mama una

mama una Follow

Certified Breastfeeding Peer Counsellor โœŒ๐ŸผBeautiful mama ๐Ÿ‘ธ๐Ÿป Making money from home. Lets join me ๐Ÿ˜Š PROMO : VITALEA FOR KIDS

http://www.wasap.my/60193342290

2,104 Followers  246 Follow

Share Share Share

SIAPA ADA MASALAH ECZEMA? Kulit Sensitif? Anak selalu gatal gatal kemerahan? 
Anak ada masalah alergik sabun?

Jom try shaklee baby! ๐Ÿ“Organic
๐Ÿ“pH seimbang
๐Ÿ“tidak menimbulkan alahan
๐Ÿ“diuji secara klinikal

Harga? Setanding dengan kualiti terbaik yang dijanjikan.

Pm mama una untuk harga special sekarang ๐Ÿ˜‰

0193342290

#shakleebaby #eczema #masalahkulit #babyeczema #kulitsensitif #codshaklee #babyshaklee #mandianshaklee #shakleeoil #shakleeshowercream #eczemafighter #eczemababy #sensitiveskin #kulitsensitif #shakleetamanmelati #deliveryshaklee #love #forbaby #eczemafighter #tryme #ikhtiareczema
Hye all! 
Available Now! Special from shaklee for our baby. Its beyond natural! It is organic product! 
Lets try ๐Ÿ˜‰

0193342290
Mama Una

#shakleebaby #eczema #masalahkulit #babyeczema #kulitsensitif #codshaklee #babyshaklee #mandianshaklee #shakleeoil #shakleeshowercream #eczemafighter #eczemababy #sensitiveskin #kulitsensitif #shakleetamanmelati #deliveryshaklee #love #forbaby
Good morning! 
Mama Una breakfast roti dan salad. Ayam di grill dan scrabble egg with mayo.

Alhamdulillah. Kenyang. Korang breakfast apa? 
Jangan lupa promo VIVIX bulan ni. Siapa nak vivix pm mama una cepat. 
#promovivix #awetmuda #vivixhebat #awetmuda #bazarpaknil #shakleetamanmelati #shakleelover #shakleemalaysia #vivixterbaik #vivixbest #ikhtiarkurus #kuruscantik #supplementkurus #kencingmanis #darahtinggi #masalahkesuburan #ikhtiarzuriat #kesuburan #masalahperiod #energybooster #supplementtenaga #supplementkuat #untuklelaki #flawless
#breakfast
Wany hasrita pun amalkan vita C untuk kekal sihat dan cantik. Korang tak nak cuba?

#shaklee #wanyhasrita #shakleeeffect #vitacshakleemurah #shakleekl #shakleetamanmelati #codshaklee #deliveryshaklee #freedelivery #shakleefreedelivery #vitaC #jerawat #masalahjeragat
Good morning! 
Suddenly teringat kula cakes yang sedap tu. 
Mango cheese cake dia berhantu! 
#kulacakes #kuantanfood #supplementshaklee #shakleekl #shakleetamanmelati
MENGANDUNG LEMBIK MUKA KUSAM

Bila mengandung hormon memng berubah. 
Ada orang bila mengandung jadi berseri seri walaupun berat pun mengerikan. Haha

Tapi ada orang memang lemah longlai lembek kaki nak jalan. 
Muka kusam pulak tak bertenaga. Makan tak berselera. Kesian sangat. 
Mama una dulu pun mcm tu masa awal2 mengandung anas. Tak kenal pun set shaklee yang super jimat. 
Tpi tengok kawan2 yang preggy amal set shaklee ni, muka glowing dan bertenaga. Masa pregnant pun sibuk ke hulu ke hilir bekerja. 
Siapa rasa penat tak larat muka kusam masa mengandung? Jom wassap mama una. Special price mama una bg. 
0193342290
Mama Una

#setmengandung #mengandung #vitaminmengandung #jihanmuse #supplement #glowing #pregnancy #shakleeeffect #love #sihatbertenaga #setmengandungmurah #ibumengandung
I love my small bottle! 
Very powerful. 
Melawaskan pembuangan air besar
Atasi masalah sembelit
Kempiskan perut 
Anyone have same problems? Lets try herblax

