NEMUS Lillestrøm og Kløfta

NEMUS Lillestrøm og Kløfta Follow

🔸Kiropraktor
🔸Osteopat
🔸Fysioterapeut
🔸Muskelterapeut
🔸Akupunktør
🔸Klinisk ernæringsfysiolog
🔸Diagnostiskultralyd/Trykkbølge
👉🏻www.nemus.no/klinikkene

https://www.facebook.com/nemus.lillestrom.klofta/

759 Followers  1,079 Follow

Share Share Share

Nytt kurs med bassengtrening hos Libos Lillestrøm. Passer for deg som er gravid eller har bekken og ryggplager etter fødsel. Treningen foregår i et oppvarmet basseng (34gr) og passer for alle nivåer. Treningen består av kondisjonstrening, styrke og avspenning 💦

Hvor: Libos Lillestrøm - Alexander Kiellandsgate 9
Når: Tirsdager kl 13.00
Oppstart: 13 November. Hver tirsdag frem til 18 desember 
Pris: 1200 kr for 6 ganger for kurs. 1500 kr for kurs og undersøkelse av kiropraktor ved oppstart. Bindende påmelding og ubrukte kurstimer refunderes ikke. 
Ledes av Kiropraktor Monica Beharie ved Nemus Kløfta 
Spørsmål og påmelding til sendes til behariem@gmail.com eller 41267074.

Med vennlig hilsen Kiropraktor Monica Beharie🌸
Repost fra vår @osteopat.jan 👇  Trenger ditt lag hjelp med skadeforebyggende trening? Vi hjelper dere 😊———————————————————————— -I dag var jeg så heldig å bli invitert til jentefotballens dag for @kloftail ⚽️
————————————-
Jeg holdt et skadeforebyggende kurs for jentene - med fokus på FIFA 11+ ✅
————————————-
Og du? 
Visste du at: En tredel av alle skader kan unngås, og risikoen for alvorlige skader blir nær halvert ved å bruke programmet 🙌⚠️
Hipp hurra for Monica som har bursdag i dag🎈
Gratulerer med dagen!☺️ #bursdag #kiropraktor #nemus #nemuslillestrømogkløfta #hipphurra
Del 2, Styrketrening for gravide

Regelmessig trening under en normal graviditet gir store helsegevinster både for deg og din baby. Det anbefales minst 30 minutter moderat fysisk aktivitet daglig, og akkurat hva du gjør, er opp til deg. Det viktigste er at du har det gøy!😁
Det finnes mange myter om trening under graviditet, der en av de er at du skal unngå tung styrketrening. Hvis du tidligere har trent tung styrke, er frisk og har en normal graviditet, er det ikke noe i veien for å fortsette å trene tungt. Men ikke overdriv, dette er ikke tiden for personlige rekorder! Tilpass treningen etter dagsformen og tren uten smerter. Snakk med helsepersonell hvis du er usikker og ønsker å få et treningsprogram tilrettelagt deg.
Her viser Lovisa 4 øvelser du fint kan fortsette med under hele graviditeten. Husk å tilrettelegge etter dagsformen!
Øvelser:
1.	Knebøy med tåhæv for å aktivere venepumpen i legg og minske hovne ben
2.	Sumo markløft
3.	Pushups på benk: tilpass på knær eller høyere benk hvis magen er i veien
4.	Nedtrekk

#godtrening #aktiv #graviditet #trening #styrke
Vår klinisk ernæringsfysiolog Christina Kjeserud har uttalt seg i KK om behovet for vitamin D. Ta en titt da vel! Og lurer du på noe relatert til ditt eget kosthold er du hjertelig velkommen til å ta kontakt på post@christinakjeserud.no

#dvitamin #kk #kliniskernæringsfysiolog #nemus #nemuslillestrømogkløfta
Vi kjører en repost fra i fjor!
・・・
Styrketrening for gravide😃 
Friske gravide anbefales å trene regelmessig, da dette bidrar til å forberede kroppen til fødsel og tiden etter fødsel. 
Vi har alle forskjellige behov og utgangspunkt. Ta kontakt med din behandler om du er usikker,slik at du får treningen tilrettelagt deg. 
Under viser Anette 4 øvelser med hovedfokus setet, lår og rygg. 
God trening!😁 #styrketrening #gravid #gravidtrening #aktivhverdag #30omdagen #nemus #nemuslillestrømogkløfta
Mammatrening 🌸

Ønsker du å komme i form etter graviditet og fødsel? Eller sliter du med plager etter fødsel uten å vite hvordan du skal komme i gang?

Ved NEMUS Kløfta vil vi nå tilby trening i små grupper slik at du får en tett og tilrettelagt oppfølging. Hos oss vil du trygg og veiledet trening. Fokuset er på å få kontroll på bekkenbunnen og dyp kjernemuskulatur før vi går videre til styrketrening. Målet er at du skal få bedre kontroll og bli sterkere slik at du er god rustet for småbarnslivet.

