Nina Ilani

Nina Ilani Follow

•Mom of three👱🏼‍♀️
•Amanda Imani•Maryam Tihani•Eisyal Diyani•
•RYG-W&G-The Brightstars awesome!
•#whyishaklee #thebrightstars @byninasalleh ❤️

http://byninasalleh.blogspot.com/2018/02/sekolah-cina-untuk-amanda-imani.html

1,321 Followers  819 Follow

Share Share Share

Thank you Naaaa patut la tetiba ramai pulak follow haha! Ok jom kalau nak vitamin dan Youth Skincare boleh dm Nina😉
.
Tak sabar tunggu baby tubik, nak bau baby bukan nak beranak lagi🤪
@byninasalleh
Cuba tengok dahi Zai, dah kurang dah jerawat. Parut pun takdak! Setiap hari Zai minum 1 sachet Collagen Powder Shaklee @byninasalleh , untuk rutin skincare pulak Zai pilih Youth yang 💯 natural dan tanpa 1500 bahan kimia berbahaya, clinically proven😉
.
@byninasalleh .
#youthskincare #shakleeninastyle
Motherhood is a choice you make everyday, to put someone else’s happiness and well-being ahead of your own, to teach the hard lessons, to do the right thing even you are not sure what the right thing is.. and to forgive yourself over and over again for doing everything wrong. #ninashare
Niena Baharun vs Nina Salleh onz ke tak onz.
.
Sampai hati block I kat whatsapp🤪
Tersadai hahahah! Senang jaga budak ni. Letak sajo dia tidur. Nasib lahhhh dapat mom ni sayang😁
.
Tapi dalam banyak-banyak anak, Eisyal paling untuk tau mom pakaikan set #shakleebaby ada promo sekarang @byninasalleh #shakleeninastyle
Dulu tak pernah fikir nak kena pakai moisturizer dengan SPF ni, sampai la satu tahap, bawah mata dan pipi teruk nawwww jeragat😌
.
Sekarang Nina dah insof, awak belum insof? Mohon taubat dan beli Youth @byninasalleh k!
.
#shakleeninastyle
One with the sideline and upline in Shaklee. .
MLM ni bukan skim cepat kaya, tapi MLM Shaklee ialah yang amalkan upline, sideline, downlines dan semua untuk kita ambil ilmu dari mereka.
.
Downlines untuk kita bantu berjaya, uplines untuk tarik kita. Sidelines untuk sama-sama mengejar kejayaan. Kemanisan bisnes ❤️
.
Tak lupa untuk suami. Free trip ni sebenarnya nak hadiahkan pakej Umrah buat suami, tapi suami nak pergi sama-sama. Ok sayang, 2019 saya fight 2-4 international tickets for us! #thebrightstars #bizwithtbs
Shaklee National Convention 2018, bersama sebahagian team #thebrightstars #WNG #RYG yang dapat hadirkan diri.
.
Bangga dengan kejayaan semua @byninasalleh
Hari yang ditunggu-tunggu dah tiba, Shaklee National Convention 2018!
.
Make up by my forever free MuA hahaha @sofianabilla , powered by swipe picture😌

See you there Shaklee Family❤️ #shakleeninastyle #duckscarves
Muka budak nak kena tinggal, jumpa malam ni k shayang mom! Its my big event today😍
.
#shakleeninstyle #thebrightstars #eisyaldiyani
Bila mengantuk drive, mintak anak nyanyi lagu. Ngantuk gila, kerja biasa la tu kalau berhenti tidur kat stesen minyak. Hahah!
.
Sape suruh tak makan CoQtrol😌
.
#shakleeninastyle
Nak Youth murah tak? Haaaa sekarang masa dia😁
.
Seumur hidup tak pernah buat rutin skincare ni, tetiba dengan Youth boleh lompat dari katil kalau tak buat lagi night routine😂
.
Jom ber YOUTH! 
@byninasalleh