SuaraKuningan.com

SuaraKuningan.com Follow

WA: 087723687187
Pin BB: DE2282BF
FB: Redaksi suarakuningan.com ( Mang Sukun)
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC4E6R_mf8pZCrH3Dac4Hy5w

http://www.suarakuningan.com/

1,835 Followers  872 Follow

Share Share Share

Tukang Parkir, Lulusan SD, Dirikan Sekolah Gratis.
Ayo donor mata....
Di Indonesia
170.000 pasien berdoa ingin melihat
14.000 calon pendonor sudah mendaftar
Ingin tahu seluk beluk donor mata?
Simak di media club di Kuningan FM 100,5 MHz Sabtu malam Minggu ini pukul 20.00 wib
Sandhekalaning sareupna wanci harieum beungeut di lamping gunung pangjangkungna di tanah sunda ngajak muji ka Hyang Agung
Maqom Syeh Margati Blok Parenca Desa Kadugede
Kuring lain munjung ka batu muja ka tangkal
Lain munjung ka gunung lain muja ka sagara
Ukur ngaji diri miindung ka waktu mibapa ka jaman
Ku rasa jeung rumasa
Ayana ayeuna bukti ayana karuhun urang
Mieling ka luluhur ngala hikmah
Pieunteungeun hirup ayeuna bekel isuk pageto
Mugia salawasna dina ginanjar kawilujengan panangtayunan Gusti Nu Maha Wenang.
Cag.
@1%ers.cofffee
Depan @stikkuhits
Cripies Banana
@rukmanaheri89
@berkahfrozenfood
@lokerkng 
@kngstoredotcom 
@kuninganreligi
Gunakan Hak Pilih
Jadilah pemilih cerdas
Demi hidup 5 tahun
@sekolahpemilu
@relawandemokrasi
@KIPP
@cimari_coffee
@sulistioipac