YOUR SHAKLEE CENTRE

YOUR SHAKLEE CENTRE Follow

🌸 Shaklee by KakPop.
🌸 COD Gong Badak- Kuala Terengganu-Kuala Berang
🌸 Postage Everyday & Worldwide
📲 011-28316400
#shakleebykakpop

http://www.wassap.my/601128316400

4,894 Followers  6,982 Follow

Share Share Share

KEKAL SEGAR & HIDRAT SEPANJANG BERPUASA!
.
.
Performance drink ni memang minuman wajib KakPop masa Sahur. .
.
Apa yang KakPop perasan, KakPop tak rasa dahaga terokk time puasa. Nak-nak bile dah petang. .
.
Paling best bile minum PD ni, electrolytes & air dalam badan jadi balance balik. .
.
PD ni actually minuman isotonik. .
.
Jadi waktu kita berpuasa, ia akan bantu untuk hidrate badan kita. Sebab tulah tak rasa dahaga melampau.
.
.
So sangat-sangat sesuai lah tuk kite consume time puasa nanti kan. .
.
Rasa pon sedap, natural sugar, no gas!
.
.
Sekarang ni sempena Ramadhan bakal tiba, ada promo BELI 2 DAPAT 10% DISKAUN tau.
.
.
Memang 2 canister tu cukuplah sebulan 👍
.
.
Btw, kalau ibu menyusu minum, susu akan jadi lagi banyak ❤️ So takdelah risau baby tak cukup susu kalau kita berpuasa.
.
.
Nak dapat HARGA PROMO whatsapp KakPop okay
.
.
WhatsApp KakPop 👇
.
📲 011-28316400
.
.
Kakpop,
Shaklee Lover since 2013
.
.
#shakleebykakpop #espshaklee  #espshakleemurah 
#shakleekualaterengganu #shakleegongbadak #shakleeterengganu 
#shakleeunisza #shakleeumt
#shakleedataranaustin #shakleemurah
#codkualaterengganu #codkualaberang
#codgongbadak #coddataranaustin
#codbatuenam #codtokjiring
#codwakaftembesu #shakleelover #shakleeeffect #shakleeseberangtakir
#shakleebukittokbeng #shakleewakaftembesu #shakleetokjiring
#shakleebatuenam
KEKAL SEGAR & HIDRAT SEPANJANG BERPUASA!
.
.
Performance drink ni memang minuman wajib KakPop masa Sahur. .
.
Apa yang KakPop perasan, KakPop tak rasa dahaga terokk time puasa. Nak-nak bile dah petang. .
.
Paling best bile minum PD ni, electrolytes & air dalam badan jadi balance balik. .
.
PD ni actually minuman isotonik. .
.
Jadi waktu kita berpuasa, ia akan bantu untuk hidrate badan kita. Sebab tulah tak rasa dahaga melampau.
.
.
So sangat-sangat sesuai lah tuk kite consume time puasa nanti kan. .
.
Rasa pon sedap, natural sugar, no gas!
.
.
Sekarang ni sempena Ramadhan bakal tiba, ada promo BELI 2 DAPAT 10% DISKAUN tau.
.
.
Memang 2 canister tu cukuplah sebulan 👍
.
.
Btw, kalau ibu menyusu minum, susu akan jadi lagi banyak ❤️ So takdelah risau baby tak cukup susu kalau kita berpuasa.
.
.
Nak dapat HARGA PROMO whatsapp KakPop okay
.
.
WhatsApp KakPop 👇
.
📲 011-28316400
.
.
Kakpop,
Shaklee Lover since 2013
.
.
#shakleebykakpop #espshaklee  #espshakleemurah 
#shakleekualaterengganu #shakleegongbadak #shakleeterengganu 
#shakleeunisza #shakleeumt
#shakleedataranaustin #shakleemurah
#codkualaterengganu #codkualaberang
#codgongbadak #coddataranaustin
#codbatuenam #codtokjiring
#codwakaftembesu #shakleelover #shakleeeffect #shakleeseberangtakir
#shakleebukittokbeng #shakleewakaftembesu #shakleetokjiring
#shakleebatuenam
KEKAL SEGAR & HIDRAT SEPANJANG BERPUASA!
.
.
Performance drink ni memang minuman wajib KakPop masa Sahur. .
