Marco de Hollander

Marco de Hollander Follow

➡️De Vrolijkste Volkszanger van Nederland
➡️Zanger/Presentator/DJ Radio
➡️Boekingen 078 6737733
➡️info@bekendeartiesten.nl
➡️www.marcodehollander.nl

http://www.marcodehollander.nl/agenda

2,682 Followers  1,199 Follow

Share Share Share

Haaspop, NEC Stadion, Hits van Toen show, Het grote meezingfeest in Berlikum, privefeesten... mensen wat een weekend weer. Ongelooflijk trots zoveel mooie optredens wéér te hebben mogen doen. 
Ik heb dankzij jullie het mooiste leven!
Op naar een super druk KoningsWeekend.
Info boekingen 0786737733.
De polonaise was zo groot... stadion in en skybox uit. Wat een party! Genoten van elke minuut in het @necnijmegen Stadion. #trots 
Bedankt @lukassenprodukties 
#nec #stadion #Nijmegen
Nu knallen de spelers nog op het veld, maar straks mag ik knallen in de skybox @necnijmegen .
Bedankt @lukassenprodukties
#nec #Nijmegen #voetbal #feest #optreden
Tweede paasdag staat ook weer volop in het teken van #muziek . Tussen 12.00 en 14.00 uur De SterrenShow op RTV Hollands Midden presenteren. En dan door naar #Nijmegen. In de #skybox van @necnijmegen #optreden . 
Fijne dag vandaag allemaal.
Hoe vrolijk kun je eerste paasdag afsluiten. #Berlikum het was ook dit jaar weer super gezellig. Info boekingen @bekendeartiesten.nl 0786737733. #gezelligheid #feest #hogenoorden #meezingen
Wat een mooi nieuws! Mijn hit 'Dit wordt een avond' staat genoteerd in de Nationale Top 250. Das geweldig. Wetend dat er duizenden liedjes zijn uitgebracht. Bedankt @sterrennl voor dit geweldige bericht.
#hit #sterrennl #hitlijst #nationaal
Samen met jou... Ria Wind is het altijd feest. Jouw verjaardag werd met je lieve familie en vrienden gevierd. Hoe trots mag ik dan zijn, dit af te sluiten. Ik heb van elke minuut genoten. Info boekingen @bekendeartiesten.nl 0786737733.
#Haaspop in @floraboskoop Wat een eer jullie feest te mogen openen. Er wacht nog een prachtige line up. Aan de sfeer zal het niet liggen. Dit wordt een avond om nooit te vergeten. Bedankt @lukassenprodukties voor wederom deze mooie boeking. #Boskoop #Pasen #Festival
Twee mooie paasdagen staan voor de deur. Geniet er met volle teugen van!
@Haaspop 2019!
Vanavond gaan in #Boskoop alle paashazen in de polonaise. Als dat geen dolle boel wordt...
Tot straks allemaal. #HaasPop #Polonaise #Feest
We maakten er vanmiddag één puinhoop van hahaha. We hebben zo gelachen en gefeest. Ik heb zo een mooi vak!!!! Zing je ook effe mee?
Een middag vol mooie momenten. In een bomvolle @vogelparkavifauna genoten de mensen en fans van de hits van toen. De sfeer was te gek!
Info boekingen 0786737733.