Mira Cikcit | MY Blogger

Mira Cikcit | MY Blogger Follow

🇲🇾 Beauty||Parenting|Lifestyle
📷 @cikcit.beautyaddict #CikcitTravels
👶 #MaliqSyafiq #MaliqSays
✉ miracikcit@gmail.com

http://www.miracikcit.blogspot.my/

4,468 Followers  902 Follow

Share Share Share

Let's work harder 💪
Rasa macam lama tak share pasal barang baby sejak Maliq dah besar ni. Tapi rasa yang ni patut share sebab bagus. Dulu-dulu I ada share yang Maliq pakai nose cleaner untuk sedut hingus sebelum ni. Tapi nose cleaner tu dah rosak, tetiba tak boleh nak sedut, husband cakap motor dah rosak. 😪 So ok kita lupakan jela. 
Tapi Maliq susah betul nak sedut hingus dia cara biasa, terjerit-jerit macam kena cubit. Baru I teringat I ada dapat Wet Tissue Dr Ato ni. Perfect for runny nose. Mula-mula dia tak nak, fobia tengok tisu agaknya, bila acah-acah sikit baru dapat letak dekat hidung dia.
Wet tissue ni punyalah power, lepas beberapa minit, hingus meleleh je keluar. Tak yah sedut-sedut dah. Mungkin sebab aroma dia buat hingus cair kot. Nak kata bau dia kuat sangat tak jugak, tapi bau sedap. Habis jugaklah satu packet sekali kena flu. 😂 Sebab mak dia ada curi-curi pakai jugak.
.
U alls boleh cari ni dekat @bnbmykr atau @cobyhaus_malaysia , dekat website ada.
I question myself everyday. Where do I see myself in another 10 years? I used to have a definate goal, but as I get older it changes overtime depending on the circumstances. Before, I only thought about myself, but now I have Maliq. What I do and what I plan to do will affect him too. I truly hope my choices today will not end me regreting it in the future.
Anak anak Lina semua Hawa, cucu je Adam.
Thank you @thebodyshopmalaysia for sending these over. Been loving the Coffee Mask to the max! Here are some of The Body Shop's newest releases:
▫️ Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask
▫️ Carrot Cream Nature Rich Daily Moisturiser
▫️ Himalayan Charcoal Purifying Clay Wash
.
☕ Nicaraguan Coffee Awakening Mask energises, reinvigorates and boost skin radiance. Specially for those whose skin needs to be revived and fight signs of fatigue. Made from Coffee & Sesame Seed Oil from Nicaragua and Cocoa Butter from Ghana and inspried by traditional beauty remedies.
. 🥕 Carrot Cream made from Wonky Carrots from the UK, which means carrots rejected from the market are taken and turned into something useful. 👏 This 72hr moisturiser is enrinched with organic carrots and aloe vera too.
.
⛰ Clay Wash made from Bamboo Charcoal from the Himalayan foothills and Tea Tree Oil from Kenya. Its a gentle daily cleanser that leaves skin feeling purified and pores unclogged.
.
All The Body Shop products are Cruelty Free which is one reason to always love The Body Shop. Have you tried any of these newest releases yet?
.
#TheBodyShopMalaysia
Akhir-akhir puasa macam dah kurus sikit, tp bila seminggu Raya, macam naik double je. 😂
I came to love KATE Tokyo Eyebrow Pencil A and Super Sharp Liner Ex! With its 1.5mm super fine pencil, creating a natural brow look suprisingly is that easy. So, I could achieve the look I desire with ease.

There’s #NoMoreRules to how you do your makeup. Be it simple or be it bold. I'm choosing to do a simple touch for Raya this year but still maintain on fleek brows and winged cat eye to stand out. 😁 With @katemalaysia's Eyebrow Pencil A and Super Sharp Liner Ex I could achieve the look I desire with ease.

You should try it too. Get RM5 off ANY purchase of KATE Tokyo makeup online on Hermo or Lazada from now till
30 June 2019 with code KATERM5OFF.
.
@KATEMalaysia #KATEMalaysia #NoMoreRules
For more information visit: https://www.kate-global.net/my/
Rutin si Maliq
#MaliqSyafiq
Dah dekat 2 minggu duduk rumah mak. Sekali balik rumah sendiri rasa kehilangan. 😩 Rasa macam baru-baru kahwin dulu.
Happy Belated Birthday to this SuperIbu. 💕 How many years of friendship, tak kira dah. Dari zaman pusing-pusing taman naik basikal sampailah masing-masing dah drive kereta sendiri. 😜
Mestilah wajib ada gambar family. Tahun ni srmua biru. 😁