Miss_Snipp

Miss_Snipp Follow

➕➕ II Homedeco II webshop || interieur || styling || binnen kijken bij || wishlist || DIY II blog II webdesign || ➕➕

https://www.miss-snipp.nl/webshop/

1,135 Followers  1,125 Follow

Share Share Share

➕➕ HEIMWEE ➕➕ Naar mijn bedje......vanmorgen was ik al extreem vroeg wakker (lees: 3 uur) mijn hoofd was aan het tollen. 
Gebeuren op de achtergrond spannende dingen, en moet ik best lastige (maar ook leuke) keuzes maken.

Voorlopig kan ik er nog niet in, nu aan het werk en daarna repetitie met mijn opleidingsorkest. Kan ik mijn nieuwe baton uitproberen! Na 7 jaar dirigeren met een "gekregen" dirigeerstokje werd het tijd voor mijn eigen.
➕➕ SKYLINE ➕➕ Heeft iemand deze (of van een andere stad) metalen skyline van @vtwonen in zijn/haar huis hangen?

Ik heb nog een bon liggen van mijn verjaardag, en deze staat op mijn lijstje van mogelijke aankopen. Ben alleen erg benieuwd hoe het in een interieur staat.
➕➕ HERKENNING ➕➕ Een van mijn verjaardagscadeaus was dit boek "Zeik niet zo". Het gaat over het echte leven van een millennial. En ja, ik ben er zo een..... Nadeel van dit boek? Je wilt hem in een ruk uitlezen, zo was ik vanmorgen enorm vroeg (lees half 7) wakker en moest ik wel verder lezen. En nu is hij uit 😦😢 Nu moet ik dus een smoes verzinnen om langer in bed te blijven liggen 😁
Oh...ik heb er al een: het "verschrikkelijke" weer. Wat ik stiekem ook wel eens heerlijk weer vindt. 
Het snoeien van de heg, en het maaien van het gras kan ik nu gewoon echt niet gaan doen. En nu heb ik dus zeeën van tijd over om niets te doen! (Of om in bed te blijven liggen, beetje IG-en enzo😁) Fijne zaterdag!
➕➕ SALE ➕➕ Het is alweer een tijdje terug dat ik deze foto maakte, de TV hangt inmiddels al weer een tijdje op de blauwe muur. En de "klok" staat alweer een tijdje op zolder. Kan ik hier iemand ongelooflijk blij mee maken?? (Voor een klein prijsje)
➕➕ IT MOVES ➕➕ Ik zal het maar toegeven, ik krijg echt de kriebels van die clown. Dan kunnen ze er nog zoveel "leuke" filmpjes overmaken, geen haar op mijn hoofd die er over denkt om maar richting de bios te gaan! 😫😫 Ik kijk wel naar mijn nieuwe bewegende plantje, veel spannender!
➕➕ LUCKY ➕➕ Het kuchen en proesten wordt gelukkig steeds iets minder, maar dat bedoel ik niet met "lucky". Deze lucky bastard heeft dit weekend namelijk een prachtig ingelijste poster naar keuze gewonnen met de winactie van @rohouseproud & @designclaud_printables 
Ik hoefde niet lang na te denken over welk ontwerp ik wilde hebben, deze past perfect bij mijn interieur. I 🖤 it!
➕➕ PFFFF ➕➕ Men neme een keelontsteking, al dat gedoe van het gedichtje en de naweeeen van griep. Lekker joh! Kan het niemand aanraden....🤒🤧🤕
➕➕ KNUT ➕➕ Herinnerd iemand zich dat lieve kleine wollige ijsbeertje nog?? 😍

Deze stoere zwarte beer hangt inmiddels niet meer op een witte muur, maar op een blauwe muur. Maar jah, voor de foto is zwart-wit toch mooier 😁
➕➕ PIANOPARTY ➕➕ Aangezien ik (nog steeds) niet ben begonnen met pianolessen vond ik het nog niet zo'n noodzaak de piano te laten stemmen. 
En wat blijkt.....hij is een stuk minder vals als ik in mijn gedachten had 😁

Toch een leuke verrassing zo tijdens onze verjaardagen. 
Zo...en nu ga ik verder zielig 😥🤕🤧🤒 in bed liggen.
➕➕ THE END ➕➕ Gisteren echt een megegoedegezellige verjaardag gehad! Het stof is eens goed van mijn piano gespeeld 🎉

Vandaag weer orkestrepetitie gehad, maar blegh...met de minuut voelde ik mij slechter. Sinds vorig weekend zit ik met een hele vervelende verkoudheid, zo een dat je keel als schuurpapier voelt en je neus eruit ziet alsof ik met schuurpapier heb gesnoten. Zere klieren, koortsig maar het ijskoud hebben.
En dan ook nog eens van die vervelende snotdingen, enfin...je snapt het wel.

THE END is trouwens niet voor/door die verkoudheid. Nee, morgen mag ik weer aan de slag. De vakantie is voorbij, geen beter moment om ziek te worden 🤔😒😔🤒
➕➕ ERGENS VER WEG ➕➕ Daar kun je Mr. Robot vinden. Zijn voorlopige plekje is ergens op de piano!

En nu......even flink in de voorbereidingstand voor vanavond: party!!🎉🎉
➕➕ LUCK 🍀 ➕➕ Was ik gisteren al enorm "lucky" dat ik bij het laatste festivaloptreden van @chefspecialmusic kon zijn, had ik gewoon nog eens extra geluk!

Ik heb namelijk de winactie gewonnen van @designclaud_printables & @rohouseproud .

Binnenkort zal deze beauty (de ingelijste poster) van @designclaud_printables in mijn huiskamer staan te shinen 😎