Maskinteknologsektionen på LiU

Maskinteknologsektionen på LiU Follow

MTS officiella instagramkonto, här kan du se allt kul som är på G på vår sektion!
Missa inte MTS Julkalender:

http://www.maskinteknologsektionen.se/sv/julkalender

793 Followers  12 Follow

Share Share Share

❄️❄️❄️PubM bjuder till traditionsenlig pub på torsdag 13 december! Julmat och juledryck (inkl. gränges) utlovas. M-bandet kommer och Gasquen fylls av julpynt och värme. För bra för att inte va där. ❄️❄️❄️
Kom på en grym Casekväll med jultema!
När? 17:15 den 12/12
Var? C3
Anmälan? Det görs på Facebook eventet men skynda för anmälan stängs imorgon!
Vi ses där!
Igår höll vi i NärU en supertrevlig EMM-kväll för att ge företag en klarare bild av programmet. 🌍🌱Tack till alla företag, alumner och studenter som var där och bidrog med inspirerande diskussioner och erfarenheter! Vi vill även rikta ett tack till MafU som var där och berättade mer om EMM som utbildning!
//NärU ❤️💚
Mitt namn är Bella (till höger), går EMM 1B och är miljöansvarig. Miljöansvarig är en ny post inom sektionen där jag kommer arbeta och lyfta fram frågor gällande hållbarhet, exempelvis hur vi kan göra alla våra event mer hållbara. Eftersom detta är en ny post finns det stor potential för förändring. Skicka gärna iväg ett mail till miljo@maskinteknologsektionen.se med tips eller funderingar.

Till vänster i bild har ni Elova som går i EMM 2B och bakom har ni Sandra från DPU 2A och det är vi som är arbetsmiljöombud (AMO) på sektionen. Som AMO finns vi till för alla studenter gällande arbetsmiljöfrågor. Om ni har synpunkter kring antingen den fysiska eller psykiska arbetsmiljön kan ni alltid höra av er till oss på vår mail amo@maskinteknologsektionen.se. Det kan vara alltifrån att det är kallt i C-huset till att ni har upplevt kränkningar i någon form. Värt att nämna är att vi har tystnadsplikt! Hör av er till oss, vi gillar mail!
ÄNTLIGEN BÖRJAR MTS JULKALENDER!!🎅🏼
Idag är det första december och det betyder bara en sak - att sektionens julkalender drar igång! Från och med idag och ända fram till julafton kommer vi att publicera en lucka på hemsidan, och vi kan lova att det inte är något ni vill missa! Först ut är Häfvlaget!

Ni hittar julkalendern här:
www.maskinteknologsektionen.se/sv/julkalender

Länken finns även i profilen här på Instagram ända fram till julafton🎅🏼🎄
Dags för kursutvärderingsvecka!
Passa på att delge din uppfattning om kurserna du läser samtidigt som du får kaffe och klägg. Din lokala klassrepresentant har mer info om när och var just du kan delta!
Lunchtävling med M-case idag på lunchen! Kom och tävla!
M-YRAN är äntligen här! Idag får ni hänga med oss på story, men följ också vår egen instagram för att maxa din upplevelse av Maskinteknologsektionens yrkes- och arbetsmarknadsdag. Vad kul vi ska ha! 
@m_yran ❤️🐜
Under lunchen imorgon tisdag har du chansen att ställa dina frågor till MPIRE och Presidiet. De kommer att finnas på plats i U2 för att svara på dina funderingar. Har du frågor vad gäller projektledare M-YRAN är du välkommen att besöka deras monter i Collo. 
OBS sökperioden för valberedningen är avslutad.
T Ä V L I N G ! 
Läsperiod två är i full gång och snart är det dags för kursutvärderingsvecka för HT2. 26–29 november bjuder vi i M-UtU på fika och era klassrepresentanter håller i diskussioner om kurserna ni just nu läser. Dessutom kommer vi under detta läsåret utse M-sektionens bästa klass - i att utvärdera! 
Klassen med högst procentuell närvaro på kursutvärderingarna vinner. Läs mer på maskinteknologsektionens facebooksida eller kontakta någon av oss i M-UtU om du har frågor eller funderingar!

Syntolkning: Bilderna visar diagram över den procentuella närvaron vid utvärderingen av HT1. DPU1 hade inga kurser att utvärdera HT1 och är därför inte med.
Hejsan hejsan! Vi är de nya poddarna på sektionen. Till vänster står Veronica som går DPU3 och till höger står Hillevi som går DPU1. Vi är taggade på att få podda för er och den här veckan släpper vi vårt första avsnitt! Har ni frågor till oss eller vill ni höra oss snacka om något speciellt? Hör av dig till oss på Facebooksidan Mediamaskinen eller mejl podcast@maskinteknologsekionen.se. Stay tuned!
Ni har väl inte missat att Blueberry kommer torsdagen den 8/11 på en lunchföreläsning. De kommer berätta allt du behöver veta inför ditt utbytesår som free mover. Mer information finns på Facebook, ses där🌍✨