Naa Kamaruddin

Naa Kamaruddin Follow

📍KL-Kelate
👩🏻‍💻Blogger 💼Entrepreneur
👩🏻‍🏫BizCoach & Trainer
www.naakamaruddin.com

http://www.wasap.my/+60122844960

8,259 Followers  2,915 Follow

Share Share Share

Thank you Kama for your time, and sanggup datang ke arah kitorang setiap kali nak sembang malam-malam. Penat after kerja pun, tetap datang 👍🏻 KakNaa tahu, Kama betul-betul nak and Kama akan buat sampai siap❗️ Semoga perjalanan kalini bersama #businessStyleMMG dapat bantu Kama lebih kuat lagi, dan maju ke depan 🙏🏼 Bisnes kita ni, umpama larian marathon..satu pusingan kita tak menang, bukan bermaksud kita dah kalah. Kita tetap masih dalam pertandingan yang sama, so keep on  running🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️
Harapan masih ada untuk menang 🏆
...
#naakamaruddin 
#naakamaruddindotcom 
#businessStyleMMG 
#projekrm1000sehari
Malam tadi, sambung cerita bisnes with DSM @kamaliahmz and pasangannya @rexaputeh 😁 
_
Satu yang kami nampak pada derang ni, keAZAMan yang tinggi nak mencapai apa yang mereka nak! Sekali dah buat, pasti nak dapatkan jugak 💪🏻❗️ _
Hope Kama and Redza makin jelas apa nak dapat dlm masa terdekat ni, and dah tahu apa tindakan perlu buat...
Focus 💯 %
Commit 💯 %
Fight 💯 %
...
We believe in both of you! 
Mula your new chapters dengan lebih semangat and betul-betul puas hati 💪🏻 Jom travel together 🧳 ✈️ bermula new trip yang bakal mula ni! Siap sedia awal, pesan Sifu CDM Chan..supaya kita dapat siapkan apa perlu siap ikut rancangan 👌🏻
_
#naakamaruddin 
#naakamaruddindotcom 
#sembangbisnes
#projekrm1000sehari 
#businessStyleMMG 
#percayasampaiberjaya
Cerita shopping jemaah semalam..InShaaAllah, hari-hari kita shopping lagi dan lagi sampai closing Day 30 Jun 😘💪🏻 _
Bersama #businessStyleMMG , macam-macam pilihan produk ada untuk nak pakai sendiri and nak berniaga👍🏻 Kami takde hadkan hanya satu atau dua produk..tapi, mengikut keyakinan masing-masing..mengikut kesesuaian pasaran masing-masing. 
In our team pula, semua ilmu dari segi produk + marketing.. akan dikongsi dan diajar. 
Soalan yang selalu ditanya..macam mana nak capai RM1000 sehari tu? Sebulan minimum dah capai RM30,000 🤩
Haaa, jawapannya ada pada setiap MMG leaders yang dah berjaya buat. 
If betul-betul follow InshaaAllah..result sama juga anda dapat! 😘 ...
2 Income Sebulan | Mula RM47 📲0122844960
...
#projekrm1000sehari 
#businessStyleMMG 
#bisnesberjemaah
#naakamaruddindotcom 
#naakamaruddin
For a coffee lover, i can’t leave without coffee. Sehari at least sekali la kan...and yang penting buat pilihan lebih sihat la, yang mana rendah kalori, ada khasiat garam buluh, and rendah asid. So, perut tak pedih, kepala tak pening bila minum @min.kaffe ni 😘👍🏻 Badan pun lebih mudah nak maintain 
_
Now, masih ada promosi jimat Min Kaffe ❗️For regular customers confirm terus grab minumum 1 set Promo ni, sebab berbaloi-baloi. Kalau yang baru nak cuba, boleh roger jugak Naa..kita ada Set Jimat 3 kotak juga 🤩 
_
📲0122844960

