Nina Ilani

Nina Ilani Follow

•Mom of three👧🏼👧🏼👧🏼
•Business builder at Shaklee 🇲🇾
•RYG-W&G-The Brightstars awesome!

http://byninasalleh.blogspot.com/2018/02/sekolah-cina-untuk-amanda-imani.html

1,269 Followers  768 Follow

Share Share Share

Allah, suka sangat kita dapat hadiah baju newborn, kita dah 2 bulan wak. Sarung tangan pun seminggu je pakai hari tu😆😂🤣 #eisyaldiyani #nakjugakselitshakleebaby #organicbabycare
Don’t put the key to happiness in someone else’s pocket❤️ #momofthree #streetartpenang
Ingat dah lapar boleh senyum lagi? Mana nak breakfast orang Penang sekalian? #momofthree #lookyongerlonger #istagramhusbandinthemaking
Mak anak tiga. Cepatnya masa berlalu. Macam mana la boleh sampai 3 dah anak?🤦🏼‍♀️ #tapiperangaikalahanak #mohonsuamitabah #lookyoungerlonger #youth #nofoundationneeded
Terasa macam gigih sangat nak berjalan😂 Nak bawak naik LRT je pun😆 #nonumber4please #3dahcukup #makpengsan #amandaimani #maryamtihani #eisyaldiyani #theNIs
Cheeky girl. Tak tahu la macam mana masuk sekolah nanti🤦🏼‍♀️ #weirdestnumbertwo #maryamtihani
‘Mom, Amanda nak makan oren’ lepas tu buat muka kat atas. Hello, this is mom. Ingat mom cair? Sabtu Ahad mom ada Shaklee Academy yang Shaklee buat, untuk provide knowledge pada business leaders yang layak. Kena setel kerja sekolah hari ni☺️ #amandaonpong #noexcuses #homeworkat5 🤓
Her first mengaji session. Back from Chinese School, kelas mengaji pulak. Tak lama pun dalam 15-30 minit je. Hari ni baru start😂 #amandaimanimengaji
Oh thank you my #istagramhusband 😩 #siaptanyakitakenapamatatutup #blnc #shakleebusinessbuilders #thebrightstars
Balik sekolah tadi dengan mood happy, ‘Mommm, Amanda ada kawan baruuuu’, mom rasa awak happy kat sekolah baru. .
New environment, maybe tough for her age but hey, life is tougher ahead😁 .
#amandaonpong at Facebook too! Blogged about why finally chinese school at byninasalleh.blogspot.my 😉
Its her first day of school . Blogged about why chinese school for her😆  #amandaimani #sekolahcina #amandaonpong
FREEZE and pose! #strugglinghard #eisyaldiyani #holiday #wheretoeat