PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT

PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT Follow

💼Finance Assistant
⛺Penang
💲TheDiamondCircle
📲011-32006718(WA)

http://www.facebook.com/lyn.rusli.3

2,098 Followers  1,351 Follow

Share Share Share

ライザップゴルフ
Jom share kat komen, hampa Jual Apa?
.
Mana tahu ada yang berkenan & tengah mencari.
.
#sharing #silajual #swipe #instafamous
KPI Bisnes sama ja macam KPI bekerja. Ia adalah tanda aras untuk mengukur performance biz/kerja.
.
Kita perlu bertanggungjawab dengan impian/target yang nak kita capai.
.
Lepas bersalin pun Kak Lyn dah set KPI tau.. Nak jadi gojes mojes sihat dalaman sihat luaran giteww🙊. KPI mak2 zaman moden kenala jaga hehehe...
.
Apa KPI hampa? Mesti ramai mak2 yang baru bersalin/lepas pantang atau yang menunggu masa nak melahirkan. Mai la Kongsi sikit 🙊
.
Nota kaki: Dah 3bulan bersalin secara c-zer. Nampak macam nak sampai KPI mak2 zaman moden tak ni 😂😂 #eaprojek2018
Wahhhh best & teruja sangat bila dapat info latest about produk terbaru SHOM. Huru hara our EA Team bila dapat tahu new product that will be release soon! .
Jom tengok sikit apa yang best tuuuu... 🙊🙊
.
#eaprojek2018 #newproduct #bisnesonline #onlinebusiness #parttimejob #duitonline
Selamat petang..
Nak jaga kesihatan meh minum kopi ni 🙊

#minkaffe #kopigarambuluh
Morning all.. Baru sempat nak bersiaran hari ni.. Kemarin ada kong sikit bukan bateri tel tau tapi kepala ni 😂
#eaprojek2018 for videoshoot & photoshoot bejalan dengan lancar walau kepala ada ting tong.. Best memasing dah kena sawan kamera.. Mana tak nya posing kalah model walau kerja hakiki ada yang cikgu, engineer, akauntan, kerani, manager, toke kedai makan, lecturer, surirumah 
#eaprojek2018 
#photoshoot #videoshoot #selfie #wefie #premiumbeautifulmalaysia #PremiumBeautifulExpert
Morning...
Bersiaran jauh kita hari ini... #eaprojek2018 #PremiumBeautifulExpert #selfie
Fefeeling tengok wayang oi... Cm biasa la mcm dulu2 ambik seat paling belakang 😂
.
.
Preview iklan CNY
Morning
Salam jumaat
.
Redup cuaca hari ni, seredup hati & cintaku pada mu... 😢
.
.
😂😂😂🙊kasi can kak lyn nak bermadah
#morning #madahhati #madahpagi
#bisnesonline gaji CEO?
.
Eh memang tak mustahil. .
Buat #onlinebusiness #korset VIRAL ni BEST! .
.
Produk dah FEMES, permintaan tinggi, bukan setakat dalam negara tapi sampai luar negara demand datang. .
.
Ada smartphone, line internet, FB/IG terus boleh buat. Tapi kalau takde FB/IG pun tiada masalah. Nak setup tak sampai 5 minit. .
.
Modul bisnes dah ada. Step by step diajarkan oleh leader yang berpengalaman. Support dari team lagilah cenggini👍👍..
.
.
Leader ajar buat sales RM10,000 sebulan, tapi sales boleh meroket jadi RM100,000 hingga RM1,000,000 sebulan. .
.
2018 ni ekonomi akan lebih mencabar. Memang sesuai sangat buat #incomekedua .
Income kalau boleh dapat RM3,000-RM10,000 sebulan dah luar biasa hebat apatah lagi kalau RM100,000 sebulan kan?
.
.
Jangan percaya Kak Lyn tapi BUAT je.

#eaprojek2018
#PremiumBeautifulExpert
Baru 2hari rasa jadi budak sekolah menengah sessi sekolah 2018 ni,  Dah masuk wad sampai hari ini... Alahai anak cepatlah sembuh.. .
#anak #sayangketat2
Morning...
Dah sarung PB ke hari ni?
.
#lynrusli #premiumbeautifulexpert #eaprojek2018
Cantik!! Ambil semangat pagi ni tengok tempat2 cantik untuk FREE TRIP tahun ni...
.
Excited .. Ada yang nak jadi travel partner Lyn? Jomlah... Ring ring 01132006718 okay...
.
#lynrusli #eaprojek2018 #freetrip #shom
ライザップゴルフ