MARY KAY PUCHONG

MARY KAY PUCHONG Follow

πŸ’† Kulit Kusam | Jerawat | Jeragat
πŸ’Ό Make Beauty Your Business
You will feel unique and special 😍😍😍
.
Free Consultation
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

http://www.wasap.my/60148477693/Hi+Cik+Mary

835 Followers  4,753 Follow

Share Share Share

Hi orang Puchong!
.
Ada sesuatu istimewa untuk anda.
.
Nak merasai produk Mary Kay PERCUMA?
.
Boleh direct DM atau Whatsapp Kak P yea πŸ˜‰
.
Nadia Bohari
Beauty Consultant Mary Kay
Thank You 😘😘😘
Keep Beautiful with Mary Kay 😍😍😍
I'm soooo excited on #marykay new addition to #timewiserepair bring it on my Mary Kay life πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€
.
.
Lots of Love,
Nadia Bohari (Kak P)
014 847 7693
.
#marykaypuchongperdana #marykaypuchongprima #marykaypuchongpermai #marykaymalaysia #cruisechallenge
Assalamualaikum & good morning... πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
Kakak2 abang2 perlukan beauty consultant untuk merawat masalah skin wajah?
.
Atau korang nak tanya tentang:
🌈 masalah kulit
🌈 produk Mary Kay
🌈 kerjaya dalam Mary Kay
🌈 skincare n makeup class
🌈 Penjagaan kulit muka yang betul
.
Boleh contact Kak P yea untuk pertanyaan lebih lanjut. Ohh yaa, bagi sesiapa yang tinggal berdekatan Puchong kita boleh set masa dan tempat untuk buat skincare n makeup class. Jangan risau FREE je. Untuk awak2 yang dah lama mengidam nak try barangan Mary Kay.
.
No hidden charge taw  sayangβ€πŸ’‹
.
Lots of Love,
Nadia Bohari (Kak P)
014 847 7693
.
#marykaypuchongperdana #marykaypuchongprima #marykaypuchongpermai #marykaymalaysia #cruisechallenge
TAWARAN MASIH DIBUKA!
.
.
BELI 3 LIPSTICK GEL SEMI MATTE DAPAT PERCUMA MASCARA DARI MARY KAY
.
.
Nak cuba2 dulu pun boleh 😍
Lipstick yang paling best in the world 😍😍😍 bukan sekadar cantik sahaja. Malah memberikan kelembapan bibir dengan sebaiknya. Dan paling penting adalah tidak menghitamkan bibir anda. Dihasilkan daripada  minyak bunga matahari dan jojoba 😍😍😍
.
.
Whatsapp Kak P SEKARANG.
SEKARANG! SEKARANG! 
Kenapa SEKARANG? .
.
Tawaran adalah sehingga akhir bulan september sahaja. Selepas tarikh ini, awak beli 3 lipstik, awak tak dapat free mascara dari Mary Kay lagi da 😊😊😊 kan dah tergigit jari, nanges bucu katil πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
.
.
Dah gaji kan? 
Moh laaa..
.
.
Klik link whatsapp Kak P sekarang!
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60148477693/BCMK
Istimewa untuk mereka yang berkulit kering.
.
Mampu mengekalkan kelembapan kulit  selama 10 jam 😍
.
BONUS boleh jadikan base make up untuk jadi tahan lama dan plolesss gituuu 😚😚😚
.
Untuk pertanyaan lebih details dan pembelian, boleh direct Whatsapp Kak P
.
.
Nadia Bohari (Kak P)
0148477693
Perunding Kecantikan Mary Kay Malaysia
.
.
#marykaymalaysia #dryskin #moisturizing #marykaypuchong
Mary Kay mahal? Tapi kalau setahun cuma perlu beli 2 kali je, agak-agak berbaloi? Opkos berbaloi-baloi sangattt kan?! 😱😱
.
Jadi, marilah kita sama2 tukar mindset yang Mary Kay adalah MURAH 😊 Kak P pun dulu asyik dok kata Mary Kay mahal ☺
.
.
Lots of love πŸ’•οΈ,
Nadia Bohari
Perunding Kecantikan
Mary Kay Malaysia
TAHNIAH!! Lipstick Mary Kay Gel Semi Matte dah berjaya merangkul banyak anugerah dari Eh! Anugerah Cantik 2017!
.
Nak bibir cantik menawan hati cik abang?? 😍😍😍 uols kena try Lipstick Mary Kay Gel Semi Matte!! ❀❀❀ bukan setakat beri kelembapan malahh banyak colour colour cantik. Dapat Anugerah pulak tu!! Confirm selamat dan kebabommm bila apply kt bibir. Bibir pun xkering tau!! .
.
Tengokkk tu πŸ‘€ 3 shades hot selling β€Ό alahai cantik nyeeee warna lipstick ni.πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹siapa yang ada masalah bibir kering tapi nk pakai lipstick matte, ini mmg sesuai utk anda !! Sebab dia ada gel but still its a matte!! πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» yayyyy. Jangan biar bibir anda pucat mcm πŸ‘»πŸ‘€ tanpa lipstick 😍😍😍