.
Apa yang KakPop perasan, KakPop tak rasa dahaga terokk time puasa. Nak-nak bile dah petang. .
.
Paling best bile minum PD ni, electrolytes & air dalam badan jadi balance balik. .
.
PD ni actually minuman isotonik. .
.
Jadi waktu kita berpuasa, ia akan bantu untuk hidrate badan kita. Sebab tulah tak rasa dahaga melampau.
.
.
So sangat-sangat sesuai lah tuk kite consume time puasa nanti kan. .
.
Rasa pon sedap, natural sugar, no gas!
.
.
Sekarang ni sempena Ramadhan bakal tiba, ada promo BELI 2 DAPAT 10% DISKAUN tau.
.
.
Memang 2 canister tu cukuplah sebulan 👍
.
.
Btw, kalau ibu menyusu minum, susu akan jadi lagi banyak ❤️ So takdelah risau baby tak cukup susu kalau kita berpuasa.
.
.
Nak dapat HARGA PROMO whatsapp KakPop okay
.
.
WhatsApp KakPop 👇
.
📲 011-28316400
.
.
Kakpop,
Shaklee Lover since 2013
.
.
#shakleebykakpop #espshaklee  #espshakleemurah 
#shakleekualaterengganu #shakleegongbadak #shakleeterengganu 
#shakleeunisza #shakleeumt
#shakleedataranaustin #shakleemurah
#codkualaterengganu #codkualaberang
#codgongbadak #coddataranaustin
#codbatuenam #codtokjiring
#codwakaftembesu #shakleelover #shakleeeffect #shakleeseberangtakir
#shakleebukittokbeng #shakleewakaftembesu #shakleetokjiring
#shakleebatuenam
KEKAL SEGAR & HIDRAT SEPANJANG BERPUASA!
.
.
Performance drink ni memang minuman wajib KakPop masa Sahur. .
.
Apa yang KakPop perasan, KakPop tak rasa dahaga terokk time puasa. Nak-nak bile dah petang. .
.
Paling best bile minum PD ni, electrolytes & air dalam badan jadi balance balik. .
.
PD ni actually minuman isotonik. .
.
Jadi waktu kita berpuasa, ia akan bantu untuk hidrate badan kita. Sebab tulah tak rasa dahaga melampau.
.
.
So sangat-sangat sesuai lah tuk kite consume time puasa nanti kan. .
.
Rasa pon sedap, natural sugar, no gas!
.
.
Sekarang ni sempena Ramadhan bakal tiba, ada promo BELI 2 DAPAT 10% DISKAUN tau.
.
.
Memang 2 canister tu cukuplah sebulan 👍
.
.
Btw, kalau ibu menyusu minum, susu akan jadi lagi banyak ❤️ So takdelah risau baby tak cukup susu kalau kita berpuasa.
.
.
Nak dapat HARGA PROMO whatsapp KakPop okay
.
.
WhatsApp KakPop 👇
.
📲 011-28316400
.
.
Kakpop,
Shaklee Lover since 2013
.
.
#shakleebykakpop #espshaklee  #espshakleemurah 
#shakleekualaterengganu #shakleegongbadak #shakleeterengganu 
#shakleeunisza #shakleeumt
#shakleedataranaustin #shakleemurah
#codkualaterengganu #codkualaberang
#codgongbadak #coddataranaustin
#codbatuenam #codtokjiring
#codwakaftembesu #shakleelover #shakleeeffect #shakleeseberangtakir
#shakleebukittokbeng #shakleewakaftembesu #shakleetokjiring
#shakleebatuenam
KEKAL SEGAR & HIDRAT SEPANJANG BERPUASA!
.
.
Performance drink ni memang minuman wajib KakPop masa Sahur. .
.
Apa yang KakPop perasan, KakPop tak rasa dahaga terokk time puasa. Nak-nak bile dah petang. .
.
Paling best bile minum PD ni, electrolytes & air dalam badan jadi balance balik. .
.
PD ni actually minuman isotonik. .
.
Jadi waktu kita berpuasa, ia akan bantu untuk hidrate badan kita. Sebab tulah tak rasa dahaga melampau.
.
.
So sangat-sangat sesuai lah tuk kite consume time puasa nanti kan. .
.
