MagixLer Skincare

MagixLer Skincare Follow

Magix Ler Official (HQ) "Kulit mulus dalam 14 hari"
Penghantaran PERCUMA seluruh Malaysia

http://www.wasap.my/60195512614/pm_magixlerskincare

34,705 Followers  522 Follow

Share Share Share

"Akak saya da guna produk ni tapi lambatlah kesan dia"
-
-
Hah! Inilah masalah orang perempuan. Semua benda nak cepat. Nak cantik dengan sihat tapi nak kesan cepat.
-
-
Jangan macam tu uolls. Kulit nak cantik dengan sihat amek masa sikit. Uolls sabar je konsisten guna tanpa berbelah bagi. Tau tau kulit uolls da cantik macam retis korea.
-
-
Ni hah! Sis nak memperkenalkan Magixler skincare untuk masalah kulit kusam yang tak berapa nak cerah, parut lambat nak hilang dan pigmentasi.
-
-
Eh! Tapi bukan sepantas 3 hari pakai da ploles kulit uolls. Tu membongak nama nya.
-
-
Uolls try dulu. Baru tau. Da try kompem asek nak merepeat je macam customer sis ni.
-
-
WA: +60195512614
.
.
#serum #serumwajah #serummurah #vitamincserum #serumjerawat #serumviral #serumkorea #serumglowing #serumroyaljelly #serummalaysia #serumvitc #serumpemutih #botoxserum #serumjeragat #serumvitaminc #skincare #skincaretips #skincarenatural #skincareroutine #skincareregime #skincarekorea #skincaremurah #igshop #igshopmurah #igshopmalaysia #igshopping #belumcubabelumtahu #sayajualkosmetik #terlajaklaris #magixlerskincare
TESTIMONI KAMI REAL OKAY! SEJAK-SEJAK RAMAI YANG TANYA MAGIXKER SKINCARE L NI BETUL BERKESAN KE?

Sis nak belanja wajah2 customer yang dah dua minggu guna Magixler skincare. Tak susah nak dapat wajah yg cantik, bersih dan flawless. Ikut step dan guna 1 set Magixler Skincare.

Dalam set ada :
✔️Cleanser
✔️Serum

Semua ni sgt membantu anda yg inginkan #glassskin @ #flawlessskin . Yang penting kena ada Magixler skincare sbb ia adalah step utama dlm penjagaan wajah anda 😘
.
.
#serum #serumwajah #serummurah #vitamincserum #serumjerawat #serumviral #serumkorea #serumglowing #serumroyaljelly #serummalaysia #serumvitc #serumpemutih #botoxserum #serumjeragat #serumvitaminc #skincare #skincaretips #skincarenatural #skincareroutine #skincareregime #skincarekorea #skincaremurah #igshop #igshopmurah #igshopmalaysia #igshopping #belumcubabelumtahu #sayajualkosmetik
Ramai dah hilang Jeragat dan Parut "Cuma 2x sehari, pagi dan malam, hilang segala jenis masalah yang hinggap kat muka, seb baik kawan rekemen, kalau tak mesti makin parah". Dapatkan produk ini untuk capai impian anda " Flawless , Glowing Dan Mulus dengan whatapps
http://www.wasap.my/60195512614/pm_magixlerskincare
.
.
#serum #serumwajah #serummurah #vitamincserum #serumjerawat #serumviral #serumkorea #serumglowing #serumroyaljelly #serummalaysia #serumvitc #serumpemutih #botoxserum #serumjeragat #serumvitaminc #skincare #skincaretips #skincarenatural #skincareroutine #skincareregime #skincarekorea #skincaremurah #igshop #igshopmurah #igshopmalaysia #igshopping #belumcubabelumtahu #sayajualkosmetik #terlajaklaris #magixlerskincare
Dari Abu Hurairah r.a. bahawa Rasulullah s.a.w. telah bersabda : “Sesiapa berselawat kepadaku sekali selawat, maka Allah akan berselawat ke atasnya sepuluh kali.” [HR Muslim]

Jika kita berzikir dan berselawat dengan memohon supaya Allah melimpahkan kemuliaan, kehormatan, dan kepujian kepada Nabi Muhammad, Allah pula membalas selawat kita dengan cara menurunkan rahmat, berkat serta kemuliaan kepada kita.

