Museu Pell d’Igualada

Museu Pell d’Igualada Follow

Al Museu de la Pell es descobreix la història i l’ofici d’adobar pells a Igualada.
#️⃣museupelligualada

http://www.museupelligualada.cat/

731 Followers  592 Follow

Share Share Share

Demà 17 segueix el Festival #Anòlia al pati del #museupelligualada #joandausà #juditneddermann #xavisarrià #xillona #robaestesa us hi esperem!
Per la setmana de l’European Balloon Festival  tenim un #igludevent a la sala de les encavallades amb l’exposició del taller creatiu “La geometria de la construcció” tots els matins fins el 14 de juliol!
Estrenem web 👍! On trobareu  informació general sobre nosaltres, sobre els diferents espais d’exposició permanent de Cal Boyer i Cal Granotes i dels altres espais patrimonials que gestionem. També trobareu informació sobre les nostres propostes educatives, sobre les exposicions temporals i activitats que acollim!  Al perfil teniu l’adreça!
Molt bona acollida de l’exposició de Josep Guinovart “Gravar és esgarrapar” al #museupelligualada.  Mentre la Maria Guinovart feia una interessantíssima visita comentada de l'exposició. En alguna foto acompanyada del crític d'art, poeta i comissari de l'Any Guinovart, Àlex Susanna.
Avui presentem l’exposició: “Josep Guinovart. Gravar és esgarrapar”. Aquesta exposició d’obra gràfica de Guinovart vol ser alhora un recorregut cronològic per l’obra de l’artista i un apropament a les diferents tècniques d’estampació amb què va treballar, a fi de posar en relleu la importància que va tenir l’obra gràfica en tot el conjunt plàstic de l’artista.
📆Divendres 29 inauguració a les 19.30h !
Cal Boyer, ara seu del #museupelligualada, era una 🏭 de la indústria cotonera i un dels edificis de la exposició #espaisrecobrats que podreu 👀 fins el 24 de juny !
Aquest 📆dissabte al 📍pati del #museupelligualada ▶️ retransmissió en directe de 🎭🎼 l’òpera “Manon Lescaut” Hi esteu convidats! 🎟
Demà diumenge Taller Creactiva’t de fotografia a un espai recobrat únic. Amb la fotògrafa @tllordesfotografia! A les 12h a l’Adoberia Bella #igualada
Aquest diumenge a les 12h Fotografiem l’Adoberia Bella, taller del programa Creactiva’t! Activitat relacionada amb l’exposicio #espaisrecobrats. Us hi esperem!
Sabíeu que originàriament s’adobaven les pells amb escorça dels 🌳? Si voleu saber-ne ➕ veniu a la #visitaguiadagratuïta aquest primer diumenge de juny!
Exposició “El jardí de les delícies” al vestíbul del #museupelligualada, realitzat amb la tècnica #shibori, treball realitzat per #lagaspar_design_school en col.laboració amb #desedamas. 🆒🔝 Fins el 24 de juny!
Una gran nit!!!!