SHAKLEE TERENGGANU

SHAKLEE TERENGGANU Follow

🌸 PROMO OCTOBER VIT C BUY3 LESS 5%
🌸 COD Gong Badak- Kuala Terengganu-Kuala Berang
🌸 Postage Everyday & Worldwide
www.mamalisha.com

http://www.wassap.my/601128316400

4,847 Followers  7,111 Follow

Share Share Share

"SERONOKNYA BERAT MAKIN TURUN!"
•
Feedback dari salah seorang customer kami yang dah pun consume LECITHIN + ALFALFA😍
•
Dua produk je tapi effect dia memang POWER!
•
Khasiat LECITHIN
🌟mengatasi masalah perut buncit
🌟mengurangkan berat badan
🌟melegakan masalah sembelit
🌟tingkatkan daya ingatan
•
Khasiat ALFALFA
🌟Bertindak seperti kacip Fatimah .
🌟Mencuci buah pinggang .
🌟Bantu merawat kencing kotor
🌟Bantu kawal kolestrol dalam darah – hapuskan kolestrol jahat (LDL) .
🌟Bantu kurangkan risiko penyakit jantung dan strok. .
🌟Bantu membuang angin di dalam tubuh.
🌟Menurunkan berat badan.
•
So siapa yang nak kurus tapii bajet kurang, cepat-cepat grab set  ALFALFA + LECITHIN. Both vitamins tahan sehingga 6 bulan💪🏻
•
Tuk lebih info, meh whatsapp kakpop. Yang special nya bile korang buat pembelian dengan KakPop, KakPop akan guide cara makan yang betol tuk dapatkan kesan yang optimum. •
FREE EXCLUSIVE CONSULTATION tau. •
📲 011-28316400
📲 011-28316400
📲 011-28316400
•
#shakleebykakpop #shakleekualaterengganu #shakleekualaberang #shakleegongbadak #shakleewakaftembesu #shakleekualanerus #shakleeajil #shakleebukitpayong #shakleeunisza #shakleeumt #shakleedataranaustin #shakleetokjiring #shakleetelukketapang #shakleebaturakit #shakleeterengganu #setkulitcantikshaklee #setkulitcantik #setkecantikanbasic
ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA!
•
Dengan esp 300ml sehari 👇
•
✅ dapat extra energy!
✅ tak mudah rasa penat
✅ kenyang lama
✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ✅ kulit muka dah sekata
✅ no more pedih perut
✅ no more pedih ulu hati
✅ no more sunburn
✅ no more mengantuk di tengahari
•
Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!
•
Jom siapa nak grab ESP AWESOME nie meh whatsapp KakPop skrg !
•
Kakpop | 01128316400
Kakpop | 01128316400
Kakpop | 01128316400
•
#shakleebykakpop #shakleekualaterengganu #shakleekualaberang #shakleegongbadak #shakleeterengganu #shakleeajil #shakleeunisza #shakleeumt #shakleewakaftembesu #shakleedataranaustin #shakleemurah #codkualaterengganu #codkualaberang #codajil #codwakaftapai #codgongbadak
ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA!
•
Dengan esp 300ml sehari 👇
•
✅ dapat extra energy!
✅ tak mudah rasa penat
✅ kenyang lama
✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ✅ kulit muka dah sekata
✅ no more pedih perut
✅ no more pedih ulu hati
✅ no more sunburn
✅ no more mengantuk di tengahari
•
Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!
•
Jom siapa nak grab ESP AWESOME nie meh whatsapp KakPop skrg !
•
Kakpop | 01128316400
Kakpop | 01128316400
Kakpop | 01128316400
•
#shakleebykakpop #shakleekualaterengganu #shakleekualaberang #shakleegongbadak #shakleeterengganu #shakleeajil #shakleeunisza #shakleeumt #shakleewakaftembesu #shakleedataranaustin #shakleemurah #codkualaterengganu #codkualaberang #codajil #codwakaftapai #codgongbadak
ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA!
•
Dengan esp 300ml sehari 👇
•
✅ dapat extra energy!
✅ tak mudah rasa penat
✅ kenyang lama
✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ✅ kulit muka dah sekata
✅ no more pedih perut
✅ no more pedih ulu hati
✅ no more sunburn
✅ no more mengantuk di tengahari
•
Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!
•
Jom siapa nak grab ESP AWESOME nie meh whatsapp KakPop skrg !
•
Kakpop | 01128316400
Kakpop | 01128316400
Kakpop | 01128316400
•
#shakleebykakpop #shakleekualaterengganu #shakleekualaberang #shakleegongbadak #shakleeterengganu #shakleeajil #shakleeunisza #shakleeumt #shakleewakaftembesu #shakleedataranaustin #shakleemurah #codkualaterengganu #codkualaberang #codajil #codwakaftapai #codgongbadak
ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA!
•
Dengan esp 300ml sehari 👇
•
✅ dapat extra energy!
✅ tak mudah rasa penat
✅ kenyang lama
✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ✅ kulit muka dah sekata
✅ no more pedih perut
✅ no more pedih ulu hati
✅ no more sunburn
✅ no more mengantuk di tengahari
•
Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!
•
Jom siapa nak grab ESP AWESOME nie meh whatsapp KakPop skrg !
•
Kakpop | 01128316400
Kakpop | 01128316400
Kakpop | 01128316400
•
#shakleebykakpop #shakleekualaterengganu #shakleekualaberang #shakleegongbadak #shakleeterengganu #shakleeajil #shakleeunisza #shakleeumt #shakleewakaftembesu #shakleedataranaustin #shakleemurah #codkualaterengganu #codkualaberang #codajil #codwakaftapai #codgongbadak
ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA!
•
Dengan esp 300ml sehari 👇
•
✅ dapat extra energy!
✅ tak mudah rasa penat
✅ kenyang lama
✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ✅ kulit muka dah sekata
✅ no more pedih perut
✅ no more pedih ulu hati
✅ no more sunburn
✅ no more mengantuk di tengahari
•
Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!
•
Jom siapa nak grab ESP AWESOME nie meh whatsapp KakPop skrg !
•
Kakpop | 01128316400
Kakpop | 01128316400
Kakpop | 01128316400
•
#shakleebykakpop #shakleekualaterengganu #shakleekualaberang #shakleegongbadak #shakleeterengganu #shakleeajil #shakleeunisza #shakleeumt #shakleewakaftembesu #shakleedataranaustin #shakleemurah #codkualaterengganu #codkualaberang #codajil #codwakaftapai #codgongbadak
ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA!
•
Dengan esp 300ml sehari 👇
•
✅ dapat extra energy!
✅ tak mudah rasa penat
✅ kenyang lama
✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ✅ kulit muka dah sekata
✅ no more pedih perut
✅ no more pedih ulu hati
✅ no more sunburn
✅ no more mengantuk di tengahari
•
Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!
•
Jom siapa nak grab ESP AWESOME nie meh whatsapp KakPop skrg !
•
Kakpop | 01128316400
Kakpop | 01128316400
Kakpop | 01128316400
•
#shakleebykakpop #shakleekualaterengganu #shakleekualaberang #shakleegongbadak #shakleeterengganu #shakleeajil #shakleeunisza #shakleeumt #shakleewakaftembesu #shakleedataranaustin #shakleemurah #codkualaterengganu #codkualaberang #codajil #codwakaftapai #codgongbadak
ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA!
•
Dengan esp 300ml sehari 👇
•
✅ dapat extra energy!
✅ tak mudah rasa penat
✅ kenyang lama
✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ✅ kulit muka dah sekata
✅ no more pedih perut
✅ no more pedih ulu hati
✅ no more sunburn
✅ no more mengantuk di tengahari
•
Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!
•
Jom siapa nak grab ESP AWESOME nie meh whatsapp KakPop skrg !
•
Kakpop | 01128316400
Kakpop | 01128316400
Kakpop | 01128316400
•
#shakleebykakpop #shakleekualaterengganu #shakleekualaberang #shakleegongbadak #shakleeterengganu #shakleeajil #shakleeunisza #shakleeumt #shakleewakaftembesu #shakleedataranaustin #shakleemurah #codkualaterengganu #codkualaberang #codajil #codwakaftapai #codgongbadak
ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA!
•
Dengan esp 300ml sehari 👇
•
✅ dapat extra energy!
✅ tak mudah rasa penat
✅ kenyang lama
✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ✅ kulit muka dah sekata
✅ no more pedih perut
✅ no more pedih ulu hati
✅ no more sunburn
✅ no more mengantuk di tengahari
•
Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!
•
Jom siapa nak grab ESP AWESOME nie meh whatsapp KakPop skrg !
•
Kakpop | 01128316400
Kakpop | 01128316400
Kakpop | 01128316400
•