Hvor: NEMUS Kløfta- Trondheimsveien 88, 2040 Kløfta

Når: Torsdager 12.00 
Pris: 1600 kr for 8 ganger 
Påmelding og spørsmål: behariem@gmail.com / Tlf: 41267074

#mammatrening #morogbarn #rygg #bekken #fødsel #graviditet #nemus #nemuslillestrømogkløfta
Mange gravide blir sykemeldt i løpet av svangerskapet på grunn av rygg-og bekkenplager.
I dag holdt vår kiropraktor Anette et lunsjforedrag "Gravid i jobb". Dette er et tiltak som bedriftshelsetjenesten ved Akershus Universitetssykehus har satt i gang for å redusere sykefraværet hos gravide. 
Fokus for foredraget var forbyggende og tilrettelegging. 
Et strålende tiltak som vi håper flere bedrifter vil tilby for sine ansatte. 
#Gravidijobb #forebyggendehelse #tilrettelegging #ahus #graviditet #svangerskap #morogbarn #bekken #rygg #nemuslillestrømogkløfta #nemus
Velkommen til bassengtrening for gravide og kvinner med bekkenplager etter fødsel i Lillestrøm og omegn🌸

Kurset passer for gravide gjennom hele svangerskapet og de som har bekkenplager etter fødsel.
Vi trener i oppvarmet basseng (32gr) med tilpassede øvelser. Det er fokus på bevegelse og opptrening av viktige muskler under og etter svangerskapet. Treningen passer for alle, da øvelsene kan tilpasses. 
TID OG STED: 
Vi starter opp tirsdag 18 september. Treningen vil foregå i Terapibassenget på Lillestrøm bo og behandlingssenter tirsdager fra 13.00- 14.00. Kurset vil gå over 6 uker. 
Kurset ledes av Kiropraktor Monica Beharie ved Nemus Lillestrøm og Kløfta.

Pris: 
6 ukers kurs:  1200 kr
6 ukers kurs og undersøkelse av bekken og rygg hos Kiropraktor før kursstart: 1500 kr. 
Ta kontakt på: behariem@gmail.com eller 41267074 for mer informasjon og påmelding.
Medlem i Kløfta IL❓❓
———————————————————————— Vi har i dag signert en avtale som gir ALLE medlemmer 20% rabatt på behandling hos oss. 🖐✅👍
———————————————————————— Samarbeidet kommer til å vises på flere måter - så følg med! Vi støtter idrettslag lokalt!
————————————————————————
Og er du ikke medlem? 
Meld deg inn inn 👍 http://kxweb.no/portal/arego/club/317
Mindfulness – oppmerksomt nærvær i praksis

Nå etter ferien er det igjen mange ender som skal møtes; barn skal på skolen/barnehagen, trening starter opp igjen, det tar seg opp igjen på jobben osv osv. Mange opplever at gjøremålene og tankene blir for mange og det blir vanskeligere å holde fokus – man blir stresset. Stress oppstår når det blir for mange tanker i hodet på en gang og man mister kontrollen i varierende grad. 
Mindfulness har i økende grad blitt mer populært og viser gode resultater innen forskning på stress, angst og depresjoner. Det handler mye om å få tankene under kontroll og møte utfordringer med økt fokus og klarhet.

Tips i hverdagen: 
Fokuser på pust – viktig at dette skal være eneste tanke i perioden med fokus. Fokuser på innpusten din og på utpusten din. Kan være 30 sekunder/1 minutt ila dagen for eksempel når du står på rødt lys i bilen, står i bilkø eller sitter på trikk/buss/tog. Dette kan med fordel også brukes når du for eksempel venter på at koppen skal fylles ved kaffeautomaten.
Pust inn gjennom nese eller munn etter hva som føles mest naturlig for deg. Fokuset skal være å trekke pusten dypt ned i magen og slippe pusten helt ut. Tell gjerne antall pust så er det lettere å holde fokuset. Dette kan videre trekkes over i andre gjøremål ila dagen, etter hvert som det blir lettere å finne fokuset. Kjenn at du slapper av og at pusten flyter lettere. 
Husk å stresse ned eller meditere er hverken enkelt eller en «quick fix». Dette må opprettholdes over tid, gjerne opptil 8 uker med enkle tiltak hver dag.

Lykke til🙏🏻 Se også app: SMART eller veiledet mindfulness hvis du ønsker mer informasjon eller ønsker å ta mindfulness et skritt videre.

#mindfulness #stressened #pust #nemus #nemuslillestrømogkløfta
Massør søkes til NEMUS Lillestrøm

NEMUS Lillestrøm AS er en klinikk i Lillestrøm utenfor Oslo. Direkte tog fra Oslo S tar 10 min til Lillestrøm. Klinikken ligger i Romerike Helsebygg. 
Romerike Helsebygg ligger sentralt plassert i Lillestrøm ved jernbanestasjonen og bussterminalen.  Romerike Helsebygg er på 31.500 kvm (inkl. parkering) og huser helseaktører av alle slag. Siden åpningen har det etablert seg et bredt, tverrfaglig miljø i bygget med korte avstander og godt samarbeid på tvers av fagområder. Romerike Helsebygg er spesialtilpasset helsevirksomheter.

På NEMUS Lillestrøm AS jobber 7 kiropraktorer, 2 massører, akupunktør, klinisk ernæringsfysiolog og to resepsjonister. Da en av massørene går ned i arbeidstid i løpet av høsten, ønsker vi å knytte til oss en massør som kan overta deler av den etablerte praksisen med mulighet for å bygge seg opp. Tiltredelse så snart som mulig.

Det vil være en fordel med erfaring fra egen praksis, og vi ser etter en massør som ønsker å jobbe i et tverrfaglig miljø. Vi legger vekt på evne og ønske om å aktivt kunne kommunisere med fastleger og helsepersonell og primært jobbe innenfor muskel-skjelett helse området. 
Du må være villig til å jobbe utad og delta aktivt i profilering av klinikken. Vi kan tilby nye, praktiske lokaler i tillegg til et godt sosialt og faglig miljø. 
Kan dette være av interesse, send en søknad innen fristen 1. oktober til: 
Jørund Sakshaug
NEMUS Lillestrøm AS 
Dampsagveien 2a 
2000 Lillestrøm
Epost: administrasjon@kiropraktor.nhn.no 
Web:nemus.no/lillestrom

#massør #massasjeterapeut #idrettsmassasje #massasje #muskelterapi #muskelterapeut #nemus #nemuslillestrøm