Miza Talib

Miza Talib Follow

πŸ’» Part-time Blogger
πŸ“§ mizzmia27@gmail.com
www.wasap.my/+60173687028

https://www.instagram.com/youth_and_wellness/

4,978 Followers  4,562 Follow

Share Share Share

Ajaran @cekgunorazimah 
Part kaki tu πŸ€¦πŸΌβ€β™€ .
#instakids 
#cikqilah 
#afiqfurqan 
#mizatalibdotcom 
#parentingblogger 
#mommyblogger 
#lifestyleblogger
Eh Leman ne Lebih-lebih pulak dia πŸ˜…
.
Alah baru 4 jew susun songkok sure korang boleh buat lebih baik daripada Si Leman ni, 
apakata korang tengok di https://khabarbaik.my untuk maklumat lanjut.
.
Mesti korang lebih hebat daripada si Leman ni kan kan.. Jom Sertailah unifi Leman Lebih Challenge ni.
.
@unifi
.
#KhabarBaik 
#LemanLebih
#lemanlebihchallenge 
#mizatalibdotcom
Sambutan Hari Raya di Sekolah 
Beriya mintak gosok baju biru sudahnya pagi ne kelabu coklat pulak πŸ˜…

Suka hati koranglah anak-anak janji happy sambut raya dengan kawan-kawan.

#instakids 
#cikqilah 
#afiqfurqan 
#mommyblogger 
#mizatalibdotcom
Mama esok jamuan raya kakak adik nak bawak apa?

Idea pleaseee πŸ€”πŸ€”πŸ€” #mizatalibdotcom 
#afiqfurqan 
#cikqilah 
#instakids 
#parentingblogger 
#mommyblogger 
#lifestyleblogger 
#afbdotmy 
#bloggernumber1malaysia
Jarang-jarang dapat gambar MIL dan FIL senyum asal nak bergambar je sorok muka tak pun buat muka takde perasaan. 
Tak perasan bila #cikqilah sempat Snap gambar ne elok pulak dua dua senyum . .
Semoga senyuman ini kekal sampai bila-bila InsyAllah .

Korang doakan MIL miza cepat sihat ye. Selasa petang baru keluar hospital malam tadi admit balik πŸ€¦πŸΌβ€β™€ #mizatalibdotcom
Kesihatan akan jadi mahal bila sakit datang menyerang.

Musim raya ne makan berpada-pada kome. 
Nasihat untuk diri sendiri jugak. .
Pakai pink + merah bagi semangat untuk MIL cepat sihat InsyAllah .

#hospitalshahalam 
#mizatalibdotcom 
#afbdotmy 
#bloggernumber1malaysia
Hari hari Hari Raya 😍

#afiqfurqan 
#cikqilah 
#rayaohraya 
#ootdraya2019 
#raya
#eid 
#instakids 
#sibling
Tema pink sama dengan dinding rumah nenek πŸ˜…

Sebelum keluar beraya lapik perut sikit, alahai #afiqfurqan 😘 .

#instakids 
#afiqfurqan 
#cikqilah 
#sibling 
#rayaohraya 
#syawal2019 
#moodrayaon
Lebaran ini jadi orang dapur dengan bantuan Rempah Ratus Mak Siti.

Tetamu yang hadir tak putus-putus memuji keenakan juadah yang disajikan tanpa MSG dan pewarna tiruan.

Tetapi disebalik juadah yang enak hasil dari Rempah Ratus Mak Siti ada kisah Di sebaliknya boleh baca di sini πŸ‘‰http://www.mizatalib.com/2019/06/disebalik-kejayaan-rempah-ratus-mak-siti.html?m=1

#rempahmaksiti 
#anakrempahmaksiti
#mizatalibdotcom
#rempahratusmaksiti 
#rempahratus
#sajiansedap 
#instafood 
#menutradisional 
#menuraya 
#bffdapur
Jarang sangat dapat berkumpul semua 
Sorang utara sorang selatan 
Gigih duduk dan berdiri tepi sawah demi sebuah kenangan .
Bajet wei nak amik gambaq kat studio πŸ˜… .

#mizatalibdotcom .
#selamathariraya
#rayaohraya 
#inikanraya 
#raya2019 
#aidilfitri2019
#teambiru
#teamrayarumahmertua
#teamrayaselangor
#teamrayaperak
#ootdtepisawah
#familybonding
#myfamily
#familyraya
#ootd 
#ootdraya 
#ootdraya2019
Done seminggu cuti raya πŸ˜…. Sakan mengalahkan budak sekolah punya cuti. Tengah mencari mood nak kerja. .

#mizatalibdotcom .
#selamathariraya
#rayaohraya 
#inikanraya 
#raya2019 
#aidilfitri2019
#teambiru
#teamrayarumahmertua
#teamrayaselangor
#teamrayaperak
#ootdtepisawah
#ootd 
#ootdraya 
#ootdraya2019
Raya kedua #teamrayaperak 
Alhamdulillah masih berkesempatan dapat berkumpul semua adik beradik 😘😘😘 #mizatalibdotcom

#mizatalibdotcom .
#selamathariraya
#rayaohraya 
#inikanraya 
#raya2019 
#aidilfitri2019
#teambiru
#teamrayarumahmertua
#teamrayaselangor
#ootd 
#ootdraya 
#ootdraya2019