Matti

Matti Follow

Laulaja-lauluntekijä
Uusi single "Muualla muut maat" ulkona nyt!

https://youtu.be/ZyubRb3wpiI

282 Followers  266 Follow

Share Share Share

Kiva ilta Pispalassa eilen, kiitos! Hyvä paikka, hyvät ihmiset. Keikan jälkeen kävelin vielä ne portaat. Selvisin niukin naukin hengissä.
.
.
.
.
.
#tampere #pispala #kujakolli #pubkujakolli #pispalanportaat
Hyvä fiilis kävellä ympäriinsä kotikulmilla. Kävin äsken katsastamassa uuden ostoskeskuksen, poistuin ilman ostoksia ja nyt vaan nautin tutuista maisemista. Illalla Pispalan Kujakolliin, jossa soitot klo 20 eteenpäin. Mä avaan illan soolona. Hyvä päivä!
.
.
.
.
.
#tampere #tampereevents #pispala #kujakolli #pubkujakolli #koskenranta #keikka #gig #music #livemusic
Pitkästä aikaa yksin treenikämpillä. Viikon päästä pe 20.4. Tampereella Kujakollissa sooloveto! Kiva päästä taas soittamaan, edellisestä keikasta tuntuu olevan ikuisuus.
.
.
.
.
.
#tampere #tampereevents #pispala #kujakolli #pubkujakolli #music #livemusic #keikka #gig
Seuraava keikka on sooloveto, pitäiskö laittaa sovitukset uusiks? #onemanband
Kätköistä löytyi tällainen käyttökelpoinen mutta käyttämätön kuva. Kohta pääsee taas keikoille. Hyvää pääsiäistä!
Uusin @soundilehti nyt lehtipisteissä mukanaan pari viikkoa sitten netissä julkaistu haastattelu koko mitassaan! Ekaa kertaa oikeella jutulla mukana Soundin printissä, mikä tietysti tuntuu käsittämättömän hienolta. Kiitokset toimitukseen. Hyvää viikonloppua myös, näyttäisi alkavan kauniina.
.
.
.
.
.
#soundi #soundilehti #tarkkailuluokka #musiikki #lehti
Kevään keikkakalenteriin on jälleen tullut muutamia lisäyksiä. Koko listan löydät nettisivuilta, mutta tässä yksi, josta oon erityisen mielissäni: Toukokuussa meillä on ilo lämmitellä lava erinomaiselle Samae Koskiselle @tullikamaritre. Tampereen Klubi on kiistatta yks parhaita keikkapaikkoja koko maassa, ja edellisestä vierailusta noilla lauteilla on jo tovi, joten on mahtavaa päästä sinne soittamaan taas pitkästä aikaa! Ennakkoliput myynnissä nyt @tiketti.fi.
.
.
.
.
.
#tampere #klubi #tullikamari #tullikamaritre #tulliklubi #tiketti
Viikonloppuun ikävillä uutisilla: valitettavasti ensi perjantaiksi 23.3. sovittu keikka Tampereella Bar Vikkulassa on jouduttu perumaan yhtyeestä riippumattomista syistä. Pahoittelut puolestani silti, korvaavan päivämäärän mahdollisuutta selvitellään. Tamperelaisille kuitenkin terkkuja, että huhtikuulle on tulossa soolokeikka sinne kotikulmille. Siitä lisää piakkoin!
Musavideo on ollut nyt pari viikkoa ulkona. Joko oot ehtinyt katsoa sen? Jos et, linkki on biossa. Suosittelen kurkkaamaan, koska se on ihan todella hieno. (Kuva: Touko Helanen / @pienimediatalo)
.
.
.
.
.
#muuallamuutmaat #single #musiikkivideo #musavideo #musiikki #music #video
Oli kiva ilta eilen Mascotissa. Kiitos kaikille, jotka tiistai-iltaa uhmaten tulitte paikalle! Nähdään taas seuraavalla kerralla. (Kuva: Santeri Suokas)
.
.
.
.
.
#helsinki #mascot #cafemascot #mascothelsinki #livemusic
Muutamien tuntien kuluttua on tiistai, viikon ehkä mitäänsanomattomin päivä. Siksipä suositan rikkomaan kaavaa ja tulemaan huomenna keikalle! Soitellaan Helsingin Cafe Mascotissa Uuden musan clubilla klo 21. Mukana Maustetytöt. Eikä edes maksa mitään. .
.
.
.
.
#helsinki #helsinkievents #kallio #mascot #cafemascot #mascothelsinki #livemusic
@soundilehti haastatteli osaksi Tarkkailuluokka-sarjaansa. Puhuttiin esimerkiksi bändin merkityksestä. Linkki biossa!
.
.
.
.
.
#soundi #soundilehti #tarkkailuluokka #musiikki