Maskinteknologsektionen på LiU

Maskinteknologsektionen på LiU Follow

MTS officiella instagramkonto, här kan du se allt kul som är på G på vår sektion!

http://www.goo.gl/forms/Wc1lmlz2VzaWOo9r1

762 Followers  11 Follow

Share Share Share

Imorgon är det dags för M-UtUs tentafrukost. Unna dig en paus i tentaplugget och kom förbi på frukost 20:e oktober. Under frukosten kommer M-UtU samla in era åsikter kring hur sektionen kan bli mer hållbar.
Vill du få en resa hemhem betald och ha möjlighet till ett förköp till FMs husfest på KK? Då ska du hemmissionera!

Att hemmissionera innebär att du som student på maskinteknologsektionen åker till en gymnasieskola (förslagsvis din gamla) och berättar om hur det är att plugga på LiU.

Som tack för detta betalar LiU din resa, alternativt ett halvdagsarvode på 500kr för dig som hemmissionerar här i Linköping.

Nytt för i år är att det 50 första som hemmissionerar får förköp till FM:s husfest på KK den 15/2 - 2019.

För att anmäla intresse eller få svar på frågor, kontakta:
hemmissionering@maskinteknologsektionen.se
Le Mans är över och nu är det FOTOGRAFERINGSVECKA! Hoppas ni är lika taggade som killen på bilden på att få bestämma ett eget citat till er bild! 
Har du inte skickat in ditt citat än? Gör det!! Hur? Gå in i Maskinsektionens bio/profil och klicka på länken. Låt kreativiteten flöda!
Mvh Infu
HEJ SEKTIONEN! Idag ska ni få följa med oss i M-YRANS projektgrupp här på Instagram. ☺️🐜 Vi är mitt uppe i sökperioden för arbetsmyra 2018, och om ni vill träffas i verkligheten också så kommer vi hänga i collo hela dagen för att svara på frågor och dela ut lyxiga kardemummabullar! 
Vad gör en arbetsmyra då? 🐜Häng med på story under dagen så ska vi berätta!
För vi har vårat glada barnasinne kvar… Har du också en slapp söndag? Vill du ha något att göra kan du räkna antalet PubM-loggor och tagga LeMansPuben 🏎  Onsdag den 3e oktober är det Föräldrafritt i Gasquen 🤹‍♂️ återupplev din barndom. Kommentera din gissning nedan och tagga någon du tror taggar lemans! #letslemans
EMMA och M-Case bjuder in till en exklusiv kväll med spännande problemlösning, god mat samt fika samtidigt som du får en inblick i hur det är att arbeta på Siemens!
Datum: 9e oktober

Tid: 17.15-21.00

Anmäl dig via länk i facebookevenemanget!
Du har väl inte glömt bort att du denna vecka kan påverka din utbildning? Kom ihåg att gå på utvärderingstillfället idag eller imorgon. Kaffe och klägg till alla som utvärderar!
Yes! I år ändrar vi konceptet med fotokatalogen och kör på en USA-inspirerad Yearbook. Detta innebär att alla fotas var för sig och får utöver detta möjlighet att skriva något under sin bild! Har du sagt ett kul citat? Har din kompis det? Har du en kul utklädnad till fotograferingen? Har du och din kompis ett gemensamt citat? Om inte, ta hjälp av google! Mer information om fotograferingen mailas ut i veckan, låt kreativiteten flöda! Kram InfU
Här kommer Generalens livs första instagraminlägg (jag fick be två pers om hjälp hehe)! Sök General! Titta vad kul man har! (man gör även en del mindre kul saker, typ skriver dagordningar osv men här har ni ett peppigt inlägg!) Sök sök sök!!!
Hej det är vi som är M-UtU, Maskinsektionens utvecklingsutskott! ✨
Vi söker just nu arbetsmiljöombud och miljöansvarig. 
Vill du vara med och påverka? Sök M-UtU! 
Vi vill också påminna om att det är sista dagen att ansöka till valberedningen, utskott och kommittéer!
Äntligen AlumnUs tur! 🌞

AlumnU är sektionens alumnutskott 🎓 Utskottet arrangerar event riktade mot både studenter och alumner, skriver tidningen Alumnus och håller i mentorskapsprogrammet.

Låter det intressant? Mer info på vår story och Fb! 💃
Vill du få ett grymt roligt år? Sök M-IntU!

M-IntU är maskinsektionens internationella utskott. Vi anordnar många olika typer av event, där vi ser till att sätta en internationell prägel på sektionen.  SUPERKUL! 
Läs mer om oss och om de poster vi söker på Facebook 😎 Vid frågor tveka inte att maila till: inta@maskinteknologsektionen.se