Matti

Matti Follow

Laulaja-lauluntekijä
Uusi single "Muualla muut maat" ulkona nyt!

https://youtu.be/ZyubRb3wpiI

295 Followers  279 Follow

Share Share Share

Ens viikolla kolmen keikan viikonloppu. Rupeaman ainoa bändikeikka lauantaina Tikkurilassa, soolona perjantaina Valkeakoskella @tyovaenmusiikkitapahtuma ja sunnuntaina Kangasalla #myllyrock.
.
.
#repost @tiksiblockparty .
Polkulavan illassa kuullaan taitavia laulaja-lauluntekijöitä. Yksi heistä on Tampereelta Helsinkiin kotiutunut Matti 👉🏼 @mattivirallinen #tiksiblockparty #tikkurila #tiksi #vantaa #tapahtumienvantaa #blockparty
Löysin kuvan, joten #tb kuun alkuun @espanlava helteeseen. Kuuma on vieläkin.
.
.
.
.
.
#helsinki #espanlava #espanlava2018 #esplanadi #esplanadinpuisto #musiikki #music #livemusic #live #gig #gigs #keikat #keikka #throwback
Kesän keikkakalenteriin on tullut pari lisäystä, päivitetty lista nettisivuilla. Toinen uusista päivistä on eilen julkaistu @herttoniemiblockparty 25.8. jossa esiinnyn soolona Lehtilavalla. Tulee hyvä, sitä odotellessa! .
.
.
.
.
#helsinki #helsinkievents #herttoniemiblockparty #hbp #hbp18 #blockparty #herttoniemi #lehtilava #regram #soolo #solo #keikka #gig #music #musiikki #livemusic #live
Kiitos eilisestä @espanlava! Kuuma päivä, hieno yleisö ja maineensa veroinen paikka. Erityiskiitos myös Jussi Nykäselle, joka hoiti tuurauspestinsä kitaran varressa varmalla otteella. Tästä on hyvä jatkaa tähän päivään: painettiin juuri rec @sniper.sounds kanssa.
.
.
.
.
.
#helsinki #espanlava #espanlava2018 #esplanadi #esplanadinpuisto #studio #snipersounds #recording #recordings #rec #newmusic #uuttamusaa
Kulunut kuukausi ollaan hinkattu uutta materiaalia. Parin päivän kuluttua päästään onneksi kammioista taas ihmisten ilmoille, kun kesän keikat jatkuu. Lauantaina Helsingissä ilmainen ja ikärajaton päiväkeikka, nähdään Espalla! .
.
.
.
.
#helsinki #helsinkievents #espanlava #esplanadi #esplanadinpuisto #musiikki #music #keikka #gig #live #livemusic
Bändin kuvatuin selkä ja esituotannon loppusuora. #uuttamusaa
Oispa kesäbiisi, jonka vois postata tällaisina päivinä, mutta kun ei oo. Postaan siis kuvan, jossa poimin mansikoita kaikkien ergonomiaohjeiden mukaan. Hyvää juhannusta!
.
.
.
.
.
#juhannus #midsummer #kesä
Tässä mä istun, oon istunut jo muutaman päivän. Jalkapallon MM-kisat. Pienenä olin kovakin futisjätkä, voitin joukkueeni kanssa Tampereen-mestaruuden nappulaliigassa. Sit aloin soittaa kitaraa. Edelleen laji kuitenkin koukuttaa penkkiurheilijan. Toivon menestystä vuoden 1998 kotikisoissaan suosikiksi valikoituneelle Ranskalle tai Euroopan ulkopuolisista Uruguaylle, joka Etelä-Afrikan kisoissa 2010 valloitti sydämen. Pahoin kyllä pelkään, että mahtaakohan niistä olla vastusta juuri nyt pelaavalle Saksalle, mutta omien puolia on pidettävä. Onhan ne ennenkin pärjänneet. Joka tapauksessa, jos ihmettelette ajoittaista hiljaisuutta, niin täällä kyllä ollaan! Elämä vaan on nyt tyhjäkäynnillä heinäkuun puoliväliin asti.
Hyvä, että on ikkunat. Näkee, miten pihalla paistaa aurinko kun me puuhaillaan demoja. #demo #kesä
Tunnelmallinen ilta eilen @maanalainen_tre, paljon uusia kasvoja. Välillä oli niin hiljaista, että kuuli, kun lava alla narisi, mikä tietysti soolokeikoilla on vain hyvä asia. Kaunis kiitos kaikille! Nyt on kesä saatu virallisesti alulle.
.
.
.
.
.
#tampere #maanalainen #trelmu #treug #livemusic
Ylihuomenna perjantaina klassikko uudella nimellä: @maanalainen_tre. Sooloveto mutta tulee silti hiki. Showtime noin klo 22. (Kuva: Maanalainen)
.
.
.
.
.
#tampere #tampereevents #tre #hämeenpuisto #maanalainen #trelmu #livemusic
Kesän keikat! Lisäykset on vielä mahdollisia, päivitetyn listan löytää aina nettisivuilta. Näähän alkaakin jo tällä viikolla, Tampereella nähdään.
.
.
.
.
.
#kesä #keikat #tampere #helsinki #vantaa #valkeakoski #lahti