Matti

Matti Follow

Laulaja-lauluntekijä
Uusi single "Muualla muut maat" ulkona nyt!

https://youtu.be/ZyubRb3wpiI

315 Followers  288 Follow

Share Share Share

On ollut hyvä viikko. Seuraava single tuli masterista ja oon siihen tosi tyytyväinen. Kuulette kohta. Oon myös kirjoitellut uusia lauluja ja bändin kanssa ollaan alettu laittaa niitä nippuun. Ylipäänsä oon viime aikoina kirjoittanut aika paljon. Osa uusista biiseistä tuntuu tosi hyvältä, osa taas sellaisilta, että niitä tuskin koskaan tullaan missään soittamaan. Mutta niinhän se aina menee, tulipahan tehtyä kuitenkin. Ja tänään on sunnuntai, viikon paras päivä. Voi velloa joutilaisuudessa ja kikkailla niitä näitä. Aurinko paistaa kuulemma viimeistä kertaa, nautiskelkaa vielä kun voitte.
Toijalasta löytyi ehkäpä hienoin backstage, missä oon ikinä saanut aikaani viettää. Niin kuin oikea mummonkammari! Kuvasta voisi tulkita, että ahdisti, mutta niin ei suinkaan ollut. Kunhan puuskuttelin. Soittelin joitain uusia biisejä ja ne tuntui hyvältä. Mukava ilta - kiitokset yleisölle, kollegoille ja järjestäjälle.
.
.
.
.
.
#toijala #kruunajaklaava #almury #almuklubi #backstage #livemusic
Yhden hengen karavaani on saapunut kohteeseen nykyisessä Akaassa. Tänään Toijalan Kruunassa ja Klaavassa Almuklubi, mun showtime klo 23. Tervetuloa!
.
.
.
.
.
#toijala #kruunajaklaava #almury #almuklubi #livemusic
Syksyn keikat aloitellaan niin kuin kesä lopeteltiin: soolona. Tasan viikon päästä la 15.9. Almu-klubi Toijalassa. Ilmainen sisäänpääsy, showtime noin klo 23! (Kuva: Almu ry.)
.
.
.
.
.
#toijala #kruunajaklaava #almury #almuklubi #livemusic
Näin saapui syyskuu, kesä on virallisesti ohi. Ja mikä kesä se olikaan! Kymmenkunta ikimuistoista iltaa, valoisia öitä ja kauniita ihmisiä. Kuvassa niistä ensimmäinen, vaan yhtäläinen kiitos kuitenkin jokaisesta. Kesä, se on ihmiselle paras aika.

Syksyn ensimmäiset päivämäärät on lisätty nettisivuille ja niin kuin aina, lisäykset on vielä mahdollisia. Ja on muutakin kivaa tulossa, tästä myös tulee kyllä aivan hyvä vuodenaika.
.
.
.
.
.
#syksy #keikat #live #livemusic #music #musiikki
Ei äkkiseltään uskoisi, että Herttoniemen kaltaisesta urbaanista teollisuusmiljööstä löytyy näin tunnelmallinen soppi, mutta niin sieltä vain löytyi. Kiitos @herttoniemiblockparty ja kaikki paikalle tulleet, niin vanhat kuin uudetkin kasvot. Oli ilo saada soittaa teille.
.
.
.
.
.
#herttoniemiblockparty #hbp #hbp18 #herttoniemi #blockparty #helsinki #lehtilava #music #musiikki #live #livemusic
Uhkaa tulla kiire: keikkaan @herttoniemiblockparty on reilu tunti ja mä oon vielä treenikämpällä, koska piti kirjoittaa uusi laulu juuri nyt. Onneks on lyhyt matka, klo 18.45 soi Lehtilavalla! .
.
.
.
.
#helsinki #herttoniemiblockparty #hbp18 #hbp #lehtilava #herttoniemi #helsinkievents #livemusic
Tietää, että kesä alkaa lähestyä loppuaan, kun kalenterissa on enää yksi ulkoilmakeikka jäljellä. Tasan viikon päästä lauantaina 25.8. kesänpäättäjäiset @herttoniemiblockparty, sooloveto Lehtilavalla. Sitä odotellessa, nauttikaa auringosta! (Kuva: Herttoniemi Block Party)
.
.
.
.
.
#helsinki #helsinkievents #herttoniemi #herttoniemiblockparty #hbp #hbp18 #lehtilava #livemusic
Tässä ainoa todiste eiliseltä. Lahti kohteli meitä kuitenkin paljon paremmin kuin kuvasta voisi päätellä: mikäli otos olisi napsaistu keikan jälkeen, olisi hymy paljon leveämpi! Suuret kiitokset @lahtiblockparty. Erityismaininta myös Aaron Koskelaiselle (ei kuvassa), joka suoritti lainabasistin hommansa mallikelpoisesti. Jos kenelläkään on parempia kuvia, laittakaa inboxiin.
.
.
.
.
.
#lahti #lahtiblockparty #lbp2018 #lbpjatkot #tirra
Lahti, täällä ollaan! @lahtiblockparty jatkot tänään Tirrassa. Showtime klo 23, liput 7 €. .
.
.
.
.
#lahti #lahtiblockparty #lbp2018 #lbpjatkot #blockparty #jatkot #tirra #ravintolatirra #event #events #musiikki #music #livemusic
Kuvassa valitettavan aikuistunut laulaja Vanhan kirjastotalon puistossa elokuussa 2018. Kaunis kesäilta eilen, lämmin kiitos Tampereelle! Vielä on pari iltaa kesälle jäljellä, seuraavaksi viikonloppuna @lahtiblockparty koko bändin voimin.
.
.
.
.
.
#tampere #laikunlava #puistokonsertti #puistokonsertit #puistokonsertit2018 #lahti #lahtiblockparty #lbp2018 #lbpjatkot #livemusic
Niin kuin monesti ennenkin Tampereen keikkojen yhteydessä, tulin käymään vanhempieni luona. Täältä tekee löytöjä! Kuvassa soitan Tampereen Vanhan kirjastotalon puistossa joskus reilut kymmenen vuotta sitten. Kaikki asiaan kuuluvat meikit ja asusteet löytyi, maailma oli rock ja täynnä mahdollisuuksia. Ja on se sitä edelleen, mihinkäs sellainen katoaisi - mitä nyt rokkiosio vähän aikuistuu.

Sittemmin en ole esiintynyt Vanhalla kirjastotalolla, en ennen kuin tänään. Merkittävä keikka siis! Kesän viimeinen Tampereen veto Laikunlavalla klo 19, ilmainen ja ikärajaton on tämä. Nähdään illalla.
.
.
.
.
.
#tampere #tampereevents #puistokonsertti #puistokonsertit #puistokonsertit2018 #laikunlava #vanhakirjastotalo #musiikki #music #live #livemusic #tapahtuma #tapahtumat #event #events #gig #gigs #today #tonight #tänään