mama una

mama una Follow

👩🏻‍💻Business Leader
🧕🏻Beautiful mama
👩🏻‍⚖️ Former Lawyer
Making 💰💰💰from home.
Lets join me : Projek #DuitRayaRM500
😊 PROMO : Energy Set

http://kumpulduituntukraya.wasap.my/

2,808 Followers  262 Follow

Share Share Share

💯Kenapa YOUTH? 💯
.
.
❄️ 💯 natural! (Bebas dari 1500 chemical!)
❄️ 💯 vegan! (diesktrak drpd tumbuhan semulajadi)
❄️ Bebas Gluten!
❄️ Hypoallergenic (Tidak menyebabkan allergic reaction
❄️Non-Comedogenic (Tidak menyumbat liang pori)
❄️ Tidak diuji ke atas haiwan
❄️Di uji oleh Pakar Dermatologist (skin) dan Opthamologist (eye) tested
❄️Sesuai utk lelaki, perempuan, 20an hingga warga emas
.
.
Jom dapatkan harga yang SUPER JIMAT ini segera!
.
Cepat-cepat jangan lambat-lambat.
.
.
Contact Mama Una. Klik Link pada bio atau save my number 0193342290. Whatsapp me now!
.
#youthskincare #shakleeyouth #sayajual #sayajualshaklee #Youthviral #skincarevegan #myshakleeyouth #testimoniyouth #bazarpaknil #nakcantik #naklawa #nakhilangjeragat #masalahkulit #masalahjerawat
Untuk setiap pembelian full set INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR SET yang mengandungi:
.
✨ Youth Luminious Gel Oil Cleanser
✨ Youth Perfecting Skin Toner
✨ Youth Activating Serum
✨ Youth Age Defense Moisturizer - SPF50
✨ Youth Advanced Renewal Night Cream
✨ Radiance C+ E
.
Korang berpeluang untuk dapat: .
☑️ FREE Membership worth RM70 (nak bisnes awak akan diserap masuk di bawah RYG nak makan sendiri pun takde masalah) .
☑️ FREE Postage
.
☑️ FREE Consultation (full guidance daripada Mama Una sampai lah  dapat effect yg inginkan)
.
☑️ Cashback +- RM50
.

