FITTING BAJU MAKIN KETAT, MAJLIS DAH DEKAT. RISAUNYAA ๐Ÿ˜ฅ
.
Ni la antara masalah bakal-bakal pengantin yang tak lama lagi majlis akan berlansung.
.
Ada pula makcik bawang bertalu2 bagi percikan "Makin berisi je ni, bila nak kurus? Tak muat baju nanti, tak takut pelamin runtuh ke???? ๐Ÿ™„
.
Maka menagislah tepi bucu katil dok pikiaq sempat tak nak kurus.. Tension ke takkk bila jadi camni๐Ÿ˜€.
.
Jangan risau! Pakai Premium Beautiful sekarang sangat membantu memberi imej baru kepada anda. NAK TAK?.
.
PREMIUM BEAUTIFUL THE BEST BODY SHAPING LINGERIE. Pilihan ramai bakal pengantin melansungkan perkahwinan untuk lebih sihat dan cantik.
.
Jangan bertangguh lagi.. Cepat WA kak.lyn +601132006718 atau klik link di bio.
.
#malayweddingguide #malayweddingphoto
'Saya nampak gambar akak hari tu di IG. Betul ke akak pakai Korset? Nampak akak relax je. Tak nampak macam akak terseksa ada benda ketat kat dalam..'
.
๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
.
Dah kenapa nak pakai ketat2 korset tu dik. Dah uniknya PB ia direka mengikut ukur lilit badan kita, rekaan yang bolehkan kita bergerak 360 darjah tanpa nampak seperti robot & tegak atau mendada yang menyeksa, & paling best rawatan dalaman & luaran badan dibantu dengan Far Infrared Ray yang ada pada benang PB. .
BESTKAN!
.
#premiumbeautifulexpert #gengmisi #cikgupenang #cikgusekolah #cikgusabah #jururawat #gengcikgu #2kerja #2gajisebulan #wahm #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulJakarta #premiumbeautifulsungaipetani #wanitahariini #tipscantiksehat #penang #kedah #ootd #selfie #Pbkorset #corsetwithfir #tulangbelakang #slipdisc #korsetkesihatan
OFFER!! OFFER!! Sempena bulan kelahiran kak lyn buka harga PB tak masuk akal ๐Ÿ˜Š
.
Stok terhad ye... Siapa cepat dia yang untung ๐Ÿ˜‰
.
wA kak lyn +601132006718 atau klik link di Bio ye
.
#korsetpengecilperut #korsetpembakarlemak #korsetperut #bengkungbersalin #bengkungmurah #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulkedah #pelansingperut #tipslangsing #tipskurus #kuruscepat #kuruspantas #bengkungczer #berpantang #bertungku  #nakkuruskanbadan #nakkurus #slipdisc #sakitbelakang #slimmingcorset #premiumbeautifulbangi #kuruslepasbersalin #korsetbersalin #kempisperut #premiumbeautifulindonesia #korsetkesihatan #backsupport #wanitahebat #korsetcelana #premiumbeautifulbrunei
OFFER!! OFFER!! Sempena bulan kelahiran kak lyn buka harga PB tak masuk akal ๐Ÿ˜Š
.
Stok terhad ye... Siapa cepat dia yang untung ๐Ÿ˜‰
.
wA kak lyn +601132006718 atau klik link di Bio ye
.
#korsetpengecilperut #korsetpembakarlemak #korsetperut #bengkungbersalin #bengkungmurah #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulkedah #pelansingperut #tipslangsing #tipskurus #kuruscepat #kuruspantas #bengkungczer #berpantang #bertungku #bersalin #solusikurus #nakkuruskanbadan #nakkurus #slipdisc #sakitbelakang #slimmingcorset #premiumbeautifulbangi #kuruslepasbersalin #korsetbersalin #kempisperut #premiumbeautifulindonesia  #beratbadan #wanitahebat #korsetcelana
Shelamat pagi ๐Ÿ˜Š
.
#selfie #selfieoftheday #kaklynPBqueen #premiumbeautifulpenang #cikgusekolah #gengmisi #gengcikgu #gurusekolah #ootd #bazarpaknilonline #tipsawetmuda
APA YANG BEST?? OK meh kak lyn story mory Kelebihan #shortbrapremiumbeautiful Dengan bra2 biasa yang dijual dipasaran. Those yang pernah pakai #longbrapremiumbeautiful Memang takkan pakai bra brand lain dah sebab #pbcorset Memang best dan puas hati pakai dan mesti akan pakai juga #shortbra pula.
.
Short Bra ni kalau pakai tiada lagi masalah limpahan payudara terkeluar, melekap sepenuhnya sibadan & tiada lagi lebihan dan benjolan lemak melimpahi dibawah ketiak & belakang badan.
.
Untuk yang menyusu lagi2 la disarankan pakai.. Sebab ia mudah dipakai, lancarkan pengaliran & membanyakkan susu badan.
.
Untuk yang suka bersenam pun direkemen short bra ni as #sportbra sangat selesa dan kemas dipakai semasa bersenam, tiada lagi masalah goncangan hebat semasa bersenam.
.
So jom grab our #pbshortbra harga mampu milik kualitinya yang super duper TERBAEK!! .
DM/WA Kak Lyn +601132006718
.
#breastfeeding #confinement #bengkungmoden #ibubersalin #bengkungibu #lansinglepasbersalin #bramenyusu #berpantang #bengkungczer #korset #korsetbersalin #laukpantang #confinementlady #confinementcentre #bengkungibu #berpantang #korsetperut #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulkl #bengkungperut #bengkungmalaysia #bramenyusui #premiumbeautifulsungaipetani #premiumbeautifulpenang #premiumbeautifulmalaysia
Morning peepsss...
.
#minkaffe #minkaffemurah #minkaffeborong #minkaffebizumer #bizumer #migraine #migrain #gastrik #kopikesihatan #kopikenyang #coffelover #coffee #kopigarambuluh #kopidiet #diet
Hujan2 kita cod garlic..
Akak ni setiap bulan tak pernah miss this garlic dia cakap ringan je badan bila amal garlic ni. Perut pun dah x buncit ๐Ÿ˜€
.
#garlic #garlictablet #bawangputih #kempiskanperut #kempisperut #perutbuncit #migrain #tipskempisperut