Malaysia Lifestyle Blogger

Malaysia Lifestyle Blogger Follow

EPC Student | Lifestyle Blogger | Food Junkie | Fitness Freak | Make Up Lover

http://www.neezalife.com/

6,288 Followers  3,718 Follow

Share Share Share

πŸ˜” psychologically and physically exhausted #stressweek #week8
Akhirnya @puanbee terima juga voucher RM150 dari @sushikingmalaysia sempena contest yang Neeza buat minggu lepas. πŸ€— Nasib baik 1 selangor. Boleh self pickup. Maklumlah Neeza sekarang busy amat tak ada masa nak pergi Pos. πŸ˜‚ Dan malam ini juga kak Bee spend dengan family. Ceria tengok anak-anak kak Bee. Hehe. Thank you sorry susahkan kak Bee datang dari jauh Damansara malam-malam ini. πŸ™† Lepas ini ada contest bakal menyusul Mei nanti. Lagi banyak nilai dan ganjaran. Untuk pengumuman contest #NeezaXBirthday22 dan @izyanzawawi selaku pemenang contest komen terbanyak Sushi King, sabar naaaa 😌mana bakal dapat personal gift dari Neeza, lemme settle everything tunggu Mei nanti dah cuti mid sem I umumkan okay! ❀️
Yeayy dapat hamper. πŸ™† Dapat makan sedap, dapat hadiah. Amma so happy 😘 Rugila siapa tak datang tu. Apapun makanan dekat sini best lagi-lagi rojak dan kambing bakar.. perghhh πŸ‘Thank you #muhibbahmakanplace #plazaalamsentralshahalam congrates for opening supaya sukses πŸ’‹#lifestylebloggermalaysia #foodiebloggermalaysia #foodbloggermalaysia #medanseleramuhibbah
Temptingnya sizzling lamb rice with egg ini. 😍 Tak sabar nak makan πŸ™† Siapa yang masih berada di Shah Alam dan sekitar lagi-lagi kawan-kawan UiTM yang masih ada di Shah Alam, Neeza nak ajak ini, marilah datang ke pelancaran pembukaan #medanseleramuhibbah bertempat di Plaza Alam Sentral. Ada rojak, kambing golek free tau. Malah ada hadiah2 menanti pengunjung bertuah. πŸ€—#mediablogger #foodbloggermalaysia #foodiebloggermalaysia #lifestylebloggermalaysia #openingceremony #plazaalamsentralshahalam #muhibbahmakanplace
Thanks to Allah for the opportunity. πŸ€— My first time being here in RTM and it was a great experience to see the environment. 😘 p/s: Ignore my silly face tengah tahan panas cuaca tengahari tadi. Hahaha #mediablogger #lifestylebloggermalaysia
#liveupdate Neeza bersama rakan-rakan bloggers sekarang berada di RTM bersempena Majlis Penyerahan Tajaan Syahadah 2017 'Raikan Nur Islam' #Syahadah sebanyak 30 episod diterbitkan memaparkan keindahan Islam di negara Magribi (Morocco) dan asimilasi budaya saudara kita (mualaf) di Malaysia bakal menemui penonton setiap hari bermula pada 25 Mei depan. Antara rakan-rakan penaja yang terlibat ialah #EzGroup #EzQurban #EzKembara #ButikAinonKaman @asianichalal Jangan lupa tonton okay! Ada kuiz mingguan dan utama untuk dimenangi. 😍 #rtm #mediablogger #lifestylebloggermalaysia #syahadah2017 #raikannurislam #ramadhan #siarantv #setiabersama
