🌸mimi azirah🌸

🌸mimi azirah🌸 Follow

Email : mimiazirah84@gmail.com
Ummi of 3

3,230 Followers  5,887 Follow

Share Share Share

Buat agar agar sebab abam shoot to kill request. Bini dia tak makan hat ni.. Bini dia tekak western.. Hahaha..
Dari pagi hanya makan sebungkus roti rege rm0.80..sampai lah 2.20pm baru ko dapat jamah makanan.. Gila kentang perut pedih tahan lapar.. Sekali hamek.. Dah ada rendang ayam ada plak telur goreng.. Jahanam...
😘😘
Jangan ditanya kenapa orang sebelah bertopeng..
Korang tahu tak sekarang ni Dettol melancarkan rangkaian pembersihan diri yang baru tau. Ada lima varian lagi : Cool, Fresh, Lasting Fresh, Re-energize, Skincare. 😍😍Yang baru ni lagi upgrade dari yang sebelum ni. Lagi bertambah bagus.

Siapa guna Dettol angkat tangan. Seppp sikit, kita geng. 🖐️Anak anak dara suka lah sebab Ummi diorang restock sabun mandi. Pembersih Dettol yang sebelum ni habis dah dikerjakan diorang, tak sampai sebulan. ..Tak tahu diorang guna untuk sental badan atau minum. Cepat nau nau habisnya kan. Kecik beso kecik beso tengoknya. Hah, dah restock baru ni kalau tak sampai sebulan habis tak tahu nak cakap dah.. Bertabahlah hati seorang Ummi! 🤷‍♀️🤷‍♀️ #DettolMalaysia #DettolProFresh  #picoftheday
Sebab apa dak Mimi suka Dettol 'Profresh' ni. Nak tahu? Of course lah sebab Dettol 'Profresh' dapat berikan perlindungan dsrioada bau badan selama 12 jam.

Selalunya  dak Mimi belikan untuk anak anak dara sebab budak sekolah faham faham ajelah lasak dorang macam mana. Dengan berpeluh lagi.. Ada Dettol 'Profresh' memang membantu sangat. Kalau tak membebel jela dak Mimi anak anak dara berlengas.

#DettolMalaysia #DettolProFresh
Yuhuuu... Dak Mimi unboxing #DettolProfresh.. Stok sebelum ni dah habis. So, kita restock stock yang dah habis... #DettolMalaysia #DettolProFresh 
#vivavideo
Assalamualaikum. Selamat pagi.❤️❤️❤️
Semoga hari ini lebih baik dari semalam.  #goodmorning #picoftheday
Yaaa... Mata itu sepet... #eye #lovemyself #picoftheday #instagood
Apa tuuu??? 😍😍😍
Greenery....
Dapat makan cendol kacang ni nikmatnya tak terkata.  #foodphotography #foodporn #deliciousfood