nazimothman

nazimothman Follow

A human.

https://go.onelink.me/BAuo/d08ccd22

2,195,817 Followers  918 Follow

Share Share Share

Jodoh takkan ke mana..~ kan bae? 🌹

A duet with my pretty sis , @fatinafeefa . #selow Music arranged by @aniqxnashri & @kedzaiki
Kanda mampu peluk benda ni je sekarang, dinda..~
Kanda dodoikan Dinda ni... mimpi indah....~ 🌹 ( 🎥 & 🎼 - @aniqxnashri ) #dinda
Sekarang ni memang nampak cam halus je. Tapi tunggu la lagi 3 bulan. 🤓
Kayangan Airlines.
Ok. Air U dah siap. Duduk table mana?
Nasib baik I berasal dari kayangan, so I takde la rasa gayat makan malam tergantung 50 kaki dari tanah. 
@dinner_in_the_sky_malaysia
Percayalah, U’re always in my heart. 🌹
Ada yang rindu I tak?
Guys! I’m so thankful my preloved items are mostly sold. Harga murah-murah je pun. Terima kasih kepada para pembeli sekalian. Ada la lagi sikit yang tinggal. So please feel free to check out @styledbynazim kot kot ada yang berkenan. Siapa cepat dia dapat 🙌🏻 ( models tak dijual )
Kekanda Kayangan
So who are U gonna call?