Miss_Snipp

Miss_Snipp Follow

➕➕ II Deco II webshop || interieur || styling || binnen kijken bij || wishlist || DIY II gastblogger bij "De leukste woondecoratie || webdesign || ➕➕

http://www.miss-snipp.nl/

1,222 Followers  1,165 Follow

Share Share Share

➕➕ BURGERLIJKE QUOTES ➕➕ "Bleven ze maar zo klein" dat is een quote die op vele huisdieren slaat. Want ja: die kleine bolletjes dons zijn toch echt wel superschattig. "Het weekend vliegt voorbij" ook zo een......
"Het lijkt wel of de tijd steeds sneller gaat naarmate je ouder wordt"
En die laatste 2 kloppen zeker! Zaterdag de laatste wand bij mijn broertje en zijn vriendin behangen, en 's avonds (en 's nachts 🙊, iets met 's nachts na 2-en 🎶) een leuk 12 1/2 jarig huwelijksfeestje van mijn vriendinnetje en haar man!
En dan lijkt het 's ochtends echt of de tijd vliegt.....want het was zo weer 10 uur! Het moment waarop de wekker ging, en ik na een verfrissende douche onderweg ging na een middag repeteren met het SBO. 
En toen? Toen was het alweer bedtijd....weltrusten!
➕➕ GREEN ➕➕ "Iedereen moet" tegenwoordig groen zijn toch? 
Ik neem dat liever letterlijk! Dol op plantjes, en dan vooral die net-niet-standaard plantjes!

Deze snorkels (ik moest gelijk aan die onderwaterwezentjes denken) kon ik dan een tijd terug ook niet laten staan. Leuk @ikeanederland !
➕➕ COUNTDOWN 3...2...1...➕➕ Als je even naar de 2e foto swipet dan wordt het al snel duidelijk denk ik 😁😁 Per 10-11-2017 staat deze dame ingeschreven bij de KVK!!
Na maanden voorbereiding was dan daar de officiële afronding.

In mijn vrije tijd hield ik al een webshop bij, en daarnaast maakte ik op verzoek webdesigns. Leuk om te doen, en prima om in de vrije uurtjes te doen. 
Tot zover geen noodzaak, maar rond de zomervakantie kwam de vraag of ik muzieklessen wilde gaan verzorgen op een basisschool hier in de buurt. Fantastisch natuurlijk, want kinderen enthousiast maken voor muziek is best wel mijn ding (daarom dirigeer ik al bijna 8 jaar een jeugd/opleidingsorkest). Maar ja: onder schooltijd. Je begrijpt dat dat lichtelijk een probleem is als je 40 uur werkt. 
Dus: een en ander op papier gezet, gesprek gehad met mijn manager, HR en mijn directe collega's en zo kwam het er op neer dat ik bij mijn werkgever terug ga naar 36 uur. Die andere 4 uur ga ik gebruiken voor "mijn bedrijf". "Mijn bedrijf": Voor de een de normaalste zaak van de wereld, maar voor mij voelt het nog steeds erg bijzonder!

Vrijdagavond hebben een vriendin en ik dit dan ook gevierd met een wijntje en tapas, hopelijk iets wat in de komende jaren een traditie mag gaan worden!

Wat megaspannend....maar ook megaleuk! Ik heb er zin in!

Oh ja, vanaf nu heb ik dus ook meer tijd voor webdesign. Heb jij of ken jij een bedrijf, of beginnend bedrijf dat een nieuwe of vernieuwde website nodig heeft?? Here I am! www.miss-snipp.nl/contact
➕➕ VERJAARDAGSKLUS ➕➕ Mijn "kleine" grote broertje heeft sinds een week de sleutel van hun 1e huis. Vorige week heb ik er al een dag geklust. 
En vandaag gaan we dan beginnen met afwerken. 1 slaapkamer moet helemaal worden behangen (en gesaust).
Dit "kleine" grote broertje is vandaag ook nog eens jarig, een dag kluswerk is al een leuk verjaardagscadeau toch?

Dus....ik ben zo even van de radar, klussen met gebak!
➕➕ IETS MET VOLLE AGENDA ➕➕ Of zoiets 😁😁. De afgelopen week ben ik erg weinig op IG geweest, en heb al helemaal niets geplaatst.

Dit mooie plaatje kan ik jullie niet onthouden. @nikkiedendekker van @birambi_ kocht in mijn webshop dit mooie meisje en pastte het toe in een interieurontwerp. Is het niet een plaatje?? Ik ben iig beretrots dat dit meisje weer hangt te stralen in haar hometown Den Haag!
➕➕ AHHHHH ➕➕ Past mijn mooie plaatje (en nieuwe screensaver) niet op IG. 
KAKDUS!! Gelukkig kun je hem in mijn stories wel helemaal zien!
➕➕ SPANNENDE MAAND ➕➕ Want over 10 dagen, nog 9 nachtjes slapen......dan gaat er iets leuks & spannends gebeuren. 
Dat van die 9 nachtjes "slapen" weet ik dan  ook nog niet zo goed hoe dat gaat gebeuren 😁🙈😁 Kun jij raden wat het is???? Iig: welkom november & welkom aan al mijn nieuwe volgers!
➕➕ WIT -WIT ➕➕ Op deze foto kun je goed zien wat nu het verschil is tussen RAL 9010 & RAL9016. De muren zijn 9016, de kozijnen 9010. Toch binnenkort maar met de kwast aan de gang?!?
➕➕ VERGAAT MIJ NIETJES ➕➕ Eindelijk...bloemen in huis die niet vergaan!! Niks geen gedoe met water en plantenvoeding, gewoon lekker laten hangen en bewonderen!

Ik had hem als al pre-order mogelijkheid in mijn webshop staan, en vanaf nu is hij te dan echt te bestellen!

De levertijd is wel wat langer, ik maak ze namelijk alleen op bestelling. 😁
Ga jij er een bestellen?

#kwantuminhuis
➕➕ SNEAK PEAK ➕➕ Yeay, het proefmodel zit in elkaar!
Zaterdag hem hier op de muur hangen, en dan een foto met daglicht maken. 
Laat zaterdag het zonnetje maar schijnen 😁

Oh....je kunt hem al pre-orderen op mijn site!
(Link zie bio)
➕➕ TIME FLIES ➕➕ Het is alweer eind oktober, de dagen worden korter en de tijd van gezellige kaarsjes en met een warm dekentje op de bank is aangebroken!

Van de week weer een mooie website mogen afleveren, en gesprekken gehad op een school in de buurt. 
Ik mag de concrete plannen nog niet verklappen, maar per 1 januari gaan er leuke dingen gebeuren!!
➕➕ LEUKE DINGEN ➕➕ De afgelopen weken mocht ik mij weer bezig houden met iets wat wel heel erg leuk is om te doen: een website bouwen! 
@lynn_d83 heeft het prachtig mooie logo (her)ontworpen, en a.d.h.v die stijl ben ik verder aan de slag gegaan met de site.

Ik ben blij met het resultaat! Wat vinden jullie ervan?

www.thefashionvan.nl