Miss_Snipp

Miss_Snipp Follow

➕➕ II Homedeco II lowbudget || interieur || styling || binnen kijken bij || wishlist || DIY II blog II webdesign || ➕➕

https://www.miss-snipp.nl/2017/04/19/slaapkamer-make-over/

832 Followers  927 Follow

Share Share Share

➕➕ MORNING ➕➕ Zo......een punt wat mijn volgende huis zeker weer zal moeten hebben: openslaande tuindeuren. Wat voelt dat heerlijk vrij!! Ik ga lekker in huis aan de poets, terwijl ik wacht op de pakketbezorger (see stories)

Fijne zaterdag!
➕➕ KOPZORGEN ➕➕ Yep.. letterlijk!
Met mijn huidige kapsel heb ik best veel werk om het zo te houden. (Donkere uitgroei, met zilvergrijze lokken). Voor het eerst heb ik een ander blondeerspulletje gebruikt , en tja...branden deed het wel een beetje. Even doorzetten dacht ik, maar nu heb ik dus echt korstjes op mijn hoofdhuid 😢. En het lastige....nu moet ik dus nog een tijdje wachten voor ik de uitgroei weer donker kan verven (ben van mijzelf lichtblond)

Oh...en nog een irritatiefactor: waarom moet die ene vlieg die in mijn huis zit, nu elke keer mij gaan kriebelen op een stukje blote huid?? En ik snap ook al niets van die followtrain.....ik zag hem voorbijkomen bij @happy_ayla . Help?? Verder ben ik wel happy hoor 😁😁
➕➕ (VRIJ)DAG ➕➕ Geen vrije dag vandaag, maar een dag thuiswerken. 
In de lunchpauze maar even met de beentjes in de zon!
Dit weekend weer vol feestjes, en dan volgend weekend......quality time!
Samen naar de bios, samen niksen, gewoon: samen!

Wat zijn jullie weekendplannen??
➕➕ WASDA?? ➕➕ Ik heb "gewoon" een vrije avond, eens een avond geen verplichtingen. 
Ik moet er zo aan wennen, weet even niet wat ik nou toch moet gaan doen. 😂🤣 Nou ja....heb nog wel een klein dingetje te doen, voorbereidingen voor morgen! Dan hebben wij namelijk de afsluiting van het muzikale seizoen van een van de verenigingen. 
Woensdag een afsluitend concert met een andere vereniging. En 7 juli was al het afsluitende concert van vereniging nr. 3.

Muziek, het houdt je van de straat 😁

Speelt een van jullie ook een instrument??
➕➕ BANK ➕➕ Jaaaaa, een avondje geen verplichtingen! Dat is lang geleden 😁. Dat wordt vanavond bankhangen denk ik!

Morgen en overmorgen zijn alweer gevuld.... Morgen eerst flink voor de muziek bezig ( www.megaconcert.nl ) en daarna snel naar huis. Want mijn nichtje komt voor het eerst logeren 🎉🎉🎉 Zondag nog verlate verjaardagsvisite van mijn broertje en zijn vriendin. En dan is het alweer maandag..... Alvast een fijn weekend!
Wat zijn jullie plannen trouwens?
➕➕ OH DEER ➕➕ Ja hoor, Bert het hert hangt er nog steeds!
Het lijkt hem niets uit te maken dat het allang geen winter meer is 🤣🤣
➕➕ LONG TIME AGO....... ➕➕ Dat was het! Afgelopen maandag had ik een vergadering. Qua afstand en tijd was het niet handig om na mijn werk eerst naar huis te gaan. Mooie kans om de tijd tussendoor op te vullen met een bezoekje aan de @ikeanederland 
Ik heb weer een boel dingen gezien die op mijn verjaardagsverlanglijstje komen te staan, maar deze 2 miniplantjes kon ik niet laten staan. Zijn ze niet heel erg leuk?

Fijne woensdag!
➕➕ HAPPY PLATE ➕➕ Is het niet fantastisch? Mijn zo gewilde bordencollectie kan vanaf nu van start gaan!

Gisterenavond kreeg ik onverwachts bezoek.
En van deze lieve vrouw kreeg ik dit geweldige bordje, eigen gemaakte slinger en mooi versierde envelop!

Mijn weekend kan niet meer stuk!!
➕➕ PARTY TO START THE WEEKEND ➕➕ Gisteren was het dubbelfeest!
Mijn schoonzusje en zwager zijn getrouwd, mooie dag gehad! En wat hebben we het getroffen met het weer!! Na de bruiloft moest ik door naar Zwartsluis, want het afscheidsconcert van onze dirigent stond op het programma. Samen met Erwin Nijhoff hebben we er een muzikaal feestje van gemaakt 🎉🎉 En nu?? Nu 2 dagen bijkomen, lang leve de ME 😑
➕➕ FEESTJESDAG! ➕➕ Nog even de laatste voorbereidingen treffen en dan: van feest naar feest!

Vandaag trouwen mijn schoonzus en zwager 💍🤵👰! En dan vanavond het laatste concert met onze oprichter en dirigent van het Symfonisch Blaasorkest Overijssel. Hopelijk een muzikaal feestje!! Fijne vrijdag😙
➕➕ CANDY CRUSH 💔 ➕➕ Lieve mensen, mijn hart is vandaag gebroken!

Ben je zo lekker aan het sabbelen aan die heerlijke knots, komt er valse lucht bij!! Eerst dacht ik nog: ach....het is maar eenmalig. Iedereen heeft wel eens een productiefoutje. Maar helaas....... Ik moet mijn liefde voor de salmiakknots gaan vergeten, het is namelijk GEEN productiefoutje. Nee, alles voor de veiligheid!

Swipe even naar rechts om de reactie van de leverancier te kunnen lezen. 
Ik heb al even gevraagd of ze geen 18+ versie kunnen maken! En dan naughty in de trant van: het goed old stokje! Een beetje gevaarlijk, maar he....dan is hij toch echt een stuk lekkerder!
➕➕ GREEN ➕➕ Het plantje wat in het zwarte potje zat was overleden, en volgens de dames van de plantenzaak lag het niet aan mij. Soms deden ze dat na een aantal jaar...... Maar goed, een kaal en leeg potje was ook niet wat. Dus de blauwe varen is weer in volle glorie terug!

Ik blijf het prachtplanten vinden 😍

#vtwonenbijmijthuis