Naa Kamaruddin

Naa Kamaruddin Follow

📍KL-Kelate
👩🏻‍💻Blogger 💼Entrepreneur
👩🏻‍🏫BizCoach & Trainer
www.naakamaruddin.com

http://www.wasap.my/+60122844960

8,259 Followers  2,931 Follow

Share Share Share

Sebelum coffee atau makan apa-apa for breakfast..seawal subuh tu, sis amalkan @herba.maharani dulu to kickstart my day! ..
InshaaAllah, walau kesana kemari..buat tu buat ni..tapi masih bertenaga sampai ke malam💪🏻 ...
Cuba sendiri, baru u’olls tahu 😘👍🏻
Mood pun cantik sampai ke malam, so abang pun happy bila isterinya mood elok 😄
..
#herbamaharani
#jamukuatwanita
#chinesetraditionalherbs
#penjagaandalamanwanita 
#rahsiaawetmuda
#pesonawanita
#businessStyleMMG
Bila tengok semua pakat share gambar, sis pun nak jugak lah 😂 ...
#10yearschallenge 
#2009vs2019 
#belumkahwinVsMomof2
#engineerVsentrepreneur
#naakamaruddin
#naakamaruddindotcom
Ada jer nak nyelit kat belakang..😅 #naakamaruddin
#naakamaruddindotcom
Cubaan 1st time masak guna #sweetality 💚 
Memang guna sikit jer, untuk tambah rasa sedap! And yang penting sweetality ni sihat dan selamat..ZERO CALORIE ✔️
...
#naamasaksekalisekala😅 
#sweetener 
#sugarrevolution
#naapakainaapromotenaajual 
#naakamaruddindotcom
Apa pun nak buat, kami duduk dan bincang bersama..sharing ideas and experience
..
Inilah budaya yang kami dididik dari awal bisnes, dan nak berjaya ..back to basic = ILMU + BERTINDAK + RUJUK 👍🏻 ...
Syukur padaMU Ya Jami’ mengumpulkan kami harini. Semoga apa yang dirancang berjalan lancar InshaaAllah 🙏🏼 ...
#businessStyleMMG
#projekRM1000sehari
#naakamaruddin
#naakamaruddindotcom
Sifu bisnes kami sentiasa pesan..bisnes ni ibarat larian marathon 💪🏻💪🏻 So, we need to set goals, make plans and strategy , focus on your strength, never compare yourself with other people but compete with the distance of reaching the goals, and surround yourself with the people who can motivate you ❗️ Assalamualaikum, and good morning ☀️ CHAMPIONS! 
Have a great day! ...
#naakamaruddin
#naakamaruddindotcom
#lifeislikeamarathon
Baling belakang kenangan kat KLIA, masa nak tinggalkan suami sis @ashrafnaserudin for Korea Trip 1 year ago! 
InshaaAllah, semoga Allah Ya Baari’ aturkan yang terbaik..tiada siapa tinggalkan siapa dah, mesti nak sentiasa berdua suami isteri for Kunming Trip dan trip-trip seterusnya 😘✈️✈️✈️ ...
Let’s continue our journey and adventures together❗️💪🏻 ..
#naakamaruddin
#ashrafnaserudin
#naastravelog 
#naakamaruddindotcom
Harini, relax-relax uruskan rumah..and sempat keluar deliver hot product @min.kaffe untuk adik manis sorang ni 😁 ..
InshaaAllah, berminat nak jadi agent Min Kaffe 👍🏻 boleh sangat sis, sambil kita minum, kita share and introduce dekat orang sekeliling. Lagipun mmg ramai dah tahu pasal Min Kaffe ni, cuma sometimes tak tahu mana nak beli jer. So, take this chance untuk tambah rezeki, boleh buat duit extra! ...
#naakamaruddin
#minkaffeagentkualalumpur
#minkaffeagentgombak
#minkaffeagentampang 
#businessStyleMMG
#projekRM1000sehari
Morning All 💕 ..
Banyak good news dapat from CDM Conference 😘 and this is one of it! 
Our latest product will be released soon! Pilihan sweetener terbaik for your health, and clinically tested dapat bantu reduced sugar level in blood, dan paling penting rasa yang sedap! 👍🏻👍🏻👍🏻 Introducing..Sweetality! 💚
*semalam Naa sendiri dah try buat air iced coffee and just add few drops of Sweetality into my drinks 👌🏻 So easy to use! ...
Taste like sugar, feel like sugar, use it like sugar. 
Now we can enjoy the sweetness without the guiltiness 😘 ...
IT IS ZERO CALORIE✅
...
#sweetality
#sweetener
#pemanis
#zerocaloriesweetener 
#naakamaruddindotcom 
#businessStyleMMG
#projekRM1000sehari
Feeling all the positive vibes❗️💪🏻💪🏻💪🏻 ...
Have a good sleep everyone, Dream Big Dreams 🌟 ...
#cdmconference2019
#projekwawasan2020
#businessStyleMMG
#naakamaruddin
#naakamaruddindotcom
Aura CDM Gala Dinner tahun ni memang luar biasa..😘
Kata mentor-mentor.. ONG sudah mariiii! 
Syukur Ya Jami’ mengumpulkan kami dalam satu majlis. Berada bersama barisan CDM-CDM Jutawan dan bakal Jutawan. ...
#naakamaruddin
#naakamaruddindotcom 
#cdmconference2019
#projek2019
#projekwawasan2020
#togetherweareone
Sifu..ibarat ayah kami dalam bisnes. 
Waktu dalam kegelapan, sifu tunjukkan kat mana ada cahaya terang. Waktu kesejukan, sifu tunjukkan sahabat-sahabat untuk duduk dekat rapat supaya dapat panaskan. Waktu tak nampak jalan, sifu tunjuk dan bukakan jalan. Ya Allah, tak terbalas jasa sifu pada kami berdua, cuma satu yang kami nak hadiahkan pada sifu..iaitu KEJAYAAN! Dalam bayangan memang pegang kuat dan penuh harapan untuk sampai suatu masa, Naa bersama sahabat-sahabat dan sifu, duduk satu meja di biznes centre..semua sebagai Millionaires🤩 
InshaaAllah, percaya sampai berjaya💪🏻 ...
Thank you so much cdm 🙏🏼 ...
#naakamaruddin
#ashrafnaserudin
#businessmentor
#businessStyleMMG
#cdmconference2019