Rasa pon sedap, natural sugar, no gas!
.
.
Sekarang ni sempena Ramadhan bakal tiba, ada promo BELI 2 DAPAT 10% DISKAUN tau.
.
.
Memang 2 canister tu cukuplah sebulan 👍
.
.
Btw, kalau ibu menyusu minum, susu akan jadi lagi banyak ❤️ So takdelah risau baby tak cukup susu kalau kita berpuasa.
.
.
Nak dapat HARGA PROMO whatsapp KakPop okay
.
.
WhatsApp KakPop 👇
.
📲 011-28316400
.
.
Kakpop,
Shaklee Lover since 2013
.
.
#shakleebykakpop #espshaklee  #espshakleemurah 
#shakleekualaterengganu #shakleegongbadak #shakleeterengganu 
#shakleeunisza #shakleeumt
#shakleedataranaustin #shakleemurah
#codkualaterengganu #codkualaberang
#codgongbadak #coddataranaustin
#codbatuenam #codtokjiring
#codwakaftembesu #shakleelover #shakleeeffect #shakleeseberangtakir
#shakleebukittokbeng #shakleewakaftembesu #shakleetokjiring
#shakleebatuenam
KEKAL SEGAR & HIDRAT SEPANJANG BERPUASA!
.
.
Performance drink ni memang minuman wajib KakPop masa Sahur. .
.
Apa yang KakPop perasan, KakPop tak rasa dahaga terokk time puasa. Nak-nak bile dah petang. .
.
Paling best bile minum PD ni, electrolytes & air dalam badan jadi balance balik. .
.
PD ni actually minuman isotonik. .
.
Jadi waktu kita berpuasa, ia akan bantu untuk hidrate badan kita. Sebab tulah tak rasa dahaga melampau.
.
.
So sangat-sangat sesuai lah tuk kite consume time puasa nanti kan. .
.
Rasa pon sedap, natural sugar, no gas!
.
.
Sekarang ni sempena Ramadhan bakal tiba, ada promo BELI 2 DAPAT 10% DISKAUN tau.
.
.
Memang 2 canister tu cukuplah sebulan 👍
.
.
Btw, kalau ibu menyusu minum, susu akan jadi lagi banyak ❤️ So takdelah risau baby tak cukup susu kalau kita berpuasa.
.
.
Nak dapat HARGA PROMO whatsapp KakPop okay
.
.
WhatsApp KakPop 👇
.
📲 011-28316400
.
.
Kakpop,
Shaklee Lover since 2013
.
.
#shakleebykakpop #espshaklee  #espshakleemurah 
#shakleekualaterengganu #shakleegongbadak #shakleeterengganu 
#shakleeunisza #shakleeumt
#shakleedataranaustin #shakleemurah
#codkualaterengganu #codkualaberang
#codgongbadak #coddataranaustin
#codbatuenam #codtokjiring
#codwakaftembesu #shakleelover #shakleeeffect #shakleeseberangtakir
#shakleebukittokbeng #shakleewakaftembesu #shakleetokjiring
#shakleebatuenam
Nak puasa dah ni, mesti ibu mengandung risau takot tak mampu nak puasa penuh sebab morning sickness kan. .
.
Nak puasa ni bf mom pun risau susu kering or drop kan.
.
.
Nak puasa ni orang yang ade gastrik mesti dah start runsing nanti pedih perot. .
.
Dah dah korang jangan risau dah. Ambil #ESP time sahur. InsyaAllah korang takde masalah dah nak puasa penuh 💪🏻
.
.
📲 01128316400
Kakpop,
Shaklee Lover since 2013
.
.
#shakleebykakpop #espshaklee  #espshakleemurah 
#shakleekualaterengganu #shakleegongbadak #shakleeterengganu 
#shakleeunisza #shakleeumt
#shakleedataranaustin #shakleemurah
#codkualaterengganu #codkualaberang
#codgongbadak #coddataranaustin
#codbatuenam #codtokjiring
#codwakaftembesu #shakleelover #shakleeeffect #shakleeseberangtakir
#shakleebukittokbeng #shakleewakaftembesu #shakleetokjiring
#shakleebatuenam
Hari takkan lengkap tanpa ESP SHAKLEE ❤️ .
.
Tidak perlu ragu-ragu dengan ESP kerana ESP menepati 7 ciri-ciri soya yang selamat: -
.
