Maszull Mohd Noah

Maszull Mohd Noah Follow

Lifestyle Blogger
Product Review | Food Review | Event
FB | Maszull
maszull01@gmail.com
Blogger @jdtblogger
Wife♥mom♥grandma writer at

http://www.maszull.blogspot.my/

2,163 Followers  1,458 Follow

Share Share Share

[4Jun2019] selamat hari raya aidil fitri maaf segala salah dan silap...persiapan menu utk raya esok...
#sambalkacangsotongkering #menuraya #aidilfitri2019 #lifestylehousewife #lifestylegrandma #masaksendiri #sukamasak #maszullblogspotmy
[29Mei2019] sayu pulak bila dengar lagu ni...tak lama lagi bulan Ramadhan akan pergi meninggalkan kita...in sha Allah jika panjang umur jumpa lagi di tahun depan jika tak mungkin ramadhan terakhir buatku...
26May2019] memang sedap set nasi briyani rewang dari @thestraitskopitiam ni...pada korang yang hendak berbuka puasa nanti boleh datang mencuba dan merasa nasi briyani ini di @thestraitskopitiam ....memang tak rugi berbuka puasa di sini.... #thestraitskopitiam #kopitiamjohor #sedapnya #nasibriyanirewang #bukapuasa #lifestyleblogger #bloggerjohor #JDTBlogger #TeamBloggerJohor #maszullblogspotmy
[25Mei2019] berada di sini @kiddomo ...#kiddomojb
#kiddomo #perasmian #media #lifestyleblogger #bloggerjohor #TeamBloggerJohor #JDTBlogger #maszullblogspotmy
[15Mei2019] lontong goreng menu berbuka ptg ni..selamat berbuka puasa semua...
#bulanramadhan #menusimple #lontonggoreng #ilovefoods #ilikecooking #lifestylehousewife #maszullblogspotmy
[14Mei2019] menu berbuka ptg ni simple tapi sedap sotong kangkung...
#bulanramadhan #menuberbuka ##sotongkangkung #lovefood #lovecooking #selamatberbukapuasa #lifestylehousewife #maszullblogspotmy
[3Mei2019] anak teringin nak mkn nasi lemak maknya ni...masakkn juga nasi lemak mama mz ni..puas hati la tu @nurul_lynn90 dpt mkn nasi lemak...ada pulak yg terlebih happy grandma masak nasi lemak hari ni @nurulnia_0001 2 x tambah nasi lemak...
#nasilemak #menusimple #menukampung #lifestylehousewife #lifestylegrandma
[2Mei2019] menu simple jer ni...
#menuhariini #menusimple #menukampung #menuharian #ilovefoods #iloveeat #masaksendiri #lifestylehousewife #lifestylegrandma #maszullblogspotmy
[1Mei2019] Happy besday my sweet princess Darling Nur Darlena Zalikha..
#birthdaygirl #1stbirthday #princess #nurdarleenazalikha #granddaughter #cucundakesayangangrandma #cucundaku #lifestylehousewife #lifestylegrandma #maszullblogspotmy
Pembukaan #TheStraitsKopitiam di NSK Ulu Tiram pada hari Jumaat yang lepas.

Pada korang yang nak merasa kopitiam ala-ala zaman dulu-dulu,makanan Penang dan Johor ini bolehlah singgah dan datang ke kopitiam ini yer... Terdapat banyak menu pilihan yang disediakan di sini antara menu yang special adalah
-Mee Udang Penang
-Penang Asam Laksa
-Penang Cheong Fun
-Laksa Johor
-Mee Siam Kuah Singapore
-Ais Kepal Special
-Cendol Penang
-Nasi Ambeng
-Nasi Briyani

#TheStraitsKopitiam ini terletak bersebelahan NSK Ulu Tiram,memang mudah nak mencari lokasinya dan kopitiam ini dibuka pada pukul 10pg-10malam.

FB : https://www.facebook.com/Thestraitskopitiam
IG : https://instagram.com/thestraitskopitiam

@thestraitskopitiam #mediareview #mediainvitation #foodreview #foodie #lifestyleblogger #JDTBlogger #BloggerJohor #TeamBloggerJohor #maszullblogspotmy
[29April2019] so nyummy my feveret Laksa Johor...pada yang ingin mencuba bolehlah datang ke @thestraitskopitiam berdekatan NSK Ulu Tiram Johor... Pembukaan #TheStraitsKopitiam di NSK Ulu Tiram pada hari Jumaat yang lepas.

Pada korang yang nak merasa kopitiam ala-ala zaman dulu-dulu,makanan Penang dan Johor ini bolehlah singgah dan datang ke kopitiam ini yer... Terdapat banyak menu pilihan yang disediakan di sini antara menu yang special adalah
-Mee Udang Penang
-Penang Asam Laksa
-Penang Cheong Fun
-Laksa Johor
-Mee Siam Kuah Singapore
-Ais Kepal Special
-Cendol Penang
-Nasi Ambeng
-Nasi Briyani

#TheStraitsKopitiam ini terletak bersebelahan NSK Ulu Tiram,memang mudah nak mencari lokasinya dan kopitiam ini dibuka pada pukul 10pg-10malam.

FB : https://www.facebook.com/Thestraitskopitiam/
IG : https://instagram.com/thestraitskopitiam

#kopitiamjohor #grandopening  #bloggermalaysia
#laksajohor #thestraitskopitiam #mediareview #mediainvitation #kopitiamjohor #grandopening #BloggerJohor #JDTBlogger #bloggermalaysia #TeamBloggerJohor #lifestyleblogger #maszullblogspotmy
[27April2019] kami sekeluarga penat berjimba..