#herblaxshaklee #herbs #perutkempis #shakleeeffeect #promovivix #setdetox
Konsisten vivix and sedkit make up pada gambar akhir! 
Mama una dah jumpa akak ni depan depan. Memang cantik sangat sangat! 
Suka mama una tengok kulit dia. 
Sementara promo ni jom la rebut. Dua botol berbaloi untuk hilangkan kulit kusam dan nampak lebih muda 
0193342290
Mama Una

Thats why i choose vivix! Lets try! 
#promovivix #awetmuda #vivixhebat #awetmuda #bazarpaknil #shakleetamanmelati #shakleelover #shakleemalaysia #vivixterbaik #vivixbest #ikhtiarkurus #kuruscantik #supplementkurus #kencingmanis #darahtinggi #masalahkesuburan #ikhtiarzuriat #kesuburan #masalahperiod #energybooster #supplementtenaga #supplementkuat #untuklelaki #flawless
Good morning guys! 
Apa yang kita makan menjadikan siapa kita. Sihat ke makanan kita? 
Hati hati ya. ๐Ÿ˜‰

#unheathyfood #bahaya #coke #cancer #effectjunkfood #cancercausingfood #cancerfighter #makansihat #vivixpromo #vivixshaklee
Nampak tak tanda kat hidung tu? 
Now its gone! ๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป Konsisten dua benda almost 2 months - vita C ( 1 botol tahan 6 bulan)
- alfalfa ( 1 botol tahan 1-2 bulan)

Harga sangat berpatutan. Tak ada bahan kimia berbahaya. Selamat dan diluluskan KKM ๐Ÿ˜‰

Jom beli dengan mama una. 
http://mamauna.wasap.my/

#parutjerawat #flawless #vitacshakleemurah #alfalfashaklee #kulitcantik #kulitbersih #hilangkanparut #kulitsihat #healthyskin
KENCING MANIS
DARAH TINGGI
STROKE
KANSER

Sepetang kat hospital mama una jumpe sangat ramai orang. Pelbagai cerita sedih. Pelbagai cerita tragis.

Majoriti yang dah tua. Yang muda pun ada. Sedih tengok. Di katil hospital seorang diri. Barangkali anak anak masih belum habis waktu kerja.

Mengkrekot menahan sakit. Wayar berselirat. Tong oksigen jadi peneman. Plastik urine di tepi katil. 
Allahuu. Bukan mak ayah saya. Nauzubillah. Moga Allah pelihara keduanya. Moga sampai saat nya mereka pergi dalam keadaan paling elok.

Sewaktu muda, sewaktu sihat jagalah pemakanan. Kolestrol, gula, minyak semua tolong kawal. Bukan kerana mama una jual supplement.

Penyakit kat atas itu penyakit biasa sekarang. Tak ada yang pelik. Yang pelik bila kita tua tapi kita sihat langsung tak sakit.

Tak mahu ambil supplement? Tak mahu beli supplement. Tak apa. Tak ade kewajipan pun. Tapi jagalah makan. Sunnah Nabi. Jaga pemakanan. Makan yang baik baik, yang baik untuk kesihatan. Kesihatan tubuh badan kita amanah Allah kan?

Sayangi tubuh kita. Tapi andai tak mampu, ikhtiarlah dengan yang lebih baik. Yang tak membahayakan kesihatan kita. Yang boleh bawak 1000 kebaikan.

Terutama ibu dan ayah. Yang jauh dimata. Berikan mereka yang terbaik. Bantu mereka untuk sihat. 
InsyaAllah. Jihad kita menjaga yang tersayang di dunia menjadi saham diakhirat. 
Kalau perlukan supplement, contact mama una. InsyaAllah mama Una bantu ๐Ÿ˜Š

Bila sakit muncul, tak ramai boleh ambil supplement. Sebab selera pun dah di ambil Allah ๐Ÿ˜Š

0193342290
Mama Una

Thats why i choose vivix! Lets try! 
#promovivix #1dayspecial #vivixhebat #awetmuda #bazarpaknil #shakleetamanmelati #shakleelover #shakleemalaysia #vivixterbaik #vivixbest #ikhtiarkurus #kuruscantik #supplementkurus #kencingmanis #darahtinggi #masalahkesuburan #ikhtiarzuriat #kesuburan #masalahperiod #energybooster #supplementtenaga #supplementkuat #untuklelaki