Tahniah @puanbee πŸ€— Pemenang contest I ❀️ Sushi King , voucher @sushikingmalaysia πŸ™† bernilai RM150. Tolong inbox secepat mungkin ya 😁 Yang tak menang tu jangan sesedih. Ada contest lain yang lebih best dan masyuk bakal menyusul. πŸ™† Haaaaaa, Neeza ada pengumuman lain ni. Bagi menghargai peserta terutama untuk komen terbanyak, ini hadiah personal Neeza nak bagi pada @izyanzawawi . Lebih 100 komen tu. πŸ˜‚ Inbox Neeza juga tau. TQ semua sebab join contest dari Neeza. Doakan semoga rezeki Neeza terutama blogging dimurahkan lebih lagi lepas ini supaya dapat berkongsi dengan anda semua juga. Nantikan contest Mei nanti ya. πŸ˜‰ Video cabutan boleh tengok FB Haneeza Mohamad ya. #lifestylebloggermalaysia
Skemanya seketul Neeza bila dalam kelas terutama pakai spec. πŸ˜‚ Okay nak bagitau ini, esok malam naaa Neeza umumkan pemenang untuk contest I ❀️ Sushi King. Neeza mohon maaf sangat ya terpaksa pinda masa pengumuman πŸ˜” Harap peserta-peserta faham ya. Neeza boleh lupa esok pagi ada test subjek business. πŸ˜‚ Tengok gambar selfie ini pun tau ai murung terkejut. Hahaha. Bagi Neeza settle everything pasal study dulu ya kejap ke lagipun esok kelas terakhir untuk minggu ini. πŸ˜… Apapun terima kasih sebab memahami dan maaf untuk kelewatan pengumuman. πŸ™#perempuanpipipau #lifestylebloggermalaysia #fulltimestudent #parttimeblogger
PELUANG MENANGI VOUCHER SUSHI KING BERNILAI SEHINGGA RM150! 
Alhamdulillah rezeki blogging bertambah-tambah pada bulan kelahiran Neeza ini, jadi Neeza nak berkongsi rezeki juga kepada follower-follower Instagram @neeza02 . Asyik terliur tengok gambar makanan yang Neeza upload kan jadi Neeza nak buat contest supaya korang dapat merasa juga antara makanan pilihan dalam blog Neeza. Terima kasih kepada @sushikingmalaysia untuk pemberian voucher ini. Itu sebab nama contest ini ialah I ❀️ Sushi King. Syaratnya mudah;
1. Follow @neeza02 dan @sushikingmalaysia 
2. Komen dan tag seberapa ramai kawan anda dalam post ini.
Contest ini tamat Selasa, 18 April 2017 jam 11.59 pm. Lebih banyak tag lebih tinggi peluang untuk anda menangi. 😘 Contest ini valid untuk penyertaan di Instagram sahaja. Good luck guys! πŸ€— #sushiking #makanansedapmalaysia #bloggermalaysia #lifestylebloggermalaysia #foodiebloggermalaysia  #contestmalaysia #contestgram #contestday #giveaway #giveawaymalaysia #contestgiveaway #MySKCurry
Bagi #teaser untuk Simple Make Up from @myshizens Visage Collection 2017. Full video kena terjah blog www.neezalife.com/2017/04-simple-make-up-video-visage-collection.html okay πŸ˜˜β€οΈπŸ’„ #makeuptutorial #makeupblogger #makeupaddict #makeuplover #makeuphaul #makeupobsession #makeupaddict #shizens #lifestylebloggermalaysia
When your make up is organized, your life is organized. πŸ’‹By the way, I wear 2017 Visage Collection from @myshizens ❀️ Wait for my tutorial video after this. Simple and easy to put on 😘 #dummies #makeupaddiction #makeuplover #makeuptutorial #makeuphaul #lifestylebloggermalaysia
Waaaa πŸ€—@konichiwacafe masuk dalam Jalan-Jalan Cari Makan tadi dekat TV3. Sebelum masuk JJCM iolls dah pergi try dulu dan cerita dalam blog tau πŸ€—πŸ˜‹ terbaik πŸ‘ http://www.neezalife.com/2017/03/konichiwa-cafe-restoran-jepun-muslim.html Siapa area berhampiran Bangi pergilah try πŸ€—#sushimalaysia #westernfoodmalaysia #malayfood #foodiebloggermalaysia #lifestylebloggermalaysia #bangi #makanansedapbangi