MohazSue

MohazSue Follow

Blogger and founder of www.mohazsue.com
☞SK Meals
☞Mohaz Collections
Members of
☞#kelabbloggerbenashaari9
For review do email me: mohazsue@gmail.com

http://www.mohazsue.com/

1,506 Followers  1,400 Follow

Share Share Share

🌸 GIVEAWAY TIME!! 🌸 
Assalamualaikum, hi korang!!. Ingat lagi tak haritu Moha ada share pasal Tea Tree Oil Serum? Yang ni.. http://bit.ly/2GiPjoI 
Haaaa... ingat dah? Kalau dah ingat, Moha mulakan contest bermula dari sekarang ye.. Syarat-syaratnya mudah je... 1. Wajib follow facebook www.facebook.com/mohazsue dan juga instagram @mohazsue

2. Komen/share di post kenapa korang perlukan TTO Serum ni. 
3. Tag la sesapa yang korang rasa nak tag. 😉

Pemenang bertuah Moha akan pilih secara rawak ye.

Itu sahaja syarat-syarat giveaway. Mudah je kan? So, jangan lupa follow syarat-syaratnya okay.

3 pemenang yang bertuah akan diumumkan pada  24 April 2019. 
#TTOilSerum #serum #giveaway #giveawaymalaysia #malaysiagiveaway #giveawaycontest #contest #serumcontest #kbba9 #mohazsuedotcom
Yuhuuuu... buat pe tu?

Nak tanya ni... Selain pencuci muka, toner dan pelembab, korang ada guna serum tak? Bukan apa, Moha ingat nanti nak buat Giveaway. Hadiahnya opkoslah SERUM TEA TREE yang ohsem ni. Moha nak bagi kat 3 orang yang bertuah. Nak tak????Tapi sebelum tu... Meh nak kongsi sikit pasal SERUM TEA TREE ni. 
Serum berupa gel yang berasaskan air ni diformulasikan dengan minyak tea tree dan niacinamide untuk mengawal penghasilan minyak berlebihan pada kulit muka. Jadi kalau korang ada masalah muka berminyak, berjerawat atau jenis kombinasi (t-zon je berminyak, lain part kering), cubalah guna serum tea tree ni.

KANDUNGAN UTAMA SERUM
Vitamin B3 (Niacinamide), Aloe Vera, Chamomile and Tea Tree Oil

KELEBIHAN
🌿Membantu mengurangkan jerawat, bintik hitam dan bintik putih
🌿Membantu membersihkan pori tersumbat
🌿Membantu mengawal penghasilan minyak berlebihan
🌿Membantu mengembalikan lembapan semulajadi kulit wajah

CARA PENGGUNAAN
🌿Cuci muka dulu, kemudian sapu toner.
🌿Sapu rata serum ke seluruh muka terutama bahagian yang berminyak tu dan urut kulit muka dengan lembut hingga serum menyerap ke dalam kulit.
🌿Akhir sekali barulah sapu pelembab. 
Serum ni sebaik-baiknya digunakan pada waktu pagi dan juga malam. 
Nak menang Giveaway?? Tungguuuuuuu....... #cosmoderm #TTOilserum
#ttoserum #serumteatreeoil
#skincare #teatreeoil #kbba9 #mohazsuedotcom
✨ Assalamualaikum Warahmatullah✨
.
PANGGILAN UNTUK SUMBANGAN 📢📢
.
Majlis Perwakilan Pelajar UIAM(SRC) Kampus Gombak dengan rendah hatinya memohon sumbangan untuk program Down To Earth Zero Hunger (DTEZH) daripada semua untuk kelangsungan program kami, yang akan dijalankan pada:
.
📌 Tarikh: 23 April - 25April 2019
📌 Tempat: Universiti Islam Antarabangsa Malaysia(UIAM), kampus Gombak.
.
Program berlangsung dengan kerjasama Persatuan Seni Silat Cekak Malaysia(PSSCM) dan Persatuan Kebangsaan Pelajar Islam Malaysia(PKPIM) cawangan UIAM Gombak.
.
Untuk makluman, jumlah sasaran kami adalah sebanyak *RM1,000*.
.
Barangan yang diperlukan adalah seperti berikut, makanan, air mineral, pek makanan; biskut, roti atau mi dan pek minuman.
.
Maka kami dengan rendah hatinya memohon bantuan sumbangan ikhlas daripada anda dalam pelbagai bentuk termasuk barangan dan wang tunai 💵🤗🙏🏻🙏🏻
.
>>>>>>>>>
BAGAIMANA UNTUK MENYUMBANG?
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
.
Sumbangan anda boleh disalurkan ke :
.
💰 BANK MAYBANK  514785074046
.
(Miracles Generations Sdn Bhd)
CCE SAFETY FIRST
Syarikat Penyedia Applikasi(platform kongsi makanan percuma) "Oh Free Food"‼
.
Sebarang pertanyaan, boleh hubungi
📞http://www.wasap.my/601127502106
(Amirul Aiman)
Pengarah Program DTEZH
.
📞http://www.wasap.my/60108054624
(Khairina Khalid) 
Bendahari DTEZH
.
📞www.wasap.my/+601121118659
Fudzail Abdullah
Corporate Affairs Manager
Miracle Generations Sdn Bhd
.
Sila sertakan resit (hantar ke no. tel di atas) untuk rujukan pihak kami. Terima kasih 😇
.
Hulurkan tangan, ringankan beban 🤗
.
<Mohon Sebarkan Pesanan ini Terima kasih> .
"Bersatu Ke arah Kecemerlangan"
.
#DTEZH #kbba9
#HIDUPBIARBERJASA✨
Crispy Chicken Wrap - Amar akan sediakan masa bertanding kat sekolah kejap lagi.. Yang ni mama n papa punya untuk breakfast.. 🌯🌮 #tortilla 
#chickenwrap 
#breakfast
#easymeals 
#kbba9
#mohazsuedotcom 
#blogger #bloggermalaysia #foodblogger
Cuba teka tengah buat apa?
Ayam Didi Berhantu namanya.. paling laris.. #kenduri
#easymeals 
#kbba9
#mohazsuedotcom
Extra large homemade pizza
#kenduri
#easymeals #kbba9
#mohazsuedotcom