Gila berbaloi. .
Fresh from oven. .
.
Contact Mama Una. Klik Link pada bio atau save my number 0193342290. Whatsapp me now!
.
#youthskincare #shakleeyouth #sayajual #sayajualshaklee #Youthviral #skincarevegan #myshakleeyouth #testimoniyouth #bazarpaknil #nakcantik #naklawa #nakhilangjeragat #masalahkulit #masalahjerawat
💯Kenapa YOUTH? 💯
.
.
❄️ 💯 natural! (Bebas dari 1500 chemical!)
❄️ 💯 vegan! (diesktrak drpd tumbuhan semulajadi)
❄️ Bebas Gluten!
❄️ Hypoallergenic (Tidak menyebabkan allergic reaction
❄️Non-Comedogenic (Tidak menyumbat liang pori)
❄️ Tidak diuji ke atas haiwan
❄️Di uji oleh Pakar Dermatologist (skin) dan Opthamologist (eye) tested
❄️Sesuai utk lelaki, perempuan, 20an hingga warga emas
.
.
Jom dapatkan harga yang SUPER JIMAT ini segera!
.
Cepat-cepat jangan lambat-lambat.
.
.
Contact Mama Una. Klik Link pada bio atau save my number 0193342290. Whatsapp me now!
.
#youthskincare #shakleeyouth #sayajual #sayajualshaklee #Youthviral #skincarevegan #myshakleeyouth #testimoniyouth #bazarpaknil #nakcantik #naklawa #nakhilangjeragat #masalahkulit #masalahjerawat
💯Kenapa YOUTH? 💯
.
.
❄️ 💯 natural! (Bebas dari 1500 chemical!)
❄️ 💯 vegan! (diesktrak drpd tumbuhan semulajadi)
❄️ Bebas Gluten!
❄️ Hypoallergenic (Tidak menyebabkan allergic reaction
❄️Non-Comedogenic (Tidak menyumbat liang pori)
❄️ Tidak diuji ke atas haiwan
❄️Di uji oleh Pakar Dermatologist (skin) dan Opthamologist (eye) tested
❄️Sesuai utk lelaki, perempuan, 20an hingga warga emas
.
.
Jom dapatkan harga yang SUPER JIMAT ini segera!
.
Cepat-cepat jangan lambat-lambat.
.
.
Contact Mama Una. Klik Link pada bio atau save my number 0193342290. Whatsapp me now!
.
#youthskincare #shakleeyouth #sayajual #sayajualshaklee #Youthviral #skincarevegan #myshakleeyouth #testimoniyouth #bazarpaknil #nakcantik #naklawa #nakhilangjeragat #masalahkulit #masalahjerawat
💯Kenapa YOUTH? 💯
.
.
❄️ 💯 natural! (Bebas dari 1500 chemical!)
❄️ 💯 vegan! (diesktrak drpd tumbuhan semulajadi)
❄️ Bebas Gluten!
❄️ Hypoallergenic (Tidak menyebabkan allergic reaction
❄️Non-Comedogenic (Tidak menyumbat liang pori)
❄️ Tidak diuji ke atas haiwan
❄️Di uji oleh Pakar Dermatologist (skin) dan Opthamologist (eye) tested
❄️Sesuai utk lelaki, perempuan, 20an hingga warga emas
.
.
Jom dapatkan harga yang SUPER JIMAT ini segera!
.
Cepat-cepat jangan lambat-lambat.
.
.
Contact Mama Una. Klik Link pada bio atau save my number 0193342290. Whatsapp me now!
.
#youthskincare #shakleeyouth #sayajual #sayajualshaklee #Youthviral #skincarevegan #myshakleeyouth #testimoniyouth #bazarpaknil #nakcantik #naklawa #nakhilangjeragat #masalahkulit #masalahjerawat
Untuk setiap pembelian full set INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR SET yang mengandungi:
.
✨ Youth Luminious Gel Oil Cleanser
✨ Youth Perfecting Skin Toner
✨ Youth Activating Serum
✨ Youth Age Defense Moisturizer - SPF50
✨ Youth Advanced Renewal Night Cream
.
Korang berpeluang untuk dapat:
.
☑️ FREE Youth Radiance C+E worth RM400 (sangat powerful untuk mengurangkan kedutan dan garis halus!)
.
☑️ FREE Membership worth RM70 (nak bisnes awak akan diserap masuk di bawah RYG nak makan sendiri pun takde masalah)
.
☑️ FREE Youth Bag worth RM50 .
☑️ FREE Postage
.
☑️ FREE Consultation (full guidance daripada Eda sampai lah  dapat effect yg inginkan)
.
☑️ Cashback +- RM50
.
Total penjimatan kalau beli sekarang hampir RM1000 tau! .
Gila berbaloi. .
Sekarang online dan banyak branch tengah out of stock. Tapi dont worry minggu depan akan masuk stock baru. .
Fresh from oven. 
Preorder now ⤵
.
.
Contact Mama Una. Klik Link pada bio atau save my number 0193342290. Whatsapp me now!
.
#youthskincare #shakleeyouth #sayajual #sayajualshaklee #Youthviral #skincarevegan #myshakleeyouth #testimoniyouth #bazarpaknil #nakcantik #naklawa #nakhilangjeragat #masalahkulit #masalahjerawat
💯Kenapa YOUTH? 💯
.
.
❄️ 💯 natural! (Bebas dari 1500 chemical!)
❄️ 💯 vegan! (diesktrak drpd tumbuhan semulajadi)
❄️ Bebas Gluten!
❄️ Hypoallergenic (Tidak menyebabkan allergic reaction
❄️Non-Comedogenic (Tidak menyumbat liang pori)
❄️ Tidak diuji ke atas haiwan
❄️Di uji oleh Pakar Dermatologist (skin) dan Opthamologist (eye) tested
❄️Sesuai utk lelaki, perempuan, 20an hingga warga emas
.
.
Jom dapatkan harga yang SUPER JIMAT ini segera!
.
Cepat-cepat jangan lambat-lambat.
.
.
Contact Mama Una. Klik Link pada bio atau save my number 0193342290. Whatsapp me now!
.
#youthskincare #shakleeyouth #sayajual #sayajualshaklee #Youthviral #skincarevegan #myshakleeyouth #testimoniyouth #bazarpaknil #nakcantik #naklawa #nakhilangjeragat #masalahkulit #masalahjerawat
Collagen Shaklee diperbuat dari sisik ikan merah yg berkualiti tinggi.
.
.
Konsisten collagen Shaklee selama 8 minggu akan bantu:-
.
.
✔Hasilkan sel kulit baru untuk gantikan sel kulit lama. Jadi kulit kita berseri dan cantik. ✔Lambatkan penuaan. ✔Hilangkan pigmentasi dan parut. ✔Cerahkan tona kulit. ✔Anjalkan kulit. ✔Kecilkan pori. ✔Gebukan kulit. ✔Kuatkan tulang dan sendi. ✔Rawat rambut mudah luruh dan rapuh.

