Miza Talib

Miza Talib Follow

❤ Blogger ❤
🌸🌸 Sihat itu Bahagia 🌸🌸
Pengedar Aktif Shaklee. SID1100354
SMS/WH/TELEGRAM@0173687028
📧 mizzmia27@gmail.com
#mizatalibdotcom

http://www.mizatalib.com/

3,523 Followers  4,394 Follow

Share Share Share

Rasanya raya ne port paling best ambik gambo dekat tangga 😂

Mood raya lagi tapi dah kena keje pasword pc pun nyaris lupa 😅

#inikanraya #syawal2018 #haqqisocialmedia #narinar #teamrayahaqqi2018 #lifestylebloggers #mizatalibdotcom
Latar Belakang pokok mata kucing. .
Nasib baik time raya baru nak berputik kalau tak raya ne tak makan kuih raya 😅 .

#syawal2018 #inikanraya #teambirukelabu #narinar #teamrayahaqqi2018 #ootd #parentingblogger #mizatalibdotcom #afbdotmy
Raya ketiga

Sorang nak biru sorang nak kelabu.  Nasib anak ada dua kalau ramai tema pelangi 😅

#teambirukelabu #inikanraya #syawal2018 #parentingblogger #afbdotmy #mizatalibdotcom
Buah hati pengarang jantung

Raya ne dorang yang excited lebih 
Alhamdulillah dah tak meragam raya raya ne 
#inikanraya #narinar
#siblings #syawal2018 #inikanraya #lifestylebloggers #mizatalibdotcom #afbdotmy
Raya ne rezeki baju raya sponser by @haqqi.com.my 
Alhamdulillah .
#inikanraya #teamrayaselangor #syawal2018 #haqqisocialmedia #teamrayahaqqi2018 #lifestylebloggers #mizatalibdotcom
Done raya kedua 
Mak cakap udah-udahlah kome beraya 
Gambar ambik separuh sebab terlajak makan ketupat dan rendang 😅

#ootd #syawal2018 #teamrayaselangor #teamrayahaqqi2018 #haqqisocialmedia #inikanraya #lifestylebloggers #mizatalibdotcom
Selamat Hari Raya Aidil Fitri Maaf Zahir Batin Dari Miza Sekeluarga 
Mood dah ok

Baru dapat nak amik gambar keluarga. 
#ootd #inikanraya #teamrayaselangor #teamhijauputih #haqqisocialmedia #teamrayahaqqi2018
#syawal2018 #mizatalibdotcom
Selamat Hari Raya 
#ootd #inikanraya #syawal2018 #teammaroonoren #selamathariraya #mizatalibdotcom
Salam 1 syawal 
#selamathariraya #teamrayaselangor #dramapagiraya #syawal2018 #mizatalibdotcom
Regrann from @haqqi.com.my - 
Masih tercari2 kelengkapan Aidilfitri anda? Dtg terus ke butik butik Haqqi utk Jualan Penghabisan Ramadhan. baju kurung serendah RM75 dan kurta lelaki serendah RM30. .

Berpeluang beramah mesra dgn Fitri Haris, juara gema Gegar Vaganza 2018. .
Semuanya ada Di haqqi
.
Www.haqqi.com.my 
#regrann  #haqqishahalam #haqqisocialmedia #haqqiootd #lelongbajuraya #shoppingraya #bajurayamurah #mizatalibdotcom
Regrann from @karchermalaysia - 📢 CALLING ALL KLANG VALLEYITES, PENANGITES, & JOHORIANS!

Join Karcher Challenge To Earn Extra! 💰💸 🎉

Test your skills and see how much you can 'Clean Up' Money 💵 into your pocket?

Total RM 6⃣0⃣ , 0⃣0⃣0⃣ worth of cash and prizes plus 📽 1,000 Mission Impossible 6 movie tickets up for grabs!!! Register now at 👉https://www.kaercher.com/my/mission-impossible/karcher-challenge.html👈

#karcher #karchermalaysia #makesadifference #karcherchallenge #wincash #winprize #winmovieticket #missionimpossible #everydayhero #action #cleaning - #regrann
Regrann from @haqqi.com.my -  Jangan Lupa malam ini temu janji anda dengan Fitri Harris mlm ni pukul 8:45 -9:45 mlm Di butik Haqqi Shah Alam (bersebelahan Jakel Shah Alam) . .
Fitri juga akan menyanyikan lagu - lagu yang perubahan mempopularkan nya serta lagu juara Gema Gegar Vaganza Di butik Haqqi Shah Alam mlm ni sambil melelong koleksi dari Haqqi dengan harga yang tak masuk akal. 
Jom ramai2 ke butik Haqqi mlm ini  #regrann  #haqqishahalam #haqqisocialmedia #haqqiootd #shoppingraya #lelongbajuraya #lifestylebloggers #mizatalibdotcom