NINA

NINA Follow

•Dream Chaser•
👑Owner @ninasallehbeautyshop
🌟Founder of The Brightstars
📱012-3114040
💕Build your dreams before someone else hire you to build theirs

http://sincerelyninasalleh.blogspot.my/2017/06/tips-berpuasa-untuk-ibu-mengandung-dan.html?m=1

1,202 Followers  724 Follow

Share Share Share

Tak tahu nak posing macam mana dah😑
Tapi kalau nak elak dari jeragat, jangan lupa protect kulit muka dengan Uv Protection, kalau jeragat yang dah ada, try Collagen dari @ninasallehbeautyshop  k!
.
#ootd #healthybeauty #nomakeup #nofilterneeded
2 hari lagi Ma Abah nak berangkat ke Tanah Suci untuk mengerjakan Haji, tolong doakan Ma Abah dapat haji mabrur💕
.
Sebagai bekalan supplement kat sana nanti, saya nak bekalkan Omega Guard yang hot promo sekarang ni, dan Ostematrix supaya tak lenguh-lenguh kaki nanti. Semoga semua urusan Ma Abah dimudahkan, ameen..
.
Jom dapatkan Omega Guard untuk mak ayah awak jugak, ada promo sekarang, selalu kita cakap kita sayang mak ayah kan? Sekarang masa untuk kita tunjuk dan buktikan yang kita sayang mak ayah kita, kita nak mereka sihat selalu❤️
@ninasallehbeautyshop .
#promosimerdekaryg #thebrightstars #thebestfishoil #fishoilomega3
Rambut tak boleh ke kalau tak serabai?🤢
#seliparsiapaawakpakai #ootdatthesamespot #maryamtihani #theNIs #kids #girlpower
Thank you @aallium ! Ada sale nanti bagitau lagi k😆
#bondswondersuitsale #amandaimani #maryamtihani #theNIs
Gemuk ke? Amanda cakap taknak mom sebab mom garang sebab dia gemuk😝
Amanda tak kenal erti kurus dengan Shaklee lagi tu😋
.
Ada yang nak kurus cantik nak try bisnes denagn mom, contact mom🤗
.
Siapa join this month onwards dapat peluang untuk free #Duckscarves #Alhambra #luckydrawalhambraryg .
#ootd #nofilterplease #nomakeupchallenge #lipstickisnotmakeup 😝
My 5th niece, baby bambam 3.22KG😍
I takde pengalaman anak lebih 3KG, both pun 2.8KG je so I cuakkkkkk!😆
.
#babygirl #girlpower #teamnakrosakkanlipstickmila
Dins dinsssss hari ni, baru nak upload, lepas tengok movie Bad Genius😁
.
Tak la sampai 200% for me, well agree to disagree😋
.
Nak resepi ni? Tengok kat my instastory k! #flipshawl #tenggirigulaikuning #tenggiriairfriedtakmasukframe #oktakflatlayku #rygflatlaycontest #wngflatlaycontest #badgenius #foodporn
Khusyuk fikir hidup ke bunga ni di tangan aku. Korang rasa hidup tak? Nak selamat beli yang RM1.90 dulu😂
.
Kalau hidup molek kita upgrade.
.
#indoorplants #mydonotknowhowmanyattempts #duajampilihbunga 🙄
Din dins idea for tonight😉
.
Sup ikan merah.
Ikan cencaru sumbat.
.
Paling senang dah mudah. Air fried je ikan cencaru tu 20 minit while preparing for sup ikan. Sama-sama siap😁
.
Wajib la telan Omega lepas makan ni k!
.
#ninamasak #supikanmerah #cencarusumbat #foodporn
Jangan main-main naaa, saya dulu jaguh kampung, sape je tak kenal minah motor Kampung Chicha kahkah!
.
#zamannaikmotorjatuhlopakair #minahmotorzamansekarang
Bila ko tak jumpa cari IC, ko geledah wallet ko dah lebih banyak sampai dari benda berguna💁🏼
.
Mana IC weh! Nak kena guna Ic jugak ni nak bukak current account Maybank. Stress mak macam ni🙆🏼
.
#nakpakaibarucari #sejenisyangsangatcakna #caknabarangsendiri #matakeatas
Confidence level kalau pakai tudung color soft, cerah camni memang akan berkurang😌
.
But who needs filter and make up when you get enough nutrition and supply from within?💁🏼
.
#nofilterplease #nomakeupchallenge #mommyandme #maryamtihani