MARY KAY PUCHONG

MARY KAY PUCHONG Follow

πŸ’† Kulit Kusam | Jerawat | Jeragat
πŸ’Ό Make Beauty Your Business
Aktif di FB πŸ‘‰ Nadia Bohari
.
Free Consultation
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡

http://www.wasap.my/60148477693/

1,209 Followers  7,501 Follow

Share Share Share

Special for #weddinggifts #birthdaygift and others πŸ€“
.
Contact me now!
014 847 7693
Senyum ni hebat kesan dia. Ia sembunyikan banyak perkara, kesedihan,kesakitan,ketakutan tapi secara luaran ia mencerminkan kekuatan.
.
Dan senyuman juga satu bentuk tindakan sedekah yang paling mampu kita lakukan.
.
Ayuh hidupkan sunnah Rasulullah, tambahkan kilometer dalam senyuman dan perlihatkan pada dunia senyuman paling manes kalian.
.
Salam Maulidur Rasul di hari Jumaat yang penuh keberkatan.
.
Ψ§Ω„Ω„Ω‡Ω… Ψ΅Ω„ ΨΉΩ„Ω‰ Ψ³ΩŠΨ―Ω†Ψ§ Ω…Ψ­Ω…Ψ― ΩˆΨΉΩ„Ω‰ Ψ§Ω„Ω‡ ΩˆΨ΅Ψ­Ψ¨Ω‡ ΩˆΨ³Ω„Ω…β€
😱😱😱😱
.
Inilah hakikat bilamana kita tersalah guna produk nak lagi yang high chemical product.
.
Cantik di luar... merana kulit di dalam tu... tu baru kulit... belum nampak buah pinggang dan saraf2 lain yg dah diserap dgn bahan kimia...
.
Hati2 ye ladies dlm memilih skincare..
.
Seremmm Kak P nengok nya.. .
Jadi pengguna yang bijak .Jangan Cantik tapi merana di kemudian hari.
.
Perlukan Kak P sebagai perunding kecantikan anda? meh lekas whatsapp Kak P. Kak P akan bantu selesaikan masalah skin awak tu.
.
#marykaymalaysia
Assalamualaikum & Good Morning 😘
LIMITED EDITION. NEW IN MARY KAY 😍
.
Hai beautiful ladies 😚 terpikat tak? 😊 Kita yang tak seberapa suka nak mekap2 ni pun dah terpikat dengan limited edition ni 😁😁😁 cantik sangat warna dia. Warna sesuai untuk semua warna kulit wanita2 dekat Malaysia ni
.
Untuk MUA especially.. rugi kalau tak grab peluang ni πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ
.
#marykaymalaysia #marykaypuchong
Hi orang Puchong!
.
Ada sesuatu istimewa untuk anda.
.
Nak merasai produk Mary Kay PERCUMA?
.
Boleh direct DM atau Whatsapp Kak P yea πŸ˜‰
.
Nadia Bohari
Beauty Consultant Mary Kay
Thank You 😘😘😘
Keep Beautiful with Mary Kay 😍😍😍
I'm soooo excited on #marykay new addition to #timewiserepair bring it on my Mary Kay life πŸ˜€πŸ˜€πŸ˜€
.
.
Lots of Love,
Nadia Bohari (Kak P)
014 847 7693
.
#marykaypuchongperdana #marykaypuchongprima #marykaypuchongpermai #marykaymalaysia #cruisechallenge
Assalamualaikum & good morning... πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
Kakak2 abang2 perlukan beauty consultant untuk merawat masalah skin wajah?
.
Atau korang nak tanya tentang:
🌈 masalah kulit
🌈 produk Mary Kay
🌈 kerjaya dalam Mary Kay
🌈 skincare n makeup class
🌈 Penjagaan kulit muka yang betul
.
Boleh contact Kak P yea untuk pertanyaan lebih lanjut. Ohh yaa, bagi sesiapa yang tinggal berdekatan Puchong kita boleh set masa dan tempat untuk buat skincare n makeup class. Jangan risau FREE je. Untuk awak2 yang dah lama mengidam nak try barangan Mary Kay.
.
No hidden charge taw  sayangβ€πŸ’‹
.
Lots of Love,
Nadia Bohari (Kak P)
014 847 7693
.
#marykaypuchongperdana #marykaypuchongprima #marykaypuchongpermai #marykaymalaysia #cruisechallenge
TAWARAN MASIH DIBUKA!
.
.
BELI 3 LIPSTICK GEL SEMI MATTE DAPAT PERCUMA MASCARA DARI MARY KAY
.
.
Nak cuba2 dulu pun boleh 😍
Lipstick yang paling best in the world 😍😍😍 bukan sekadar cantik sahaja. Malah memberikan kelembapan bibir dengan sebaiknya. Dan paling penting adalah tidak menghitamkan bibir anda. Dihasilkan daripada  minyak bunga matahari dan jojoba 😍😍😍
.
.
Whatsapp Kak P SEKARANG.
SEKARANG! SEKARANG! 
Kenapa SEKARANG? .
.
Tawaran adalah sehingga akhir bulan september sahaja. Selepas tarikh ini, awak beli 3 lipstik, awak tak dapat free mascara dari Mary Kay lagi da 😊😊😊 kan dah tergigit jari, nanges bucu katil πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…
.
.
Dah gaji kan? 
Moh laaa..
.
.
Klik link whatsapp Kak P sekarang!
πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡
http://www.wasap.my/60148477693/BCMK
Istimewa untuk mereka yang berkulit kering.
.
Mampu mengekalkan kelembapan kulit  selama 10 jam 😍
.
BONUS boleh jadikan base make up untuk jadi tahan lama dan plolesss gituuu 😚😚😚
.
Untuk pertanyaan lebih details dan pembelian, boleh direct Whatsapp Kak P
.
.
Nadia Bohari (Kak P)
0148477693
Perunding Kecantikan Mary Kay Malaysia
.
.
#marykaymalaysia #dryskin #moisturizing #marykaypuchong
Mary Kay mahal? Tapi kalau setahun cuma perlu beli 2 kali je, agak-agak berbaloi? Opkos berbaloi-baloi sangattt kan?! 😱😱
.
Jadi, marilah kita sama2 tukar mindset yang Mary Kay adalah MURAH 😊 Kak P pun dulu asyik dok kata Mary Kay mahal ☺
.
.
Lots of love πŸ’•οΈ,
Nadia Bohari
Perunding Kecantikan
Mary Kay Malaysia