Maszull Mohd Noah

Maszull Mohd Noah Follow

Lifestyle Blogger
Product Review | Food Review | Event
FB | Maszull
maszull01@gmail.com
Blogger @jdtblogger
Wife♥mom♥grandma writer at

http://www.maszull.blogspot.my/

1,803 Followers  1,400 Follow

Share Share Share

ライザップゴルフ
[18Jan2018] #legoland #legolandresortmalaysia #legolandmalaysia #sealifemalaysialegoland #mediaevent #mediainvite #lifestyleblogger #bloggerjohor #jdtblogger #maszullblogspotmy
[18Jan2018] Brand New Attraction at Legoland " SEA LIFE MALAYSIA"...
#legoland #legolandmalaysia #legolandmalaysiaresort 
#mediaevent #mediainvite #lifestyleblogger #bloggerjohor #jdtblogger #maszullblogspotmy
[17Jan2018] menu yg biasa kat rumah mama ni...tak kira asam pedas apa ikan apa mesti jadi keutamaannya..menu wajib mesti nak yg pedas -pedas aja...masak ikan byk tak terhabis jadi kita masak 2 ekor ikan jer hari ni...
#dapurgrandma #menumakantengahari #menuhariini #menuharian #menuwajib #lifestylegrandma #lifestylehousewife #lifestyleblogger #foodie #bloggerjohor #jdtblogger #maszullblogspotmy
[16Jan2018] baru sampai beberapa buah kereta kat tapak projek hari ni...ada beberapa buah kereta lagi yg akan menyusul... #ceritahubby #tapakprojek #projekjualkereta #tijanimotors #pontian
[14Jan2018] susah nak jumpa buah pulasan ni...hari ni ada jual kat Pontian..puas hati dapat juga makan buah pulasan hari ni...memang sedap rasanya... #lifestylegrandma #buahantempatan #puashati #lifestylehousewife #buahpulasan #lifestyleblogger #maszullblogspotmy
[23Jan2018]lawat kawasan sekejap...dah mcm tengok semut berjln jer ni....
[13Jan2018] menu simple dari air tangan grandma...lama teringin nak makan hari ni dah terjumpa tadi terus beli ... .. #dapurgrandma #menumakantengahari #menusimpleje #menuharian #menuhariini #masaklemaksiputsedut #lifestylegrandma #lifestylehousewife #foodie #l̴̅͑͗͐̈́͊̽̊̊̓̇̐͒̀͌̇̌̽̄̽̏̌͛̔̅̅̉̒̊̆͗͊͒͋̽̀̀̌̓̏̋̃̂̅̈͂̐̽͑͐̈́̓͊̑̊̈́̿̓͌̂̒͂̅͆̏͗́͘͘͘͝͝͝͠͝͝͝ ifestyleblogger #bloggerjohor #jdtblogger #maszullblogspotmy
[11Jan2018] assalamualaikum dan selamat pagi... "MAIPO" korang dah tahu sebut dengan betulkan....jadi bila dah tahu sebut kali ini kita lihat info yang lain pula...kali ini kita lihat kepentingan "Cap Dagangan atau Trademark"... Sebenarnya jika kita mendaftar dengan MyIPO ianya akan memberikan perlindungan kepada cap dagangan /trademark tanda yang kita gunakan untuk sesuatu perniagaan, dapat melindungi kepentingan produk kita dari di curi atau diciplak oleh orang yang tidak dikenali... Dengan MyIPO juga kita mampu mendaftar trademark kita dengan harga yang berpatutan sekali... Banyak kelebihan yang kita perolehi apabila kita mendaftar Cap Dagangan /Trademark pernigaan kita ini.. a. Logo ® 
b. Maksud Cap Dagangan/Trade Mark
c. Contoh Cap Dagangan / Trade Mark
d. Kepentingan Cap Dagangan / Trade Mark
e. Kadar bayaran Cap Dagangan / Trade Mark
f. Tempoh Cap Dagangan / Trade Mark
g. Daftar Cap Dagangan / Trade Mark

Pada korang yang ingin mendaftar atau meminta nasihat bolehlah datang sendiri ke Pejabat Perbadanan Harta Intelek Malaysia (MyIPO) yang berdekatan... Nak tahu lebih lanjut tentang info MyIPO bolehlah klik
WEB : www.myipo.gov.my
FB : www.facebook.com/ipmalaysia
IG : www.instagram.com/myipo
TW : twitter.com/myipo

#myipo #myipo15 #TradeMark #Copyright #patent
#industrialdesign #intellectualproperty #IP #hartaintelek #hakcipta #JanganJadiMacamKamalAdi #dontbelikekamaladi #myipoctss
[10Jan2018] Coming Soon at Legoland "Sea Life Malaysia"... Official Announcement of SEA LIFE MALAYSIA at LEGOLAND MALAYSIA....sama-sama kita tunggu kemunculan terbaru Sea Life ini yer.... #mediainvite #mediaevent #sealifemalaysialegoland #legoland #legolandmalaysia #media #lifestyleblogger #bloggerjohor #bloggerlife #jdtblogger #maszullblogspotmy
[9Jan2018] memori tahun lepas "Lego Star Wars Days"di Legoland...sempat juga berposing dgn watak dlm cerita Star Wars ni "Stormtrooper and Anakin Skywalker [Darth Vader]".... #legoland #legolandmalaysia #starwars #mediainvite #mediaevent #memori2017 #lifestyleblogger #bloggerjohor #jdtblogger #maszullblogspotmy
[6Jan2018] Alahai cucunda grandma ni mcm mana la nak jadi pilot kalau dah gayat mcm ni...baru bawa aeroplane kecik ni dah takut....lawak jer la dak Darwisy ni... #cucundakesayangangrandma #cucundaku #jenjalan #legolandmalaysia #legoland #cutihujungminggu #ambilanginpetang #muhammaddarwisyzulkarnain
[6Jan1018] jenjalan ambil angin ptg kat sini... #legolandmalaysia #legoland #ambilanginpetang #darwisydamia #lifestylegrandma #lifestylehousewife #lifestyleblogger #bloggerjohor #jdtblogger #maszullblogspotmy
ライザップゴルフ