.
•  ESP ditanam secara organik
•  ESP adalah non-gmo
•  Mengandungi 9 amino asid perlu dan mineral & vitamin lain .
•  Ia dibersihkan dengan menggunakan air
•  Tiada bahan anti-tiroid / anti-growth
•  Diproses tanpa pemanasan
•  Ditambah dengan kalsium 500mg
.
. 
No wonder lah ESP ni salah satu supplement WAJIB consume untuk semuaaaaaa orang sama ada baru nak cuba-cuba consume supplement Shaklee atau yang dah lama consume Shaklee .
.
.
Kalau tanya KakPop sendiri, Supplement shaklee 1st KakPop cuba ialah consume ESP since 5tahun yang lepas...Bg KakPop, ESP terlalu banyak kelebihan yg ada. .
.
Jom cepatt consume ESP drpd sekarang!
.
.
📲 01128316400
Kakpop,
Shaklee Lover since 2013
.
.
#shakleebykakpop #espshaklee  #espshakleemurah 
#shakleekualaterengganu #shakleegongbadak #shakleeterengganu 
#shakleeunisza #shakleeumt
#shakleedataranaustin #shakleemurah
#codkualaterengganu #codkualaberang
#codgongbadak #coddataranaustin
#codbatuenam #codtokjiring
#codwakaftembesu #shakleelover #shakleeeffect #shakleeseberangtakir
#shakleebukittokbeng #shakleewakaftembesu #shakleetokjiring
#shakleebatuenam
Fungsi Utama mealshake adalah untuk merangsang selera makan. Sangat sesuai untuk anak yang tak lalu makan atau cerewet Pasal makan. .
.
Bukan setakat kanak2 saja yg boleh Ikthiar mealshake, Orang dewasa pun boleh hehe, best kan semua pun boleh ambil mealshake tida kira kanak kanak atau Orang dewesa.
.
.
Mealshake ini bukan saja sedap. Rasa vanilla yang menyelerakan dan baunya yang mengiurkan
.
.
Manfaat Mealshake :-
.
.
🌸Mengandungi 24 jenus vitamin dan mineral.
.
.
🌸kaya dengan protien dan bebas laktosa (Tiada alahan Susu lembu)
.
.
🌸Membina tumbersaran dengan zat diperlukan utk membina tulang dan sel sel utk proses tumbesaran.
.
.
🌸Mengembalikan  seri wajah kerana mengandungi vitamin B yang lengkap dengan zat besi
.
.
🌸Rasa Vanila yang sedap dan bau Mengancam.
.
.
Meh pesan #MealShakesShaklee dengan KakPop. .
.
📲 01128316400
Kakpop,
Shaklee Lover since 2013
.
.
#shakleebykakpop #espshaklee  #espshakleemurah 
#shakleekualaterengganu #shakleegongbadak #shakleeterengganu 
#shakleeunisza #shakleeumt
#shakleedataranaustin #shakleemurah
#codkualaterengganu #codkualaberang
#codgongbadak #coddataranaustin
#codbatuenam #codtokjiring
#codwakaftembesu #shakleelover #shakleeeffect #shakleeseberangtakir
#shakleebukittokbeng #shakleewakaftembesu #shakleetokjiring
#shakleebatuenam
Fungsi Utama mealshake adalah untuk merangsang selera makan. Sangat sesuai untuk anak yang tak lalu makan atau cerewet Pasal makan. .
.
Bukan setakat kanak2 saja yg boleh Ikthiar mealshake, Orang dewasa pun boleh hehe, best kan semua pun boleh ambil mealshake tida kira kanak kanak atau Orang dewesa.
.
.
Mealshake ini bukan saja sedap. Rasa vanilla yang menyelerakan dan baunya yang mengiurkan
.
.
Manfaat Mealshake :-
.
.
🌸Mengandungi 24 jenus vitamin dan mineral.
.
.
🌸kaya dengan protien dan bebas laktosa (Tiada alahan Susu lembu)
.
.
🌸Membina tumbersaran dengan zat diperlukan utk membina tulang dan sel sel utk proses tumbesaran.
.
.
🌸Mengembalikan  seri wajah kerana mengandungi vitamin B yang lengkap dengan zat besi
.
.
