NINA

NINA Follow

•Dream Chaser•
👑Owner @byninasalleh
🌟Founder of The Brightstars
📱012-3114040
💕Build your dreams before someone else hire you to build theirs

https://youtu.be/X8RAZBcZfFM

1,261 Followers  747 Follow

Share Share Share

Malam ni nak gi #BBW lagi, jadi PS sambil cari buku sendiri tak puas😆
.
Siapa nak beli boleh whatsapp Nina, 0123114040 caj RM3/buku tak termasuk harga buku😁
.
#BBW2017 #psbbwkl2017 #soundbook
My best pick, tak sabar nak baca😁.
#bahanbacaanmasapantang
Cucu Tokma Tokbah. Nampak dak anak siapa paling ramai? Nak masuk 3🤪
.
#amandaimani #maryamtihani #airisqaisara #myaqaleesya
Baby boleh keluar after master celebration k! .
Set tilam tempah dengan @baby_umyra_pillow , overall jahitan kemas dan kekabu pun best. Walaupun kain yang kita nak lepas 1bulan deposit baru cakap tak cukup😂
.
Katil beli kat Lazada RM100 lebih😌
Muka burn teruk balik dari cruise hari tu, tapi tak pe dalam proses untuk recover dengan Vit C, Vivix dan Collagen Shaklee @byninasalleh 💅🏻
.
Looking forward for the next Mediterranean Cruise, doakan dapat fight untuk 2 ticket, please ameenkan😍
My blue kinda day💙
.
Baby please jangan overdue. Kekalkan record kakak-kakak keluar 39w3 days.
Feels great at 38weeks. Thanks #prenatalshaklee
.
@byninasalleh
Ready for today’s makan-makan event, Papa dah ‘cepat la siap lapar pedal weh!’ While mom doing this and that baru nak mandi😝
.
#amandaimani #maryamtihani #theNis #memangsukabuatpapatunggu
Yeay! Teaser is out! Subscribe now guys! Boleh tengok apa Nina bebel🤣
Link on bio☝🏻 #RYGstudio #rygawesome
You are the captain of your life. December bring it on💪🏼
.
Welcome to the club, be brave and chase your dream because no one will do it for you. #ninashare #selfreminder #2017shakleeincentivetriponcruise
This life is not a competition with others, its between you yourselves🔥
#throwback #2017shakleeincentivetriponcruise #selfreminder #ninashare
Buka hati untuk memaafkan, seperti kita sentiasa ingin diampunkan oleh-NYA. #selfreminder #ninashare #lukisanalam
37 weeks and couting😍
.
Mengandung kali ni effect memang wow ler, sebab tak missed #setprenatalshaklee awesome!
.
Mana taknya, naik boat kecik, boat besar, naik bas jalan kaki pulak, naik titi tong yang tak balance.
.
Lepas tu aerobik, segala macam aktiviti mak buyung ikut! Tak ada orang questioned sebab tak nampak tercungap dan penat macam 37 weeks pun🤣
.
Alhamdulillah, semua atas rezeki, asbab rajin telan supplement kan. Apa pun kena usaha, nak dapat badan sihat pun kena usaha😊
.
@byninasalleh