Blogger

Blogger Follow

๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ | 23 | up & down at www.neezalife.com

6,092 Followers  3,816 Follow

Share Share Share

Sama tapi tak serupa ๐Ÿ˜‚ Kan?
.
๐Ÿ“ธ by me
#amoi #geng03 #FiyabondingwithTokMa
A selfie with sleeping princess ๐Ÿ‘ถ๐Ÿปโค๏ธ๐Ÿ’‹ #amoi #geng03 #pipitomato #whyyourskintonefollowmine #inheritatokgenes #morepicinigstory
Wah ๐Ÿ˜ฑ banyak keistimewaan laman web zakat2u.com.my versi 4.0 yang memudahkan kita untuk membayar zakat secara online. So tak boleh bagi alasan untuk tak bayar zakat okay. ๐Ÿ˜‰Untuk maklumat lebih lanjut layari https://www.neezalife.com/2018/11/pelancaran-zakat2-versi-4.0-oleh-ppz-maiwp.html
.
#ppzmaiwp #ppzwilayah #zakat2u #bayarsekarang #lagimudah #lagimudahzakat2u #lagimudahzakatwilayah #lagimudahzakatppz
MAJLIS PELANCARAN ZAKAT2u versi 4.0 - Tahniah PPZ-MAIWP ๐Ÿ‘
.
Baru sebentar tadi, Neeza berpeluang menghadiri majlis pelancaran zakat2u versi 4.0 di PPZ MAIWP, Kuala Lumpur. 
Majlis pelancaran disempurnakan oleh Ketua Pegawai Eksekutif PPZ-MAIWP, Tuan Haji Ahmad Shukri Yusoff. Menariknya tentang embayaran zakat melalui laman web zakat2.com.my versi 4.0 di mana kelebihan terkini yang disediakan ;
๐Ÿ‘‰ pengiraan kalkulator zakat secara automatik yg lebih ringkas
๐Ÿ‘‰melakukan pembayaran lebih dari satu jenis zakat dalam satu masa dengan penggunaan TROLI ZAKAT
๐Ÿ‘‰penggunaan resit rasmi bayaran online secara sepenuhnya
๐Ÿ‘‰bacaan doa untuk para muzakki setelah selesai pembayaran zakat
๐Ÿ‘‰integrasi pembayaran zakat menggunakan chatbox FB messanger
๐Ÿ‘‰video tutorial panduan pengiraan zakat
.
Untuk maklumat lebih lanjut,
https://www.neezalife.com/2018/11/pelancaran-zakat2-versi-4.0-oleh-ppz-maiwp.html
.
#ppzmaiwp #ppzwilayah #zakat2u #bayarsekarang #lagimudah #lagimudahzakat2u #lagimudahzakatwilayah #lagimudahzakatppz
Gemuk ke kurus, sis doesn't care~ at the moment lah ๐Ÿ’โ€โ™€๏ธ I just want to be happy. Let me accept myself first.
Syukur terbuka jugak hati sis nak berhijab yerr ๐Ÿ’โ€โ™€๏ธ #siscuba #mamaawakdengkieh #cikhajahamoi #pipitomato
Lemme introduce you my current 3 months old โค๏ธ Izzatul Aafiyah #amoi #pipitomato  #geng03 #imissyou
Yes we did our 10 mins MPP Challenge @ Spicy Challenge Mee Panas Punggung 100% @rocketkitchen1 @rocketkitchen1 @rocketkitchen1 Katanya kami the first girls try pedas 100% sampai berkali-kali kena soal dekat kaunter. ๐Ÿ˜… Aku pula memula tak nak terjebak itu sebab aku tak ada dalam video at the end makan MPP ni sampai licin with my bff. Kitaorg mmg kaki mkn pedas byk je kedai kami explore try tapi tak rakam cuma kali ni atas permintaan. ๐Ÿ˜… So enjoy the video! ๐Ÿค—#mukbangmalaysia #mukbangvideo #mukbangshow#spicychallenge #spicychallengeaccepted #spicychallengesuccess
#ootd tunjuk beg baru. acah2 tourist ๐Ÿ’โ€โ™€๏ธ ya I tau I demok sangat dah macam2 makan sejak sampai semalam. ๐Ÿคช oh ya tadi kan masa I beratur beli makanan, I met a good local chinese man who helped me in choosing delicious food there. when we talked to each other, someone eyed us. a malay auntie and she spoke to me. she thought I am not a Malaysian, maybe Singoporean or China mainland like my mandarin lecturer. perhaps? ๐Ÿค” so obviously the mix blood haaa? ๐Ÿ˜‚ but i cannot talk well in mandarin that's why I speak in English with that local chinese guy lohhh..
No gym for few days. Let's go somewhere far to heal the heart. *backpacker mode* Forget everything once you arrive new place hunting all the food you can, never care about calories intake and try to meet new friends there.
Apa pengorbanan anda di Hari Raya Korban ini? Sis korbankan diet sis laaaaa. ๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฃ RIP DIET #throwback #sebelumnaik7kg #2minggu Cc: Wanie
Literally swag because sport attire is life ๐Ÿ‘ OMG ๐Ÿ˜sunset #360panaromicview from 44th floor @skydeckhattencity Malacca โค๏ธ FREE access if you are a guest hotel of @hattenplace . Recommended staycation ๐Ÿ‘Economic wage with expensive moment ๐Ÿค— Check it out my IG story if you can't wait for my update in my blog later if I am not lazy ๐Ÿ˜ˆ #travel #staycation #malaysiablogger #lifestyleblogger