Naa Kamaruddin

Naa Kamaruddin Follow

📍KL-Kelate
👩🏻‍💻Blogger 💼Entrepreneur
👩🏻‍🏫BizCoach & Trainer
www.naakamaruddin.com

http://www.wasap.my/+60122844960

8,258 Followers  2,917 Follow

Share Share Share

My baby no.2 dah nak masuk preschool, petang ni adik ada assessment..All The Best @m.danishyusuf ❗️ ..
Kalau ikutkan adik lagi banyak dah tahu ABC and 123 banding dengan abang dulu. So, no worries.
Dengan anak-anak, kami sebenarnya mmg tak tekankan sangat derang reti baca and tulis dari awal. 1-4 years, mmg kami bagi kebebasan derang main jer, 5 years baru mula masuk preschool. Harap-harap adik pun ok jer cepat independent macam abang kat school nanti ..
#danishyusuf 
#loveofmylife
#naakamaruddin
Masuk KUIS petang semalam, terus rasa sis dah tua, sebab feel macam melawat anak masuk kolej pulak 😅 
Semalam sebenarnya masuk hostel untuk fitting Premium Beautiful Corset for my lovely cousin ni. Alhamdulillah, size fit nicely and katanya “selesa lah, dah tak rasa sakit kat bahagian belakang dan pinggang.” 👍🏻 Alhamdulillah, Allahumma Ya Salam..semoga melalui corset ni bantu jaga balik body posture kakak fauzani 🤲🏻 semoga bantu dapat fokus belajar habiskan degree sebaik mungkin InshaaAllah. All the best kakak❗️ ..
Owh selain tu, kembang semangkuk jap bila adik-adik roommate kata, sis nampak umur 27 😘 and terkejut bila kita bagitau dah ada 2 anak dah! Alhamdulillah, PB corset la yang bantu jaga badan akak luar dan dalam. Nanti, nak pakai PB, cari KakNaa nanti tau 👌🏻special price kita kasik! ...
#premiumbeautifulexpert 
#premiumbeautifulforbackpain 
#naakamaruddin
#naakamaruddindotcom
Alhamdulillah, bantu team klang berkongsi manfaat produk dan peluang bisnes bersama #businessStyleMMG 
Welcome to our team Kak Mazni dan Abang Waini 😁👍🏻 ..
#naakamaruddin
#projekRM1000sehari 
#naakamaruddindotcom 
#bvsm
#BioVelocitySleepMate
#Min Kaffe 
#HerbaMaharani
#PremiumBeautiful
When it comes to goals 🎯 
Don’t just say it..
SEE IT 🤩
Don’t just think it..
FEEL IT ❤️ Ok jom kita buat sampai siap! 
Tapi sebelum tu, wajib PERCAYA sampai berjaya💪🏻
...
Let’s materialize this handsome machine lagi sekali ya bee @ashrafnaserudin ..
1st one memang my choice, 2nd one my choice lagi, 
3rd one baru i kasi chance follow your choice..boleh kannn? 😁 
#naakamaruddin
#naakamaruddindotcom 
#businessStyleMMG
#bmwg20 
#believeitachieveit
Perjuanganku pose❗️ Ingat lagi masa ni practise dancing for official video from morning till evening, dalam keadaan batuk, asthma yang teruk 😅 but determination buat Naa teruskan jugak. Fighting spirit yang tak pernah hilang 💪🏻 ..
#bangkitberani
#naakamaruddin 
#naakamaruddindotcom
Assalamualaikum and good morning Champions❗️☀️
..
Always remember this...
“ Kerana sesungguhnya sesudah kesulitan ada kemudahan. Sesungguhnya sesudah kesulitan ada kemudahan. “ ~ Al Insyirah 5-6
...
#naakamaruddin 
#naakamaruddindotcom 
#positivevibes 
#bangkitberani
#businessStyleMMG
Allahumma Ya Baa’ith.. Semoga Allah membangkitkan sahabat-sahabat yang Naa sayangi semua ❤️💪🏻💪🏻💪🏻 #bangkitberani
#businessStyleMMG
#projekRM1000sehari
#naakamaruddindotcom
A moment to cherish forever..
peluang mommy nyanyikan lagu Hai-O Perjuanganku bersama Danial. Usually, bersama barisan CDM jer on stage, and bersama daddy @ashrafnaserudin . Tapi kalini, anak-anak semua dapat merasakan sama-sama perjuangan kami 💪🏻 Syukur Alhamdulillah ❤️ memang touching and precious sangat moment ni ...
#shom26thanniversary 
#kitasayangSHOM
#naakamaruddin 
#danialarrayyan
#naakamaruddindotcom
Muhammad Danial Ar-Rayyan acting as mini Tan Sri Osman S. Cassim..for Kidivo Product Launching 😁🎉👍🏻 ..
Nantikan our new product series, for kids. Kita ada set lengkap kids and baby bath from head to toe, lotion, and kidivo gummies ! Semestinya pilihan terbaik, all natural ingredients tanpa harsh chemicals and vitamin lengkap untuk anak-anak. ..
#kidivo
#shom26thanniversary 
#kidsandbaby
#naakamaruddindotcom 
#danialArRayyan
@m.danialarrayyan
Satu ilmu yang Naa dapat Ahad lepas di Majlis ilmu...
“ Untuk kita bertaubat, atau untuk berubah ke arah lebih baik, atau untuk mencapai satu matlamat..kita tak boleh berjuang sorang diri. Kita memerlukan jemaah, atau satu kumpulan sahabat-sahabat yang menuju ke arah yang sama “ ...
Sama juga dalam bisnes..kita perlu sentiasa dekatkan diri bersama kawan-kawan yang berkongsi matlamat yang sama, impian yang sama. ..
Kekuatan kita datang melalui jemaah atau kumpulan kita 💪🏻 ..
Bila kita sorang-sorang, siapa agak-agaknya suka datang dekat dan hasut kita? 😂 Syaitonnn! Mulalah dia bisikkan yang negatif, melemahkan, dan melarikan fokus kita
..
Jadi, untuk jadi usahawan berjaya..perlu sentiasa take part👍🏻 Bergerak seiring bersama kumpulan 👍🏻 Oghe Kelate kata “ Sek Kito Jange Pecoh❗️” ...
#bisnesberjemaah
#bangkitberani
#businessStyleMMG 
#projekRM1000sehari
#naakamaruddindotcom 
#naakamaruddin
Since after SHOM 26th Anniversary..semua pakat update, dah ready for 2019 Revolution ❗️
So, are you ready? Jom follow Naa, #bangkitberani bersama #businessStyleMMG 💪🏻 ..
#mulaRM47ajer 
#peluangbisnes
#2IncomeSebulan
#projekRM1000sehari 
#naakamaruddin
#naakamaruddindotcom
Started my early morning with some kurma and @min.kaffe 😘👌🏻 Alhamdulillah..
..
#goodmorning
#minkaffe
#kopigarambuluh 
#kurma