.
Apa yg best sangat pasal NEW MARY KAY GEL SEMI-MATTE LIPSTICK nie?
.
Formula gel yang ringan, teknologi Cushion Matrix terkini iaitu menagndungi mikrosfera silika yang amat kecil untuk penyerapan dan tahan lama, kesan focus yang lembut dan menutupi masalah bibir gelap atau tona tak sekata, mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba untuk melembabkan bibir dan ianya didatangkan dalam bekas clear top window untuk memudahkan anda memilih warna lipstick kegemaran dengan lebih mudah.
.
Ada 8 warna hebat!
πŸ’‹ BASHFUL YOU
πŸ’‹ RICH TRUFFLE
πŸ’‹ MAUVE MOMENT πŸ’‹ POWERFUL PINK
πŸ’‹ ALWAYS APRICOT
πŸ’‹ POPPY PLEASE
πŸ’‹ MIDNIGHT RED
πŸ’‹ CRUSHED BERRY
.
- ONE CUSHIONY, FEEL-GOOD FORMULA, EIGHT INTENSE, STAY-TRUE SHADES-
.
Berminat nak tahu lebih lanjut?
Hubungi saya sekarang! 😍
0148477693
Cantik kan?? What a wonderful gift in a basket!
.
Untuk yang berminat untuk jadikan produk Mary Kay sebagai barang hantaran boleh dapatkannya daripada saya. Hehe.
.
Jom beri hadiah yg bermakna ni utk yg tersayang.. πŸ˜‰
.
Untuk pembelian dan Free Consultation 
Whatsapp +60148477693
Perunding Kecantikan Mary Kay
CIK KETI TAK BAU TENGIK DAH!
.
Siapa ada masalah seperti di atas? πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† Jom dapatkan Deo Body Spritzer ini.
.
Bangun pagi, lepas mandi jangan lupa sembur ni kat Cik keti kita tau πŸ˜¬πŸ‘‰πŸ»πŸ‘ˆπŸ»
.
Sebelum ni jenuh nak cari deodorant untuk hilangkan bau cik keti seharian. tapi susah sangat nak cari yang betul2 serasi dan selesa. ada setengah rasa melekit ada setengah pulak boleh jadi cik keti jadi hitam. Kalau tak pakai, baunya lagi ya ampun πŸ˜” tak boleh nak sorok2 da. Kadang2 kawan2 tak berani pun nak cakap badan kita ni berbau yang tak best.
.
Kak P dah cuba! Best! bagi kesan yang sangat Kak P suka. Sepanjang hari bau segar je. Selesa. Tak over wangi pun dan tak melekit sebab semburan bentuk air.. ini yang Kak P nak! Yang penting badan dan cek keti dah x busuk. Hebat sangat 😍
.
Kalau la tau best cmni, kenapa tak dari dulu cari Deo Body Spritzer Mary Kay ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
.
Macam mana nak dapatkannya? boleh refer BC Mary Kay yang berdekatan atau Whatsapp sahaja Kak P yea
.
Jika anda memerlukan perkhidmatan Kak P sebagai perunding kecantikan.
Klik link whatsapp Kak P SEKARANG! πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60148477693/DeoBodySpritzer
NEW! MARYKAY SET SAIL TO THE MOONβ„’
.
Produk terbaru exclusive dari MaryKay..πŸŽ‰πŸŽ‰ .
Set ini mengandungi: πŸƒShower Gel πŸƒBody Lotion πŸƒFragrance Mist . .
Wangi sangat! Sesiapa saja pasti jatuh hati dengan bauan yang segar ini. Tampil yakin ,wangi dan segar setiap hari.
.
Set ini jugak sesuai sangat dibuat hantaran perkahwinan, hadiah harijadi ,surprise anniversary dan sebagainya😍
.
Jom jadi antara yang terawal untuk miliki produk exclusive ini. Harga tak masuk akal untuk promosi kali ni!
.
Barang exclusive dengan siap ada 10% diskaun bulan ni! Cepat sebelum stock habis ! πŸ˜‹
.
Untuk Pembelian & Free Consultation,
Whatsapp +60148477693
Perunding Kecantikan Mary Kay
.
#marykaymalaysia #marykayuser #marykaypuchong #mmarykaypuchongperdana #marykaypuchongprima #marykaypuchongintan #marykaypuchongindah
Tiga Betul Untuk Kulit Wajah Sihat Dan Cantik
.
1️⃣ Betul-betul kenal kulit
2️⃣ Pilih produk yang betul
3️⃣ Pakai betul-betul (konsisten)
.
Selamat Pagi πŸ˜‰
.
#marykayuser #marykaypromotion #marykaymalaysia #teknikmudahaa #cleanser #beautyconsultant #muamalaysia #kulitnormal #kulitkering #kulitberminyak #penuaan #meremajakankulit #kulitsihat #jerawat #jeragat #cantiksihat #kulitkusam #hadiah #spa #facial #engagement #wedding #skincare #marykaypuchong #makeuptutorial #marykaypuchongperdana #marykaypuchongprima #sethantaran #skincaremen