#shakleebykakpop #shakleekualaterengganu #shakleekualaberang #shakleegongbadak #shakleeterengganu #shakleeajil #shakleeunisza #shakleeumt #shakleewakaftembesu #shakleedataranaustin #shakleemurah #codkualaterengganu #codkualaberang #codajil #codwakaftapai #codgongbadak
ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA!
•
Dengan esp 300ml sehari 👇
•
✅ dapat extra energy!
✅ tak mudah rasa penat
✅ kenyang lama
✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist ✅ kulit muka dah sekata
✅ no more pedih perut
✅ no more pedih ulu hati
✅ no more sunburn
✅ no more mengantuk di tengahari
•
Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!
•
Jom siapa nak grab ESP AWESOME nie meh whatsapp KakPop skrg !
•
Kakpop | 01128316400
Kakpop | 01128316400
Kakpop | 01128316400
•
#shakleebykakpop #shakleekualaterengganu #shakleekualaberang #shakleegongbadak #shakleeterengganu #shakleeajil #shakleeunisza #shakleeumt #shakleewakaftembesu #shakleedataranaustin #shakleemurah #codkualaterengganu #codkualaberang #codajil #codwakaftapai #codgongbadak
“KULIT CANTIK DENGAN SET SHAKLEE PALING ASAS”
•
Pernah tak terasa nak cantik secara NATURAL dan SELAMAT tapi pening sebab banyak sangat pilihan produk? •
Dan lagi-lagi student bajet pun SUAM-SUAM kuku je 🙂
•
TAPI NAK JUGAK KULIT CANTIK KAN 🤗
•
Okay! KakPop ada solution untuk korang. Tahu tak Shaklee ada SET BASIC yang memang kesan pun CEPAT dan diri sendiri dapat rasakan perbezaannya seawal seminggu tau!
•
Apa lagi, harus lah ESP DAN VITAMIN C laa uols 😋
•
Tahu tak?
•
ESP,TAHAN SEHINGGA 2 BULAN
VITAMIN C, TAHAN SEHINGGA 4-6 BULAN
•
Satu sem satu botol vitamin C je tau. -
•
Berbaloi ke berbaloi? 🧐
•
So how it works?
•
🌸 ESP 🌸
•
✅Menjadikan kulit cantik dan gebu ✅Bertenaga
✅Kawal berat badan
✅Kecutkan Jerawat
✅Pudarkan parut
✅Milkbooster
•
🌸 Vitamin C 🌸
•
✅ Jerawat, kulit bermasalah, resdung
✅ meningkatkan sistem imune
✅ mencerahkan kulit keseluruhan
•
Tuk lebih info, meh whatsapp kakpop. Yang special nya bile korang buat pembelian dengan KakPop, KakPop akan guide cara makan yang betol tuk dapatkan kesan yang optimum. •
FREE EXCLUSIVE CONSULTATION tau. •
📲 011-28316400
📲 011-28316400
📲 011-28316400
•
#shakleebykakpop #shakleekualaterengganu #shakleekualaberang #shakleegongbadak #shakleewakaftembesu #shakleekualanerus #shakleeajil #shakleebukitpayong #shakleeunisza #shakleeumt #shakleedataranaustin #shakleetokjiring #shakleetelukketapang #shakleebaturakit #shakleeterengganu #setkulitcantikshaklee #setkulitcantik #setkecantikanbasic
“KULIT CANTIK DENGAN SET SHAKLEE PALING ASAS”
•
Pernah tak terasa nak cantik secara NATURAL dan SELAMAT tapi pening sebab banyak sangat pilihan produk? •
Dan lagi-lagi student bajet pun SUAM-SUAM kuku je 🙂
•
TAPI NAK JUGAK KULIT CANTIK KAN 🤗
•
Okay! KakPop ada solution untuk korang. Tahu tak Shaklee ada SET BASIC yang memang kesan pun CEPAT dan diri sendiri dapat rasakan perbezaannya seawal seminggu tau!
•
Apa lagi, harus lah ESP DAN VITAMIN C laa uols 😋
•
Tahu tak?
•
ESP,TAHAN SEHINGGA 2 BULAN
VITAMIN C, TAHAN SEHINGGA 4-6 BULAN
•
Satu sem satu botol vitamin C je tau. -
•
Berbaloi ke berbaloi? 🧐
•
So how it works?
•
🌸 ESP 🌸
•
✅Menjadikan kulit cantik dan gebu ✅Bertenaga
✅Kawal berat badan
✅Kecutkan Jerawat
✅Pudarkan parut
✅Milkbooster
•
🌸 Vitamin C 🌸
•
✅ Jerawat, kulit bermasalah, resdung
✅ meningkatkan sistem imune
✅ mencerahkan kulit keseluruhan
•
Tuk lebih info, meh whatsapp kakpop. Yang special nya bile korang buat pembelian dengan KakPop, KakPop akan guide cara makan yang betol tuk dapatkan kesan yang optimum. •
FREE EXCLUSIVE CONSULTATION tau. •
📲 011-28316400
📲 011-28316400
📲 011-28316400
•
#shakleebykakpop #shakleekualaterengganu #shakleekualaberang #shakleegongbadak #shakleewakaftembesu #shakleekualanerus #shakleeajil #shakleebukitpayong #shakleeunisza #shakleeumt #shakleedataranaustin #shakleetokjiring #shakleetelukketapang #shakleebaturakit #shakleeterengganu #setkulitcantikshaklee #setkulitcantik #setkecantikanbasic