Nisa_Ahmad

Nisa_Ahmad Follow

The Lifestyle/Influencer/Media
πŸ“šπŸ“πŸ’»πŸŽ¬πŸŽ₯πŸ“·πŸŽ­πŸ€“πŸˆπŸ‡πŸ’„πŸ‘ πŸ’ƒ
πŸ‘œProjek STGπŸ–±ProfesionalπŸ‘“
πŸ“ΏAllah's servant
🎁Paid Reviews/Gifts; πŸ‘‡ chinta882@gmail.com

https://www.narratrs.com/?referral_code=6961a7773924af2ba67e13685ac00264

1,292 Followers  1,044 Follow

Share Share Share

Hi, social media user,  media influencer or anyone that using Internet.  Watch out your personal details. Don't ever share wisely especially your identification card (ic). Why cannot been share IC to public?

Its because from IC,  everything can detect easily.  There have 1001 things will be doing when your IC fallen down to wrong person. So,  with MyIPO,  your details are safe and secure. MyIPO will be protect every details that you want to share to important person only such as banker. 
Have MyIPO, life more happy. 
Remember the words; "Safe & Secure"

#Repost @myipo (@get_repost)
・・・
Nak tahu sebutan MyIPO yang sebenar? "maipo"

#MyIPO 
#personal #lifestyle
#health #beauty
#lindungidataperibadianda
#safensecure #safety
#secure #blogger
#travel #quotes
Morning lovely... One cone ice cream, eat with love πŸ’—πŸ˜˜ #chocolate #chocicecream
#love #happy 
#passion #patient
#waitingprincecharming
#jodohcerminandiri 
#jodohrahsiaAllah 
#personal #lifestyle
#health #beauty
#thankful #blessing
#syukurselalu #sunshine
#lovely
"Eh, dia lagi? Pegi surau, jumpa dia. Pergi makan, dia jugak." Hidup ni suratan ke kebetulan jer ea? Pastu malu2 kucing pulak depan dia kan. Gugup kejap rasa kaki gamaknya. Mata terus melilau ke arah lain. Buat biasa macam takde ape yg tahu. Haish, pls! Jangan caras hak orang. Mana tau laki orang ke, tunang atau boyfriend somebody. "Hmm, untunglah kau baik, pegi mana2 semua sayang, semua okay je..." Kadang-kadang, hati dan fikiran tu yang buatkan ianya magnet utk orang dekat dengan kau. Terpulanglah macam mana pun kau, even tak baik tapi manusia ada adab dan batas pergaulannya. 
Nak orang baik dengan kita, kita kena baik dulu dengan orang. Tak kisah jahat macam apa pun dia, biarkan. Lama-lama nanti, dia pasti okay dengan kita. Kalau tak okay pun, biar je. As long, dia tak kacau kau, kau jangan kacau dia. 
Oops, jauh menyimpang pulak kan dari kisah tadi. Actually, jodoh ni memang rahsia sangat. Sebab kita tak tahu dengan siapa kita akan ditemukan. Semua tu berubah asbab dari doa jugak. Makanya, berdoalah dan bersangka yang baik2 saja kepada Allah swt. Asbab Allah yang bukakan hati jodoh kita tu utk selalu dekat dengan kita walau kita tak pernah sedar pun dia. Biarkan ianya berlaku secara semulajadi. Sebab, perasaan manusia sukar dijangka. 
So, mulailah dengan berbaik dengan sesiapa saja sebab mana tahu salah seorang tu akan jadi jodoh kita? 
#personal #lifestyle 
#health #beauty
#blogger #travel #quotes
#love #happy #smile
#blessing #thanksful 
#jodohrahsiaAllah #positive
#muhasabahdiri #motivasiminda
#warkahuntukku #lelakiitupemilikhatiku
#dekatkanjarakkita #dia
#coffeeprince #jurnalsuraya
#syukurselalu #fikirbaikbaik
#cakapbaikbaik #doabaikbaik
#goodfriday #ladybossNA
Kadang ku mahu,
Kadang tak mahu,
Kadang ku rindu,
Kadang tak rindu,
Kadang ku cinta,
Kadang tak cinta,
Kamu... Kerna ku cinta,
Akhir terluka,
Pernah berjanji,
Untuk setia,
Pasti kamu tahu,
Aku tahu,
Tentang perangaimu... Happy Monday #pematahhati 😁😁😁 https://youtu.be/o6PpiyppDMc

#heartbroken #brokenheart
#nabilarazali #nisaahmad
#blogger #travel #quotes
#personal #lifestyle
#health #beauty #love
#happy #positive #smile
#monday #cute #hijrahniqabisku #hidayahramadhan
#blessing #thankful
#diariniqabis #diarimujahidah
#coffeeprince #hikayatsipematahhati
Allahuakhbar!  Allah the Almighty.  May Allah repay as what terrorist do for Islam and HIS life creatures,  Ameen

