Matti

Matti Follow

Laulaja-lauluntekijä, TRE/HKI

http://www.mattivirallinen.com/

406 Followers  396 Follow

Share Share Share

Hyvää juhannusta! Maaseudun rauhan saattaa löytää yllättävistä paikoista, kuten Helsingistä. Vietän keskikesän tänä vuonna kaupungissa. Täällä on kuitenkin oikein hyvä olla, toivottavasti on teilläkin.
.
.
.
.
.
#juhannus #keskikesä #kesä #kesäkuu #helsinki #kaupunkijuhannus #maalaismaisema
Terveisiä ns. lomalta. Ei ole sujunut. Oon päivittäin pyöritellyt demoja ja arraillut biisejä uudestaan ja väsäillyt kokonaan uusiakin biisejä ja miettinyt mitä niillä kaikilla tekis ja milloin. Sellasta se on: kerrankin kun ois hyvä lovi hengähtää, päässä hyrrää niin, ettei pakoon tahdo päästä. Tänään muistin onneksi edes hetkeksi istua alas aurinkoon ja ottaa kengät pois. Se oli mukavaa, pitäis muistaa useemminkin.
.
.
.
.
.
#kesä #kesäloma #sunnuntai #musiikki #laulaja #laulajalauluntekijä #suomipop #suomirock
Viikonloppu alkamaisillaan eikä mitään ihmeempää tekemistä tiedossa. Ihmeellisen rentouttava ajatus. Kesäkuussa ei ole yhtään keikkaa, mikä myös on hämmentävää kyllä rentouttavaa. Ajattelin ottaa loman kannalta, sikäli kuin näissä hommissa osaa lomaa pitää. Laskin, että sitten huhtikuun 2016 mulla ei ole ollut yhtään keikatonta kuukautta. Ehkä nyt on korkea aika. Syön vaikka jäätelöä. Hyvää viikonloppua!
Kiitokset lauantaisesta Käpylän kyläjuhlille! Surukseni joudun toteamaan, että lauantai oli myös bändissä kahden vuoden ajan bassoa soittaneen Matiaksen viimeinen keikka näissä merkeissä. Sääli: kuten Matiakselle itselleen totesin, hän on hyvä ihminen ja hyvä muusikko, jonka panos bändin soundiin ja biisien sovituksiin on ollut merkittävä. Vaan homma jatkuu kyllä. Matias lähtee tavoittelemaan omia intohimojaan musiikin suhteen, ja sen mä jos joku ymmärrän. Tehtävä on kun ei tekemättäkään voi jättää. Toivon Matiakselle tulevaan pelkkää hyvää. Kiitos kaikesta.
Kesä jatkuu lauantaina Helsingissä bändin kanssa, kun soitamme lyhyen ja ytimekkään puolituntisen Käpylän kyläjuhlilla. Päälava (Akseli Toivosen kenttä) klo 15. Kuva ei ole kesäinen vaan sisätiloista, mutta menkööt.
.
.
.
.
.
#helsinki #hki #helsinkievents #tapahtumathelsinki #tapahtuma #tapahtumat #keikathelsinki #keikat #käpylänkyläjuhlat #käpylä #musiikki #livemusiikki
Kesä on avattu! Poskipäät paloi tottumattomalta mutta kyllä se tästä. Kiitos @arabiankatufestivaali. (Kuva: @kuuzelaphotos)
.
.
.
.
.
#arabiankatufestivaali #akf19 #helsinki #hki #musiikki #livemusiikki #laulaja #laulajalauluntekijä #kesä #festivaali #festivaalit #festari #festarit
Auringon lapsi toivottaa kesän tervetulleeksi! Ajattelin, että lauantaina otettaisiin varaslähtö kesään, mutta näköjään se ehti jo alkaa. Hyvä niin: sesongin ensimmäinen ulkoilmakeikka soolona tänä lauantaina @arabiankatufestivaali klo 12:30. Sitä odotellessa jatkan päikkäreitäni nurmikolla.
.
.
.
.
.
#helsinki #hki #helsinkievents #tapahtumathelsinki #arabiankatufestivaali #akf19 #tapahtuma #livemusiikki
Kesän buukatut keikat, olkaa hyvät:
.
18.5. Arabian katufestivaali, Helsinki (soolo)
25.5. Käpylän kyläjuhlat, Helsinki
9.7. Laikunlava, Tampere
13.7. Vihtorin festarit, Länkipohja (soolo)
9.8. Taiteiden yö, Kouvola
30.8. Eloklubi / Rönnin lava, Orivesi
.
Nää alkaa jo ihan kohta! Missä nähdään?
.
.
.
.
.
#kesä #keikat #tapahtumat #festivaalit #musiikki #livemusiikki #helsinki #tampere #länkipohja #kouvola #orivesi
Arkistojen kätköistä, osa kaksi. Tämä ruutu jäi käyttämättä Muualla muut maat -promokuvauksista. Se oli marraskuuta ja tuuli mereltä. Muistan, että oli kylmä. (Kuva: @anttikemppainenphotography)
.
.
.
.
.
#promokuva #artisti #musiikki #laulaja #laulajalauluntekijä #suomipop #suomirock
Viikonlopun saavutukset: kymmeniä kuppeja kahvia, huonoja vitsejä ja uusi single narulla!
.
.
.
.
.
#studio #musiikki #uuttamusaa #uuttamusiikkia #viikonloppu #laulaja #laulajalauluntekijä #suomipop #suomirock
Rakkaus se on ihana asia, ehkä ainoa pyyteetön teko koko tässä maailmassa. Vilpitön toive, että toisella olisi kaikki hyvin, ja tahto toimia sen eteen aina vaatimatta mitään takaisin. Jos jotain elämässä kannattaa tavoitella, niin sitä.
.
Mulla oli lauantaina ilo tulla kutsutuksi esittämään Viiva ja kynä eräisiin häihin alttarimarssiksi. Tuskin koskaan mikään esiintyminen on saanut mua samalla tavalla herkistymään, ja tuskin koskaan mikään mun laulu on saanut vastaavaa kunnianosoitusta osakseen. Sanalla sanoen ikimuistoinen hetki myös laulajalle.
.
Kiitos kun sain olla osa teidän suurta päivää, Jenni ja Toni. Toivon teille pelkkää hyvää, kunnes kuolema erottaa. (Kuva: Tiina Linnaketo)
Kiitokset Tampereelle lauantaisesta! Pidetään seuraavaksi pieni tauko keikoista ja palaillaan lavoille seuraavan kerran vasta toukokuun lopulla. Kesän keikoista lisää tuonnempana. (Kuva: Hannu Kamila)
.
.
.
.
.
@ravintolaartturi #tampere #tre #ravintolaartturi #keikka #keikat #livemusiikki #laulaja #laulajalauluntekijä #musiikki #suomipop #suomirock