Salam Maulidur Rasul 12 Rabiulawal 1440 Hijrah

#maulidurrasul #1440H #serum #serumwajah #serummurah #vitamincserum #serumjerawat #serumviral #serumkorea #serumglowing #serumroyaljelly #serummalaysia #serumvitc #serumpemutih #botoxserum #serumjeragat #serumvitaminc #skincare #skincaretips #skincarenatural #skincareroutine #skincaremurah #igshop #igshopmurah #igshopmalaysia #igshopping #belumcubabelumtahu #sayajualkosmetik #terlajaklaris #magixlerskincare
Siapa lagi ada masalah kulit yang belum setel? Nak rawat dengan cara alami tanpa ada bahan kimia yang boleh merosakkan kulit.
-
-
Kesan yang sangat superb dengan bahan natural yang memang eksklusif khas untuk kulit uolls. 
Diyakini selamat tanpa ada pengelupasan dan menipiskan kulit.
-
-
Eh! Stok da nyawa nyawa ikan tau. Memang wajib grab harga jimat berbaloi baloi. Siapa nak cantik kena cepat bertindak. -
-
WA: +60195512614
-
.
.
#serum #serumwajah #serummurah #vitamincserum #serumjerawat #serumviral #serumkorea #serumglowing #serumroyaljelly #serummalaysia #serumvitc #serumpemutih #botoxserum #serumjeragat #serumvitaminc #skincare #skincaretips #skincarenatural #skincareroutine #skincareregime #skincarekorea #skincaremurah #igshop #igshopmurah #igshopmalaysia #igshopping #belumcubabelumtahu #sayajualkosmetik #terlajaklaris #magixlerskincare
Jualan LELONG!!! LELONG!!!LELONG!!!
Wow skincaree sangat2 magikkan.. Sekali pakai.. muka nampak flawless.. hari hari pakai muka gebus gebas...buat siapa pandang kita.. jelous dan terpukau...skrg PROMOSI KOMBO.. JIMAT RM40 ( HARGA ASAL RM100)..GRAB CEPAT..STOK SEMAKIN SUSUT... ADA KE PEMINAT? SAYA NAK JUAL DENGAN HARGA TERLAJAk MURAH.😘😘😘
.
.
#poslaju #bazarmalaysia #bazarmurah #bazarmalaysiaonline #igshopmalaysia #shopee #meletop #kedaionlinemalaysia #kedaionline #likeforlikes  #tagafriend #murah #skincaremurah #skincaremalaysia #sayajualonline #sayajualmurah #sayajualmurah2 #sayajual
Haii semua.. Best sangat serum ni.jerawat nak naik pun takut hahaa.. Rugi sape tak try.. Sesiapa yang ada masalah muka berjerawat, jeragat, kulit kusam, sunburn & macam-macam lagi. Korg jangan takut nak try perfect serum ni. InsyaAllah masalah korg boleh selesai 😘
.
.
Ws 📲 0195512614
Ws 📲 0195512614
.
.
#serum #serumwajah #serummurah #vitamincserum #serumjerawat #serumviral #serumkorea #serumglowing #serumroyaljelly #serummalaysia #serumvitc #serumpemutih #botoxserum #serumjeragat #serumvitaminc #skincare #skincaretips #skincarenatural #skincareroutine #skincareregime #skincarekorea #skincaremurah #igshop #igshopmurah #igshopmalaysia #igshopping #belumcubabelumtahu #sayajualkosmetik #terlajaklaris #magixlerskincare
Kenapa semakin ramai yang meminati MAGIXLER SKINCARE  ni..🍅??
.
Sebab ianya bebas daripada bahan kimia,selamat,100% bahan organik dan tiada side effect kalau stop pakai MAGIXLER SKINCARE ni..👍
.
Paling best skincare ini pun boleh cerahkan wajah😍😍
.
Jerawat kecut,parut pudar,kulit kering dan berminyak..!!!
.
MAGIXLER SKINCARE ni meneutralkan minyak pada kulit wajah anda...
.
So yang mana kulit kering tu jangan risau dah...anda boleh pakai skincare ni..skincare ni seimbangkan minyak kulit wajah makin glowing dan flawless gitu..😘😘 www.wasap.my/60195512614/pm_magixlerskincare
.
.
#serum #serumwajah #serummurah #vitamincserum #serumjerawat #serumviral #serumkorea #serumglowing #serumroyaljelly #serummalaysia #serumvitc #serumpemutih #botoxserum #serumjeragat #serumvitaminc #skincare #skincaretips #skincarenatural #skincareroutine #skincareregime #skincarekorea #skincaremurah #igshop #igshopmurah #igshopmalaysia #igshopping #belumcubabelumtahu #sayajualkosmetik #terlajaklaris #magixlerskincare
Testimoni magixler skincare❤
