Malaysian Lifestyle Blogger

Malaysian Lifestyle Blogger Follow

http://www.neezalife.com/

6,175 Followers  3,778 Follow

Share Share Share

Monday blues. 😏 Matching blue and black for today #ootd Handbag - Tiffiny Mizell from @mizzuemy and Cardigan from @nextladiesmy πŸ€—Ready for meet up with #panazmy tonight 🌸 #lifestylebloggermalaysia #handbaglover #handbags #handbagmalaysia #handbagmalaysiaoriginal #totebag #totebagmalaysia #cardigan #cardiganmurah #cardiganbasic
Indahnya petang di Chow Kit Road Kuala lumpur,
Chow kit road! chow kit road!
Chow kit road! chow kit road!
Chow kit road! chow kit road!
Chow kit road! chow kit road!

Kalau sebut Chow Kit, mesti terngiang-ngiang dekat telinga lagu Arwah Seniman Sudirman kan. Nak tahu tak? Tak lama lagi Chow Kit bakal menerima sentuhan baru iaitu penubuhan Chow Kit Trade Centre (CKTC). Projek terbaru dari New Paradise di bawah Vinsoon Group. CEO dan pengasas Vinsoon Group iaitu Dato' Michael Lim. Tak sabar nak tunggu disiapkan sebab nak shopping. Wehuuu. Pusat borongan sehenti terbesar 10 tingkat tau. 😱 Bestnya. Tapi bila ia akan disiapkan? πŸ€” Boleh baca di blog http://www.neezalife.com/2017/07/chow-kit-trade-centre-cktc-syurga-baru.html #chowkit #chowkitroad #chowkittradecentre #chowkittradecenter #newparadise #vinsoongroup #investment #property #hartanah #pelaburan #projekkualalumpur #pusatborong #pusatborongkualalumpur #pusatborongsehenti #pusatborongterbesar #lotpropertyforsell #propertyforsell #propertykualalumpur  #lifestylebloggermalaysia
Our table makan be like πŸ’ Baru 1/3 from table for the first round ya. 😏 Tak ingat dah berapa kali tambah sebab terlampau rambang dengan pelbagai bahan steamboat yang ada di @pakjohnsteamboatbbq πŸ˜‚ Semua nak cuba semua nak rasa. Amboi~ πŸ˜… Nanti kita review dalam blog ya www.neezalife.com 🌸 @butterflyproject.my #butterflymsia  #thebutterflyproject #socialmediainfluencer #influencer #beautybloggers #lifestylebloggers #beautybloggermalaysia #lifestylebloggermalaysia #foodiemeetup #foodhunter #foodporn #foodparty #steamboatmalaysia #steamboat #pakjohnsteamboat #ilovefood
My gang makan table for today at @butterflyproject.my steamboat party in @pakjohnsteamboatbbq πŸ‘­Fateen & Azwar 😘 Nice to meet both of you! 🌸#butterflymsia #thebutterflyproject #socialmediainfluencer #influencer #beautybloggers #lifestylebloggers #beautybloggermalaysia #lifestylebloggermalaysia #foodiemeetup #foodhunter #foodporn #foodparty #steamboatmalaysia #steamboat #pakjohnsteamboat #ilovefood
Wuuuu berkepul-kepul asap πŸ™ˆ Amma check in here today in @pakjohnsteamboatbbq ❀️ Enjoying the food at steamboat party with awesome friends from @butterflyproject.my 😘#butterflymsia #thebutterflyproject #socialmediainfluencer #influencer #beautybloggers #lifestylebloggers #beautybloggermalaysia #lifestylebloggermalaysia #foodiemeetup #foodhunter #foodporn #foodparty #steamboatmalaysia #steamboat #pakjohnsteamboat #ilovefood
Sebelum jumpa Miss Coach PT Isnin ni, marilah kita mendetox hari ini dan esok. πŸ˜‚ Selepas hentam makan dekat 2 restoran di Damansara hari ini. 😜Rasanya.. ginger dan timun yang lebih.. perghhh πŸ˜­πŸ‘#detoxjuice
All time favourite Hainanese Chicken Rice Chop 🀀 Selalunya makanan wajib dengan partner in crime @anisxdilla tapi dah sis sispa kita sibuk dengan kursus πŸ˜‚ #makanseorangjela #juicywasabi
#vacation 🌸
Alhamdulillah kenyang sangat hari ini dapat menjamu selera di @dairytooth.malaysia 🀀Antara hidangan yang best patut dicuba di @dairytooth.malaysia antaranya ialah DT Signature HK Milk Tea, DT Signature HK Egg Puffs dan Polo Bun. Jomlah datang ke Sunway Pyramid sebab hari ini opening outlet ketiga #dairytoothmy tau. Boleh dapat FREE Milk Tea tau. 😘 Lokasi di Orange Wing sebelah Maxis Centre F1.K2A. #dairytoothmalaysia #dairytooth #sunwaypyramidmall #sunwaypyramid #openingceremony #makananbest #makanansedap #makananenak #eggpuffs #eggpuffwaffle #foodbloggermalaysia #foodblogger #lifestylebloggermalaysia #foodhunter #foodforlife #foodblogger #foodieblog
Hari ini I ada di Sunway Pyramid sempena pembukaan outlet ketiga @dairytooth.malaysia (Orange Wing- sebelah Maxis center - F.1.K2A) dan grab signature yang famous iaitu HK egg puff dan milk tea. Jomlah ramai-ramai ke sini dan boleh dapatkan milk tea secara PERCUMA! Hari ini sahaja tau tau ❀️😘 #dairytoothmalaysia #dairytoothmy #dairytooth #eggpuffs #eggpuffwaffle #makanansedap #makananbest #sunwaypyramid #sunwaypyramidmall #lifestylebloggermalaysia #zomatomy
after looong time craving 🀀 buttermilkchicken ❀️#myfavourite #icooktoday
My favourite flavour of #NUTRIbrownRICE is  chocolate because chocolate is ❀️. #harddiefan #chocolatelover That's why I read with romance novel too although it has sad ending tho. πŸ˜‚ Waaaaa.
-
-
-
Dah lama sangat tak baca Tenggelamnya Kapal Van Der Wijck ni. Dekat rumah Johor sana ada first original copy dalam Bahasa Indonesia (siap signature writer). Mak I punya novel πŸ’hmm romantis juga mak I πŸ€”. Dan nak membacanya macam 🐌banyak perkataan yang tak faham bahasa Melayu Indonesia level tinggi juga tu tapi air mata tetap banjir huhu 😭 Therefore, now trying to read with Malaysian version. So, let's begin.. Bismillahirahmanirohim 😘 #dinner #tooheavytoeatcomplexcarbo #fortoday #replacewithhealthydrink #notslimmingdrink  #fitjourney #fitlife #fitnessblogger #neezaweightlossjourney #lifestyleblogger #lossweight #pulunkuruslepasraya #heartbrokenshouldgorgeous #notendupfatty #behappy #lifeisfullofhappiness #lifeisbeautiful