Munnikenheide College

Munnikenheide College Follow

Het Munnikenheide College is een vmbo-school in Etten-Leur en Rucphen | Officieel account

http://www.munnikenheidecollege.nl/

567 Followers  0 Follow

Share Share Share

Donderdag 20 juni is de Summer Dance Party voor alle leerlingen van het Munnikenheide College. Dit feestje wil je niet missen!! Koop vanaf a.s. maandag een kaartje in de kleine pauze(s).
Hoera geslaagd! We feliciteren alle geslaagden van het eerste tijdvak met het behalen van hun diploma!

De leerlingen die een herexamen hebben, wensen wij veel succes toe!
Leerlingen bouw uit klas rk3b hebben gisteren de lijnen van het sportveld in Rucphen geverfd. Echt vakmanschap!
Leerlingen van locatie Etten-Leur opgelet: meneer Lucas heeft een oproep voor jullie!

Bekijk het hele filmpje via link in bio.
We gaan je missen Els!

Vandaag in de Rucphense Bode: Aulamedewerkster Els van Meer heeft met pijn in haar hart afscheid genomen van het Munnikenheide College Rucphen. Kijken de meeste pensioengerechtigden verlangend uit naar hun laatste werkdag, de aulamedewerkster zag er als een berg tegenop. "Wat zal ik ze missen, de leerlingen, leerkrachten en conciërge", laat Els in het interview weten. Lees het hele artikel op onze website.

Foto: Corine Roks, Rucphense Bode
Gisteren hebben de tweedejaars leerlingen van locatie Etten-Leur de techniekmanifestatie Game On bezocht.

De leerlingen zien, doen en ervaren techniek door verschillende interactieve techniekpleinen te bezoeken. Vandaag is het de beurt aan de tweedejaars leerlingen van locatie Rucphen. Heel veel plezier toegewenst, hierboven een klein voorproefje!

#gameonbreda
Een aantal derdejaars CKV klassen heeft meegedaan aan de fotowedstrijd Cirkel van het Leven. De mooiste foto’s zijn geselecteerd en worden 8 t/m 16 juni getoond tijdens de expositie in de Lambertuskerk in Etten-Leur. Op 6 juni is de officiële opening in de Nieuwe Nobelaer.

Hieronder weer een voorproefje van de expositie. Deze foto’s zijn gemaakt door Anouk Bakx, Azra Balci, Inge van Poppel, Loes van Hooijdonk en Luca Maselli.

Wil je meer zien van onze leerlingen? Dan ben je vanaf 8 juni van harte welkom om de expositie te bezoeken in de Lambertuskerk!
Mevrouw Van Mechelen is genomineerd voor Leraar van het jaar! Daarom een oproep van klas em1a:

YES! Onze juf is genomineerd voor Leraar van het jaar bij BN DeStem. Help ons mee... het zou super zijn dat ze leraar van het jaar wordt.

Hoe moet je stemmen? Ga naar de site (https://bit.ly/2Jpmngx) van BN DeStem en stem op Kelly van Mechelen (Munnikenheide College te Etten-Leur). Je kunt stemmen via de telefoon (geen e-mailadres nodig) of via de computer. Per gezin kun je dus meerdere keren stemmen!! Waarom? Het is een super juf, ze legt de lesstof op een goede manier uit, niets is teveel, ze biedt een luisterend oor, maakt van de klas één groep en zoekt altijd naar een passende oplossing. Het is echt een juf van deze tijd.

Dus niets is teveel gezegd... STEM! Onze dank is zeer groot, namens alle kids van em1a van het Munnikenheide College te Etten-Leur.
Virgil van Dijk, oud-leerling van het Munnikenheide College, is uitgeroepen tot Speler van het Jaar in de Premier League. Wat een ongelooflijke prestatie, wij zijn trots!! Virgil schreef tijdens zijn examenjaar in het jaarboek: "Over 10 jaar denk ik dat ik een goede carrière heb met voetbal, ik hoop natuurlijk dat ik het red bij Willem II". Nou Virgil, dat is zeker goed gelukt!

Gisteren gaf oud-mentor van Virgil, mevrouw Jochems, een interview aan NOS Studio Sport over zijn schoolperiode. Heb je het gemist? Kijk via de volgende link de aflevering terug (vanaf minuut 28.00): https://bit.ly/2IN9z4a
Zometeen het Munnikenheide College bij Studio Sport op NPO1! Mevrouw Jochems, oud-mentor van onze oud-leerling Virgil van Dijk, geeft een interview. Snel kijken dus!!
Gisteren en vandaag zijn alle tweedejaars leerlingen op bezoek geweest bij museum de Pont of het Textielmuseum in Tilburg.

Bij de Pont maakten ze kennis met moderne kunst en bij het Textielmuseum zagen ze zowel het heden als het verleden van de textielfabricage. Bij beide musea deden de leerlingen een workshop passend bij de rondleiding waarmee het bezoek van start ging.
Een aantal CKV-klassen uit leerjaar 3 heeft deelgenomen aan de fotowedstrijd 'Cirkel van het leven'. De mooiste foto's zijn geselecteerd en worden getoond op 6 juni tijdens de officiële opening van de expositie in de Nieuwe Nobelaer. Vanaf 8 juni is de expositie in de Lambertuskerk in Etten-Leur te zien.

Hierboven een klein voorproefje. Deze foto's zijn gemaakt door Dominique Brouwers uit klas em3a.