Maszull Mohd Noah

Maszull Mohd Noah Follow

Lifestyle Blogger
Product Review | Food Review | Event
FB | Maszull
maszull01@gmail.com
Blogger @jdtblogger
Wife♥mom♥grandma writer at

http://www.maszull.blogspot.my/

2,015 Followers  1,398 Follow

Share Share Share

[15Okt2018] jom kita balik...
[15Okt2018] paling gayat kat sini..."City Of Glass"....
[15Okt2018] swmpat snap gambar dgn kucing malas ni...
[15Okt2018] berjimba bersama family di sini hari ini...
[12Okt2018] Semlm dah mis asam pedas maka hari ni ada yg request asam pedas ikan pari pula utk lunch...pd yg bercuti hari ni selamat bercuti dan pada kawan2 yg keluar makan tengahari selamat menjamu selera yer...
#menuharian #menumakantengahari #menusimple #asampedasikanpari #menukampung #lifestylehousewife #lifestylegrandma #lifestyleblogger #BloggerJohor #TeamBloggerJohor #JDTBlogger #maszullblogspotmy
[11Okt2018] menu lunch hari ni..Daging masak lemak bernangka makan dgn sambal belacan n ikan kapak masin...mkn lauk simple mcm ni pun dah sedap n bertambah2 nasinya....
#menuharian #menumakantengahari #dagingmasaklemakbernangka #menusimple #menukampung #lifestylehousewife #foodie #lifestylegrandma #lifestyleblogger #bloggermakan #BloggerJohor #TeamBloggerJohor #maszullblogspotmy
[10Oktober2018] pagi-pagi selalunya mama n hubby mesti kena jengah kat taman kami yang seconet ni...salah satu terapi minda kami d pagi hari..seeonok bila dpt tengok pokok-pokok tanaman membesar dengan jayanya...
#terapi #terapiminda #terapimata #tamanseconet #lifestylehousewife #lifestylegrandma #lifestyleblogger #BloggerJohor #JDTBlogger #TeamBloggerJohor #maszullblogspotmy
[7Oktober2018] sementara tunggu anak balik kerja singgah ke Mydin Anjung NusaJaya ni....layan busker ni sekejap...
[30Sept2018] Hepi bornday my sweet princess Nur Damia Zulaikha yang ke 3tahun...semoga terus membesar menjadi anak solehah dan berjaya dalam hidup...
#cucukesayangangrandma #cucundake2 #nurdamiazulaikha #dzolkarninefamily #lifestylehousewife #lifestylegrandma #JDTBlogger #BloggerJohor #maszullblogspotmy
[29Sept2018] selamat pengantin baru buat anak saudaraku farah n pasangannya Fitri semoga bahagia hingga ke jannah...
#kendurikahwin #anaksaudara #majliskawin #lifestylehousewife #lifestylegrandma
New Outlet Opening SDS Bakery & Cafe @Taman Pelangi 🎉🎉 Celebrating SDS 29th Outlet Opening at Taman Pelangi! New concept and kids friendly! 😍😍 See you on 2nd Oct, 10am! 
Two days opening promotions 🤑🤑 including *buy 1 FREE 1 on selected café food🍴, all buns🥐 at RM1.50, *50% off on cakes🎂, and *20% off bakery storewide🥖🍞!!! 📅 Date: 2/10/2018 Tuesday
⏰ Time: 10.00am
📍Venue: 27, Jalan Perang, Taman Pelangi, 80400, Johor Bahru, Johor.
🚗 Waze: SDS Taman Pelangi
[20Sept2018] baru baik dari demam dah masuk dapur pula hari ini... jadi inilah menu dari air tangan hubby mama "Sotong Sumbat Bercili Pedas"...kalau nak tahu resipi boleh singgah ke blog mama yer.... http://maszull.blogspot.com/2018/09/resipi-mudah-sotong-sumbat-pedas-hubby.html?m=1

#resipihubby #menuharian #menumakantengahari #menusimple #menu #menuhariini #airtanganhubby #sotongsumbatbercilipedas #lifestylehousewife #lifestylegrandma #lifestyleblogger #BloggerJohor #JDTBlogger #TeamBloggerJohor #maszullblogspotmy