Collagen ni selamat digunakan, terbukti berkesan melalui ujian klinikal.
Halal dan diluluskan kkm.
.
.
Jika berminat, boleh inform ya. Berminat nak dapatkan collagen? Jom save no mama una 0193342290 atau klik saja link di profil.
.
.
#collagenshaklee #collagenterbaik #shaklee2018 #shakleecollagen #collagenpowdershaklee #collagenhebat #collagenmurah #collagenshakleetamanmelati #deliverycollagen #kulitgebucantik #tipskulitcantik #bazarpaknil #kulitkorea #collagenuntuksakitlutut #kurangcollagen #ikhtiarkesihatan #collagenikan #ikanmerah #collagenberkualiti #flawless
Semakin meningkat usia kulit kita akan tua. So collagen akan makin hilang. Kalau nak awet muda mmg kena top up collagen. Tp bergantung juga. Cthnya nak makan collagen utk sementara. Dah cantik nanti nak stop. .
.
Selepas beberapa bulan akan mula nampak effect makin kurang collagen tu. Kalau nak maintain cantik mestilah top up. Sb tu artis wajib makan produk kecantikan. Sb dia nak cantik saja.
.
.
Kalau tak mau bergantung pd supplements boleh saja. Kalau tak kisah nampk tua.
.
.
Mcm saya, saya suka lewatkan ageing process.
.
.
So saya akan top up collagen maybe seminggu 3x as maintenance.
.
.
Berminat nak dapatkan collagen? Jom save no mama una 0193342290 atau klik saja link di profil.
.
.
#collagenshaklee #collagenterbaik #shaklee2018 #shakleecollagen #collagenpowdershaklee #collagenhebat #collagenmurah #collagenshakleetamanmelati #deliverycollagen #kulitgebucantik #tipskulitcantik #bazarpaknil #kulitkorea #collagenuntuksakitlutut #kurangcollagen #ikhtiarkesihatan #collagenikan #ikanmerah #collagenberkualiti #flawless
Hah!!! .
.
Promo Bulan ni. Sesuai untuk mereka yang nak effect cantik cepat. Collagen Powder Shaklee ni paling power paling hebat!
.
.
Paling mama una suka. Liang pori mengecil wow wow wo!! Pair dengan Youth Skincare! Awak lah paling lawa di hari raya nanti.
.
.
Berminat nak dapatkan collagen? Jom save no mama una 0193342290 atau klik saja link di profil.
.
.
#collagenshaklee #collagenterbaik #shaklee2018 #shakleecollagen #collagenpowdershaklee #collagenhebat #collagenmurah #collagenshakleetamanmelati #deliverycollagen #kulitgebucantik #tipskulitcantik #bazarpaknil #kulitkorea #collagenuntuksakitlutut #kurangcollagen #ikhtiarkesihatan #collagenikan #ikanmerah #collagenberkualiti #flawless
Kembar!! Twinnn mak pak lain😊
❤️❤️❤️ Ukhwah erat. Teman jatuh bangun. Moga terus utuh. Bersama kita kejar impian. Aamiin 😊