#prayforpalestine #prayforIslam
#prayforbaitulmaqdis #Islamarerelatives #islamthewayoflife
#hijrahniqabisku 
#diariniqabis #niqabgirl
#wanitahiasanSyurga #wanitasolehah
#srikanditerbilang #diarimujahidah
#blogger #media
#travel #quotes
Terima kasih pada yang sudi menjadi teman,
Terima kasih pada yang sudi bersahabat online juga offline,
Terima kasih rakan-rakan zaman sekolah rendah, menengah, kolej mahupun universiti,
Terima kasih leader-leader, mentor-mentee sudi berkongsi ilmu bisnes, 
Terima kasih ALLAH SWT kerana tanpa DIA, NA tak ditemukan dengan kalian semua. Doa baik-baik ye 😊☺ www.nisaahmad.net/2017/12/04/sebuah-pertemuan/

Afwan, NA 🌷🌹 #unic #sebuahpertemuan
#hijrahniqabisku 
#diariniqabis #niqabgirl
#wanitahiasanSyurga #wanitasolehah
#srikanditerbilang #diarimujahidah
#blogger #media
#travel #quotes
#syukurselalu #patient
#passion #friend
#friendship #dekatkanjarakkita
#positivevibes #strong
#calm #love #happy
Ainul Mardhiah, 
Kau seharum kuntuman, 
Di taman Syurga, 
Menanti hadirnya,
Seorang lelaki, 
Untuk menjadi,
Bukti cinta sejati... 😊☺😘😍🌷🌹🌼🌸 www.nisaahmad.net/2017/11/21/ainul-mardhiah-srikandi-wanita-terbilang/

#personal #lifestyle 
#blogger #vlogger
#influencer #quotes #patient #passion
#strong #calm
#positive #kekasihAllah
#hijrahniqabisku
#diariniqabis
#niqabgirl
#Allahservant 
#mencaricintasejatiMu
#berikankuhidayahMu 
#kutemuhijrahRamadhanMu
#ainulmardhiah #unic
#wanitaterindah #wanitasolehah #wanitahiasansyurga #srikanditerbilang #diarimujahidah #syukurselalu #truelove
BLOG UPDATE!! Too be loved by someone is difficult. Too fall in love happen less than 3 second. Don't ever start it if think easier to falling off. Find Allah love first then the true love will become close to you... #onlyGodknow #fazura 
Five tips to keep happy inside link showing on;

www.nisaahmad.net/2017/11/20/lyric-only-god-know-by-fazura/

#blogger #travel #quotes #vlogger
#love #faith #fate
#positive #patient
#passion #media
#wanitaterindah #bisaapa #keeplovingyourself
#sayangidirimu
Nestle Omega plus kini boleh didapati dalam minuman kotak. Mmm, sedap berkrim semua adalah. Sama macam susu tepung biasa... πŸ˜‹πŸ˜Š Jom jaga kolesterol anda mulai sekarang. Masukkan dalam azam tahun baru 2018 ni. Makan sihat, hidup bahagia πŸ˜„πŸ˜„ #vivo #oppo #smartphone #selfiesoftlight 
#personal #lifestyle 
#blogger #vlogger
#influencer #love
#patient #passion
#strong #calm #media
#mediapress #pressrelease  #syukurselalu #food #foodreview #foodies #love #happy #eathealthy #livehealthy #beauty #healthy #nestle #nestleomegaplus
Dalam kenangan... πŸ™πŸ˜… Botol biru tu dah tamat riwayat. Pecah semalam masa nak naik bas balik kerja. Alahai, nak kena cari botol lain bawa bekal ni. 
Bukan apa, saja kongsi macam-macam supplemen I ambil kan untuk sihat. Yang best, vitamin C #hakubi tu ada lagi sebotol. Yang ni habiskan dulu. Yang #maharani tu utk set wanita tak kira muda, tua, sukar hamil,  period lambat, senggugut dll. Hanya di #projekstg saja. Nak order, DM ok πŸ˜€πŸ˜πŸ˜‚ #vivo #oppo #smartphone #selfiesoftlight 
#personal #lifestyle 
#blogger #vlogger
#influencer #love
#patient #passion
#strong #calm #media
#mediapress #pressrelease  #syukurselalu #food #foodreview #foodies #love #happy #eathealthy #livehealthy #beauty #healthy
Kerabu Bee Hon, nom nom nom marvelous πŸ˜‹πŸ˜Š #vivo #oppo #smartphone #selfiesoftlight 
#personal #lifestyle 
#blogger #vlogger
#influencer #love
#patient #passion
#strong #calm #media
#mediapress #pressrelease  #syukurselalu #food #foodreview #foodies #love #happy #eathealthy #livehealthy #beauty #healthy
"Eat Healthy, Live Healthy"

Happy Sunday lovely 🌷🌻😍 #personal #lifestyle 
#blogger #vlogger
#influencer #love
#patient #passion
#strong #calm #media
#mediapress #pressrelease  #syukurselalu #food #foodreview #foodies #love #happy #eathealthy #livehealthy #beauty #healthy #aeon #jusco