#naakamaruddin 
#naakamaruddindotcom 
#minkaffe 
#kopikurus
#kopikuat
#kopimasinviral 
#kopigarambuluh 
#projekrm1000sehari 
#businessStyleMMG
Sebelum berakhir promo bulan ni for @min.kaffe , semua pakat grab..
Carton-carton harinii bersama team 😘💪🏻 _
#naakamaruddin 
#naakamaruddindotcom 
#projekrm1000sehari 
#businessStyleMMG 
#minkaffe 
#kopimasinviral 
#kopigarambuluh
#kopisihat
#kopikuat
#kopigarambuluh
Assalamualaikum..ada ni, dari semalam tak bersiaran live, keluar pagi..balik petang. Malam dah kepenatan. Mana sempat follow up personal ajer biz partners 😁 
_
Now teman suami makan dulu, jap lagi kita shopping hot products at B32 Stockist! 😘👍🏻 _
Mana yang nak berkirim order, nak confirm order..boleh whatsapp Naa personal okeii
_
#naakamaruddin 
#naakamaruddindotcom 
#projekrm1000sehari 
#businessStyleMMG
I was 3 months pregnant 🤰🏻masa event ni back in 2013, Diamond Night 💎 ...
Masa tempah baju ni, belum pregnant pun 😅 Tapi Alhamdulillah, boleh muat lagi masa ni.
_
So, memang betullah..perkongsian dari ramai-ramai pemakai tegar PB corset, bila badan kita dah terbiasa sarung PB..bila pregnant, badan kita bukan suka-suka hati melebar, berat badan pun tak naik mendadak, dan perut pun dah biasa dengan makan ikut apa yang perlu ajer, bukan ikut nafsu ibu mengandung. Sebab tu, sampai lepas bersalin anak kedua..Naa terus sarung balik saiz PB yang sama, and habis jer pantang, boleh muat balik baju lama. Cepat jer PB reshape balik lepas bersalin, sebab badan tak melebar sangat masa pregnant danish yusuf. 
Sebab tu jugak, danish pun makan sikit, and maintain kurus..tak macam abangnya Danial 😂 
_
#iwas3monthspregnant 
#premiumbeautiful 
#premiumbeautifulkl 
#testimoniPB
#naakamaruddin 
#naakamaruddindotcom
Haa, ada yang tengah consider nak berpantang dengan mudah and terjamin shaping balik secepat mungkin dlm tempoh confinement ? 
Boleh la grab now, at 50% OFF 🤩 ...
Harga Promo ni sampai 30 JUNE ni jer tauu! Lepas 30 June, usah dirayu lagi nak dapat harga ni dari sis 😝 
1st July jer..back to normal price dah. 
_
For customer Naa tersayang yang planning nak pakai dlm pantang, nanti Naa bagi Special FREE GIFT 🎁sekali!
_
Whatsapp Naa cay 📲012-2844960..and korang di luar kawasan, Naa akan direct kan kepada wakil PB agents under my team untuk kawasan berhampiran u’olls. Jangan risau 😉👌🏻 _
#naakamaruddin
#naakamaruddindotcom 
#premiumbeautifulkl 
#premiumbeautiful 
#premiumbeautifulpromotion 
#premiumbeautifulexpert 
#premiumbeautifultopagent 
#healthcorset 
#slimmingcorset 
#confinementcorset 
#bengkungmoden 
#businessStyleMMG 
#projekrm1000sehari
If you are thinking about it 🤔, BUY IT NOW❗️ 5 hari sahaja lagi, untuk grab dengan harga termurah di pasaran 🤩🤩🤩
And please bare in mind, this Premium Beautiful Corset, bukan dijual harga murah sebab barang lama atau barang lelong ya..semua Naa ambil new set from stockist👍🏻 This Promo, datangnya dari company..that’s why la Naa boleh offer korang harga ni
_
This is our LAST CALL📣 LAST OFFER sebelum promosi tamat 30 JUNE 2019 
_
Hurry up ladies💃boleh whatsapp Naa untuk tanya lebih detail on the promotion, sizes, and final price 📲0122844960 
_
Offer valid for both PB Classic (black) & PB Elegance (silver). You can also mix & match apa korang nak as extra pieces of PB Long Bra / Short Bra / Waist Nipper / Long Girdle 👌🏻 Kindly click my whatsapp link at bio too, kalau nak lagi cepat dan mudah ya ☺️ _
#naakamaruddin
#naakamaruddindotcom 
#premiumbeautifulkl 
#premiumbeautiful 
#premiumbeautifulpromotion 
#premiumbeautifulexpert 
#premiumbeautifultopagent 
#healthcorset 
#slimmingcorset 
#confinementcorset 
#bengkungmoden 
#businessStyleMMG 
#projekrm1000sehari
Tengok gambar ni, teringat lirik lagu yang sifu share last week 😁
“Ada nggak ada..yang penting kita ketawa..Ada nggak ada, yang penting kita gembira” 
_
Apa maksudnya tuu? Cukup mendalam tau lirik lagu ni.. betul-betul fahamkan dan itulah yang bantu bagi kita kekuatan dalam apa jua pun situasi kita sekarang. Why? Kerana kehidupan ni ibarat pusingan roda, kadang di bawah..kadang di atas. Sentiasa ada harapan untuk semua perbaiki lagi, teruskan lagi, dan maju ke depan
_
*Target & Matlamat pahatlah di batu agar tidak berubah! Tapi Rancangan & Tindakan lakar di pasir supaya boleh berubah mengikut situasi👍🏻 _
#naakamaruddin 
#ashrafnaserudin
#naakamaruddindotcom 
#businessStyleMMG
Ini jer sempat bergambar semalam 😅 mohon ampun, Naa terpaksa mintak diri awal, dengan keadaan kesihatan semalam 🙏🏼 Congrats team, and all MMGians yang ambil peluang hadir Majlis Ilmu & Jamuan Raya 😘 
_
#naakamaruddin 
#naakamaruddindotcom 
#MMGbiztraining
#businessStyleMMG 
#projekrm1000sehari
Cerita semalam baru nak update ni😅 
Yer, yer..mulut muncung bebel...”sebelum nak share, nak recommend apa pun product kat sesiapa, rule No.1☝️sendiri dah pakai dulu! 
Kalau sendiri belum pakai, tak payah cerita panjang..orang pun tak teruja nak tahu” 🤭 
_
Berkongsi dari pengalaman sendiri tu adalah jauh lebih baik, dari hanya bercerita dari segi teori. Kalau sedap, pasti cerita kesedapan korang rasa tu..akan sampai ke orang yang korang cerita. Kalau rasa selesa, pasti keselesaan tu tergambar pada orang lain juga. Dan bila sendiri pun helokk jer bila pakai produk, orang terus nampak 🤩
_
Ok, done bebel! 
Bebel sebab nak kita sama-sama dapat hasil rezeki bersama yang berganda-ganda InShaaAllah 🤲🏻
_
*Me, sharing on TIPS closing PB!*
#naakamaruddin 
#naakamaruddindotcom 
#usahawanPB
#premiumbeautiful 
#premiumbeautifulkl 
#premiumbeautifulexpert
#premiumbeautifultopagent 
#MMGbiztraining
#businessStyleMMG 
#projekrm1000sehari