🌸mimi azirah🌸

🌸mimi azirah🌸 Follow

Blogger Malaysia
Email : mimiazirah84@gmail.com

http://www.mimiazirah.com/

3,313 Followers  1,231 Follow

Share Share Share

Banyak banyak coklat, coklat apa tak boleh makan? 
Coklat Sixteen Brickit Shadow Kit la... Aje meroyan dak Mimi tengok packaging eyeshadow kit ni.. Sebijik macam coklat.. Kenapalah dera perasaan dak Mimi yang dah lama tak makan coklat ni.. Dah rasa nak kunyah aje Sixteen Brickit Shadow Kit ni tau nasib baik nafsu makan boleh control lagi.. hahaha

Thank you Althea for the awesome gift... Ni Mimi dapat sempena Xmas Giveaway yang Mimi join bulan lepas... Suka sangat❤️❤️❤️ #AltheaAngels #AltheaKorea #ilovemakeup
Naik buaian pun muka ada serius... hahaha
Terbukti berkesan mengurangkan garis halus dan kedutan pada wajah selepas penggunaan seminggu Murad Dew A Little Travel ni. Heiii!! bukan dak Mimi memandai cakap eh. Memang ada testimoni daripada 92% pengguna menyatakan benda yang sama. 
Umur dah meningkat ni memang segala garis halus dan kedutan mula nak berkampung dekat muka. Tak fikir panjang terus grab Murad Dew A Little Travel ni. Lepas dah pakai berminggu lamanya,  memang dak Mimi puas hati. Setiap hari sebelum mekap kena apply pada muka. 
Produk Murad ni tak payahlah korang rasa was was sangat nak guna sebab ia bebas dari bahan kimia berbahaya seperti sulfates, gluten dan sebagainya. Sangat sesuai untuk semua jenis kulit dan korang yang mempunyai masalah kukit sensitif. Harga seketul Murad Dew A Little Travel ni RM88.. Hah terbeliak mata ko kan..Macam tuhlah terbeliaknya mata dak Mimi dapat kesan yang best selepas pakai. 
#MuradMalaysia #MuradMY
We are JIPS IPK NS❤️❤️
Okey.. First box for January... Nanti dak Mimi unboxing....Tq @altheakorea Love sangat
Korang pernah dengar tak mengenai produk CHOMEL? Tak pernah dengar eh? Ok takpe Mimi share dengan korang mengenai CHOMEL ni. 
CHOMEL diformulasikan secara natural iaitu berasaskan tumbuhan dan sangat selamat digunakan untuk bayi yang mempunyai kulit nipis. Kulit bayi ni tak sama macam kulit orang dewasa tau korang sebab kulit bayi ni mudah menyerap dan cepat juga hilang kelembapan. 
Jadi, CHOMEL memang sesuai untuk kulit sensitif dan eco-friendly. Macam Adhwa kan korang dia tak ada ekzema tapi kalau makan ayam atau pegang kucing tangan dia mudah gatal gatal dan naik biji kecil kemerahan. 
Disebabkan CHOMEL tiada bahan sintetik dan menggunakan minyak semulajadi seperti Flaxseed, Rosehip, Coconut & Monoi Tiare jadi Mimi cuba produk CHOMEL ni untuk Adhwa. Bila mandikan Adhwa gunakan CHOMEL head-to-toe lepas tu sapu losyen pada tangan dan kaki. Wet tissue pula Mimi akan bawa ke mana saja bila keluar dengan Adhwa.in case tangan dia kotor lepas makan atau pegang barang kan, so boleh lap. Tak sangka pula produk ni serasi dengan Adhwa. Biji biji kecil kemerahan semakin berkurangan. Ia juga sesuai digunakan untuk anak kecil yang ada ekzema. 
#Chomel #SensitiveSkin #NaturalProduct
Santai 3 beranak dalam kereta 🤣🤣🤣
First day kerja, sonshine sorang ni teman Ummi pergi kerja sebab pengasuh cuti... Nasib baik dia behave je kat office walaupun macam macam aksi merangkak macam soljar dia buat. Betul ikut perangai abi dia ni.. hahaha
Thanks for da gift @azlinda.alin @suriaamanda_ ❤️❤️❤️
Penutup 2018. Semoga yang baik baik saja untuk  tahun 2019. 
#2018bestnine
Mana mana pergi memang tak pernah miss bawa Stay Fresh Body Sparkling Mist. Baunya tak payah cakap memang wangi. Eh lupa nak cakap produk ni merupakan body mist pertama @altheakorea berkolaborasi dengan artis ternama Indonesia Titi Kamal. Titi Kamal juga merupakan ikon kecantikan tau korang. 
Body Sparkling Mist ni gabungan bauan buah oren, peach dan bunga rose. No wonderlah wangi dan soft saja bau. Korang yang nak dapatkan Body Mist ni boleh terjah www.althea.kr sekarang. Rugi tak grab produk Althea Exclusive ni sekarang! 
#TitixAltheaKorea #AltheaAngels #AltheaKorea
Spend time with kids❤️❤️❤️