Miza Talib

Miza Talib Follow

❀ Blogger ❀
🌸🌸 Sihat itu Bahagia 🌸🌸
Pengedar Aktif Shaklee. SID1100354
SMS/WH/TELEGRAM@0173687028

http://www.mizatalib.com/

3,462 Followers  5,310 Follow

Share Share Share

ラむアップゴルフ
Nak gelak bila teringat pagi tadi hantar #cikqilah pergi sekolah

Sambil bawak kereta on radio keluar
Lagu aiman Tino ft dengan fara hazel terus Cik qilah cakap

Cik Qilah : " Mama aiman Tino dah kawin kan Kita pergi kenduri dorang kan mama " 
Mama : πŸ˜•πŸ˜• bila masa pulak lah #aimantino kawin. Yang Kita pergi Ritu kenduri Cik Elly πŸ˜‚πŸ˜‚ .
 #instakid #aimantino #cikqilah #kezenwedding #anakbijak #parentingblogger #lifestyleblogger #mizatalibdotcom #afbdotmy
Kenduri kawin 😍😍 Abaikan diet makan jew dah nama kenduri πŸ˜‚

Selamat pengantin baru buat sepupu yang sempoi Zuhaili Dan Syafikah moga kekal sampai syurga πŸ’

#kendurikawin #latedinner #cousinweding #familybonding #lifestyleblogger #mizatalibdotcom #afb
Sebelum tidur harus telan #omegaguard 
Over makan kenduri tadi πŸ˜‚

#promosiomega #setdiet #shakleeefek #mizashaklee #mizatalibdotcom #setslimmingshaklee #minyakikan
Ni Mat Dan ada pesanan untuk korang yang nak muka peloles 😍😍 Gunakan saja LOVERA MAGIC JELLY untuk kulit anda. @loveramalaysia

Flawless tau!

#loveramy #magicjelly #DHNLovera
Orang lain yang sekolah orang lain pulak yang lagi banyak kerja sekolahnya πŸ˜‚

Bila sel sel sedang berhubung πŸŽ“

Alahai #afiqfurqan 
#instakid #afiqfurqan #homework #mommyblogger #mizatalibdotcom #afbdotmy
Beratoq beratoq... Bila #cikqilah dah mula bersekolah mama is kelam kabut 
Tu baru sorang sekolah orang lain bersusun anak pergi sekolah Tak kalut pun πŸ˜‚πŸ˜‚ Yang penting demi anak mama kena extra rajin πŸ˜‰

Dengan bantuan en google maka terhasilah resepi nuggets derhaka bahan bahan ikut suka si miza Jew taruk πŸ˜‚πŸ˜‚ #homemade #nuggets #instafood #mommyblogger #parentingblogger #cikqilah #mizatalibdotcom #afbdotmy
Bila kakak dah daftar sekolah si adik dah Tak de kawan main, kawan gadoh πŸ˜‚πŸ˜‚ Mama umpan belikan kupiah untuk #afiqfurqan 
Sabar ye dik enjoy masa kanak-kanak awak awak.

Mama dulu pun 6 tahun baru Tok Wan Dan Opah daftar Tadika πŸ˜‰

#instakid #kindergarten #afiqfurqan #mommyblogger #parentingblogger #mizatalibdotcom #afbdotmy
Done daftar #cikqilah 
Belajar rajin rajin ye kakak. Jadi contoh untuk adik

Siap dah dapat kawan baru πŸ‘­

#instakid #kindergarten #prescholl #aqilahfirzanah #mommyblogger #parentingblogger #mizatalibdotcom #afbdotmy
Selamat pagi dah sarapan kew?

Segar jew tekak lepas pekena #espdelicious ne

Bila anak dara dah buat list nak sarapan apa sebelum pergi sekolah taun depan miza macam biar betul #cikqilah ne nak pergi sekolah ke nak makan πŸ˜‚πŸ˜‚ Bila tunjuk gambar ne terus #cikqilah cakap macam ne pun ok jew mama buat hari-hari πŸ˜‰

#sarapan #espshaklee #espdelicious #instafood #mizashaklee #parentingblogger #afbdotmy
Drama terbeli tin cantik siang tadi Tak habis lagi πŸ˜‚πŸ˜‚ #afiqfurqan pun nak jugak 
Mama berhuhu jew lah sebab kalau nak berebut dengan awak sure mama kalah πŸ˜₯

Takpe balik dari shaklee esok beli tin lain pulak πŸ˜‰

#pocky #bekascantik #instakid #mommyblogger #parentingblogger #mizatalibdotcom #afiqfurqan #afbdotmy
Terbeli sebab nak tin πŸ˜‰

Sejenis penyakit tiada ubat πŸ˜‚

Sapa geng terbeli sebab nak kotak atau bekas cantik πŸ˜‚πŸ˜‚ Yang penting bekas tu boleh buat tabung 2018.

Esok nak pecah tabung 2017 beli #vivix 
#tabung2018 #pocky #lifestyleblogger #promovivix #mizatalibdotcom #afbdotmy
Berbaki 3 Hari lagi 2017 bakal berlalu pergi.

2018 bakal tiba, bermakna umur Kita semua akan bertambah lagi.

Tak kisah lah berapa umur pun. yang penting nak kekal awet muda dan bertenaga πŸ’ͺπŸ’ͺ Suppliment terbaik adalah #vivix 
Jom buat stok sementara promosi masih berbaki 3 Hari ne taun depan harga lain 😎😎 #vivix #shakleeefek #promovivix #mizashaklee #sayamakansayajual
ラむアップゴルフ