NINA

NINA Follow

•Dream Chaser•
👑Owner @byninasalleh
🌟Founder of The Brightstars
📱012-3114040
💕Build your dreams before someone else hire you to build theirs

http://sincerelyninasalleh.blogspot.my/2017/06/tips-berpuasa-untuk-ibu-mengandung-dan.html?m=1

1,229 Followers  727 Follow

Share Share Share

Nak gi borong buah lagi la, restock buat smoothie🤤
.
Nak beli mangga pulak, pisang dengan nenas. Yums! .
Semalam sepupu pun dah akui, kena makan supplement jugak, kalau setakat sapu-sapu tu tak bertahan pun. Dia pun dah suka dengan perubahan kulit dia, parut dah pudar😍
Jom grab ESP @byninasalleh sementara masih promo, dah nak habis dah promo😭
.
Nina wajib ler buat stock, untuk sendiri mengandung dan berpantang nanti pun, tapi memang sentiasa minum pun untuk kesihatan, tak mengandung pun minum😆
Sedap tak tahu apa nama😆
Jangan lupa try k!
Shayang mom ikut shopping😍
.
Ostematrix PROMO punya pasal, lencun baju sebab hari ni dah last day! Awak kalau sembelit, lenguh-lenguh badan, period pain boleh try ni. To cater your calcium needs😁
@byninasalleh
Lets go roadtrip. Mom at 30weeks plus drive this time after so long not driving long distance🎉
#prayformom #whereto #ostematrixkanado
.
Bag special edition tak ada kat @byninasalleh 😜
Had a delicious macaroni soup for lucnh, been longing for the recipe since long long time ago. As kalau I ikut recipe I, it will just be a simple sup ayam🙇🏼‍♀️
.
Thanks @chefwan58 for sharing the recipe. I follow sebiji-sebiji😂
.
Go to #jommasakchefwan for the detailed recipe😍
#ninacookinghacks #macaronisoup #caneatwithnasinoproblem #feelslikeamenufrom5starhotel
Terpegun tengok benda ni, 7tan berat boleh tampung dengan tangan je🙇🏼‍♀️
#itsaboy #howitsmade #reallymademegowow #bigbabyboy
Berpagi-pagi menggentel nugget ayam untuk anak😁
.
Amanda setakat ni memang selera, Alhamdulillah, sayur makan, nasi makan, tapi kalau anak -anak awak tak berselera, boleh cuba mealshake, bukan replace, tapi boost selera makan anak😉
.
#homemadechickennuggets #nuggetayam #ninacookinghacks
Sharing experience on how I fought eczema, since 2014 (after delovering my 1st baby) without any steroid cream, will be up on blog, sincerelyninasalleh.blogspot.com . .
Semoga bermanfaat 😁
#eczemarelief #eczemasymptoms #eczemadiet #eczemarecoveryjourney #ninashare
Watched #bisikpadalangit last night, not so sure what to feel about it, one thing for sure is I will work hard for my children. 'Now' is the time. .
Wearing my very 1st ever #duckscarves . #maryamtihani #amandaimani #theNIs
Whatcha doing #duckies ? Can't move on, loving this #duckscarves , furthermore its FREE!! Let's join our team and stand a chance to win this free #duckscarves 🤤 #theduckgroup #ivebeenducked #businesswithRYG
OMG my first ever #duckscarves ! I have been dUCk-ed by my business mentor🐣 Merasa jugak nak sarung duckscarves walaupun orang lain dah berjenis ada😆 #duckgroup #duckscarves
Family is like branches on a tree, we all grow in different directions yet our root remain as one❤️ #mengidamthatyogurt #haventbeentoklcc