Metzo College

Metzo College Follow

Het Metzo College in Doetinchem is een school voor Voorbereidend Middelbaar Beroeps Onderwijs (VMBO) en voor Beroepsgericht Mavo.

http://www.metzocollege.nl/

569 Followers  3 Follow

Share Share Share

Vanaf donderdag weer normale lestijden
De dalende temperaturen en de stijgende toetsdruk maken dat we vanaf donderdag weer met normale lestijden gaan werken. Op deze manier kunnen we de leerlingen beter begeleiden in hun voorbereiding op de toetsweek.
Morgen 26 juni wordt het minder warm, maar we willen de leerlingen de kans geven om die dag van het mooie weer te genieten. Daarom werken we morgen ook met een verkortrooster.
Vanwege de extreem hoge temperaturen werken we dinsdag 25 juni  met een verkort lesrooster. De lessen starten net zoals anders om 8.35uur, maar zijn 40 minuten. De laatste lessen stoppen uiterlijk om 14.20uur.
"Dag 4 en 5:
Tijdens de avondactiviteiten van dag 3 werden we overvallen door een onweersbui. Gelukkig dat de kinderen de volgende dag creatief genoeg waren om hun natte kleren te laten drogen. De deelnemers zijn op dag 4 bezig geweest met verschillende activiteiten, waaronder shooting, steppen, hiking en kanoën. Een fantastische dag waaraan iedereen fanatiek mee heeft gedaan. Op vrijdag 21 juni kwam het kamp ten einde en zijn we terug naar Doetinchem gereisd. Daarom aan alle leerlingen en begeleiders een groot compliment voor hun enthousiasme en fanatisme. Jullie hebben het super gedaan! Tot volgend jaar voor Outdoorkamp 2020!"
Dag 3:Ardennen 
Vandaag weer een grensverleggende dag, waarin wij met de gehele groep naar de Carrienta (een oude steengroeve die is omgebouwd tot klimparadijs) zijn geweest. De deelnemers konden klimmen op verschillende onderdelen en zelfs abseilen. Een dag die voor zowel de begeleiders als de deelnemers evengoed leuk als spannend was. Tot morgen
Weer een dag op het Beachkamp. De leerlingen zijn bezig met surfen of met wakeboarden. Niet veel zon en veel wind is voor de leerlingen op het Beachkamp dus perfect weer!
De woensdagavond op het Beachkamp staat in het teken van zeskamp. Iedereen is lekker fanatiek! Dat maakt kamp  leuk!
Dag 2 Ardennen 
De eerste volledige dag in de Ardennen zit erop. Deze dag zijn de leerlingen in groepen bezig geweest met de activiteiten mountainbiken, steppen, hiking en kanoën. Een intensieve en sportieve dag. Nadertijd kregen de kinderen daarom een welverdiende barbecue, waarna de dag is afgesloten met verschillende spelletjes. Tot morgen
Dag 1: Ardennen 
Na een goed verlopen reis zijn de deelnemers begonnen aan het Ardennenkamp 2019. In de middag zijn de leerlingen meteen van start gegaan met de eerste activiteiten, namelijk een hike, steppen of schieten. Tot morgen!
Vandaag hebben 263 leerlingen goed nieuws ontvangen, ze zijn geslaagd op het Metzo College!
Winnaar FIFA 2019 toernooi onderbouw!
We tekenen voor een goede examen uitslag!