🌸Rasa Vanila yang sedap dan bau Mengancam.
.
.
Meh pesan #MealShakesShaklee dengan KakPop. .
.
📲 01128316400
Kakpop,
Shaklee Lover since 2013
.
.
#shakleebykakpop #espshaklee  #espshakleemurah 
#shakleekualaterengganu #shakleegongbadak #shakleeterengganu 
#shakleeunisza #shakleeumt
#shakleedataranaustin #shakleemurah
#codkualaterengganu #codkualaberang
#codgongbadak #coddataranaustin
#codbatuenam #codtokjiring
#codwakaftembesu #shakleelover #shakleeeffect #shakleeseberangtakir
#shakleebukittokbeng #shakleewakaftembesu #shakleetokjiring
#shakleebatuenam
Fungsi Utama mealshake adalah untuk merangsang selera makan. Sangat sesuai untuk anak yang tak lalu makan atau cerewet Pasal makan. .
.
Bukan setakat kanak2 saja yg boleh Ikthiar mealshake, Orang dewasa pun boleh hehe, best kan semua pun boleh ambil mealshake tida kira kanak kanak atau Orang dewesa.
.
.
Mealshake ini bukan saja sedap. Rasa vanilla yang menyelerakan dan baunya yang mengiurkan
.
.
Manfaat Mealshake :-
.
.
🌸Mengandungi 24 jenus vitamin dan mineral.
.
.
🌸kaya dengan protien dan bebas laktosa (Tiada alahan Susu lembu)
.
.
🌸Membina tumbersaran dengan zat diperlukan utk membina tulang dan sel sel utk proses tumbesaran.
.
.
🌸Mengembalikan  seri wajah kerana mengandungi vitamin B yang lengkap dengan zat besi
.
.
🌸Rasa Vanila yang sedap dan bau Mengancam.
.
.
Meh pesan #MealShakesShaklee dengan KakPop. .
.
📲 01128316400
Kakpop,
Shaklee Lover since 2013
.
.
#shakleebykakpop #espshaklee  #espshakleemurah 
#shakleekualaterengganu #shakleegongbadak #shakleeterengganu 
#shakleeunisza #shakleeumt
#shakleedataranaustin #shakleemurah
#codkualaterengganu #codkualaberang
#codgongbadak #coddataranaustin
#codbatuenam #codtokjiring
#codwakaftembesu #shakleelover #shakleeeffect #shakleeseberangtakir
#shakleebukittokbeng #shakleewakaftembesu #shakleetokjiring
#shakleebatuenam
Fungsi Utama mealshake adalah untuk merangsang selera makan. Sangat sesuai untuk anak yang tak lalu makan atau cerewet Pasal makan. .
.
Bukan setakat kanak2 saja yg boleh Ikthiar mealshake, Orang dewasa pun boleh hehe, best kan semua pun boleh ambil mealshake tida kira kanak kanak atau Orang dewesa.
.
.
Mealshake ini bukan saja sedap. Rasa vanilla yang menyelerakan dan baunya yang mengiurkan
.
.
Manfaat Mealshake :-
.
.
🌸Mengandungi 24 jenus vitamin dan mineral.
.
.
🌸kaya dengan protien dan bebas laktosa (Tiada alahan Susu lembu)
.
.
🌸Membina tumbersaran dengan zat diperlukan utk membina tulang dan sel sel utk proses tumbesaran.
.
.
🌸Mengembalikan  seri wajah kerana mengandungi vitamin B yang lengkap dengan zat besi
.
.
🌸Rasa Vanila yang sedap dan bau Mengancam.
.
.
Meh pesan #MealShakesShaklee dengan KakPop. .
.
📲 01128316400
Kakpop,
Shaklee Lover since 2013
.
.
#shakleebykakpop #espshaklee  #espshakleemurah 
#shakleekualaterengganu #shakleegongbadak #shakleeterengganu 
#shakleeunisza #shakleeumt
#shakleedataranaustin #shakleemurah
#codkualaterengganu #codkualaberang
#codgongbadak #coddataranaustin
#codbatuenam #codtokjiring
#codwakaftembesu #shakleelover #shakleeeffect #shakleeseberangtakir
#shakleebukittokbeng #shakleewakaftembesu #shakleetokjiring
#shakleebatuenam