Moccamasterdk

Moccamasterdk Follow

Velkommen til et univers af håndsamlede kaffemaskiner med fokus på den gode sorte filterkaffe ☕️
-
Del dit kaffeøjeblik med os #minmoccamaster

http://facebook.com/moccamasterdk/

9,232 Followers  134 Follow

Share Share Share

Hos @foodfanaticdk kan du finde opskriften på denne lækre iskaffe med hjemmelavet saltkaramel - og så kan du blive den heldige vinder af en Moccamaster i en af de nye pastelfarver. Se mere hos @foodfanaticdk ☕️
Om sommeren kan det være nødvendigt at udskifte den varme kop kaffe med en iskaffe. Tilføj et par isterningerne til din kaffe og nyd den i solen ☕️ Tip: Har du lidt kaffe tilbage på kanden? Brug resten til at lave lækre kaffeisterninger der pifter iskaffen op. Hæld den kolde kaffe i en isterningepose eller -bakke og frys dem.
Vidste du at kaffegrums kan løse nogle af dine hverdagsproblemer? Vi giver dig her 3 tips til at genbruge din kaffegrums. → Kaffegrums som lugtfjerner. Stil en skål med kaffegrums i fx køleskabet og den vil trække de ubehagelige lugte til sig. Prøv også med tørret kaffegrums i en gammel sok, læg sokken i din sko natten over. → Kaffegrums er godt i køkkenhaven. Strø det rundt om planterne og vand efter, så næringsstofferne kan sive ned i jorden. → Rene hænder. Har du fået olie på hænder? Så vask dem med vand og kaffegrums - olien forsvinder og du får samtidig helt bløde hænder. Har du haft fingrene i hvidløg eller fisk, tager grumset også lugten.
Er du også vild med duften er nybrygget kaffe? ☕️ Så er denne konkurrence lige noget for dig! I samarbejde med @Lavazza giver vi dig muligheden for at vinde en Moccamaster i guld, samt  5 poser Tierra Organic, som er en økologisk blend med fine blomster- og frugtagtige undertoner. 
Hop over på vores Facebookside og læs mere. Link i bio.
Mange af jer gættede rigtigt, da vi forleden spurgte hvilken fødevare danskere oftest slæber med på ferie. 
Selvfølgelig kaffe ☕️
Kaffen smager nemlig forskelligt fra land til land, selvom du køber det nøjagtige samme mærke. I Norden foretrækker størstedelen en mild og afrundet smag, mens de i Sydeuropæiske lande foretrækker en stærkere kop kaffe. 
Kilde:  https://www.mainlifestyle.dk/mad/opskrifter/drikke/derfor-smager-kaffe-maerkeligt-i-udlandet
Kan I gætte hvad der oftest står øverst på listen over fødevarer danskerne pakker i feriekufferten - Kaffe eller Rugbrød? 
Kilde:  https://bit.ly/2XlyCTC
Vi har lavet en lille guide over Europæiske kaffe-klassikere, så du ved hvilken kaffe der venter dig, når du rejser på ferie. Hvor ville du ønske, du skulle hen og drikke kaffe? ☕️ #moccamasterdk #moccamaster #coffeelover
Byd dine gæster på en lækker kaffe-cocktail! 🍸
Kaffe er en særdeles anvendelig ingrediens i cocktails takket være dens mørke og fyldige aroma. Her nydes kaffen i selskab med ahornsirup og bourbon i en klassisk ‘Bruce Wayne’ cocktail.

Opskrift finder du hos @miraarkin
Sommeren byder på mange spontane kaffestunder med venner og familie - og heldigvis for det! 🙌
#moccamasterdk #kaffe #sommer #moccamaster #coffeetime
Har du prøvet en boblende Kaffe Tonic ligesom @idaliastyle? 
Kaffen komplimenterer bitterheden i tonic og den botaniske smag i gin rigtig godt, og så vover vi den påstand, at det bliver sommerens helt store hit👌
Hvem vil du sprede lidt ekstra glæde hos i dag? ☕️❤️
Hjemme hos @essi.pinossa lyser den pastelblå Moccamaster op i køkkenet og skaber en skøn kontrast i rummet 💙
#moccamaster #moccamasterdk #kaffemaskine #kitchen #nordicdesign #coffee #coffeelover