FILIA 🌺

FILIA 🌺 Follow

📍Jakarta, ID
Beauty vlogger
Business Inquiries: 📩 DM/Email
🔻CHECK OUT MY YOUTUBE🔻

https://www.youtube.com/user/projectfilia

16,217 Followers  775 Follow

Share Share Share

Playing with Purple! 💜
Sooo in love with this Luna Palette from @badhabitbeauty 😭😭💜
.
Product Used:
COMPLEXION ❤️ Banila Co Primer ❤️ Apieu Triple Wear Foundation ❤️ Makeover Duo Contour ❤️ Silky Girl Photo Sharp Contour and Highlight ❤️
.
Eyes 👁 BAD HABIT "Luna" Palette: Mare, Half Moon, Penumbra, Supermoon, Crescent and Waning
.
Blush 🌸 Tony Moly Crystal Blusher
.
Lips 💋 Wardah Matte Lip Cream 03 💋 Maybelline Creamy Matte in Burgundy Blush 💋 Colourpop Aquarius Gloss
.
#badhabit #badhabitbeauty #indobeautygram #wakeupandmakeup #tampilcantik #flawlessdolls #pressplay #faceoftheday #makeuptutorial #makeuptutorialsx0x #bretmansvanity #purpleeyeshadow #hypnaughtymakeup
‼️RATJUN ALERT‼️ Kemarin itu pas bareng sama onnie @sunnydahye heran bgt sama liptint dia yang kok engga ilang2 bahkan habis makan iga penyet - dan dia blg itu adalah @moonshot_korea Cream Paint Stain Fit ❤️
.
And she gave one for meeeeee aaaaa beneran dong abis makan Ddeokbokki + Nasi Goren telor di Goobnae INI LIPSTAIN MASIH LOH ADA 😭😭 mantul lah 👏🏼 😭
.
The one I used is in Cuba Red 😘 Thank you once again cici Sunny 🤗🤗
.
#lipstick #faceoftheday #lipstick💄 #moonshot #문샷 #lipstain
Saturday😊🤘🏼
🌷🌸🌼 Flower Power! 💐🌷🌹
It's actually quite easy to recreate loh! I spray paint cheapo fake flower a little bit of gold from Tokopedia and then separate it from the wires 💚
.
BASE
@catrice.cosmetics Catrice Galactic Highlighter Drops / Catrice HD Foundation / @revlonid Revlon ColorStay Concealer / Ponds BB Powder
.
EYES
Huda Beauty Rose Golden Palette / @holikaholika_indonesia Holika Holika Eye Metal Glitter 01 / Mistine Hyper Liner
.
COMPLEXION
The Saem Single Blusher Dry Rose and Selfie Orange @thesaemid
.
LIPS
Maybelline Creamy Mattes Nude Nuance and Siren in Scarlet
.
.
#makeupbyme #makeuptransformation #makeuptutorial #halloweenmakeup #faceoftheday #makeupart #powerofmakeup #art #faceart #hudabeauty @hudabeauty #wakeupandmakeup
Just living is not enough - one must have sunshine, freedom and a little flower (or maybe in this case, a lot!) #makeupart
Whatchu doin'?
Have a great weekend guys! 😍❤️
🍂 autumn 🍂 this is tbe tutorial from previous post!
.
Product Used:
Complexion ❤️ W Lab Stick Foundation ❤️ @wardahbeauty Wardah BB Loose ❤️
.
Eyes 👁 Yellow & Orange: @colourpopcosmetics Colourpop "Yes Please" Palette 👁 Green & Pink: @sariayu_mt Sariayu 25 Shades for Asian Woman 👁 Light Purple: City Color "Harvest Moon" Palette 👁 Eyeliner: Mistine Fixed Liner 👁 .
Blush 🧡 @thesaemid The Saem Blush in Selfie Orange
.
 Freckles ❤️ L'Oreal Infallible Pro Matte in Shanghai Scarlet
.
Lips 💋 @maybelline Maybelline Metallic Lipstick in Copper Rose 💋 3CE Lip Lacquer in Desert Flower
.
Glitter @holikaholika Eye Metal Glitter 01
.
#halloweenmakeup #autumn #facepaint #makeuptutorial #makeuptransformation #faceoftheday #makeupart #makeupartist #makeupoftheday #beautytips #tampilcantik #indobeautygram
Autumn 🍂 playing around with Autumn tones - heavily inspired by @ashleesummer 🧡
Sebagai orang yang selalu catokan tiap hari beneran deh hair care itu engga boleh di-skip guys! Aku lagi rutin banget pakai Yohmo Tonic Spray setiap hari, dua kali pagi dan malam hari. Hasilnya? Engga hanya rambut aku makin berkilau dan kuat akarnya - dia makin bervolume dong!
.
Yohmo Tonic ini adalah produk dari Jepang yang sudah ada di Indonesia dari 20 tahun yang lalu dan sudah terpercaya banget. Tonic ini juga bisa bantu kamu yang berketombe den bantu melembutkan kulit kepala. Tonic ini mengandung minyak jarak (castor oil) dan Vit. E yang bagus bgt buat rambut dan kulit kepala!
.
Jaman now nih siapa sih yang engga hair dryeran dan catokan? Jangan sampai rambut kamu benci kamu loh dengan tidak merawat mereka, dan it's never to late to start now!
#RambutSehatSejakDini #YohmoTonic #CegahRontok #YohmoTonicXBeautynesia
Sugars! Akhirnya aku ketemu Cleansing Water yang paling cocok untuk kulit aku + hapus makeup paling TOP deh!
.
Cleansing Water dari Biore @id.biore ini bisa hapus sampai waterproof mascara loh 😱 karena formulanya yang halus di muka, engga akan iritasi deh ❤️😘
.
Selain itu, cleansing water ini menggunakan Japan Bright Technology dan mengandung 7 benefit di produknya 👌🏼 i love this product soooo much 😭😘 DAN bisa dibeli di banyak e-commerce (tokopedia, JD.id, blibli, Lazada, Shopee, dll!)
.
#biore #softestgoodbye #cleansingwater #skincare #perawatanwajah #biorexbeautynesia
Fresh & Clean PINK😍
Muted pink is definitely my kind of pink💕
.
Product Used:
@superfacestudio Zoom In Mesh Cushion (check on my story, I linked in to the store!)
@thesaemid Cover Tip Concealer
@maybelline Fit Me Powder in Fair
@hudabeauty Rose Gold Remastered Palette (SO PIGMENTED) belinya titip BFF @thoughtsoffire 
CandyDoll Brown Pen Eyeliner
NYC Sun Bronzer
@maybelline Fit Me Blush
@peripera_official Sugar Twinkle 04
@fentybeauty Killawatt Highlighter
@maybelline Stay Matte Ink in Seductress (MY FAVE😭)
.
#charisceleb #hudabeauty GRWM #pinkmakeup #pressplay #makeover #faceoftheday #makeupbyme #koreanmakeup @hicharis_official @charis_celeb @tampilcantik @indobeautygram #indobeautygram @ragam_kecantikan @korean.asian.makeup