.
.
#serum #serumwajah #serummurah #vitamincserum #serumjerawat #serumviral #serumkorea #serumglowing #serumroyaljelly #serummalaysia #serumvitc #serumpemutih #botoxserum #serumjeragat #serumvitaminc #skincare #skincaretips #skincarenatural #skincareroutine #skincareregime #skincarekorea #skincaremurah #igshop #igshopmurah #igshopmalaysia #igshopping #belumcubabelumtahu #sayajualkosmetik #terlajaklaris #magixlerskincare
Orang perempuan ni bohongla kalau dia cakap tak suka nampak cantik.
-
-
Kekadang yang da berusia kilauan emas tu dapat pulak pakej jeragat menyinggah kat muka. Bila orang tegur "awat sakan jeragat tu naik kat muka" . Mesti jawapan sedapkan hati kita akan bagi "umur da lanjut siapa nak pandang lagi, biarlah nak berjeragat pun"
-
-
Tapi cuba uolls try magixler skincare serum dan jeragat tu hilang. Rupa yang lanjut tu automatiknya akan bertukar seperti anak dara bergetah.
-
-
Daripada kita tak kesah dengan rupa kita terus akan tersenyum lebar sepanjang hari. Daripada tak suka belek cermin terus cermin tu melekat je kat muka. Tambahan encik somi memanjang puji kita da ploles bak pajurah. -
-
Nampak tak, cantik gebu gebas tu boleh menaikkan konpiden dan bagi keselesaan pada diri kita. Cantik tak kenal usia.
-
-
Siapa yang nak cantik dengan harga berbaloi meh wasap sis. Harga sale  terjatuh gaung khas untuk uolls.
-
-
WA: +60195512614
.
.
#serum #serumwajah #serummurah #vitamincserum #serumjerawat #serumviral #serumkorea #serumglowing #serumroyaljelly #serummalaysia #serumvitc #serumpemutih #botoxserum #serumjeragat #serumvitaminc #skincare #skincaretips #skincarenatural #skincareroutine #skincareregime #skincarekorea #skincaremurah #igshop #igshopmurah #igshopmalaysia #igshopping #belumcubabelumtahu #sayajualkosmetik #terlajaklaris #magixlerskincare
Alhamdulillah😍😍 another happy customer ! Thank u dear 😊
.
Pelbagai produk guna asyik tidak menjadi? 
Malu Nak berhadapan dengan orang ?
.
Jom guna Magixler Serum dan Magixler Cleanser sementara stock masih ada
.
LETS FLAWLESS WITH MAGIXLER SERUM & MAGIXLER CLEANSER‼️
WHATSAPP NOW for ORDER‼️
📞 019-5512614
.
.
#serum #serumwajah #serummurah #vitamincserum #serumjerawat #serumviral #serumkorea #serumglowing #serumroyaljelly #serummalaysia #serumvitc #serumpemutih #botoxserum #serumjeragat #serumvitaminc #skincare #skincaretips #skincarenatural #skincareroutine #skincareregime #skincarekorea #skincaremurah #igshop #igshopmurah #igshopmalaysia #igshopping #belumcubabelumtahu #sayajualkosmetik #terlajaklaris #magixlerskincare
Pakai Magixler skincare tak susah pun. Tepek 2 kali pagi dan malam. -
-
Kalau uolls nak mix dengan produk lain ok je takde masalah. Ramai customer sis buat macam tu termasuklah sis. -
-
Sebab serum magixler skincare ni produk tambahan untuk kulit. Kira macam supplemen la. Nak cantik nak sihat kita amek makanan tambahan. Barulah bertambah umpphh! -
-
Sebenarnya ikut kulit uolls jugak. Kalau nak pakai serum magixler skincare  saja pun boleh kalau kulit tak banyak songeh. -
-
Kalau jenis kulit extra kering tu uolls pakai la pelembap. Barulah bila bergabung dengan serum magixler skincare meletops. Hihi! Barulah kulit yang kering tu maintain moist je. Takdelah kering kusam macam tanah tak cukup air.
.
.
#serum #serumwajah #serummurah #vitamincserum #serumjerawat #serumviral #serumkorea #serumglowing #serumroyaljelly #serummalaysia #serumvitc #serumpemutih #botoxserum #serumjeragat #serumvitaminc #skincare #skincaretips #skincarenatural #skincareroutine #skincareregime #skincarekorea #skincaremurah #igshop #igshopmurah #igshopmalaysia #igshopping #belumcubabelumtahu #sayajualkosmetik #terlajaklaris #magixlerskincare